Vaihtolavakuljetuksia

Vaihtolavakuljetus · vaihtolavakuljetusta · vaihtolavakuljetukset · vaihtolavakuljetuksia

Hakuehdolla vaihtolavakuljetuksia löytyi yhteensä 38 yritystä. Tulokset 1—20:

KTK Tampereen Autokuljetus Oy PIRKKALA

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Kuljetusliike, tieliikenteen tavarankuljetusta, kappaletavarakuljetusta

KTK Tampereen Autokuljetus Oy on monipuolinen kuljetusten ja siihen liittyvien palvelujen tilauskeskus. Onpa tarpeesi yhden kuorman keikka tai laaja logistinen kokonaisratkaisu, ota ensin yhteys meihin. Palvelussamme yhdistyvät suuryrityksen luotettavuus ja kapasiteetti pienyritysten joustavuuteen ja motivaatioon. Tutustu laajaan palvelutarjontaamme ja pistä meidät liikkeelle. Palvelemme asiakkaitamme Pirkanmaalla (Tampere, Nokia, Ylöjärvi, Orivesi, Akaa, Kangasala, Pirkkala, Valkeakoski).

Palvelu:vaihtolavakuljetus
 

Nosto- ja Kuljetus Jokela Ky VALKEAKOSKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Tieliikenteen tavarankuljetusta

Kappaletavarakuljetuksia teollisuudelle vaihtolava-autoilla koko Suomen alueella. Yhteistyökumppanimme ovat metalli-, muovi- ja paperiteollisuudesta. Teemme myös jätekuljetukset teollisuuteen. Kalustomme sisältää viisi kuorma-autoa joiden kokoluokat ovat 5000 kg - 25000 kg kantavuuteen. KYSY LISÄÄ!

Palvelu:vaihtolavakuljetus
 

Yhtymä-Tahlo Oy MUTALA

Suomen Yrittäjien jäsen

Maansiirtoa, maarakennusta, koneurakointia

Yhtymä-Tahlo Oy on vuonna 1968 perustettu kuljetuksiin ja maanrakennustöihin erikoistunut yritys Ylöjärvellä. Vuonna 2002 yritys muuttui avoimesta yhtiöstä osakeyhtiöksi. Yrityksen omistavat Jarmo ja Harri Tahlo. Teemme monipuolisesti kaikki maanrakennustyöt, niin teiden kuin talorakentamisen kaivinkonetyöt. Erikoisosaamistamme ovat omakotitalojen pohjarakentaminen. Palvelemme ammattitaidolla ja kokemuksella pääasiassa Pirkanmaan alueella.

Palvelu:vaihtolavakuljetukset
 

Viialan Vesi ja Lämpö Oy - Tarkastus-Expertit VIIALA

Suomen Yrittäjien jäsen

Kuljetuspalveluja, LVI-asennusta, öljysäiliöhuolto

Viialan Vesi ja Lämpö Oy sijaitsee Akaassa, n. 35km päässä Tampereelta. Teemme ammattitaidolla LVI-työt, öljypoltintyöt, säiliökunnostukset, säiliöhuollot, öljysäiliöntarkastukset ja öljysäiliötyöt. Lisäksi meiltä saat kaikki LVI-alan tarvikkeet, öljypoltin ja öljysäiliöiden asennukset, huollot, tarkastukset ja puhdistukset. Toimimme Pirkanmaalla ja koko Etelä-Suomen alueella. Uutuutena kuljetuspalvelut monipuolisella kalustolla ja vankalla ammattitaidolla. KYSY LISÄÄ LVI-asennuspalveluistamme!!

Palvelu:vaihtolavakuljetus
 

Ylä-Kainuun Jätehuolto Oy PUOLANKA

Suomen Yrittäjien jäsen

Hinausauto, jätehuoltoa, kiinteistönhuoltoa

Ylä-Kainuun Jätehuolto Oy toimii pääasiassa Puolangan kunnan alueella.Tarjoamme jäte ja kiinteistöhuoltopalvelua:Kunnat,teollisuudet,taloyhtiöt,yksityiset ja vapaa-ajan asunnot.Hinauspalvelua mm.Henkilö-ja pakettiautoille vakuutusyhtiöiden hyväksymällä kalustolla.Vaihtolavojen toimitus rakennus ja siivousjätteille.

Palvelu:Vaihtolavakuljetukset
 

Kuljetusliike Rahikkala Oy JYVÄSKYLÄ

Kuljetusliike, tieliikenteen tavarankuljetusta, maarakennusta

Jyväskyläläinen Kuljetusliike Rahikkala Oy hoitaa kuljetukset, maanrakennustyöt, nosturiautokuljetukset ja trukkipalvelut kaiken kattavasti Keski-Suomen alueella. Toimintavarmuutemme ja palvelumme laatu perustuu yli neljän vuosikymmenen kokemukseen sekä tarkkaan toiminnanvalvontaan. Sopimusajot. Lumenajo ja kuormaus talvisin. Toimimme pääsääntöisesti sopimusasiakkaidemme kanssa, mutta palvelemme myös yksityisasiakkaita mahdollisuuksien mukaan.

