Putkimiehiä

Putkimies · putkimiehet · putkimiehiä

Hakuehdolla putkimiehiä löytyi yhteensä 44 yritystä. Tulokset 1—20:

K-rauta Kajaani KAJAANI

Suomen Yrittäjien jäsen

Sisustuskauppa, rautakauppa, puutavara, rakennustarvikkeita

Kajaanin K-rauta on rakentajan, remontoijan ja sisustajan täyden palvelun tavaratalo. Valikoimamme kattaa kaiken tarpeellisen kodin, talon, tuotantorakennuksen tai kesämökin rakentamiseen, peruskorjaamiseen ja sisustamiseen. Rakennustarvikkeiden lisäksi saat meiltä myös suunnittelupalveluita, asennuspalveluita ja rahoituksenkin rakennuskohteellesi. Kuljetuspalvelumme vie remonttitarvikkeesi suoraan työmaalle. Meiltä rakennuspalvelut, remonttimiehet, asentajat ja rakennustarvikkeet.

Palvelu:Putkimies
 

Rautia Haukipudas HAUKIPUDAS

Suomen Yrittäjien jäsen

Rautakauppa, rakennuspalveluja, rakennustarvikkeita

Rautia Haukipudas toimii Haukiputaalla, palvelemme asiakkaitamme joka arkipäivä. Valikoimistamme rakennustarvikkeet, LVI-tarvikkeet,remontointitarvikkeet,sisustustuotteet,talopaketit,puutavaraa ja kaikkea kodin,omakotitalon tai kesämökin kunnostamisessa tai rakentamisessa tarvittavaa. Kun tarvitset kotiisi remonttimiehen, putkimiehen, katontekijän,meiltä myös kaikki asumiseen liittyvät remontointi ja saneeraustyöt. Hyödynnä kotitalousvähennys,kun korjaat kotia,meiltä työmiehet ja tarvikkeet.

 

LVI-Vaahtissuvanto Oy TAIVALKOSKI

Suomen Yrittäjien jäsen

LVI-urakoitsija, lvi, LVI-asennusta

LVI-Vaahtissuvanto Oy - Täyden palvelun LVI-urakointia 30 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla. Kaikki LVI-alan palvelut saman katon alta. Tuotevakoimaan kuuluu myös uusiutuvat energiat, määlämpöenergia ja aurinkolämpöenergia. Myyn ja asennan ilmalämpöpumput, Oilon Geopro maalämpöpumput, Ensto Enervent ilmanvaihtolaitteet, Roth lattialämmitysjärjestelmät ja aurinkokeräimet sekä WehoPuts pienpuhdistamot. Toimialue: Taivalkoski, Kuusamo, Posio, Ranua, Pudasjärvi, Puolanka ja Suomussalmi.

Palvelu:putkimies
 

LVI-Emal Oy YLÖJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

LVI-tuotteita, LVI-asennusta

Olemme monipuolinen lvi-alan yritys. Teemme lämpö-, vesi- ja ilmastointityöt Pirkanmaan alueella yksityisille, yrityksille, taloyhtiöille, jne.. Myymme ja asennamme lämpöpumput. LVI-tarvikkeet löydät monipuolisesta lvi-tarvikemyymälästämme Ylöjärveltä. Aukioloajat: ma-pe klo 8.30-17.00, la 8.30-13.00. Soita ja kysy lisää!!

Palvelu:putkimies
 

LVI-Työ Meskus Oy TAIVALKOSKI

Suomen Yrittäjien jäsen

LVI-asennusta, ilmastointiasennusta

Lvi Meskus on ilmastintointitöitä, vesijohtotöitä ja putkiasennuksia tarjoava yritys Koillismaalla Taivalkosken keskustassa. Urakoimme kaikki lvi-alan työt rakennusliikkeille, teollisuudelle ja yksittäisille rakentajille. Meiltä saat putkitarvikkeet, kylpyhuonevarusteet, hanat, lämminvesijärjestelmät, liittimet ja tiivisteet suoraan myymälästämme. Kodin, liikekiinteistön ja teollisuuden vesiputket ja tarvikkeet asennettuina. Temme myös viemäreiden kuvauksia ja avauksia.

Aihepiiri:Putkimies
 

Turunmaan Rakennus- ja LVI-Palvelu Oy RAISIO

LVI-asennusta

Turunmaan Rakennus ja LVI-Palvelu tarjoaa monipuoliset rakennus- ja LVI-alan palvelut Varsinais-Suomessa. Toimimme kohteissa pää- ja aliurakoitsijana. Kohteinamme ovat sekä uudisrakennukset että remontointi- ja saneerauskohteet. Meiltä myös asbestipurku. Lisäksi vesieristykset. Teemme kaikki työt tarvittaessa "avaimet käteen" -periaatteella.

