Pikkujoulut

Pikkujoulut

Hakuehdolla Pikkujoulut löytyi yhteensä 65 yritystä. Tulokset 1—20:

OulunBaari-Neste/ Kotipizza OULU

MaRa ry:n jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Grillejä, pizzeria, kahvila

OulunBaarista löydät kaikki palvelut joita tarvitset. Autoilevat asiakkaamme saavat meiltä monipuoliset liikenneaseman palvelut, ravintolan noutopöytineen sekä huippuluokan pesukadun, jossa et kuluta kallista aikaa jonottamiseen. Jos tarvitset tilapäiseen kuljetukseen apua, vuokraamme pakettiautoja sekä peräkärryjä. Jos haluat järjestää juhlat, ammattitaitoinen pitopalvelumme auttaa sinua. Tervetuloa OulunBaariin - aina avoinna, ei koskaan kiinni!

Kohderyhmä:Pikkujoulu
 

Turku Karting Oy TURKU

Saunatilat, karting-rata, kokoustilojen vuokrausta

Turku Karting on mikroautoradat, saunatilat ja ravintolatilat sisältävä vapaa-ajan harrastuskeskus. Meillä on sekä sisärata, että mittava ulkorata kartingin harrastamiseen. Arkipäivisin lounas ravintolassamme. Kokoustilojamme ja saunatilojamme voit vuokrata kokouksiin, illanviettoihin, polttareihin, yrityksen virkistyspäiviin. Yksityistilaisuuden voit järjestää kaikissa tiloissamme, ulkoradalla kesäisin ja sisäradalla ympäri vuoden. Järjestä oma karting kisa työporukallesi meillä.

Kohderyhmä:Pikkujoulut
 

Hotelli Ravintola Kurenkoski PUDASJÄRVI

MaRa ry:n jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Hotelliravintola, tanssiravintola, yökerho, pubi

Hotelli-Ravintola Kurenkoski palvelee kaupungin keskustassa, torin kupeessa. Uudistetut, viihtyisät ravintolatilamme palvelevat kokoustiloina, tilausravintolana ja perhejuhlien loistavina puitteina. Keittiöstämme paikalliset herkut taikka toiveittenne mukaiset tarjoilut isollekin ryhmälle. Retkiryhmät ja muut matkustavaiset toivotamme tervetulleiksi Koillismaalaisen ruokapöydän ääreen. Pubimme palvelee joka päivä, tervetuloa laulamaan karaokea ja nauttimaan ruokalistamme antimista!

Aihepiiri:Pikkujoulut
 

Tampereen Komediateatteri Oy TAMPERE

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Teatteri, kulttuuritoimintaa, nähtävyys

Tampereen Komediateatteri sijaitsee keskustassa, helppojen kulkuyhteyksien varrella. Tunnelmallinen, linnamainen Komediateatterin Juhlatalo herättää ihailua sekä ulkoa että sisältä. Vuosien varrella on tuotettu todella monipuolista ja hauskaa kulttuuritarjontaa kaikenikäisille. Uusi näyttämö avattiin syksyllä 2006, kun 256 -paikkainen katsomo saatiin saneerattua arkkitehti Pertti Nevan johdolla. Teatterin sisäpihalla sijaitseva katettu ulkoilmakatsomo laajenee kesällä 2012!

Hakusana:Pikkujoulut
 

Aaltoravintola Oy - Ravintola Pilvilinna OULUNSALO

MaRa ry:n jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Kahvila, lounasravintola, pitopalvelu

Ravintola Pilvilinna toimii Oulunsalossa kauppakeskus Kapteenissa. Arkisin lounasta noutopöydästä ja halutessasi voit tilata myös listaltamme vaikkapa erinomaisen pihvilounaan. Pilvilinnan kahvilan aurinkoinen patio on kesäisin loistava levähdyspaikka ostosten lomassa. Tule ja nauti pullakahvit, taikka makoisa jäätelöannos.

Aihepiiri:Pikkujoulut
 

Ravintola Nohadra OULU

Pizzeria, ravintola, ruokaravintola

Nohadra on kaunis kaupunki Pohjois-Irakissa. Nyt pääset nauttimaan Nohadran tunnelmasta myös Oulun Tuirassa. Nohadra ravintola on toiminut jo 8-vuotta ja luonut loistavan maineen herkullisena ravintolana. Viihtyisässä ravintolassa on kabinettitilat (34 hlö), laadukkain audiovisuaalisin järjestelmin. Kysy lisää myös yritysruokailusta ja kuljetuksesta. Kuljetamme vähintään 70€ arvoisen tilauksen kotiinkuljetuksena. Järjestämme myös juhlasi vaivattomasti ja koristelemme tilat haluamallasi tyylillä.