Palvelu:vaihtolavakuljetukset
 

Oulunseudun Puhallusvilla Oy RANTSILA

Suomen Yrittäjien jäsen

Vaihtolavakuljetusta, eristystä

Asennamme puhallusvillaa niin uudis- kuin saneerauskohteisiin ylä-ja alapohjiin. Imuautollamme voi imeä esimerkiksi vanhat eristeet pois. Suurtehoimurointi on myös pölytön ja helppo tapa muissakin samankaltaisissa kohteissa, kuten hiekan, turpeen tai soran poistossa.Vaihtolava kuljetukset ja lavojen vuokraus. SOITA; 0400 386535.

Palvelu:vaihtolavakuljetukset
 

Rauman Tankkihuolto Oy KAARO

Viemärien avausta, öljysäiliöiden puhdistusta, jätehuoltoa

Rauman Tankkihuolto on toiminut vuodesta 1970, ja tänä päivänä pääpaikkamme sijaitsee Raumalla, josta käsin toimimme koko Suomen alueella. Öljysäiliöiden puhdistusautollamme säiliöiden puhdistukset sekä tarkastukset sujuvat vaivattomasti. Vaihtolava-autoilla voidaan hoitaa kaikenlaisten jätteiden, hiekan ja erilaisten maa-ainesten kuljetukset. Viemärinkuvauskalustollamme saadaan kartoitettua putkistojen kunto videonauhoituksen avulla. Imuautoilla sujuu kaivojen ym. lietteiden pumppaukset.

Palvelu:vaihtolavakuljetukset
 

Vormisto LAKIALA

Jätehuoltoa, jätevesihuoltoja, tieliikenteen tavarankuljetusta

Olemme toimineet Ylöjärvellä jo 1950-luvulta lähtien. Tarjoamme vuosikymmenten kokemuksella likakaivotyhjennykset, viemärien aukaisut, jätevesihuollon, putkistojen kuvaukset, vaihtolavapalvelut sekä nosturipalvelut koko Ylöjärven alueella.

Palvelu:vaihtolavakuljetukset
 

Ajo-Ankkuri Oy VANTAA

Tieliikenteen tavarankuljetusta

Ajo-Ankkurit Oy on Helsinkiläinen pitkällä kokemuksella oleva kuljetusalan yritys. Meiltä erittäin monipuolisia kuljetukseen liityviä palveluja, esim koneiden kuljetukset, nosturivaihtolavat-autot, erikoiskuljetukset, koneenkuljetus lavetit, vaihtolavoja ym, kysy lisää. Alan palveluja pitkäaikaisella kokemuksella ja ammattitaidolla.

Palvelu:Vaihtolavakuljetukset
 

Kuljetusliike Kettunen Oy JOENSUU

Kuljetusliike, muuttokuljetusta

Olemme joensuulainen monipuolinen kuljetus- ja nostoliike. Pääpaikkamme on Joensuu ja toimialueenamme on koko Suomi. Kuljetuskalustomme käsittää kaiken pakettiautoista nosturiautoihin, täysperävaunuihin, jätteenpakkaajiin ja kurottajiin. Vuokraamme tapahtumiin WC:iden ja jäteastioiden lisäksi monenlaisia aitaratkaisuja ja erikokoisia suojatelttoja joko pystytettynä tai asiakkaan pystytettäväksi.

Palvelu:vaihtolavakuljetus
 

Huurinainen Oy KAJAANI

Suomen Yrittäjien jäsen

Jätehuoltoa, jätehuoltoyhtiö

Huurinainen Oy - Täyden palvelun jätehuolto ja ympäristönhuoltopalvelun joustava ammattilainen Kajaanissa. Ripeä, osaava ja palvelualtis henkilökunta sekä nykyaikainen ja monipuolinen kalusto takaavat asiakkaidemme tyytyväisyyden. Kauttamme: jäteastiat, jätekuljetus, erikoiskuljetukset, viemärihuolto, korkeapainepesut, teollisuuspesut ja energiajätteen murskaus. Toimimme pääasiassa Kajaanin ja Kainuun alueella: Vaala, Paltamo, Sotkamo, Kuhmo, Ristijärvi, Hyrynsalmi, Suomussalmi, Puolanka.

