Pihakiviä

Pihakiviä

Hakuehdolla Pihakiviä löytyi yhteensä 45 yritystä. Tulokset 1—20:

K-rauta Kajaani KAJAANI

Suomen Yrittäjien jäsen

Rakennustarvikkeita, puutavara, rautakauppa, sisustuskauppa

Kajaanin K-rauta on rakentajan, remontoijan ja sisustajan täyden palvelun tavaratalo. Valikoimamme kattaa kaiken tarpeellisen kodin, talon, tuotantorakennuksen tai kesämökin rakentamiseen, peruskorjaamiseen ja sisustamiseen. Rakennustarvikkeiden lisäksi saat meiltä myös suunnittelupalveluita, asennuspalveluita ja rahoituksenkin rakennuskohteellesi. Kuljetuspalvelumme vie remonttitarvikkeesi suoraan työmaalle. Meiltä rakennuspalvelut, remonttimiehet, asentajat ja rakennustarvikkeet.

Tuote:Pihakiviä
 

K-rauta Rovaniemi ROVANIEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Keittiökalusteita, remontteja, rautakauppa, rakennustarvikeliike

K-rauta Rovaniemi on K-rauta -ketjun pohjoisin myymälä. Toteutamme K-rauta -konseptin mukaisen rakentamisen, remontoinnin, sisustamisen sekä pihanrakentamisen esillepanon sekä myynnin Pohjois-Suomessa. Laajan kuljetusyhteistyöverkoston avulla toimitamme tavaraa koko Lapin alueelle. Kauttamme myös rakentamis-, remontti- ja asennuspalvelut. Remontoimme, rakennamme, asennamme. LVI- ja sähköasennukset, remontointitarvikkeet, sisustustarvikkeet ja työntekijät meiltä - joustavasti ja ammattitaidolla.

Tuote:Pihakivet, Pihakalusteet,Piharakennukset
 

K-rauta Äimärautio Oulu OULU

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Rakennusmateriaaleja, keittiökalusteita, rautakauppa, sisustuskauppa, puutarhamyymälä

Kaikki tarvitsemasi tuotteet ja palvelut rakentamiseen, remontointiin, pihan tai kodin kunnostamiseen ja sisustamiseen. Suomen Suurin K-rauta tarjoaa laajan tuotevalikoiman lisäksi myös asennus- ja remonttipalvelut. K-raudan kylpyhuoneremontit, saunaremontit, sisustusremontit ja kattoremontit valmiiksi tehtynä. Meiltä myös OMATALO-talopaketit ja Kimara-hirsihuvilat. Kaikkea kotiin ja kesämökille. Sano vai mihin tuodaan - meiltä myös kuljetuspalvelut koko Pohjois-Suomen alueelle !

Tuote:pihakivet, pihakiven asennustyöt
 

Oulun Puukeidas Oy OULU

Kauppakamarin jäsen

Rakennusta, rakennustarvikkeita

Oulun Puukeidas on Ruskon teollisuusalueella. Valikoimistamme löydät rakennustarvikkeet puutavarasta kattotarvikkeisiin rakentajan ja remontoijan tarpeisiin. Myymme Planian, Weckmannin ja Poimukatteen kattopeltejä. Sahatavaramme on laadukasta kotimaista puuta. Höylättyä puuta, kestopuuta, listoja, palkkeja. Skaalan ikkunat ja ovet, naulat, ruuvit ja kiinnitystarvikkeet. Saunaremonttiin lauteet ja paneelit. Listat sisustamiseen ja panelointiin ovat omaa tuotantoamme. Sisustuslevyä joka lähtöön.

Tuote:Pihakiviä
 

Tulikivi-studio ESPOO - Tulikivi Oyj ESPOO

Kauppakamarin jäsen

Kiviä, kivituotteita, tulisijoja, uuneja, laattoja, kylpyhuonetarvikekauppa

Tulikivi-studio Espoosta löydät mm. Tulikivi- ja Kermansavi uunit, graniittiset keittiötasot, marmori- ja vuolukivitasot kylpyhuoneisiin, lattia- ja seinälaatat, vuolukivi- ja marmorimosaiikit, graniittiset verhouskivet, pihakivet,... Tervetuloa tutustumaan Suomen laajimpaan luonnonkivimallistoon (vuolukivet, graniitit, marmorit, kalkkikivet, travertiinit, komposiitit, kvartsiitit, liuskekivet) Espoon Tulikivi-studioon!

