Antenniasennusta

Antenniasennus · antenniasennusta · antenniasennukset · antenniasennuksia

Hakuehdolla antenniasennusta löytyi yhteensä 106 yritystä. Tulokset 1—20:

HSK Sähkö Oy KALAJOKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Sähkötöitä, sähköurakointia, sähkösuunnittelua

HSK Sähkö Oy - Täyden palvelun sähköurakoitsija. Yrityksen toimialoja ovat katuvalohuolto, talotekniikka-asennukset, verkonrakennus, automaatiojärjestelmät, sähkösuunnittelu niin julkisella kuin yksityisellä sektorilla. HSK Sähkö Oy on osa Andament Groupia ja toimialueenamme on koko Suomi. Kun tarvitset pientä asennusapua tai suurempaa sähkötyön toteuttajaa, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!

Hakusana:antenniasennus
 

Teletaito Ky PIRKKALA

Suomen Yrittäjien jäsen

Sähkötöitä

Osaava tele- ja sähköalan ammattilainen. Erikoisosaamistamme ovat tiedonsiirtoverkot ja niiden ratkaisut, valokuituverkot ja -järjestelmät, AV-järjestelmät, äänentoistojärjestelmät, äänievakuointijärjestelmät sekä ovipuhelinjärjestelmät. Suoritamme myös järjestelmien suunnittelu-, asennus-, saneeraus- ja ylläpitotehtäviä. Teemme sähköurakointia ja sähkösuunnitelmia myös pientaloille Tampereen ja Pirkanmaan alueella. Soita ja kysy lisää!

Hakusana:antenniasennus
 

Sähköpalvelu Kaislaranta Ky HELSINKI

Sähköurakointia, sähköasennusta, sähkösuunnittelua

Haluamme tarjota asiantuntevaa ja laadukasta sähköalan osaamista yrityksille ja yksityisille. Olemme sähköasennusalan yritys, jonka päätoimialueena ovat pientalot, huoneistosaneeraukset, liiketilat ja teollisuusasennukset. Suunnittelemme, urakoimme ja toimitamme kaikki sähköalan työt ja tarvikkeet mukaanlukien antenni-, ATK-, tele-, hälytys-, kaiutin- yms. järjestelmät. Jos sinulla on jo tarjouslaskentakuvat, ne kannattaa lähettää myös meille. Saat kilpailukykyisen tarjouksen työstäsi.

Palvelu:antenniasennus
 

Tiki-Sähkö Oy PREITILÄ

Antenniasennusta, valvontajärjestelmiä, sähkötöitä

Laadukasta sähköasennusta 26 vuoden kokemuksella Varsinais-Suomen alueella. Toimenkuvaamme kuuluvat sähköurakointi, sähköasennukset, sähkösaneeraukset, valvontajärjestelmien asennukset, antennien asennus ja korjaus sekä kaikki tähän alaan liittyvät työt laadukkaasti ja ammattitaidolla. Kysy lisää!

Hakusana:antenniasennustyöt, antenniasennus
 

RK-Antenni Ky JUVA

Suomen Yrittäjien jäsen

Antenniasennusta

Teemme ammattitaidolla kaikki antennityöt (asennus - myynti - huolto - korjaus) sekä satelliittiantenniasennukset Etelä-Savon ja Pohjois-Savon alueella. Teemme myös atk-verkot sekä valokuituhitsaukset. KYSY LISÄÄ!

 

Avot Sähkö Oy JOENSUU

Suomen Yrittäjien jäsen

Sähköasennusta

Avot Sähkö Oy. Kun tarvitset osaavaa sähkömiestä, kannattaa kääntyä puoleemme. Teemme sähköurakoinnit, sähkösuunnitelmat ja sähköasennukset vankalla kokemuksella pieniin ja suuriin kohteisiin. Meillä on S1-luvat, AT-luvat ja paloilmoitin oikeudet. Olemme valtuutettu teleurakoitsija: teemme antenniasennukset ja antennisisäverkon saneeraukset, kiinteistöjen ATK-sisäverkot ja sisäverkon saneeraukset, teollisuuden, kiinteistöjen ja teollisuuslaitteistojen huoltotyöt ja vikakorjaukset.

