Ajo-opetusta

Ajo-opetus · ajo-opetusta

Hakuehdolla ajo-opetusta löytyi yhteensä 603 yritystä. Tulokset 1—20:

Osarata Oy JÄÄLI

Ajo-opetusta

Oulun seudun ajoharjoittelurata on Ajoneuvohallintokeskuksen hyväksymä, ajokorttiin tähtäävässä opetuksessa käytettävä ajoharjoittelurata Kiimingissä. Toiminta-ajatusta toteutetaan ylläpitämällä ympärivuotista liukkaan kelin harjoittelurataa ja tähän liittyviä muita ajoharjoittelu -ja koulutustiloja, järjestämällä erilaisia liikenneturvallisuuskursseja ja välittämällä erilaista liikenneturvallisuuteen liittyvää opetusmateriaalia. Radalla ajetaan Osarata Oy:n uusilla autoilla.

Palvelu:autokoulu, ajo-opetus
 

CAP Valmennus Oy SALO

Ajo-opetusta, työturvallisuuskoulutusta

Cap Valmennus Oy kouluttaa Salossa, Turussa sekä koko maakunnan alueella. Kolmenkymmenen vuoden kokemus ammattiliikenteessä, yhdistelmäajoneuvonkuljettajana. Tänä päivänä Jari-Pekka Stenroos on ammattitaitoinen ammattipätevyyskouluttaja sekä turvallisuusneuvonantaja. ADR kaikki luokat, Työturvallisuukortti, ennakoiva ajo, taloudellinen ajo ja paljon muuta. Käy katsomassa kotisivut www.capvalmennus.com. Ota yhteyttä, niin laitetaan koulutukset kuntoon.

 

Liikennekoulu SafetyCar OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Autokoulu, ajo-opetusta

Safetycar - meillä tehdään kuljettajia - We Make Drivers. Safetycar on nykyaikainen paikallinen autokoulu. Myös virtuaaliset opetustunnit tietokoneen, iOS tai Android mobiililaitteen välityksellä. Safetycarin kurssilta saat taidot käyttää autoa, mopoa, skootteria, sekä kevytmoottoripyörää turvallisesti, taloudellisesti sekä muut huomioon ottaen. The driving lessons and the educational material can be served also in english.

Hakusana:Ajo-opetuksen jatko-koulutus yrityksille, englannin kielinen ajo-opetus, Autokoulu, maahanmuuttajien ajo-opetus, ajo-opetus englanniksi, Ajo-opetus, virtuaalinen ajo-opetus
 

Autokoulu Koljander Oy JYVÄSKYLÄ

Autokoulu, ajo-opetusta

Autokoulu Koljander tarjoaa asiakkailleen kansainvälisen, monipuolisen ja mielenkiintoisen vaihtoehdon hankkia ajokortti. Joustavuus ja positiivinen ilmapiiri auttavat sinua ajokortin hankkimisessa. Meillä on iltatuntien lisäksi myös päiväteoriat sekä mahdollisuus myös englanninkieliseen opetukseen. Suorita pimeänopetus simulaattorilla, jopa kesällä keskellä päivää. Ammattitaitoinen henkilökuntamme ja iloinen ilmapiiri tekevät oppimisesta tehokasta ja mukavaa. Tervetuloa!

Palvelu:liukkaan kelin ajo-opetus, ajo-opetus
 
 

Porin Uusi Autokoulu Oy PORI

Autokoulu

Ajokortin ajaminen Porin Uudessa Autokoulussa on satsaus turvallisuuteen. Tälläkin hetkellä monet tuskailevat autokoulujen teoriatuntien kiemuroita, panikoivat tulevaa insinööriajoa ja harjoittelevat mielessään liikennesääntöjä sekä itse autolla ajoa. Ja aivan turhaan... CRUISER-ajokurssit alkavat PARITTOMAN VIIKON MAANANTAINA klo 11.10 ja 17.10

Palvelu:Autokoulu
 
 

Autokoulu Ajokortti Ky LAHTI

Autokoulu

Tervetuloa autokouluun, jossa sinä olet pääosassa. Hyvässä koulussa mikään ei ole vaikeaa. Tervetuloa Autokoulu Ajokortin oppilaaksi oletpa ajamassa auto-,mopo-,moottoripyöräkorttia.

 
 

Malmin Autokoulu Oy HELSINKI

Autokoulu

Olemme 1961 perustettu, ja aina Malmilla toiminut autokoulu, jolla on ja on aina ollut läheiset suhteet seudun väestöön. Panostammekin laadukkaaseen autokoulupalveluun ja hyvään hinta/laatusuhteeseen. Meillä on myös pimeäajoon tarkoitettu ajosimulaattori.