Palvelu:putkimies
 

Vesihiisi - LVI-asennusliike Uudellamaalla HALKIA

Suomen Yrittäjien jäsen

LVI-töitä, LVI-asennusta, LVI-tarvikkeita

Vesihiisi on vuonna 2007 perustettu Keski-Uudellamaalla toimiva LVI-alan ammattilainen. Osaamistamme ovat pientalojen vesijohtoremontit, ilmanvaihtotyöt, käyttövesivaraajien ja vesihanojen vaihdot sekä uudisrakennusten vesi- ja viemärijohtotyöt. Kauttamme saat myös kaikki LVI-tuotteet; hanat, kylpyhuonekalusteet, posliinit, varaajat, kattilat ja tarvikkeet. Tuotemerkkeinä mm. Oras & Uponor. Asiakaskuntaamme ovat kotitaloudet sekä rakennusliikkeet alueella Tuusula - Järvenpää - Kerava - Vantaa.

Palvelu:putkimies Keski-Uusimaa
 

Putkiasennus Olli Rautio PIRKKALA

Suomen Yrittäjien jäsen

Putkitöitä, putkimies

Vuonna 1990 perustettu Putkiasennusliike tekee kaikki putkialan työt 35 vuoden ammattikokemuksella. Vain parasta laatua, toimialueenamme Pirkanmaa. Asiakkaitamme ovat yksittäiset kotitaloudet, taloyhtiöt, omakotirakentajat ja vanhan talon saneeraajat, kunnat sekä teollisuus. Edustamiamme tuotemerkkejä ovat: Ariterm, Danfoss, Oras, Kaukora, Thermia ja Uponor. Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla, niin sovimme miten voin teitä palvella! Only the best quality.

 

Peltolan LVIS-Poltinhuolto Oy KAARINA

Ilmastointilaitteita, LVI-asennusta

Vuodesta -93 osaavaa toimintaa! Tilaa julkisten rakennusten, asuinhuoneistojen, taloyhtiöiden, liiketilojen ja yritysten lvi-asennuksiin, huoltoon ja korjauksiin erikoistunut ammattilainen paikalle. Useat Turun ja Kaarinan seudun rakennusliikkeet sekä taloyhtiöt ovat vuosien ajan luottaneet laadukkaaseen alihankkijaan, jolta hymy ei hyydy eivätkä aikataulut petä. Ota yhteyttä!

Palvelu:putkimies
 

PUTKI YKKÖNEN OY JOENSUU

Suomen Yrittäjien jäsen

LVI-asennusta, putkiasennusta

Putki-Ykkönen tarjoaa asiakkailleen luotettavaa LVI-asennuspalvelua saneeraus- ja uudisrakennuskohteisiin. Osaamistamme ovat pientalojen vesijohtoremontit, lattialämmitysjärjestelmät, ilmanvaihtotyöt, käyttövesivaraajien ja vesihanojen vaihdot sekä uudisrakennusten vesi- ja viemärijohtotyöt. Kauttamme saat myös LVI-tuotteet ja LVI-tarvikkeet; hanat, varaajat, pumput ja kattilat. Kauttamme lisäksi Nereus lattialämmitysjärjestelmät ja maalämpöpumput. Toimimme Pohjois-Karjalan talousalueella.

Palvelu:putkimies
 

Jussin Vesi ja Lämpö LAITILA

LVI-asennusta, LVI-ala

Tilaa osaava putkimies ajoissa ja vältyt suuremmilta vahingoilta! Teen lvi-työt ja urakat teollisuushalleihin, rivitaloihin, omakotitaloihin sekä erilaisiin liiketiloihin koko Vakka-Suomen alueella. Lvi-alan ammattilainen osaa katsoa mitä pitää tehdä, myös yllättävissä tilanteissa. Kauttani saat myös aurinkolämmitysjärjestelmän asennettuna kiinteistöösi. Aurinkolämpö säästää lämmityskustannuksia ja luontoa. Asentamisen jälkeen aurinkolämpö tuottaa ilmaista energiaa. Soita ja kysy lisää.

Palvelu:putkimies
 

Pöytyän RaKsa OY PÖYTYÄ

Suomen Yrittäjien jäsen

Rakennusliike, talonrakennusta

Pöytyän RaKsa Oy on perustettu vuonna 2008, mutta ammattitaito ja kokemus ulottuu jo 80-luvun alkuun. Yrityksemme työllistää alojensa ammattilaisia, putkimiehestä ja sähkömiehestä aina asbestikartoituksen tekijään saakka. Laaja osaamisemme takaa varman onnistumisen, oli kohteena mikä vain. Toimintamme on keskittynyt Varsinais-Suomeen, mutta tarvittaessa tulemme luoksesi kauemmaksikin. Työn teemme aina ammattitaidolla ja avaimet käteen -periaatteella, asiakkaan toiveiden mukaan.

