Sosiaalisen Median paketti

Sosiaalisen Median paketti

Hakuehdolla Sosiaalisen Median paketti löytyi yhteensä 15 yritystä.

K-rauta Äimärautio Oulu OULU

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Puutarhamyymälä, sisustuskauppa, rautakauppa, keittiökalusteita, rakennusmateriaaleja

Kaikki tarvitsemasi tuotteet ja palvelut rakentamiseen, remontointiin, pihan kunnostukseen tai kodin kunnostamiseen ja sisustamiseen. Suomen Suurin K-rauta tarjoaa laajan tuotevalikoiman lisäksi myös asennus- ja rakennuspalvelutyöt. Laaja tapetti-, maali- ja sisustustarvikevalikoima ja sisustusneuvojan palvelut. Sähkö- ja käsityökalut, pienkoneet, ajoleikkurit, skootterit ja perämoottorit. Meiltä myös OMATALO-talopaketit ja Kimara-hirsihuvilat. Kaikkea kotiin ja kesämökille.

Työvälineet:Sosiaalisen Median paketti
 

Nautilus Wellness Club TURKU

Kuntokeskus

Oletko jo tutustunut Nautilukseen? Meille on helppo tulla. Palvelemme asiakkaitamme aivan ydinkeskustassa, Kauppiaskadulla. Nautilus Kuntokeskus on toiminut Turussa jo yli 28 vuotta. Avarat toimitilamme sijaitsevat Alvar Aallon suunnittelemassa Turun Sanomien talossa, entisessä lehden painosalissa. Liikunnalliseen käyttäjäkuntaan kuuluvat erilaiset asiakasryhmät vapaa-ajan harrastajista työpaikkaliikkujiin. TERVETULOA TUTUSTUMAAN!

Työvälineet:Sosiaalisen Median paketti
 

K-rauta Kuninkoja RAISIO

Kauppakamarin jäsen

Rautakauppa

Uusi ja iso K-rauta Kuninkoja palvelee! K-rauta Kuninkoja on todellinen sisustamisen ja rakentamisen tavaratalo. Meiltä löydät laadukkaat tuotteet ja palvelut niin remontoijalle, rakentajalle, kodin sisustajalle kuin ammattiostajallekin. Myymälämme upeista näyttelyistä löydät uusia ideoita omien unelmiesi toteuttamiseen. Meiltä saat tuotteet myös paikalleen asennettuna. Tervetuloa ostoksille!

Tuote:sosiaalisen median paketti
 

K-rauta Rovaniemi ROVANIEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Rakennustarvikeliike, rautakauppa, remontteja, keittiökalusteita

K-rauta Rovaniemi on K-rauta -ketjun pohjoisin myymälä. Toteutamme K-rauta -konseptin mukaisen rakentamisen, remontoinnin, sisustamisen sekä pihanrakentamisen esillepanon sekä myynnin Pohjois-Suomessa. Laajan kuljetusyhteistyöverkoston avulla toimitamme tavaraa koko Lapin alueelle. Kauttamme myös rakentamis-, remontti- ja asennuspalvelut. Remontoimme, rakennamme, asennamme. LVI- ja sähköasennukset, remontointitarvikkeet, sisustustarvikkeet ja työntekijät meiltä - joustavasti ja ammattitaidolla.

Työvälineet:Sosiaalisen Median paketti
 

K - Citymarket - Helsinki Itäkeskus HELSINKI

Päivittäistavarakauppa

K-citymarket Itäkeskus sijaitsee Helsingin Itäkeskuksessa, Suomen suurimman kauppakeskuksen yhteydessä. Meiltä löytyy laaja ja monipuolinen valikoima elintarvikkeita, vaatteita ja kosmetiikkaa sekä kodintarvikkeita ja elektroniikkaa. Palvelu, valikoimien monipuolisuus ja vastuullisuus ovat edullisten hintojen lisäksi lähellä sydäntämme. Meille on myös myönnetty K-ympäristökauppadiplomi. Tervetuloa monipuolisille ja edullisille ostoksille!

Työvälineet:Sosiaalisen Median paketti
 

Matkapuhelinhuolto Digiman Oy TAMPERE

Matkapuhelinhuolto

Tarjoamme Nokia-matkapuhelimien huollot ohjelmistopäivityksistä vaativimpiin huoltotöihin saakka. Laadun takeena on ympäristönäkökohdat huomioiva laatujärjestelmä, ajanmukaiset välineet sekä osaavat ammattilaiset. Ota yhteyttä, kun tarvitset asennukset ammattitaidolla ja nopeasti!

Työvälineet:Sosiaalisen Median paketti
 

Kotirinki - Kotisiivouspalvelut koko Suomessa

Siivousta, kotisiivouspalveluja, kodinhoitopalveluita

Säännöllinen kotisiivous on Kotirinki-ketjun peruspalvelu, josta annamme tyytyväisyystakuun. Lisäpalveluna tarjoamme mattojen, tekstiilien ja ikkunoiden pesua sekä silityspalvelua. Toiminta-aluettamme on: Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Hämeenlinna, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Järvenpää, Lohja, Nummela, Veikkola, Karkkila, Vihti, Oulu, Porvoo, Riihimäki, Sipoo, Tampere, Nokia, Pirkkala, Ylöjärvi, Kangasala ja Vantaa. Ota yhteyttä!

