Rengastyöt

Rengastyöt

Hakuehdolla Rengastyöt löytyi yhteensä 25 yritystä. Tulokset 1—20:

Autokorjaamo H & J Vepsäläinen OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Autokorjaamo, autohuoltoa, varaosia

Autokorjaamo Vepsäläinen huoltaa ja korjaa kaikki automerkit. Voit jättää autosi työpäivän ajaksi huoltoomme - kuljetamme sinut huollon ajaksi työpaikallesi ja haemme takaisin huollon valmistuttua tai toimitamme autosi sovittuun osoitteeseen. Jos autosi jää tien päälle, saat meiltä myös hinauspalvelut. Kysy myös muista autoihin liittyvistä huolto-, korjaus- ja asennustöistä. Meiltä myös renkaiden vaihdot.

Palvelu:Rengastyöt
 

Lapin Kumi Oy - Rengasmyynti - Point-S Keminmaa KEMINMAA

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Raskaan ajoneuvokaluston palveluja, renkaita, rengasliike

Lapin Kumi on toiminut vuodesta 1947 saakka.Keminmaan toimipisteemme palvelee Kemin, Tornion, Keminmaan ja Tervolan alueita Henkilö- ja pakettiautoille tarjoamme maan uusinta tekniikkaa mm renkaiden suuntauksessa. Valikoimissamme renkaita kaikilta rengasvalmistajilta ja alumiinivanteita laajasta valikoimasta. Rengaskauppasi saat myös rahoituksen meiltä.Meiltä saat kesärenkaat, talvirenkaat,pyörien suuntauksen, rengashuollon skootteriin, moottoripyörään, autoon, rekkaan ja järeisiin työkoneisiin.

Palvelu:Rengastyöt moottoripyörään
 

Lapin Kumi Oy - Korjaamo - Point-S Tornio TORNIO

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Renkaita, rengasliike

Lapin Kumi on toiminut vuodesta 1947 saakka.Keminmaan toimipisteemme palvelee Kemin, Tornion, Keminmaan ja Tervolan alueita Henkilö- ja pakettiautoille tarjoamme maan uusinta tekniikkaa mm. renkaiden suuntauksessa. Valikoimissamme renkaita kaikilta rengasvalmistajilta ja alumiinivanteita laajasta valikoimasta. Rengaskauppasi saat myös rahoituksen meiltä.Meiltä saat kesärenkaat,talvirenkaat, pyörien suuntauksen,rengashuollon skootteriin, moottoripyörään, autoon, rekkaan ja järeisiin työkoneisiin.

Palvelu:Rengastyöt moottoripyörään
 

Lapin Kumi Oy - Rengasmyynti - Point-S Rovaniemi ROVANIEMI

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Renkaiden vaihtoa, renkaita, rengasmyymälä, rengasliike

Lapin Kumi on toiminut vuodesta 1947 saakka. Tarjoamme Pohjois-Suomen alueella laadukasta rengaspalvelua. Henkilö- ja pakettiautoille tarjoamme maan uusinta tekniikkaa mm. renkaiden suuntauksessa. Valikoimissamme renkaita kaikilta rengasvalmistajilta ja alumiinivanteita laajasta valikoimasta. Rengaskauppasi saat myös rahoituksen meiltä.Meiltä saat kesärenkaat, talvirenkaat, pyörien suuntauksen, rengashuollon skootteriin, moottoripyörään, autoon, rekkaan ja järeisiin työkoneisiin.

Palvelu:Rengastyöt moottoripyörään
 

Lapin Kumi Oy-Rengasmyynti - Point-S Oulu OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Renkaita, rengashuoltoa, rengasliike

Point-S Oulu on uusi, erilainen rengasliike Vasaraperän teollisuusalueella. Valikoimaamme kuuluvat henkilöautojen renkaat, pakettiautojen renkaat, alumiinivanteet (erikoisvanteet) ja alustasarjat (madallussarjat). Renkaiden asennus ja korjaus onnistuvat luonnollisesti myös. Lisäksi teemme nelipyöräsuuntauksia. Oulun laajin valikoima alumiinivanteita suoraan varastosta!

Palvelu:Rengastyöt
 

Rengasnuora Oy JYVÄSKYLÄ

Rengasliike

Rengasnuora Oy on vuonna 1992 perustettu rengasliike joka kuuluu Autonrengasliiton Asiantuntijaliikkeisiin ja on osa pohjoismaista Dekk Partner ketjua. Valikoimastamme löytyvät henkilö- ja pakettiautojen renkaat, vanteet ja niihin liittyvät oheistarvikkeet sekä pienten työkoneiden, mönkijöiden sekä moottoripyörien renkaat ja ohjauskulmien säädöt. Olemme avoinna arkisin klo 8 - 17. Lauantaisin olemme avoinna sesonkien aikaan.

