Ajokortti

Ajokortti · ajokortit · ajokortteja

Hakuehdolla ajokortti löytyi yhteensä 54 yritystä. Tulokset 1—20:

Haukiputaan Optiikka ja Silmälääkärikeskus Oy HAUKIPUDAS

Suomen Yrittäjien jäsen

Optikko, optikkoliike, silmälasiliike, silmälääkäri

Haukiputaan Optiikka ja Silmälääkärikeskus on toiminut yli 20 vuotta. Liikkeemme sijaitsee Haukiputaan keskustassa. Liikkeemme on itsenäinen toimija, ketjuun kuulumaton hyvän palvelun optikkopalveluita ja silmälääkäripalveluita tarjoava yritys. Kehysvalikoimamme sisältää laadukkaita merkkejä ja myymme niitä kilpailukykyiseen hintaan. Kehysvalikoimissamme on myös todella edullisia kehyksiä. Laadukkaat silmälasit ja nopea toimitus taataan paikanpäällä tapahtuvalla linssien hionnalla.

Palvelu:Ajokortti näöntarkastus
 

Osarata Oy JÄÄLI

Ajo-opetusta

Oulun seudun ajoharjoittelurata on Ajoneuvohallintokeskuksen hyväksymä, ajokorttiin tähtäävässä opetuksessa käytettävä ajoharjoittelurata Kiimingissä. Toiminta-ajatusta toteutetaan ylläpitämällä ympärivuotista liukkaan kelin harjoittelurataa ja tähän liittyviä muita ajoharjoittelu -ja koulutustiloja, järjestämällä erilaisia liikenneturvallisuuskursseja ja välittämällä erilaista liikenneturvallisuuteen liittyvää opetusmateriaalia. Radalla ajetaan Osarata Oy:n autoilla.

Palvelu:ajokortti
 

Säkylän Autokoulu Ky SÄKYLÄ

Ajo-opetusta

Starttaa meiltä! Tiesitkö että autokoulun voi aloittaa jo 6 kuukautta ennen ajokorttiluokan ikävaatimuksen täyttymistä. Ajokortti antaa vapauden ja mahdollisuuksia koko elämän varrelle. Autokouluopettajamme opettaa sinut ajamaan kaikissa olosuhteissa ja kaikkina vuodenaikoina - tyylillä. Turvallisesti, mutta ajamisesta nauttien - ilman niuhotusta. Tutustu autoihimme ja ajokalustoomme joulukuun alusta alkaen facebookissa ja tykkää meistä!

Palvelu:ajokortti
 

Trendi Liikennekoulu LOHJA

Suomen Yrittäjien jäsen

Autokoulu, ajo-opetusta

Trendi Liikennekoulu sijaitsee Lohjan ydinkeskustassa Suurlohjankadulla. Sisäänkäynti Trendiin on Säästötalo Latvalan yläparkkitasanteelta. Opettajat ovat alansa ammattilaisia, mukavia ja oppimaan motivoivia! Trendin oppimisilmapiirissä viihdyt takuuvarmasti! Trendi Liikennekoulu on liikenteen turvallisuusviraston TRAFIN hyväksymä koulutuskeskus! Meiltä saat myös kuorma- ja linja-autonkuljettajien ammattipätevyysdirektiivin mukaista jatkokoulutusta!

Palvelu:ajokortti
 

Autokoulu Koljander Oy JYVÄSKYLÄ

Autokoulu, ajo-opetusta

Autokoulu Koljander tarjoaa asiakkailleen kansainvälisen, monipuolisen ja mielenkiintoisen vaihtoehdon hankkia ajokortti. Joustavuus ja positiivinen ilmapiiri auttavat sinua ajokortin hankkimisessa. Meillä on iltatuntien lisäksi myös päiväteoriat sekä mahdollisuus myös englanninkieliseen opetukseen. Suorita pimeänopetus simulaattorilla, jopa kesällä keskellä päivää. Ammattitaitoinen henkilökuntamme ja iloinen ilmapiiri tekevät oppimisesta tehokasta ja mukavaa. Tervetuloa!

Palvelu:ajokortti
 

Lääkärikeskus Medicus - Jokilaaksojen Työterveys Oy YLIVIESKA

Suomen Yrittäjien jäsen

Lääkäriasema, yksityisiä lääkäripalveluita, työterveyshuolto

Jokilaaksojen Työterveys Oy on jo vuodesta 1990 toiminut yksityinen lääkärikeskus. Toiminta painottuu työterveyshuoltoon ja yksityiseen lääkärikeskustoimintaan. Pääpaikkana on Ylivieska. Muut toimipisteemme ovat Oulaisissa, Nivalassa, Haapavedellä, Kalajoella ja Siikalatvalla. Erikoislääkäreiden osaamisalueet: ortopedia, iho- ja allergiologia, gynekologia, urologia, kardiologia, neurologia, lastenlääketiede, korva- nenä- ja kurkkutaudit. Reumatologian ja fysiatrian palvelut Oulaisissa.

