Talomyynti, Talopaketteja

Talomyynti, Talopaketteja

Hakuehdolla Talomyynti, Talopaketteja löytyi yhteensä 16 yritystä.

K-rauta Kajaani KAJAANI

Suomen Yrittäjien jäsen

Rakennustarvikkeita, puutavara, rautakauppa, sisustuskauppa

Kajaanin K-rauta on rakentajan, remontoijan ja sisustajan täyden palvelun tavaratalo. Valikoimamme kattaa kaiken tarpeellisen kodin, talon, tuotantorakennuksen tai kesämökin rakentamiseen, peruskorjaamiseen ja sisustamiseen. Rakennustarvikkeiden lisäksi saat meiltä myös suunnittelupalveluita, asennuspalveluita ja rahoituksenkin rakennuskohteellesi. Kuljetuspalvelumme vie remonttitarvikkeesi suoraan työmaalle. Meiltä rakennuspalvelut, remonttimiehet, asentajat ja rakennustarvikkeet.

Tuote:Talomyynti, Talopaketteja
Yhteystiedot: TALOMYYNTI JA OMA-ASIAKASMYYNTI, Tarmo Kaikkonen
050 555 7701

 

K-rauta Äimärautio Oulu OULU

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Rakennusmateriaaleja, keittiökalusteita, rautakauppa, sisustuskauppa, puutarhamyymälä

Kaikki tarvitsemasi tuotteet ja palvelut rakentamiseen, remontointiin, pihan tai kodin kunnostamiseen ja sisustamiseen. Suomen Suurin K-rauta tarjoaa laajan tuotevalikoiman lisäksi myös asennus- ja remonttipalvelut. K-raudan kylpyhuoneremontit, saunaremontit, sisustusremontit ja kattoremontit valmiiksi tehtynä. Meiltä myös OMATALO-talopaketit ja Kimara-hirsihuvilat. Kaikkea kotiin ja kesämökille. Sano vai mihin tuodaan - meiltä myös kuljetuspalvelut koko Pohjois-Suomen alueelle !

Palvelu:talomyynti
Tuote:talopaketti
 

K-rauta Kuninkoja RAISIO

Kauppakamarin jäsen

Rautakauppa

Uusi ja iso K-rauta Kuninkoja palvelee! K-rauta Kuninkoja on todellinen sisustamisen ja rakentamisen tavaratalo. Meiltä löydät laadukkaat tuotteet ja palvelut niin remontoijalle, rakentajalle, kodin sisustajalle kuin ammattiostajallekin. Myymälämme upeista näyttelyistä löydät uusia ideoita omien unelmiesi toteuttamiseen. Meiltä saat tuotteet myös paikalleen asennettuna. Tervetuloa ostoksille!

Tuote:talopaketit Raisio
Yhteystiedot: Talomyynti, Jukka Lamminpää
0400 530 220

 

K-Rauta Skanssi TURKU

Rautakauppa

K-Rauta Skanssista, Suomen suurimmasta, löydät kattavan tuotevalikoiman rakentamisen ja sisustamisen alalta. Meiltä löydät kaikki pintamateriaalit: parketit, laminaatit, seinä- ja lattialaatat, tapetit, maalit, tekstiilit ja kaikki tarvikkeet. Keittiökalusteet, valaisimet, kylpyhuonekalusteet, sisustustarvikkeet, työvaatteet, saunat, takat, talopaketit, pienrauta, lvi-tuotteet, puutarha- ja pihatuotteet.Tervetuloa tutustumaan uuteen upeaan myymäläämme Mustionkadulle.

Tuote:Talopaketti Turku
Yhteystiedot: Talomyynti, Jari Luotonen
040-1451 500

 

Rautia Suomussalmi, K-Maatalous Suomussalmi SUOMUSSALMI

Suomen Yrittäjien jäsen

LVI-asennusta, maatalouskoneliike, pienkoneliike, rautakauppa

Rautia Suomussalmi toimii Ämmänsaaren keskustassa Risteen alueella. Valikoimissamme rakennuspuutavara, rakennustarvikkeet, lvi ja sähkötarvikkeet. Sisustusosastoltamme tapetit, kaakelit, maalit, sisustussuunnittelu, sisustustotteet. Laaja konevalikoimamme käsittää mm. maatalouskoneet, peräkärryt, veneet, moottorikelkat, skootterit. Asiantunteva rakentajan rautakauppa ja palveleva konekauppias maatalouksille.