Palvelu:rengastyö
 

A1 Autoväri KEMPELE

Suomen Yrittäjien jäsen

Varaosaliike, ikkunateippausta, automaalaamo, autokorjaamo

A1 autoväri on jenkkiautojen ja harrikoiden huoltotalo Oulun kupeessa. Autokemikaalit, automaalit ja tummennuskalvot asiantuntijalta. Edustamme alan tunnettuja laatumerkkejä. Autohuollossamme olemme erikoistuneet huolloissa ja varaosissas USA- autoihin,ja moottoripyörissä Harley Davidsoneihin, erikoistumisesta huolimatta huollamme kaikki automerkit. Meiltä autojen fiksaukset, ikkunoiden tummennukset ja erikoismaalaukset. Autonmaalauskammiomme on vuokrattavissa myös yksityiskäyttöön.

Palvelu:Rengastyöt
 
 

Lapin Kumi Oy - Korjaamo - Point-S Sodankylä, ST1 Sodankylä SODANKYLÄ

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Rengasliike, renkaita

Lapin Kumi on toiminut vuodesta 1947 saakka. Sodankyl toimipisteemme palvelee Pohjois-Lapin alueella.Rengasmyyntimme sijaitsee ST1 huoltoaseman yhteydessä. Valikoimissamme renkaita kaikilta rengasvalmistajilta ja alumiinivanteita laajasta valikoimasta. Rengaskauppasi saat myös rahoituksen meiltä. Meiltä saat kesärenkaat, talvirenkaat, pyörien suuntauksen, rengashuollon skootteriin, moottoripyörään, autoon, rekkaan ja järeisiin työkoneisiin.

Palvelu:Rengastyöt moottoripyörään
 
 

Lapin Kumi Oy - Renkaiden Asennus Ja Korjaus - Point-S Pello PELLO

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Rengasliike, renkaita

Lapin Kumi on toiminut vuodesta 1947 saakka. Henkilö- ja pakettiautoille tarjoamme maan uusinta tekniikkaa mm. renkaiden suuntauksessa. Valikoimissamme renkaita kaikilta rengasvalmistajilta ja alumiinivanteita laajasta valikoimasta. Rengaskauppasi saat myös rahoituksen meiltä.Meiltä saat kesärenkaat, talvirenkaat,pyörien suuntauksen,rengashuollon skootteriin, moottoripyörään, autoon, rekkaan ja järeisiin työkoneisiin.

Palvelu:Rengastyöt moottoripyörään
 

Tmi Pentti Puhakka PUDASJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Autokorjaamo, varaosaliike, kahvila, huoltoasema

Koillisparkki on Pudasjärven keskustassa, kuusamontien varressa. Olemme perinteinen huoltoasema,huollamme ja korjaamme autoja,rengastyöt,varaosat ja autonhoitotuotteet. Matkailijalle tarjoamme kahvia,ruokaa,jäätelöannoksia, kotiin viemisiksi elintarvikkeita, olutta. Fixus valikoimista iskunvaimentimet, pakoputket, releet, akut, ajovalot, tiivistesarjat ja kaikki autojen varaosat. Huollamme kaikki automerkit ja rengasliikken palvelut myös meillä.Autokorjaamomme päivystää 24 h.

Palvelu:Rengastyöt Pudasjärvi
 

Lohjan Autohuolto Oy LOHJA

Autokorjaamo

Lohjan Autohuolto Oy on henkilöautojen huoltoon ja korjaamiseen keskittynyt autohuolto. Tarjoamme asiakkaillemme mukavaa ja turvallista autoilua huolehtimalla autoilijan puolesta auton kunnosta ja hyvinvoinnista. Teemme puolestasi kaikki huollot, korjaukset ja katsastukset. Lohjan Autohuolto Oy:n asiakassuhteet perustuvat pitkäkestoiseen, luottamukselliseen ja avoimeen yhteistyöhön.

Palvelu:rengastyöt
 

Autohuolto Takanen Ky KEURUU

Suomen Yrittäjien jäsen

Autokorjaamo, autopesu, autohuoltoa

Autohuolto Takanen Ky on yleiskorjaamo joka huoltaa ja korjaa henkilö- ja pakettiautot merkistä riippumatta ammattitaidolla. Meiltä mm. määräaikaishuollot, katsastushuollot, moottorihuolto, rengastyöt, öljynvaihdot ilmastointihuolto, jarruhuolto ja autojen pesupalvelut mm. verhousten käsinpesut sekä käsin vahaukset ammattitaitoisen henkilökunnan tekemänä.

 

Rengas-Late Oy HARJAVALTA

Moottoriajoneuvojen osia

Olemme täyden palvelun rengasliike Harjavallassa. Valikoimiin kuuluvat sekä henkilö- että raskaanliikenteen renkaat ja vanteet. Kauttamme myös renkaat sekä teollisuus - ja maatalouskoneisiin. Myös asennukset ja rengastyöt onnistuvat meillä ammattitaidolla. Raskaalle kalustolle meillä 24 h -päivystys. Käytössä myös rengashotelli palvelut renkaiden ja vanteiden säilytykseen. Sesonkiaikana olemme auki myös lauantaisin.

