Vesieristyksiä

Vesieristys · vesieristystä · vesieristykset · vesieristyksiä

Hakuehdolla vesieristyksiä löytyi yhteensä 65 yritystä. Tulokset 1—20:

Haukiputaan Värisilmä HAUKIPUDAS

Suomen Yrittäjien jäsen

Remontteja, sisustusliike, maalikauppa

Haukiputaan Värisilmä on Haukiputaalla toimiva sisustusliike. valikoimissamme seinäpinnoitteet, tapetit, kaakelit ja laatat. Maalit ulkomaaleista sisustusmaaleihin ja puuöljyistä venemaaleihin saakka. Teemme kodin pintojen asennustyöt, kuten kylpyhuoneremontit,sisustusremontit, maalaukset, kokonaisuudesta huolehtien yhdellä sopimuksella. Tule katsomaan laajasta valikoimastamme juuri Sinun kotiisi sopivat tuotteet! Ammattitaitoiset ja palvelevat myyjämme auttavat mielellään valinnoissasi.

Tuote:Tasoitteet, vesieristys- ja laatoitustarvikkeet
 

Rakmaster Oy HELSINKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Korjausrakentamista, huoneistoremontteja

Rakmaster Oy on korjausrakentamiseen ja huoneistoremontointiin erikoistunut perheyritys, joka on perustettu vuonna 1995. Asiakkaitamme ovat yksityiset, yritykset ja yhteisöt. Palvelumme on luotettavaa, joustavaa ja työnjohto on tavoitettavissa helposti. Hoidamme kohteet ns. avaimet käteen periaatteella tai osaurakointina. Palvelemme Uudellamaalla (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi, Kauniainen, Kerava, Järvenpää, Karkkila, Sipoo).

Palvelu:vesieristys
 

Profiilikeskus Oy KEMPELE

Suomen Yrittäjien jäsen

Vesieristystä, sadevesijärjestelmiä, katon rakennusta, kattoturvallisuustuotteita, kattotöitä, kattoja

Kattotyöt ja laaja kattovalikoima. Saat tyylikkäät, korkealuokkaiset katteet, jotka kestävät pohjoisen ankaria sääoloja vuodesta toiseen. Profiilikeskuksen kattopellit ovat helppoja asentaa ja huoltaa. Meiltä myös vesikatot, peltiä ja peltitöitä. Profiilikeskuksen tuotevalikoimaan kuuluvat tiilikuvioiset ja suorauraiset profiilit, joita valmistamme kaikilla markkinoilla olevilla pinnoitteilla. Runsaasti värivaihtohtoja. Edullinen kokonaisratkaisu kattoremonttiin, kaikki kattotarvikkeet kerralla.

 

Liedon Saneeraus Oy LIETO AS

Talonrakennusta, korjausrakennusta

Liedon Saneeraus Oy tekee ammattitaidolla pientalo rakentamisen- ja teollisuustuotannon sekä toimintaan kuuluu myös kaikki saneeraustyöt sekä putkistojen saneeraukset. Teemme myös kiinteistöjen sekä asuin- ja liikehuoneistojen peruskorjaukset. Lisäksi teemme kylpyhuone- ja kosteiden tilojen remontit, keittiöremontit, laatta- ja parkettityöt, maalaukset sekä tapetoinnit. Yrityksellämme on tulityökortti ja vesieristyksen sertifikaatti. Toimimme Turun talousalueella.

 

Mestarilaatoitus Oy HELSINKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Laatoitustöitä

Mestarilaatoitus Oy on joensuulainen 25.1.1982 perustettu yritys. Toimenkuvaan kuuluvat vaativat keraamiset laatoitus-, kivi ja oheistyöt, kuten vedeneristystyöt. Toimialueena on koko Suomi, mutta pääasiassa pääkaupunkiseutu. Yritys työllistää noin 20 alan pitkäaikaista ammattilaista. Työkohteitamme ovat julkiset rakennukset, uimahallit ja kylpylät. Linjasaneeraukset ja valut tehokkaasti. Tutustu referenssiluetteloon ja kuvagalleriaan, niin saat lisätietoa tekemistämme projektikohteista!

 

Muuraus ja Laattatyö E. Lappalainen TORNIO

Suomen Yrittäjien jäsen

Muurausta, laatoitustöitä, saneerauskorjausta

Rakentamisen vahva ammattilainen jo 40 vuoden kokemuksella. Nyt on hyvä aika toteuttaa remonttisuunnitelmat. Rakennuttaa uusi tulisija, uusia pesuhuone tai korjata vanhaa. Tulisijojen suunnittelu, tarvikemyynti ja muuraus, tulisijoihin piiput ja palomuurit. Vanhojen tulisijojen ja piippujen korjaustyöt. Pesuhuoneremontit, laattamyynti, suunnittelu, vedeneristystyö.Voit hyödyntää kotitalousvähennyksen remonttiinne. Kannattaa tulla kaempaakin palvelevaan liikkeeseemme.

