Tikkurila

Tikkurila

Hakuehdolla Tikkurila löytyi yhteensä 87 yritystä. Tulokset 1—20:

Finn Epox Oy RAISIO

Seinien päällystystä, lattian päällystystä

Olemme lattiapinnoitealan yritys. Meillä on monivuotinen kokemus ja ammattitaito vaativien lattiapinnoitekohteiden tekemisestä mm. epoksilattiat ja epoksipinnoitteet. Hyvänä esimerkkinä tekemämme Hartwall Areenan betonilattiapinnoitteet. Käytössämme ovat laadukkaat Tikkurilan Temafloor-tuotteet. Teemme myös marmorilattioiden kiilloitukset, sekä jyrsinnät, sinkopuhallukset ja timanttihionnat. Palvelemme koko Suomen alueella.

 

SATS Tikkurila VANTAA

Kuntokeskus

SATS Tikkurila aukeaa syyskuussa 2009! Hyvillä paikoilla sijaitseviin SATS-kuntokeskuksiin on helppo tulla. Meillä kuntoilet avarissa, viihtyisissä tiloissa nykyaikaisilla kuntosalilaitteilla. Olemme panostaneet monipuoliseen tuntitarjontaan. Lisäksi kaikki saavat henkilökohtaista kuntoneuvontaa. Ystävällinen ja ammattitatoinen henkilökuntamme palvelee sinua keskuksissa ja mm. huolehtii lapsistasi MiniSATS-lastenhoidossa sillä aikaa kun kuntoilet. Tervetuloa SATS Tikkurilaan; liity jo nyt!

Toiminimi:SATS Tikkurila
 

Asianajotoimisto Heini Kotamäki VANTAA

Asianajotoimisto, asianajopalveluja

Asianajotoimisto Heini Kotamäki on yksityishenkilöiden oikeudellisia asioita hoitava asianajotoimisto. Olemme erikoistuneet rikosoikeuteen sekä perhe- ja perintöoikeuteen. Toimistomme sijaitsee Vantaalla Tikkurilassa osoitteessa Vernissakatu 6. Palvelemme asiakkaitamme sopimuksen mukaan myös Espoon keskuksessa osoitteessa Siltakuja 2.

 

Alko Oy - Vantaa Tikkurila VANTAA

Kauppakamarin jäsen

Juomien vähittäismyyntiä

Alko on koko maan kattava, tehokas ja asiantunteva erikoisliikeketju. Alkolla on yli 340 myymälää ja noin 120 myymäläverkostoa täydentävää tilauspalvelupistettä. Alkolla on myös yritysten palvelutarpeita varten erityisiä yrityspalvelumyymälöitä. Lähimmän yrityspalvelumyymälän yhteystiedot saat osoitteesta www.alko.fi/palvelutyrityksille.

 

If Vahinkovakuutusyhtiö Oy - Vantaa Tikkurila VANTAA

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Vakuutusyhtiö

If on Pohjoismaiden johtava vahinkovakuutusyhtiö, jolla on noin 3,6 miljoonaa asiakasta Pohjoismaissa ja Baltiassa. Kokonaismaksutulo oli 37 miljardia Ruotsin kruunua vuonna 2005. Konsernin henkilöstömäärä on noin 6 600. If tarjoaa vahinkovakuutuksia Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Baltiassa. Lisäksi If palvelee kansainvälistä toimintaa harjoittavia pohjoismaisia asiakkaita toimipisteiden ja verkostojen kautta.

 
 

Kajaanin Sisustajat Oy KAJAANI

Suomen Yrittäjien jäsen

Kylpyhuonekalusteita, parkettiliike, sisustusliike, maalikauppa

Sisustustalo-ketju on vuonna 1996 perustettu kolmen sisustusalan yrityksen yhteenliittymä. Yritysten liikeideana on lattian- ja seinänpäällysteosaaminen, joka kattaa kaikki kiinnitettävät päällystemateriaalit niin rakennusteollisuuteen kuin kotitalouksiinkin. Sisustustalot edustavat alueillaan alan suurimpien tavarantoimittajien tuotteita ja alan parasta asennusosaamista. Henkilökunnan jatkuva kouluttaminen yhteistyössä toimittajiemme kanssa takaa, että tarjoamme parasta palvelua.

Tuotemerkki:Tikkurila
 
 

ABC Tikkurila Pori PORI

S-ryhmän jäsen

Huoltoasema, liikennemyymälä

ABC-liikennemyymälä palvelee autoilijoita matkan varrella ja tarjoaa palveluita myös lähialueen asukkaille.

 
 

Chico's Tikkurila VANTAA

S-ryhmän jäsen

Ruokaravintola

Chico’s on rento ja viihtyisä amerikkalaishenkinen ravintolaketju, jonka ruokalista edustaa koko Amerikan mantereen ruokakulttuuria.

 
 

VR - Rautatieasema Vantaa Tikkurila VANTAA

Kauppakamarin jäsenMaRa ry:n jäsen

Raideliikennettä

VR tarjoaa kaikille suomalaisille mahdollisuuden liikkua vaivattomasti, nopeasti ja taloudellisesti. Junalla on oma merkittävä tehtävänsä valtakunnallisessa joukkoliikennejärjestelmässä, jossa eri liikennemuodot täydentävät toisiaan.

 
 

Prisma Tikkurila VANTAA

S-ryhmän jäsen

Tavaratalo, hypermarketti

Prisma on perheystävällinen hypermarket, jossa on pysyvästi edullinen hintataso. Prisma on enemmän kuin ruokakauppa. Kauppa sisältää monipuolisen valikoiman, jossa on myös vaatteet sekä kodin- ja vapaa-ajan tuotteet.

 
 

Emotion Tikkurila VANTAA

S-ryhmän jäsen

Kosmetiikkaliike, vaateliike

Emotion on kauneuden erikoisliike, joka tarjoaa laajan valikoiman kosmetiikan huippumerkkejä, luontaistuotteita ja laadukkaita alusasuja ja sukkia naisille. Emotion sisältää myös täydellisen valikoiman miesten kosmetiikkaa ja kattavan päivittäiskosmetiikan hiusmaailmoineen.

 
 

Rosso Tikkurila VANTAA

S-ryhmän jäsen

Ruokaravintola

Italialaishenkinen koko perheen Rosso tarjoaa Sinulle varsinaisen makumatkan pizzojen, pastojen, bruschettojen sekä pihvi- ja broileriruokien maailmaan. Tomaatin, juustojen, yrttien ja valkosipulin maut ovat antaneet leimansa Rosson annoksiin.

 
 

Värikeskus-Pudasjärvi PUDASJÄRVI

Maaliliike, sisustusliike

Pudasjärven Värikeskus on sisustustuotteisiin erikoistunut sisustiusliike Pudasjärven keskustassa. Meiltä maalit,tapetit,puunsuojat,maalinpoistoaineet. Maalivalikoimissamme mm. Tikkurilan laadukkaat sisämaalit, ulkomaalit, lakat, puunsuoja-aineet,kalustemaalit. Kodin ja kesämökin remontointiin maalit, lakat, saunasuoja-aineet, pihakalusteiden ,terassien ja laitureiden käsittelyyn puuöljyt, suoja-, puhdistus- ja kyllästysaineet,kovapuun, panelin ja jalopuun käsittelyaineet.

 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.