Tuote:Omatalo talopaketit, Kimara talopaketit
Yhteystiedot: Rakennustarvike ja talomyynti, Mauno Heikkinen
0400 388 024

 

K-rauta Välivainio OULU

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Rakennustarvikkeita, sisustussuunnittelua, rautakauppa, puutarhamyymälä

K-rauta Välivainio on oululainen perheyritys, joka työllistää yli 50 ammattitaitoista henkilöä ja kesäisin luku kohoaa yli 70:n. Tavoitteenamme on tarjota paras osaaminen, hyvä palvelu sekä edulliset hankinnat kauppamme asiakkaille. Oletpa rakentaja, remontoija, sisustaja, kylpyhuoneen kunnostaja, saunan laittaja, mökkeilijä, viherpeukalo tai muuten kiinnostunut, niin toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi Oulun suosituimpaan rautakauppaan.

Tuote:talopaketit, mökkipaketit
Yhteystiedot: Talomyynti, Ari Heikkinen
050 595 6169

Talomyynti
050 595 6169

 
 

Sisä-Suomen Pientalorakentajat Ky LIEVESTUORE

Talopaketteja

Uudisrakentaminen ja hirsirakentaminen nopeasti, luotettavasti ja laatutakuulla. Kauttamme Rantasalmi-hirsitalot ja Sami talopaketit, hirsitalot ja -saunat, rakennussuunnittelu sekä näiden pystytyspalvelu Keski-Suomen alueella. Toimintakokemus vuodesta 1987 lukien. Yhteydenotto Mikko Manninen. Toimistomme on avoinna ma-pe 10-17.

Palvelu:talomyynti
 
 

Talomyynti Tarmo Turtiainen KUOPIO

Suomen Yrittäjien jäsen

Rakennusmateriaaleja

Kauttani saat laadukkaat Kannustalo - talopaketit. Nopeasti ja helposti. Kannustalon muuttovalmiskonsepti on tehty sinulle, joka haluat rakentaa itse mahdollisimman vähän. Talomoduulien asentaminen rakennuspaikalla kestää pari viikkoa mallista riippuen. Valmiusasteemme on yksi alan korkeimmista! Myös räätälöidyt talomallit. Räätälöity Kannustalo suunnitellaan mittatilaustyönä perheesi toiveiden ja tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tuote:räätälöity talopaketti, avaimet käteen - talopaketti, talopaketti
 
 

Insinööritoimisto PKP Oy TAMPERE

Rakennusteknisiä palveluita

Insinööritoimisto PKP Oy on nuorekas ja monipuolinen rakennustekniikan osaaja, jonka henkilöstö on tehnyt yhteistyötä jo opiskeluajoista vuodesta 1996. Yritys on perustettu vuonna 2000. Motivoitunut henkilöstö omaa monipuolisen työhistorian suunnittelusta, työnjohtotehtävistä sekä myynnistä. Meiltä saat rakenne- ja elementtisuunnittelun kohteeseen kuin kohteeseen. Asuin-, toimisto-, teollisuus-, varasto- yms. rakennuksiin.

Hakusana:talomyynti, talopaketit
 
 

Vinnin Rauta ENO

Talopaketteja, rautakauppa

Yhteystiedot: Talomyynti, Tuomo Repo
040 7092 306

 
 

Vaajatalot -talomyynti Jyväskylä JYVÄSKYLÄ

Talopaketteja, talonrakennusta

 
 

Siklatalot - Sikla Oy KEMPELE

Talonrakennusta, uudisrakentamista, talopaketteja

Yhteystiedot: Talomyynti - Oulun ja Raahen seutu, Jarkko Mällinen
0400 170 667

Talomyynti - Helsinki - Uusimaa, Pekka Karhumaa
045 3588 428

Talomyynti , Talomyynti Pohjois-Pohjanmaa
020 7871 060

Talomyynti , Uusimaa
020 7871 061

 
 

Rautia Alavus ALAVUS

Suomen Yrittäjien jäsen

Rautakauppa

Yhteystiedot: TALOMYYNTI, Esko Koski
040 826 9438

 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.