Palvelu:Vedeneristys
 

Saunasaneeraus Hannu Rasi Ay TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Saneerausta, remontteja, saunaremontteja

Teemme yli 20 vuoden kokemuksella saunaremontit, pesutilaremontit ja huoneistoremontit Pirkanmaalla. Remonttipalveluitamme ovat myös huvilaremontit ja kesämökkiremontit putki- ja sähkötyöt mukaan lukien. Meillä on märkätilojen vedeneristykseen VTT-sertifikaatti. Savusaunarakentaminen on erikoisalaamme. Olemmekin Vuoden Savusauna 2004 kilpailun voittaja. Kuulumme kansainväliseen savusaunaklubiin sekä Pispalan saunayhdistykseen. Toimimme Pirkanmaalla Tampereen ja Ylöjärven ympäristökunnissa.

Palvelu:vesieristys saunatilaan
 

Mestarilaatoitus Oy JOENSUU

Laatoitustöitä

Mestarilaatoitus Oy on joensuulainen 25.1.1982 perustettu yritys. Toimenkuvaan kuuluvat vaativat keraamiset laatoitus-, kivi ja oheistyöt, kuten vedeneristystyöt. Toimialueena on koko Suomi, mutta pääasiassa pääkaupunkiseutu. Yritys työllistää noin 20 alan pitkäaikaista ammattilaista. Työkohteitamme ovat julkiset rakennukset, uimahallit ja kylpylät. Linjasaneeraukset ja valut tehokkaasti. Tutustu referenssiluetteloon ja kuvagalleriaan, niin saat lisätietoa tekemistämme projektikohteista!

Palvelu:vedeneristys
 

APAKATE TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Vesieristystä, kattotöitä

Jo 30v kokemuksella kaikenlaiset huopakattotyöt Pirkanmaalla ja tarvittaessa kauemmaksikin. Samoin talon ulkopuoliset sokkelin vedeneristystyöt. Toimin sekä urakkana että tuntityönä. Tarjouksen voi pyytää myös sähköpostitse. Yksityisten kannattaa hyödyntää kotitalousvähennys. Tarvittaessa toimin myös viikonloppuisin.

Palvelu:sokkelin vedeneristys, vedeneristykset
 

TIM-Rakennus Oy TAMPERE

Talonrakennusta

Tekijä Saneerauksiin TIM Rakennus Oy. Näköpiirissä putkiremontti tai muu saneeraustyö? Kysy meiltä reilu ja jämpti tarjous. TIM Rakennus on Pirkanmaan talousalueella saneerauksiin erikoistunut rakennusliike. Käytämme kosteiden tilojen vedeneristystöissä omia koulutettuja märkätila-asentajia.

 

Finhaba T:mi TURKU

Maalaustöitä, lattiapinnoitusta

FinHaba on turkulainen lattiapinnoitus ja maalaustyö ammattilainen. Erikoisosaamistamme ovat kovan mekaanisen tai kemiallisen rasituksen alaiset lattiat, lattiakorjaukset, kaatojen korjaukset, epoksi , polyuretaani , akryyli, lattiapinnoitteet, kiinteistön maalaustyöt

Palvelu:vesieristys
 

Tmi Kattopasit PAIMIO

Kattotöitä

Tmi Kattopasit on paimiolainen kattotöihin erikoistunut yritys. Olemme erikoistuneet huopakattotöihin ja kattojen vesieristyksiin. Kattotyöt tehdään yli 15 vuoden ammattitaidolla! Asiakkaitamme ovat yritykset ja yksityiset. Teemme huopakatot aliurakointina omakotitaloista teollisuushalleihin. Toimimme koko Etelä- ja Länsi-Suomen alueella! Kysy lisää kattoalan palveluistamme.

Palvelu:kattojen vesieristys
 

Urakointi Kaise Oy - Kanta-Hämeen Kiinteistöala HÄMEENLINNA

Maarakennusta, kiinteistöhuoltopalveluita

Kiinteistöpalvelua jo vuodesta 1976 sekä maanrakennusurakointia ammattitaidolla. Keskitetty kiinteistöhuolto merkitsee organisoitua, joustavaa ja ammattitaitoista huoltomiesjärjestelmää. Asianmukainen kalusto tuo siihen tehokkuutta ja nopeutta. Suoritamme asiakkaan tilaamat maanrakennustyöt ja sadevesiviemäröinnit vuosien kokemuksella. Kalustomme soveltuu niin pienille työmaille kuin isommille urakoillekin. Toiminta-aluettamme on Hämeenlinna, Valkeakoski, Hattula ja Janakkala. Ota yhteyttä!