Hakusana:terveystarkastus ajokorttia varten
 

Nygårds Optik Ab NÄRPIÖ

Optikkopalveluita, silmälaseja, silmälääkäripalveluita

Nygårds Optik - Optikko joka näkee sinut! Meiltä saatte henkilökohtaista palvelua kokeillessanne silmälaseja ja piilolinssejä. Markkinoiden suosituimmat merkit löydät meiltä. Oma korjaamo, jossa hiomme ja korjaamme, takaa silmälasien nopean toimituksen ja huollon. Taitavaa kellosepäntyötä: Uudenaikaiset kellot sekä korjauskelpoiset mekaaniset kellot, myös seinäkellot sekä lattiakellot. Toimimme Pohjanmaalla, Närpiö, Kristiinankaupunki, Kaskinen alueella.

Palvelu:Ajokortti todistus
 
 

Autokoulu Ajokortti Ky LAHTI

Autokoulu

Tervetuloa autokouluun, jossa sinä olet pääosassa. Hyvässä koulussa mikään ei ole vaikeaa. Tervetuloa Autokoulu Ajokortin oppilaaksi oletpa ajamassa auto-,mopo-,moottoripyöräkorttia.

 
 

Malmin Autokoulu Oy HELSINKI

Autokoulu

Olemme 1961 perustettu, ja aina Malmilla toiminut autokoulu, jolla on ja on aina ollut läheiset suhteet seudun väestöön. Panostammekin laadukkaaseen autokoulupalveluun ja hyvään hinta/laatusuhteeseen. Meillä on myös pimeäajoon tarkoitettu ajosimulaattori.

Palvelu:Ajokortti
 
 

Autokoulu Oiva Oy LOHJA

Suomen Yrittäjien jäsen

Autokoulu, ajo-opetusta

Ajo-opetusta Lohjan Virkkalassa vuodesta 1976 - Tervetuloa Autokoulu Oivaan! Toteutamme ajokoulutuksen suomeksi ja saat meiltä myös ruotsinkielisen opetusmateriaalin niin halutessasi. Kurssimme alkavat kaksi kertaa kuukaudessa aina maanantaisin. Meillä voit suorittaa mopokurssin(M), kevytmoottoripyöräkurssin(A1), henkilöautokurssin(B) tai kuorma-autokurssin(C). Lisäksi järjestämme II-vaiheen opetusta, pimeän kursseja sekä taloudellisen ajon ja liukkaan kelin ajokursseja. Toimisto 019-343577.

Hakusana:ajokortti
 
 

Cap-Autokoulu Kajaani KAJAANI

Suomen Yrittäjien jäsen

Autokoulu, ajo-opetusta, ajokortteja, kuljettajakoulutusta

Voit suorittaa meillä kaikki ajokorttiluokat sekä kuljettajien ammattipätevyyskoulutukset. Olemme saaneet ensimmäisenä Suomessa ammattipätevyysdirektiivin mukaisen jatkokoulutusluvan.

 
 

Haminan Ajo-Opisto Ky HAMINA

Ajo-opetusta

Rento meininki näkyy jo autokoulun seiniltä. Iloisenkirjavat palautejulisteet ovat muistuttamassa hyvistä kokemuksista autokoulussa. Autokoulussamme oppia voi ilman jännittämistä ja pingotusta: ajotunneilla harjoitellaan ajamista ja puhutaan asiaa -mutta myös "heitetään läppää", jos siltä tuntuu. Teoriatunnit kuluvat nopeasti mukavissa tuoleissa ja asia painuu mieleen kuin itsestään. Sopivana hetkenä voidaan taukoilla kahvin ja pullan merkeissä. Meiltä voi kysyä ihan mitä vaan! Tarvittaessa opet

Hakusana:ajokortti
 
 

Autokoulu AJOTAITO HESSU OY OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Autokoulu, liikennekoulu, ajo-opetusta

Ajotaito Hessu tarjoaa ajo-opetusta säästä ja sesongista riippumatta Oulussa ja Haukiputaalla. Yhdistämme ajamisen ilon ja riittävän vaatimustason! Oppimisessa on ratkaisevaa hyvä ilmapiiri! Autokoulussamme voit suorittaa mopo-, moottoripyörä-, henkilöauto- ja kuorma-autokortin mutta myös kakkosvaiheen kurssit. Olet lämpimästi tervetullut autokoulu Ajotaito Hessuun!

Hakusana:ajokortti
 
 

Cap-Autokoulu Kuhmo KUHMO

Autokoulu, ajo-opetusta, ajokortteja, kuljettajakoulutusta

Voit suorittaa meillä kaikki ajokorttiluokat sekä kuljettajien ammattipätevyyskoulutukset. Olemme saaneet ensimmäisenä Suomessa ammattipätevyysdirektiivin mukaisen jatkokoulutusluvan.

 
 

Koiviston Autokoulu Ky HAMINA

Autokoulu, ajo-opetusta

Joustavaa ja rentoa opetusta. Kartta ja reittipalvelu ohjaa perille. Katso lisää kotisivuiltamme ja ota yhteyttä! Tervetuloa!

Hakusana:ajokortti
 
 

Young Drivers - Hämeen Autokoulu Oy TAMPERE

Autokoulu, ajo-opetusta, ajokortteja

 

Muuta hakua

Ajokortti:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.