Tuote:pihakivet
 

Rautia Malmi HELSINKI

Sisustusmyymälä, rakennustarvikkeita, rakennustarvikeliike, rautakauppa

Rautia Malmi on joustava yhteistyökumppani monenlaisissa rakennus- ja remontointiprojekteissa – niin yrityksille kuin yksityisillekin rakentajille. Tarjoamme rakennusalan yrityksille taatusti luotettavan, nopean ja joustavan palvelun kaikilla projektin osa-alueilla. Olemme rakentamisen ammattilaiselle vahva yhteistyökumppani. Laaja tuotevalikoimamme on rakennettu ammatti- ja rakentaja-asiakkaiden tarpeita ja laatuvaatimuksia silmälläpitäen, joten tuotteemme koostuvat tunnetuista laatumerkeistä.

Palvelu:pihakivet
 

OMV - Oulun maa- ja vesirakennus OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Maarakennusurakointia, maa-aineksia, kuljetuspalveluja

Oulun Maa- ja Vesirakennus Oy - Luotettava yhteistyökumppani. Palvelemme niin yrityksiä, julkista sektoria kuin yksityishenkilöitäkin. Päätoimialaamme kuuluvat esimerkiksi katujen, siltojen, rautateiden, lentokenttien ja satama-alueiden rakennustyöt sekä kunnallistekniikka. Lisäksi asiakkaamme tilaavat meiltä myös talorakennuksen maatyöt perustuksineen sekä erilaiset alue- ja pihatyöt. Oulun Maa- ja Vesirakennus Oy toimii pääasiallisesti Oulun talousalueella ja sen lähiympäristössä.

Hakusana:pihakivet
 

Karpin Viherkeskus KANNUS

Suomen Yrittäjien jäsen

Verkkokauppa, puutarhaliike, taimitarha, puutarha

Karpin Viherkeskus - Kannus. Kasvatamme kesäkukat yli 40 vuoden kokemuksella. Laaja valikoima taimistotuotteita: kukat, puut, pensaat, perennat, köynnökset ja hyötykasvit. Viherkeskukselta kaikki puutarhan hoitoon ja viherrakentamiseen: kasvit, mullat, katteet, patsaat ja pihakoristeet, puutarhatyökalut. Kekkilän vihervajat ja puutarhatuotteet, Neudorffin luonnonmukaiset lannoite- ja torjunta-aineet, Bendersin pihakivet, upeat italialaiset ja turkkilaiset koristekivet. Toimitukset koko Suomi.

Tuotemerkki:Benders pihakivet
 

Tyylipihat Oy NOKIA

Suomen Yrittäjien jäsen

Piharakentamista, viherrakennusta

SUUNNITTELEMME JA TOTEUTAMME UNELMIESI PIHAN LAADUKKAASTI JA TYYLILLÄ ALUSTA LOPPUUN! Tyylipihat Oy on Pirkanmaalla Tampereen alueella toimiva viheralan yritys. Teemme viherrakentamista ja pihasuunnittelua kotitalouksille, rakennusliikkeille ja julkisyhteisöille. Hyvällä suunnittelulla syntyy toimiva, kaunis ja helppohoitoinen piha. Palveluihimme kuuluvat mm.: räätälöidyt pihasuunnitelmat, muurit ja pihakivetykset, istutustyöt, nurmetukset ja vesiaiheet. Ota yhteyttä!

Tuote:pihakivet
 
 

Turun Kivityö PAATTINEN

Pihatöitä, piharakentamista

Kauttamme tehtäviä töitä mm. pihalaatoitus, pihakivetys, pihakivet ja kiviasennus. Palvelemme sekä yrityksiä että yksityisiä. Muista myös yksityisille suunnattu kotitalousvähennys -60%.