Työvälineet:Sosiaalisen Median paketti
 

Kalajoki Matkailu KALAJOKI

Kauppakamarin jäsenMaRa ry:n jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Matkailukeskus, matkailupalveluja, matkailuneuvontaa

Näkymän alaosasta löydät yritykset, jotka palvelevat matkailijaa Kalajoella.

Työvälineet:Sosiaalisen Median paketti
 

Liikuntakeskus Ateena Oy YLÖJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Kuntosali, liikuntakeskus, liikuntapalveluja

Liikuntakeskus Ateenassa pääset harjoittelemaan uusissa ja viihtyisissä tiloissa, uusilla välineillä sekä ammattilaisten opastuksella. Tarjoamme sinulle laadukkaan ryhmäliikuntatarjonnan sekä kuntosalipalvelut. Ateena sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Liikekulmat -kiinteistössä, Ylöjärven S-Marketin vieressä.

Työvälineet:Sosiaalisen Median paketti
 

Intersport Megastore Lielahti TAMPERE

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Urheiluliike, urheiluvälinekauppa, urheilukauppa

Osaavaa palvelua ja laajat valikoimat Lielahdessa! Ammattitaitoisen henkilökunnan ja laajan valikoiman Intersport Megastore avattiin Lielahteen keväällä 2003. Valikoimamme rakentuvat parhaista megamerkeistä sekä Intersportin omista merkkituotteista. Liikunnan harrastaminen on monipuolista ja tämän päivän asiakkailla on monia erilaisia tarpeita, joihin Intersport Megastore vastaa laajalla tuotevalikoimalla ja asiantuntevalla palvelulla, lisäksi tarjoamme huoltopalvelut.

Työvälineet:Sosiaalisen Median paketti
 

Turun Seudun Kehittämiskeskus TURKU

Kauppakamarin jäsen

Julkisia palveluita, kehittämisprojekti

Turun Seudun Kehittämiskeskuksen tärkeimpiä tehtäviä ovat aluekehittäminen ja sen osana erityisesti seudun elinkeinojen vahvistaminen, seutukunnan markkinointi yritystoiminnan sijaintipaikkana sekä seutuyhteistyön kehittäminen.

Toiminimi:Sosiaalisen Median paketti
 

Kaleva Oy OULU

Kauppakamarin jäsen

Kustantaja

Kaleva Oy tuottaa nykyaikaisia ja monipuolisia palveluja lukija- ja ilmoitusasiakkaille, yksityisille ihmisille ja yrityksille. Yhtiö kustantaa sanoma- ja kaupunkilehtiä, tuottaa erilaisia sähköisiä palveluja sekä tarjoaa kirjapaino- ja jakelupalveluja. Kalevan julkaisutoiminnassa keskeistä on monikanavaisuus, palvelut halutaan tuoda lukijoiden käyttöön painetussa ja digitaalisessa muodossa.

Työvälineet:Sosiaalisen Median paketti
 

Tampereen Vesileikkaus Oy TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Metallin työstöä, metallilevyjä, alihankintapalveluja

Tarjoamme monipuolisen ja nykyaikaisen palvelun ja asiantuntemuksen erilaisten levymateriaalien tarkkaan muotoleikkaamiseen. Vesileikkauksia alihankintana teollisuuden tarpeisiin. Tutustu kotisivuillamme tuotteisiimme ja monipuolisiin palveluihin esim. sisustuslaattojen leikkauskäsittelyyn. Teemme mm. sisustuslaattojen leikkausta, abrasiivileikkausta jne..

Työvälineet:Sosiaalisen Median paketti
 

Syväkankaan Kioski Oy - Syväkankaan Kioski KEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Jäätelökioski, elintarvikekioski, hampurilaisravintola

Syväkankaan Grilli on monipuolinen kioski Kemin Syväkankaalla. Palvelemme aamusta iltamyöhään.Tule herkuttelemaan Scanburgerin herkullisilla annoksilla, nauttimaan pullakahvit. Kerää muheva pussi makeisia ja maista laajan jäätelövalikoimamme antimia. Hyllyistämme löydät peruselintarvikkeita ja olutta edulliseen ja kilpailukykyiseen hintaan.Kokeile onneasi myös Veikkauksen peleissä ja arpajaisissa ja tule pelaamaan Totoa. Upeat jäätelöannokset ja pehmisjäätelöt. Viikottain edullisia tarjouksia

Työvälineet:Sosiaalisen Median paketti
 

Taksipalvelu K. Lesonen Oy / Karaoketaksi OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Taksi, tilataksi, invataksi

Taksipalvelu K. Lesonen Oy on esteettömään henkilölogistiikkaan erikoistunut yritys. Toimimme Oulun seudulla 1+8 h invataksilla ja 1+12 h pienoislinja-autolla. Molemmissa on invavarustus. Yritys on toiminut vuodesta 2002 alkaen ja Karaoketaksi-toiminta alkoi joulukuussa 2004. Taksi on suosittu osana erilaisia juhlatilaisuuksia esim. polttareissa, eläkkeelle siirtymisissä, syntymäpäivillä jne. tai muuten vaan hauskanpidossa.

Työvälineet:Sosiaalisen Median paketti
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.