Aihepiiri:pikkujoulut
 

Ravintola Marttilan Talli Oy SEINÄJOKI

MaRa ry:n jäsen

Kokouspalveluita, juhlapalveluja, ruokaravintola

Ravintola Marttilan Talli on miljööltään ainutlaatuinen ruoka- ja edustusravintola. Juhlapalvelumme tietää, kuinka järjestää onnistuneet juhlat. Perhe- ja yritysjuhlat onnistuvat ja henkilökuntamme auttaa juhlienne suunnittelussa ja järjestelyissä ottaen huomioon omat mieltymyksenne. Ravintolassamme on täydet anniskeluoikeudet. Lounaspöytämme on katettu arkisin klo 11 - 14. Tule nauttimaan - ruokailu tunnelmallisessa Tallissa on aina elämys!

Palvelu:pikkujoulut
 

Hossan Poropuisto - Elämyksiä porotilalla RUHTINANSALMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Kahvila, ravintola, matkailupalveluja, nähtävyys, porotaloutta

Hossan Poropuistossa voit tutustua poroperheen elämään vasoineen ja vaikkapa rapsutella uhkean urosporon korvallista. Vanhan maalaistalon pihapiirin navettarakennus on saanut upeat tilausravintolan puitteet, ravintolan yhteydessä on myös lahjatavaramyymälä ja näyttely poroelinkeinosta.Perheen elämysloma voi olla päivä porotilalla ja seikkailu saaressa, jonne pääsee kapulalossilla.Porotilamme tarjoaa ruokailuita ryhmille tilauksesta,samoin voit nauttia vaikka kahden hengen ruokailun.

Palvelu:Pikkujoulut
 

Taste Of India OULU

Yritys sijaitsee Oulun liikekeskuksessa

Ravintola, ruokaravintola

Taste Of India vie sinut matkalle läpi intialaisen ruokakulttuurin. Kauniissa ja viihtyisässä ravintolassa voit valita suosikkisi laajasta ruokalistastamme. Tule ja rakastu! Meiltä lounas edulliseen hintaan joka arkipäivä. Lisäpalveluina järjestämme yksityistilaisuuksia kuten pikkujouluja ja kokouksia tyylikkäässä kabinetissamme. Toimitamme myös ruokaa yksityistilaisuuksiin kuten saunailtoihin, sekä ruoka-annoksia työpaikoille. Meiltä saa myös Take Away -annokset.

Aihepiiri:Pikkujoulut
 

Ravintola Gardenia - Kauppakeskus Hansa TURKU

Ravintola

Ravintola Gardenia on ihana keidas keskellä Turkua, Hansakorttelissa. Meillä voit nauttia lounaalla maukasta kotiruokaa arkipäivisin klo 11 - 14.30. Tarjoamme myös yrityksille saunaosastollamme hienot puitteet kokouksille , saunailloille ym. tapahtumiin. Järjestämme tiloissamme myös häät, syntymäpäiväjuhlat, muistotilaisuudet ym. asiakkaan tarpeiden mukaan. Tervetuloa viihtymään Hyvän ruoan ja miljöön pariin Gardeniaan.

Palvelu:Pikkujoulut Turku
 

Ravintola Säpäkkä OUTOKUMPU

Suomen Yrittäjien jäsen

Ravintola

Ravintola SÄPÄKKÄ on lounas- ja pitopalvelu- sekä tilausravintola Outokummun keskustassa. Ravintolassamme on 120 asiakaspaikkaa ja noin 25 henkilön kabinetti. Palvelemme arkisin 9-15, lounas on katettuna klo 10-14, muuna aikana palvelemme tilauksesta. Järjestämme paljon erilaisia juhla-, kokous- ja yritystilaisuuksia, esimerkiksi häitä ja syntymäpäiviä. Pito- ja juhlapalvelumme loihtii erilaisia herkkuja myös kotiin.