Palvelu:Pihakivet
 
 

Tampereen Kovakivi Oy KURU

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Kivituotteiden valmistaja

Olemme vuonna 1914 perustettu luonnonkivien erikoisliike. Kokemusta graniitista ja tarvekiven louhinnasta pihakiviin ja asennukseen. Louhimme kahta maailmankuulua graniittia: Kurun harmaata ja Kurun punaruskeaa. Jalostamme näistä ja muista suomalaisista luonnonkivistä ammattitaidolla räätälöityjä kivituotteita.

Palvelu:pihakivet
 
 

Altaliuske Oy TORNIO

Kivituotteita, maahantuoja

Altaliuske Oy - Luonnonkiven maahantuonti Pohjois-Norjasta, Altavuonon rannalta sekä myynti Suomessa. Meiltä saat luonnonkiveä kaikkeen rakentamiseen, niin ulko- kuin sisätiloissa. Autamme mielellämme oikeiden materiaalien valinnassa. Altan kivi (Altan kvartsiitti) on aito luonnonmateriaali, jolla on lukemattomia käyttömahdollisuuksia, kaikkeen rakentamiseen. Välitämme Norjasta luonnonkiveä ja toimimme ympäri Suomen.

Tuote:pihakivet
 
 

Ruskon Betoni Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Betonituotteiden valmistaja

Yhtiömme on erikoistunut valmisbetonin valmistamiseen ja siihen liittyvien palveluiden tarjoamiseen. Lisäksi tytäryhtiömme Napapiirin Betoni Oy valmistaa myös betonielementtejä Rovaniemellä sekä JA-KO Betoni Oy kunnallisteknisiä tuotteita Kokkolassa.

Hakusana:pihakivet
 
 

Rouhiaisen Kivi Oy MYNÄMÄKI

Hautakiviä, kivituotteiden valmistaja

Täyden palvelun kiviliike Mynämäellä. Yritys valmistaa ja myy hautamuistomerkkejä, muistomerkkejä, kivitasoja, portin pylväitä sekä kivisiä pienlahjaesineitä. Yritys suunnittelee, toteuttaa, asentaa, huoltaa ja kaivertaa hautakiviä. Valikoimaan kuuluu myös kivitasot, koristekivet ja EKO kivet.

Valmistaa:pihakivet
 
 

Kivipalvelu Rantanen SOMERO

Hautakiviä

Toimimme Etelä-Suomen alueella

Palvelu:pihakivet
 
 

Luonnonkivi Palin Oy LOIMAA

Kivituotteiden valmistaja

Luonnonkivi Palin Oy on perustettu vuonna 1996. Toiminta-ajatuksemme on keskittyä graniittisten ympäristökivituotteiden myyntiin. Päätuoteryhmiämme ovat graniittiset reunakivet, noppa- ja nupukivet, porraskivet, laatat, pollarit ja muurikivet. Toimitamme ja myymme tuotteitamme suoraan julkisiin projekteihin mm. asennusliikkeille, kunnille, viheraluerakentajille, Destialle sekä rakennusyhtiöille. Meidän kauttamme tuotteitamme myös yksityisille kuluttajille.

Hakusana:pihakivi
 
 

Konetyö Kiuru Oy YLÖJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Koneurakointia, pohjatöitä, viherrakennusyritys

Konetyö Kiuru on erikoistunut piha- ja viherrakennustöihin vuodesta 2007. Tarjoamme monipuolisia viherrakennuspalveluja. Pienkuormaaja- ja pienkaivinkonetyöt sekä pihakivien asennukset ovat erikoisosaamistamme. Asiakkaitamme ovat niin omakotiasujat, taloyhtiöt kuin myös rakennusliikkeet. Palvelemme pääasiassa Pirkanmaan alueella.

Hakusana:pihakivien asennus
 
 

Rakennus TuuMark Avoin Yhtiö RISTIINA

Suomen Yrittäjien jäsen

Talonrakennusta

Rakennusalan palvelut vahvalla ammattitaidolla mm. kylpyhuoneremontit, huoneistoremontit sekä lisäksi piharakentaminen, esim. pihakivetykset. Ota yhteyttä!

Hakusana:pihakivi, pihakiviä, pihakivet
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.