Palvelu:rengastyöt
 

AutoKoPa Ky - Autoasi-korjaamo Kemi KEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Autokorjaamo, autohuolto, rengasliike

AutoKoPa Ky on Autoasi-monimerkkikorjaamo Kemissä lähellä keskustaa ja moottoritietä. Ammattitaitoinen ja monipuolinen osaaminen sekä ystävällinen palvelu - Autosi tulee ja lähtee hyvillä mielin. Meiltä mm. autovaraosat, katsastusremontti, määräaikaishuolto, ilmastoinninhuolto, ohjauskulmien säätö, vikakoodin luku ja päästömittaukset. Myös asuntoautojen huolto, Bridgestone, Dayton, Firestone talvirenkaat ja kesärenkaat. Olemme valtuutettu PrimeFuel asennusliike. Lahjakortit palveluihimme.

Palvelu:Rengastyöt
 

Osuuskauppa Suur-Savo - Karla Mikkeli MIKKELI

S-ryhmän jäsen

Autokorjaamo, autohuoltamo

Karla on S-ryhmän uudenlainen autojen monimerkkihuoltoketju, joka tarjoaa automerkistä riippumatta laadukkaat huolto- ja korjauspalvelut. Karla-ketjun suunnittelun peruslähtökohtia ovat olleet asiakaslähtöisyys, asioinnin helppous ja vaivattomuus sekä tuotteistetut palvelut. Karlassa palvelun laadun takaa ammattitaitoinen henkilökunta yhdistettynä tehokkaaseen varaosa-logistiikkaan ja laajaan automerkkien hallintaan.

Palvelu:rengastyöt
 
 

Huoltokeidas Oy KOKEMÄKI

Tuulilasikorjausta, moottoriajoneuvojen huoltoa, moottoriajoneuvojen korjausta, renkaita, tuulilaseja

Autokorjaamomme palveluihin kuuluvat henkilö- ja pakettiautojen huollot ja korjaukset kaikkiin merkkeihin. Palvelemme kilpailukykyiseen hintaan, nopeasti ja vaivattomasti. Korjaamolla on nykyaikaiset laitteet ja varusteet sekä henkilökuntamme on hyvin koulutettua ja ammattitaitoista.

Palvelu:rengastyöt
 
 

Pohjolan Rengas Oy JOENSUU

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Rengasliike

Pohjolan Rengas Oy on johtava täydenpalvelun rengasliike. Yhtiö on toiminut jo vuodesta 1935. Tarjoamme mm. seuraavia palveluita ja tarvikkeita: renkaiden vaihto, tasapainotus, korjaukset, nastoitukset, renkaiden muokkaus, ilmanpaineiden tarkistus, rengaspesut, urasyvyyksien mittaukset sekä renkaiden säilytys ja renkaiden kierrätys. Myynnissä renkaat ja vanteet sekä erilaiset oheistarvikkeet, kuten: lukkosarjat, mutterit, pultit, keskiöt, peitelevyt ja sovitteet. Tervetuloa!

Palvelu:rengastyöt
 
 

MasterMotor Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Pienkonekorjaamo

MasterMotor tarjoaa seuraavia palveluita: Huollamme ja korjaamme niin moottorisahat, ruohonleikkurit, mönkijät kuin moottoripyörät, mopot, skootterit ja moottorikelkat. Rengastyöt ja tasapainotukset teemme myös henkilöautoihin. Lisäksi meillä on huollon noutopalvelu eli noudamme esim. rikkinäisen leikkurin ja palautamme sen käyttövalmiina kotiisi. Meiltä saat myös varaosat ja tarvikkeet sekä Castrol -öljyt ja skoottereiden tuning-osat!

Palvelu:rengastyöt
 
 

Autohuolto Kalevi Leinonen LEMPÄÄLÄ

Suomen Yrittäjien jäsen

Autokorjaamo

Autohuolto Kalevi Leinonen on luotettava ja ammattitaitoinen huoltopalvelu Lempäälässä. Palvelemme vuosien kokemuksella. Me hoidamme tarpeesi määräaikaishuolloista suurempiikin korjauksiin ja kaiken siltä väliltä. Meiltä löydät myös autoosi laadukkaat varaosat polttimoista laturinhihnoihin. Pesupalvelu kruunaa täyden palvelun autollesi Autohuolto Kalevi Leinosella!

Palvelu:rengastyöt
 
 

Autopalvelu KaarVan Oy KEMPELE

Suomen Yrittäjien jäsen

Autohuoltoa, autokorjaamo

Kaarvan on autokorjaamo, joka tarjoaa täydelliset korjaamopalvelut kaikille automerkeille Oulun alueella Kempeleessä, Raahessa ja Kuusamossa.Moottoriremontit, autonhuollot, öljynvaihdot, määräaikaishuollot yksityisautoilijoille, yritysten autoille ja leasing autoille. Kauttamme saat ratkaisun olipa kyseessä autoremontti, auton kuljetus korjaamolle, kolariauton korjaus, taikka vuosihuolto autolle.Olemme erikoistuneet Toyota-autojen huoltoon, mutta huollamme ja korjaamme kaikki automerkit.

Palvelu:Rengastyöt
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.