Palvelu:vesieristykset
 

Sisustustalo Oulun Sisustajat - Sisustusliike Oulu OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Sisustusliike, sisustusmyymälä

Sisustustalo-ketju on kolmen sisustusalan yrityksen yhteenliittymä. Yritysten liikeideana on lattianpäällyste -ja seinänpäällysteosaaminen joka kattaa kaikki kiinnitettävät päällystemateriaalit: kylpyhuonekalusteet, hanat, lattiat ja matot, parketit, laminaatit, puulattiat, muovilattiat, kokolattiamatot, kaakelit, keraamiset laatat, listat, maalit, liimat, lakat, kankaat ja tapetit. Palveluihin kuuluu myös sisustussuunnittelu, mattoasennus, parkettiasennus sekä laatoitus ja vedeneristys.

 

Varsinaisbitumi Oy TURKU

Kattotöitä

Varsinaisbitumi Oy asentaa teollisuus- ja liikekiinteistöjen sekä taloyhtiöiden katoille kumibitumista ja polyesterikuidusta valmistettua Eurogum-katetta. Se on huopakattojen aatelia. Teemme myös piha- ja parkkitasojen vesieristystöitä. Korjaustarjouksemme sisältää maksuttoman kattoanalyysin sekä työn "avaimet käteen" periaatteella. Kysy myös vuosihuoltosopimustamme. Varsinaisbitumi Oy:llä on RALA-pätevyystodistus. Katso lisää www -sivuiltamme. Calling outside Finland: + 358 (0) ...

Palvelu:vesieristys
 

Rakennus-ALHE Oy TAMPERE

Saneerausta

Omakotirakentamisesta teolliseen tuotantoon tai osaurakointi ovat VAHVUUKSIAMME. Meillä on osaaminen niin uuden rakentamiseen kuin ikääntyneen kiinteistön saneeraukseen. Olemme erikoistuneet asunto-osakeiden ja kiinteistöjen kosteiden tiloja ja keittiöiden saneeraamiseen. * Perustukset * Elementtiasennukset * Muotti- ja valutyöt * Vesikattotyöt * Levytys- ja alakattotyöt * Saunaosastot * Vesieristykset ja laatoitukset

 

Oulun Piharakennus - Piharakentaminen Oulu JOKIRINNE

Maarakennusyritys

Oulun Piharakennus on erikoistunut pihojen perusrakentamiseen. Palvelumme kattaa salaojitustyöt, sadevesikaivot ja sadevesijärjestelmät asennettuna. Erikoisalaamme on routaeristystyöt, siirtonurmen ja pihan peruspohjan rakentaminen. Teemme ammattitaitoista pihan perusrakentamista taloyhtiöille sekä yksityisille. Toimimme Oulun alueella: Oulu, Kiiminki, Haukipudas, Kempele, Oulunsalo ja Muhos.

Palvelu:tontin vedeneristys Oulu
 

JP Monitoimi Oy TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Talonrakennusta

JP Monitoimi Oy tarjoaa osaamistaan yksittäisistä rakennusalan töistä aina putkistosaneerauksien rakennusteknisiin töihin asti. Asiakkaitamme ovat taloyhtiöt, yritykset, sekä yksityiset rakennuttajat. Painopisteemme on korjausrakentamisessa. Toimimme Pirkanmaan alueella.

Palvelu:vesieristys
 

JES Saneeraus Ky OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Saneeraustöitä

JES Saneeraus Ky:n erityisosaamisaluetta ovat asuin- ja liikehuoneistojen remontit sekä pesuhuoneremontit. Voit tilata meiltä maksuttoman remonttikartoituksen; teemme asiakaskäynnit sinulle sopivaan aikaan. Remontti / saneeraus suunnitellaan toiveidesi mukaan ja voidaan toteuttaa myös ulkopuolisen suunnittelijan tekemien suunnitelmien mukaisesti. Tarvittaessa kauttamme myös saneerauksen rahoitus / remonttirahoitus. Työn osuudesta saa kotitalousvähennyksen. Tutustu tarkemmin kotisivuillamme!

Palvelu:vesieristys
 

Lattiatyö ja remontti J. Forsell KOUVOLA

Lattiatöitä

Lattiatyö ja remontti J. Forsell on vuonna 2007 perustettu Kouvolalainen yritys. Omaamme asiantuntevan henkilökunnan lisäksi pitkän, jo vuonna 1982 alkaneen laajan kokemuksen erilaisista lattiatöistä ja remonteista. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinuakin kaikissa remontointitarpeissasi. Sellaista lattiaa ei ole, mitä me emme osaa tehdä! Toimimme 100 km:n säteellä Kouvolasta. Lattiatyöt ja remontit alusta loppuun meiltä!

Palvelu:vesieristys
 

Muuta hakua

Vesieristyksiä:

Toimialat:

Tuotteet ja palvelut:

Yritykset ja organisaatiot:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.