Palvelu:vaihtolavakuljetukset
 

Punkaharjun Kuljetus Muhonen Oy - PUNKAHARJU KULENNOINEN

Suomen Yrittäjien jäsen

Kuljetuspalveluja, kierrätystä, jätehuoltoa

Punkaharjun Kuljetus Muhonen Oy - Ympäristönhuoltoon, kuljetuspalveluihin ja kierrätykseen erikoistunut yritys Punkaharjulla. Jätehuoltopalveluihinmme kuuluu: jäteastioiden, konttien, puristimien ja vaihtolavojen tyhjennykset, vaihtolavakuljetukset, rakennusten purku ja kuivaimurointi. Viemärihuoltoon kuuluu: lokakaivojen tyhjennys, viemärin avaus, kuvaus, sulatus ja pesu. Lisäksi jäteastioiden, konttien, puristimien ja jätehuoltotarvikkeiden myynti. Toimialue: Punkaharju, Savonlinna, Kerimäki.

 

Kuljetusliike Virtanen Isto Ky RAISIO

Suomen Yrittäjien jäsen

Tieliikenteen tavarankuljetusta, kuljetusliike

Kuljetusliike Isto Virtanen Ky kuljettaa vankalla ammattitaidolla monipuoliset kuljetuspalvelut Turun seudulla ja lähiympäristössä. Teemme kappale-, jakelu- ja vaihtolavakuljetukset sekä sepeli-, hiekka- ja multakuljetukset kuorma-autoilla. Myös kylmät ja lämpimät puoliperävaunukuljetukset. Roska- ja vaihtolavat kätevästi Kuljetusliike Isto Virtaselta. Luotettavasti ja ammattitaidolla lähes 20 vuoden kokemuksella! Käytössämme on 7 autoa (myös pienempi auto). Soita ja kysy lisää!

Palvelu:vaihtolavakuljetus
 

Maansiirto J. Salminen Oy SELKI

Maarakennusta

Yrityksemme tekee mm. bobcat-urakointia, pohja- ja viherrakentamista, ojitukset sekä teiden kunnossapitotyöt sis. lumiauraukset ja hiekoitukset, vaihtolavakuljetukset, sora- ja multatoimitukset ym. maa-ainekset. Toimimme Uudenmaan läänin alueella. Palveluihimme kuuluu myös nosturiautopalvelut ja lavettikuljetukset aina 30t saakka.

Palvelu:vaihtolavakuljetus
 
 

Lapin Kuljetus Oy ROVANIEMI

Kauppakamarin jäsen

Maarakennusta, kuljetusta

Olemme toimineet kuljetuspalveluiden alalla jo yli kuusikymmentä vuotta. Meiltä maanrakennusurakointi, kiviainestoimitukset, maansiirtokuljetukset, vaihtolavakuljetukset, muuttokuljetukset, kiviainesjalostus ja myynti monipuolisella auto- ja konekalustolla, mm. kaivinkone ja pyöräkone. Katso lisää kotisivuiltamme.

 
 

Tiori-Kuljetus Oy HELSINKI

Kauppakamarin jäsen

Tieliikenteen tavarankuljetusta

Olemme täyden palvelun kuljetustalo. Hoidamme mm. vaihtolavapalvelut, pienkonesiirrot, vaihtolavat, henkilönosturikuljetuspalvelut, irtotavarakuljetukset, kappaletavararahdit ja kappaletavarakuljetukset, romukuljetukset, pakettiautokuljetukset, jakelukuljetukset ja jakeluliikenteen jne. pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan alueella. KYSY LISÄÄ KULJETUSPALVELUISTAMME!

Yhteystiedot: Kouranosturiauto- ja vaihtolavakuljetukset, Tero Kokkonen
0400 881 806

 
 
 
 

Teräskolmio Oy HYVINKÄÄ

Kierrätystä

Teräskolmio Oy on erikoistunut metalliromun jalostukseen ja kierrätykseen. Jo yli 40 v. kierrätystä yhteisen ympäristömme hyväksi.Toimipisteemme sijaitsevat sekä Hyvinkäällä (toimisto ja varasto) että Röykässä (varasto).

Palvelu:vaihtolavakuljetukset,
 
 

Ajopojat Oy HELSINKI

Tieliikenteen tavarankuljetusta, kuljetusliike

Hakkeen kuljetukset jätteiden ja kierrätysmateriaalien kuljetukset maansiirtokuljetukset mullan kuljetukset toimitamme myös sorat, murskeet ja sepelit vaihtolavakuljetukset kuokkulava-autoilla 20-28tn, myös perävaunukalustolla kuormaajapalvelut (auraukset, hiekotus ja lastaukset)

 

Muuta hakua

Vaihtolavakuljetuksia:

Liikkeet ja toimipaikat:

Yritykset ja organisaatiot:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.