Kohderyhmä:pikkujoulut
 

Romekievari Syöte Resort-Kun olet lomalla SYÖTE

Pubi, grillikioski, kahvila

Romekievari on eturinteitten alaosassa Isosyötteellä. Hampurilaisravintolastamme hampurilaisia, hampurilaisaterioita salaattiannoksia ja kebabannoksia. Kahvila ravintolastamme myös kuumat juomat,sämpylät, kahvileivät,karamellit ja muut herkut ison ja pienen väen välipalaksi. Ravintolamme palvelee laskettelukaudella päiväsaikaan klo 17:ään saakka, hiihtokaudella palvelemme myös viikonloppuna iltaisin. Tervetuloa nauttimaan laadukkaat hamprilaisateriat,kebabannokset

Palvelu:Pikkujouluja
 

Apuomena ry LOHJA

Lounasravintola, järjestö, vapaa-ajan toimintaa

Apuomena ry on lohjalaisten yhdistysten v. 1998 perustama yhteistyöjärjestö, jonka tarkoituksena on ehkäistä syrjäytymistä ja yksinäisyyttä tarjoamalla palveluja ja virikkeitä ikäihmisille ja erityisryhmille. Jäseninä on 58 lohjalaista yhdistystä. Jäseneksi voivat liittyä Lohjalla kotipaikkaansa pitävät ja yhdistysrekisteriin merkityt yhdistykset.

Palvelu:pikkujoulut
 
 

Ravintola Natalie TAMPERE

Juhlapalvelu, ravintola, teatteriravintola

Ravintola Natalie sijaitsee Tampereen Työväen Teatterin kanssa samassa talossa. Tunnelmallinen ja lämminhenkinen Natalie toimii teatteri- ja iltaravintolana. Ruokalista on koottu siten, että herkkuja löytyy niin kasvissyöjille kuin kalan ja mehevien pihvien ystäville. Natalien listalla on tarjolla myös ripaus slaavilaisuutta; mm. hunajaa, smetanaa, suolakurkkuja ja valkosipulinkynsiä sekä blinejä. Tervetuloa !

Palvelu:pikkujoulut max.80 hlöä
 
 

Hiking Travel Hit Ky VUORENTAUSTA

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Virkistystoimintaa, tapahtumatuotantoa

Olemme tapahtumatuotannon ja luontoliikunnan ammattilaisia. Meillä on kokemusta myös ulkomaille suuntautuneiden retkien järjestämisestä.

Palvelu:pikkujoulut
 
 

Pitopalvelu Roosamaria Oy TORNIO

Suomen Yrittäjien jäsen

Pitopalvelu

Pito- ja juhlapalvelut yritysryhmille ja yksityisille. Perhetilaisuuksiin, pikkujouluihin, muistotilaisuudet, häät, kastejuhlat, syntymä- ja muut merkkipäivät. Otan huomioon myös erityisruokavaliot ja allergiat. Juhlamenu toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaan. Ruokalistat laaditaan yksilöllisesti asiakkaan toiveiden ja tilaisuuden luonteen mukaisesti. Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva ateriakokonaisuus!!

Hakusana:Pikkujoulut Tornio
 
 

Työväentalo IISALMI

Järjestö

Tervetuloa keskeisellä paikalla olevan yli 100-vuotiaan Työväentalon historialliseen ilmapiiriin ja puutalon idylliseen tunnelmaan. Meillä onnistuu häät, perhejuhlat, pikkujoulut, näyttelyt, kokoukset sekä huutokaupat, edullisesti. Tarjoilut paikan päällä, A-oikeudet. Kysy tarjousta!

Palvelu:pikkujoulut
 
 

A Tempo Oy ESPOO

Liikkeenhoidon kehittämistä, liikkeenhoidon konsultointia

Tunnetut esiintyjät Mari Kätkä ja Tuomas Kesälä. Esiintymisen lisäksi alan koulutusta. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Palvelu: pikkujoulut
 
 

Damlatas Pizza-Kebab Oy HAUKIPUDAS

MaRa ry:n jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Pizzeria, ravintola

Haukiputaan keskustassa sijaitseva ravintola Damlatas perustettiin jo vuonna 1997. Alusta alkaen omistajana on toiminut Recep Korkmaz. Tänä päivänä meiltä saa herkullisia pihviannoksia naudanlihasta ja kanasta, ruukkuruokia, pastaa ja salaatteja sekä tietenkin pizzaa ja monenlaisia kebabannoksia. Asiakaspaikkoja meillä on 36 ja puhelimella voitte tilata kätevästi kotipakettiin. Tervetuloa nauttimaan hyvästä ruoasta ja palvelusta viihtyisään perheravintolaamme!

Aihepiiri:pikkujoulut
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.