 
 

Sanerkas Oy HELSINKI

Rakennussaneerausta

Olemme asuntojen ja julkisten tilojen muutostöihin erikoistunut rakennusalan yritys. Urakoitsijana olemme toimineet alalla jo vuodesta 1993. Palveluitamme ovat rakennussaneeraus, erikoisalarakennus, huoneistoremontit, keittiöremontit, märkätilojen korjaustyöt, rakennusten vauriokorjaukset ja taloyhtiöiden linjasaneeraukset. Teemme lisäksi home- ja kosteusvaurioiden korjaukset ja kosteusmittaukset. Toimimme pääkaupunkiseudulla. Muista hyödyntää kotitalousvähennys.

Palvelu:putkimies
 
 

Putkiasennusliike Lämpölukko Ky ROVANIEMI

LVI-asennusta, LVI-urakointia

Putkiasennusliike Lämpölukko KY tarjoaa kaikki LVI-alan tuotteet ja palvelut helposti ja luotettavasti! LVI-ammattilaisen tunnistaa jäljestä. Huolellisesti, sopimuksen mukaan loppuun asti tehdystä työstä – olipa kyseessä sitten hananvaihto tai laaja saneerausurakka. Putkiasennusliike Lämpölukko KY on joustava sopimuskumppani, jonka kanssa on helppo toimia.

Palvelu:putkimies
 
 

Vesi-Vuorisalo Oy TURKU

LVI-tuotteita

Vesi-Vuorisalo Oy on turkulainen vuonna 1970 perustettu LVI-alan yritys. Toimintamme perustuu alan monipuoliseen osaamiseen ja 40 vuoden kokemukseen. Ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee teitä kaikissa LVI-alaan liittyvissä asioissa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee teitä kaikissa LVI-alaan liittyvissä asioissa.

Palvelu:putkimies
 
 

LVI-Työt Mika Kantonen KAARINA

Putkitöitä, LVI-asennusta

Erilaiset lvi-työt putkiasennuksista ja putkisaneerauksista ilmastointitöihin Varsinais-Suomen alueella. Palvelua luotettavasti ja ammattitaidolla. Myös lvi-tarvikkeiden myynti kuuluu palveluihimme. KYSY LISÄÄ LVI-PALVELUISTAMME!

Palvelu:putkimies
 
 

Putkiset Oy KERAVA

Kauppakamarin jäsen

LVI-tuotteita, putkiliike

Putkiset Oy on vuonna 1977 perustettu LVI-alan perheyritys. Toimipisteemme sijaitsee Keravan Ahjossa, jossa toimii myös täydellinen LVI-alan myymälä sekä Woikoski Oy:n kaasuvarikko. Päätoimialamme on putkiasennukset asuin- ja liikerakentamisessa uudisrakennus sekä saneerauskohteissa. Teemme vuosittain myös noin 20 omakotitalon lvi-työt. Remontti- ja huoltopuolella teitä palvelee 10 hyvin varustettua huoltoautoa. Meillä on nopea vikapalvelu!

Palvelu:putkimies
 
 

WP-Putki ja Hitsaus Oy JOENSUU

Suomen Yrittäjien jäsen

LVI-asennusta

Lvi-palvelut, asbestipurku, öljypoltinhuolto sekä putkiasennukset hoituvat meiltä, myös materiaali- ja tarvikemyynti. Aukioloajat: Ma-Pe 07:00 - 16:15. Otahan yhteyttä tai tule paikan päälle kun tarvitset luotettavaa putkiliikettä!

Palvelu:putkiasentaja, putkimies
 
 

Putkiasennus Juha Toikkanen Oy PALOKKA

LVI-asennusta

Putkiasennus Juha Toikkanen Oy hoitaa öljypolttimien ja järjestelmien asennukset ja huollot sekä kaikki LVI-alan työt ja suunnittelun kaikissa kohteissa 30 vuoden kokemuksella. Myös ilmastointiasennukset, huollot ja suunnittelut. Yritys sijaitsee Palokassa Jyväskylän maalaiskunnassa, keskellä Suomea.

Palvelu:putkimies
 
 

LVI-Palvelu Mauri Ojanen Oy TURKU

LVI-asennusta

Olemme vuodesta-92 toiminut lvi-alan monitoimiyritys. Meiltä onnistuu putkiasennustyöt, uudisrakentaminen, saneeraus, korjaukset, lämpö-, vesi- ja viemärijohtoasennukset. Teemme yksityisille, alihankintana ja myös jonkun verran julkiselle sektorille. Ota rohkeesti yhteyttä ja pyydä tarjous!

Työtapa:putkimies
 

Muuta hakua

Putkimiehiä:

Toimialat:

Tuotteet ja palvelut:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.