Kotitalousvähennys

Kotitalousvähennys

Hakuehdolla Kotitalousvähennys löytyi yhteensä 29 yritystä. Tulokset 1—20:

K-rauta Kajaani KAJAANI

Suomen Yrittäjien jäsen

Rakennustarvikkeita, puutavara, rautakauppa, sisustuskauppa

Kajaanin K-rauta on rakentajan, remontoijan ja sisustajan täyden palvelun tavaratalo. Valikoimamme kattaa kaiken tarpeellisen kodin, talon, tuotantorakennuksen tai kesämökin rakentamiseen, peruskorjaamiseen ja sisustamiseen. Rakennustarvikkeiden lisäksi saat meiltä myös suunnittelupalveluita, asennuspalveluita ja rahoituksenkin rakennuskohteellesi. Kuljetuspalvelumme vie remonttitarvikkeesi suoraan työmaalle. Meiltä rakennuspalvelut, remonttimiehet, asentajat ja rakennustarvikkeet.

Aihepiiri:Kotitalousvähennys
 

Puhtopojat Oy SUOMUSSALMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Siivouspalveluita, siivoustarvikkeita, varainhankintaa

Puhtopojat Oy on toiminut pian 30 vuotta, toimintamuotoina alusta alkaen siivouspalvelu, aine- ja tarvikemyynti ja uusimpana toimintamallina koululuokkien, seurojen ja erilaisten yhdistysten varainhankintakampanjoiden suunnittelu. Meiltä tunnetut pesuainemerkit luokkaretkien ja pelimatkojen rahoittamiseen. Myymälästämme yritysten ja kodin siivoustarpeisiin ammattisiivousaineet, -välineet, -koneet, pehmopaperit, eteis- ja tuulikaappimatot jne.

Aihepiiri:Kotitalousvähennys
 

Meranti - Meranti Siivouspalvelut Ky OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Yrityssiivousta, kotisiivouksia, siivouspalveluita

Puhtaus on taitolaji. Meranti on Oululainen puhtauspalvelualan tunnustettu ammattilainen. Osaava henkilökunta ja toimivat prosessit takaavat asiakkaillemme korkean laadun kustannustehokkaasti ja luotettavasti. Meillä on asennetta, joka näkyy. Luomme yli 80 osaajan voimin viihtyisiä ja terveellisiä työ- ja asuinympäristöjä laadukkailla puhdistusmenetelmillä. Palvelullamme edistämme puhtaampaa sisäilmaa ja tätä kautta ihmisten parempaa hyvinvointia.

Aihepiiri:kotitalousvähennys
 

SOVIPIHAT OULUNSALO

Suomen Yrittäjien jäsen

Puutarhan hoitoa, pihasuunnittelua

SOVIPIHAT apu kaikenlaisissa puutarha-asioissa: neuvomme, suunnittelemme, toteutamme, hoidamme ja koulutamme. Teemme puutarhasi puuhat ammattitaidolla, sinulle jää vain ihastelu viihtyisästä pihasta. Meiltä saat aina henkilökohtaisen palvelun! Vilpitön tavoitteemme on tyytyväinen asiakas ja piirun parempi piha. Asiakkaitamme taloyhtiöt, yritykset ja yksityispihat Oulun seudulla. Räätälöidyt puutarhakurssit (mm. pihan, kasvien ja kukkien hoito, istutukset)taloyhtiöille, yhdistyksille ja ryhmille.

Aihepiiri:kotitalousvähennys
 

K-rauta Välivainio OULU

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Rakennustarvikkeita, sisustussuunnittelua, rautakauppa, puutarhamyymälä

K-rauta Välivainio on oululainen perheyritys, joka työllistää yli 50 ammattitaitoista henkilöä ja kesäisin luku kohoaa yli 70:n. Tavoitteenamme on tarjota paras osaaminen, hyvä palvelu sekä edulliset hankinnat kauppamme asiakkaille. Oletpa rakentaja, remontoija, sisustaja, kylpyhuoneen kunnostaja, saunan laittaja, mökkeilijä, viherpeukalo tai muuten kiinnostunut, niin toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi Oulun suosituimpaan rautakauppaan.

Aihepiiri:Kotitalousvähennys
 

JS-Mop Oy - T:mi Jaana Kyrölä LITTOINEN

Siivousliike, siivouspalveluita yrityksille

Vuosien ammattitaidolla kaikille yrityksille ja taloyhtiöille rappukäytävien ja toimistojen siivouspalvelut, ikkunanpesut ja sopimussiivous kuuluvat toimintaamme. Toimialueena pääasiassa Turku ja sen ympäristökunnat mm. Raisio - Kaarina - Lieto -Paimio. JS-Mop Oy tekee myös kotisiivouksia ja antaa asiointiapua sekä hoitaa luottamuksella kotipalveluun liittyviä toimia. Voit rauhassa keskittyä töihisi kun jätät kaiken siivouksen sekä kodinhoidon huoleksemme - me autamme mielellämme! Ota yhteyttä!