 
 

Driving School - Liikennekoulu SafetyCar OULU

Yritys sijaitsee Oulun liikekeskuksessaSuomen Yrittäjien jäsen

Autokoulu, ajo-opetusta

Safetycar - We Make Drivers. Our Driving School serves driving lessons and the educational material in english. Modern Driving School with, modern equipment and possibility to join in virtual lessons via computer, iOS or Android. Simulation game where you can learn to drive in the dark. We teach You to be a Good Driver, to drive safely, economically and considering others. Welcome!

 
 

Autokoulu Oiva Oy LOHJA

Suomen Yrittäjien jäsen

Autokoulu, ajo-opetusta

Ajo-opetusta Lohjan Virkkalassa vuodesta 1976 - Tervetuloa Autokoulu Oivaan! Toteutamme ajokoulutuksen suomeksi ja saat meiltä myös ruotsinkielisen opetusmateriaalin niin halutessasi. Kurssimme alkavat kaksi kertaa kuukaudessa aina maanantaisin. Meillä voit suorittaa mopokurssin(M), kevytmoottoripyöräkurssin(A1), henkilöautokurssin(B) tai kuorma-autokurssin(C). Lisäksi järjestämme II-vaiheen opetusta, pimeän kursseja sekä taloudellisen ajon ja liukkaan kelin ajokursseja. Toimisto 019-343577.

 
 
 
 

Etelä-Hämeen Autokoulu Ky LAHTI

Autokoulu

Jo lähes 60 vuoden ajan on Etelä-Hämeen Autokoulu kasvattanut laatuautoilijoita teillemme. Rautaisen ammattitaidon omaavat opettajamme takaavat laadukkaan ja viihtyisän ajo-opetuksen myös sinulle.

Palvelu: autokouluja
 
 

Cap-Autokoulu Kajaani KAJAANI

Suomen Yrittäjien jäsen

Autokoulu, ajo-opetusta, ajokortteja, kuljettajakoulutusta

Voit suorittaa meillä kaikki ajokorttiluokat sekä kuljettajien ammattipätevyyskoulutukset. Olemme saaneet ensimmäisenä Suomessa ammattipätevyysdirektiivin mukaisen jatkokoulutusluvan.

 
 

Liikennekoulu Redi Go Oy KAJAANI

Suomen Yrittäjien jäsen

Autokoulu

Toimistomme on avoinna ma-to 13-17, pe 13-16. Klikkaa kotisivuille ja tutustu palveluihimme!

 
 

Haminan Ajo-Opisto Ky HAMINA

Ajo-opetusta

Rento meininki näkyy jo autokoulun seiniltä. Iloisenkirjavat palautejulisteet ovat muistuttamassa hyvistä kokemuksista autokoulussa. Autokoulussamme oppia voi ilman jännittämistä ja pingotusta: ajotunneilla harjoitellaan ajamista ja puhutaan asiaa -mutta myös "heitetään läppää", jos siltä tuntuu. Teoriatunnit kuluvat nopeasti mukavissa tuoleissa ja asia painuu mieleen kuin itsestään. Sopivana hetkenä voidaan taukoilla kahvin ja pullan merkeissä. Meiltä voi kysyä ihan mitä vaan! Tarvittaessa opet

Hakusana:autokouluja, autokoulu, ajo-opetus, autokoulut
 
 
 
 

Jyväskylän Autokoulu Ky JYVÄSKYLÄ

Ajo-opetusta

Monipuolisia kuljettajakoulutuspalveluja: Ajokortit, ammattipätevyyden perus- ja jatkokoulutukset, ADR-kurssit

 
 

Alavuden Autokoulu Oy ALAVUS

Suomen Yrittäjien jäsen

Autokoulu

Alavuden Autokoulu Oy tarjoaa autokouluoppilaille hyvän perustan tiellä liikkumiseen. Meillä on mahdollista suorittaa kaikki ajokorttiluokat moposta rekkakorttiin kakkosvaiheineen. Autokoulumme kouluttajat ovat ammattitaitoisia ja kokeneita. Koulutamme vastuuntuntoisia kuljettajia. Henkilöautokurssille voit ilmoittautua, kun olet täyttänyt 17 vuotta. Ota yhteyttä niin kerromme kurssiemme sisällöstä. Käytössämme on joustavat maksuvaihtoehdot. Tutustu kotisivuillamme kursseihimme ja kalustoomme -

 
 

Autokoulu Liekki HELSINKI

Autokoulu

Autokoulu Liekki tarjoaa nykyaikaista ja turvallista ajo-opetusta lähes 20 vuoden kokemuksella. Meille on helppo tulla - autokoulumme sijaitsee Helsingissä, Herttoniemen metroaseman tuntumassa. Autokoulu Liekissä voit ajaa henkilöauton ajokortin, moottoripyöräkortin ja kuorma-autokortin sekä näiden yhdistelmiä. Tarjoamme myös ajoharjoittelua kaikenikäisille. Joustavat, henkilökohtaiset opetussuunnitelmat tarjoavat mahdollisuuden aloittaa opiskelun heti kun haluat.

 

Muuta hakua

Ajo-opetusta:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.