Alihankintakoneistusta

Alihankintakoneistus · alihankintakoneistusta · alihankintakoneistukset · alihankintakoneistuksia

Hakuehdolla alihankintakoneistusta löytyi yhteensä 29 yritystä. Tulokset 1—20:

Robecorp Oy ULVILA

Metallituotteiden valmistaja, alihankintakoneistuksia, koneistuksia, koneiden rakennusta

Robecorp Oy:n erikoisosaamista on pitkien mittatarkkojen koneistettujen kappaleiden valmistus, kuten esimerkiksi lineaarijohteet ja kiinnityspalkit valmisjohteita varten. Asiakaskunta koostuu lähinnä erilaisia materiaalinkäsittelylaitteita valmistavista yrityksistä.

 

Länsihydro Oy PORI

Hydraulisten laitteiden valmistaja, konepaja, nostolaitteita

Länsihydro oy on hydrauliikan valmistukseen ja koneenrakennukseen erikoistunut suomalaisomisteinen konepaja, toimipaikkanaan Pori. Toiminta-alueena Suomen lisäksi koko Eurooppa. Tuotteitamme valmistavat yli 30 ammattilaista. Kone- ja laitekantamme on uusi ja nykyaikainen, sisältäen mm. 4 kpl:ta CNC-ohjattuja sorveja, sekä CAD/CAM-laitteistolla varustetun koneistuskeskuksen.

Palvelu:Alihankintakoneistus
 

Teksor Oy VANTAA

Konepaja, metallin työstöä, alihankintakoneistuksia

Vaativaa CNC-sorvausta sarjatuotantona sekä tankoautomaateilla. PED:n mukaiset haponkestävät kierteelliset putkenosat ja sorvatut putkikaulukset.

Palvelu:alihankintakoneistus
 

Meri-Met Oy KARKKILA

Metallin työstöä, alihankintakoneistuksia, alihankintakonepaja

MeriMet Oy on Karkkilassa 1983 perustettu alihankintakonepaja. Toimintamme sisältää konepajateollisuuden komponenttivalmistuksen ja järjestelmätoimitukset. Valmistus: Polttoleikkaus, Hitsaus, NC-koneistus, FM-järjestelmä. Palvelut: Materiaalihallinto, Logistiikka.

 

Koneistus Pollari Oy TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Sorvaamo, metallin työstöä, metallialan töitä, alihankintakoneistuksia, koneistuksia

Koneistus Pollari on vuonna 2004 toimintansa aloittanut metalliteollisuuden koneistuspalveluja tarjoava yritys. Toimipisteemme sijaitsee Tampereella Hervannan kaupunginosassa. Meillä onnistuu vaativammankin koneistus kappaleen valmistus. Konekantamme on monipuolinen ja pystymme valmistamaan osia asiakkaan tiukkojen vaatimusten mukaisesti. Asiakkaitamme ovat mm. paperikoneiden vaihteiden- pumppujen- ja kivenkäsittelylaitteiden valmistajat.

Hakusana:alihankintakoneistusta
 

Salo-Hill Oy SALO

Sorvaamo, koneistamo

Salo-Hill Oy - Tarjoamme elektroniikka-alan sekä mekaniikka-alan yrityksille osien sopimusvalmistusta. Teemme profiilien ja osien koneistusta, sorvaamme akseleita, pultteja, ruuveja, tappeja ja holkkeja sekä muita vastaavia pieniä metalli– tai muoviosia. Salo-Hillin toiminta perustuu vankkaan alan osaamiseen, asiakaslähtöiseen palveluasenteeseen sekä täsmällisiin toimitusaikoihiin. Koneistamme muutaman kappaleen sarjoista aina kymmenientuhansien kappaleiden sarjoihin asiakkaan tarpeiden mukaan.

Palvelu:alihankintakoneistus
 

Haapasaari Works Oy SALO

Alihankintoja, alihankintakoneistuksia

Teemme levy- ja koneistustöitä sekä laitekokonaisuuksia alihankintana. Toimenkuvaamme kuuluu myös teollisuusputkistojen ja teräsrakenteiden valmistus ja asennus. Palvelemme asiakkaitamme kautta koko Suomen. Kysy lisää Kari Haapasaarelta, 0500 531 067.

 
 

BS-Metall Oy Ab PIETARSAARI

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Metallin työstöä

Alihankintatoimituksia CNC-koneistuksen alalta, erikoistuen vaativien hienomekaanisten osien valmistukseen. Jatkuvan erikoisosaamisen kehittymisen ansiosta olemme vuosien varrella kasvaneet yhteistyökumppaniksi monelle suuryritykselle. Vahvuutemme koostuu monipuolisista koneistusprosesseista, eri raaka-aineiden hallinnasta ja jatkuvista investoinneista nykyaikaiseen konekantaamme.

Palvelu:Alihankintakoneistus
 
 

Raimet Oy VIRRAT

Suomen Yrittäjien jäsen

Koneistuksia

Metallin alihankintakoneistukseen erikoistunut yritys, jonka toimipiste sijaitsee Sampolan teollisuusaluella Virroilla. Yritys perustettiin vuonna 2004, mutta kokemusta alalta löytyy lähes kolmen vuosikymmenen verran. Tämä takaa laadun ja osaamisen. Palvelemme valtakunnallisesti koko Suomen alueella. Tarjoamme ammattitaidolla: - Metallin alihankintatyöt - Metallityöt - Hitsaukset - Kokoonpanot - Sorvaukset. Lisätietoa toiminnastamme ja palveluistamme löydät kotisivuiltamme!

Hakusana:alihankintakoneistuksia
 
 

L & L Mechatronics Oy LOHJA

Konepajateollisuutta

Hienomekaaninen konepaja ja automaatioalan yritys. Toimialamme ovat koneautomaatio, alihankintakoneistus ja kokoonpano. Tuotantoomme kuuluu tarkkuutta vaativia osia ja osakokoonpanoja mm. puolustusvälineteollisuuteen, sairaalateollisuuteen, elektroniikkateollisuuteen, paperiteollisuuteen ja konepajateollisuuteen. Valmistamme korkealaatuisia metallialan tuotteita yrityksille joiden tavoite on saada laadukas ja viimeistelty lopputuote.

Hakusana:alihankintakoneistus
 
 

Vahti Oy HARJAVALTA

Kauppakamarin jäsen

Metallin työstöä

Koneistusalan alihankintatyöt ammattitaidolla. Cnc-koneistus, karusellisorvaus, jyrsintä ja poraus. Olemme erikoistuneet pieniin ja keskisuuriin toistuviin sarjoihin. Toimimme valtakunnallisesti.

Hakusana:alihankintakoneistus
 
 

T:mi Teräsvaruste Mäkinen VALKEAKOSKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Metallin työstöä

Teräsvaruste Mäkisen pitkä kokemus alalta varmistaa sen että saat luotettavaa ja laadukasta palvelua. Palveluihimme kuuluvat karusellisorvaus, kärkisorvaus ja muu korjaustoiminta. Karusellisorvauksessa käytettävät koneet: 1000 mm, 1500 mm ja 2000 mm.

Hakusana:alihankintakoneistus, alihankintakoneistuksia
 
 
 
 
 

Muuta hakua

Alihankintakoneistusta:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.