Etukortti:kotitalousvähennys
 
 

Osuuskunta Kainuun Kanerva KAJAANI

Suomen Yrittäjien jäsen

Rakennuspalveluja, siivouspalveluita, hoiva-alan palveluita

Hoiva, Siivous ja Remontit Kajaanin ja Sotkamon alueella. Osuuskunta Kainuun Kanerva koostuu monen alan ammattilaisista. Hoivatiimimme avustaa kaikissa arjen askareissa. Laadukas kotisiivoustiimi pitää kodin puhtaana. Rakennus- ja toimitilasiivous tiimimme on erikoistunut vaativiinkin kohteisiin. Kokenut rakennus- ja remonttitiimimme kohentaa käden käänteessä kodin sisäisen ja ulkoisen ilmeen – lattiasta kattoon ja tarvittaessa pihalle asti. Osuuskunnassamme on myös kääntäjä.

Aihepiiri:Kotitalousvähennys
 

Lattia-Kiilto TYRNÄVÄ

Lattiatöitä, saneerausta

Lattia-Kiilto - puu- ja parkettilattioiden hionta ja lakkaus, maalaustyöt sekä kodin pintaremontit. Saneeraus ja huoneistoremontit ammattitaidolla Oulu - Liminka - Muhos - Tyrnävä - Raahe alueella. Lattia-Kiillon erikoisalana sisätilojen remontointi; etenkin lattiaremontit, parketin ja laminaattien asennus, seinien maalaus ja tapetointi, paneelit ja listoitukset sekä kaakelointi ja laatoitustyöt. Kostean tilan remontteihin ja vesieritystöihin VTT:n vedeneristyssertifikaatti. Kotitalousvähennys.

Palvelu:kotitalousvähennys
 

Seijan Kotiapu JÄRVENPÄÄ

Kotipalveluita

Seija tekee kotisiivousta ja kotipalveluita arkipäivinä.Kotisiivous tapahtuu yleensä asiakkaan omilla aineilla ja välineillä. Asiointipalvelut kuten lääkärissä- ja kaupassakäynnit yms. Viikkosiivoukset ja ikkunanpesut onnistuu. Toimin alueella Tuusula-Kerava-Järvenpää-Mäntsälä-Hyvinkää. Muista kotitalousvähennys!

Palvelu:kotitalousvähennys
 

Digimikko TAMPERE

Neuvontaa, sähköasennusta

Digimikko tarjoaa apua kodin viihde-elektroniikan käyttöongelmiin. Yrityksen erikoisalaa ovat television ja digiboksin ongelmat, kytkentä, viritys ja käyttöopetus. Digimikko antaa lisäksi neuvontaa ja opastusta digiongelmiin sekä digilaitteiden hankintaan. Yrityksen kautta onnistuu myös oikeanlaisen kotiteatterin kasaaminen tai kotiteatterikokonaisuuden suunnittelu, sekä Blu-Ray-soittimen tai DVD-soittimen kytkentä sekä käyttöopastus.

Työtapa:kotitalousvähennys
 
 

Sähkö-Stara Ky JOENSUU

Sähkötöitä

Sähköasennus, huolto ja sähköurakointi rakennusliikkeille, kiinteistöalan yrityksille, taloyhtiöille sekä kotitalouksille Joensuun talousalueella. Sähkötyöt alusta loppuun. Asuntojen, kiinteistöjen ja huoneistojen sähkökartoitus ja sähköistys ammattitaidolla. Muista kotitalousvähennys. Sinua palvelee Harri Muuttoranta, Puh. 050 411 7925.

Aihepiiri:kotitalousvähennys
 
 

Remontointi Jan Eriksson VÄSTERSKOG

Korjausrakennusta

Remontointi Jan Eriksson on piinkova rakennustöiden ammattilainen. Sisätilojen lisäksi Remontointi Jan Eriksson hoitaa myös kotisi ulkopuolen kerralla kuntoon. Kaikki työmme toteutetaan rakennusalan kokemuksella sekä laatutakuulla. Tervetuloa sivuillemme tutustumaan toimintaamme!

Hakusana:kotitalousvähennys
 
 

APUAKKA PANTTILA

Kotisiivouksia, kotipalvelu

Toimimme mökki- tai kotivahtina kun itse olet esim. matkoilla ja samalla voimme laittaa pihasi kuntoon tai tehdä suursiivouksen. Talvella auraamme mökkitiesi. Ja lastenhoito ongelmissakin olemme käytettävissänne. Pitopalvelu järjestää häät, ylioppilasjuhlat ja muut perhejuhlat sekä yritystapahtumat jopa 200 hengelle. Kausisiivoukset kuten kevätsiivous - tai joulusiivous ammattitaidolla, samoin viikkosiivoukset. Alueena Etelä-Pohjanmaa. Yksityisten kannattaa hyödyntää 60 % kotitalousvähennys.

Palvelu:kotitalousvähennys
 
 

Koneurakointi E. Lehtiranta Oy SAMMATTI

Pihatöitä, maarakennusta, koneurakointiyritys

 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.