Hakusana:antenniasennukset
 

SÄHKÖ HOLKKI JOENSUU

Suomen Yrittäjien jäsen

Sähköasennusta

Monipuoliset sähköalan palvelut yrityksille ja yksityisille. Sähkömies palvelut, sähköasennus ja suunnittelu Joensuun seudulla. Sähköistämme ja suunnittelemme ok-talopaketit, kesämökit, teollisuusrakennukset, paritalot, rivitalot. Hoidamme myös palokatkot, antenni asennukset ja suuntaukset sekä turvalaiteasennukset Joensuussa. Myymme ja asennamme hälytyslaitteet ja paketit. Esimerkiksi gsm etäohjaukset kesämökin lämmitykselle. Kurkkaa palveluntarjontamme www.sähköholkki.fi ja kysy tarjouksemme.

Palvelu:antenniasennukset
 

Exatell Oy ORIMATTILA

Antenniasennusta, teleala, atk-asennusta

Tilaa antennialan ammattilainen suorittamaan tarvittavat päivitykset taloyhtiöön tai omakotitaloon. Nykyisin tv-käytössä oleva 700MHz:n taajuusalue siirtyy poliittisen päätöksen mukaisesti langattoman laajakaistan käyttöön 1.1.2017 alkaen. Päivitä siis antennijärjestelmäsi uuteen aikaan heti, ettei televisioiden kuva pimene taajuuksien muuttuessa ja näin vältät asennusruuhkat. Ota meihin yhteyttä, niin hoidamme hommat kuntoon kerralla.

 

Sähkö ja automaatio Kyösti Oy HIMANKA

Suomen Yrittäjien jäsen

Sähkötöitä, sähkösuunnittelua

LED valaisimet ja suunnitelmat. Meiltä saat sähkösuunnittelun, sähköasennukset, automaatioasennukset sekä tarvikkeet kaikenlaiseen rakentamiseen. Kun tarvitset sähköalan ammattilaista - SOITA tai 'MEILAA' ja kysy lisää palveluistamme. Toimimme Kalajoella ja lähialueilla. 'Sen minkä teemme, teemme hyvin'. Edustamme mm. seuraavia tuotemerkkejä: ELKO, ENSTO, GE, HAGER, SIEMENS, ABB, SCHNEIDER, WinLed.

Palvelu:antenniasennus
 
 

Aerial Oy JÄRVENPÄÄ

Antenniasennusta

Aerial Oy, tuotteet ja palvelut: -Tietoliikenneantennien, tehonjakajien ja suotimien sekä muiden passiivisten RF-komponenttien suunnittelu,valmistus ja myynti. -Mastojen ja asennustarvikkeiden suunnittelu, valmistus ja myynti. -Asennustarvikkeiden ja kiinnityspalojen suunnittelu, valmistus ja myynti. -Antenniasennukset, mastotyöt ja -huollot. -Antennimittaukset. -Lujuuslaskenta. -Acome RF-kaapelien ja kaapelituotteiden myynti.

 
 

Novoka Oy LAPPEENRANTA

Sähkötöitä

Novoka oy on Etelä-Karjalassa toimiva vuonna 2002 perustettu sähköurakointiyritys. Palveluihimme kuuluvat mm. yksityisten sekä julkisten rakennusten sähköistykset, sähkösuunnittelu ja paloilmoitintyöt. Toimistomme sijaitsee Koulukadulla Lappeenrannan keskustassa. Tervetuloa tutustumaan!

Hakusana:antenniasennus
 
 

MBP Production VALKEAKOSKI

Sähkötöitä

Kauttamme antenniasennukset sekä myynti ja huolto. Murtohälytin suunnittelu ja asennukset.

Hakusana:antenniasennuksia, antenniasennus, antenniasennukset
 
 

Sähkötyö Rintamäki Oy MASKU

Sähkötöitä

Sähkötyö Rintamäki Oy on toiminut sähköasennusalalla vuodesta 1985 saakka. Toimialueemme on Turun ympäristökunnat. Yrityksemme on hyväksytty antenni- ja televerkkourakoitsija ja Suomen Sähkö- ja Teleurakoitsijaliiton jäsen. Meiltä myös Winled-valaisimet. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä!

Palvelu:Atk- ja antenniasennukset
 
 

Sähkösalpa Oy HELSINKI

Sähkötöitä

Pääasiassa yrityksemme on erikoistunut saneerauskohteiden toteuttamiseen pääkaupunkiseudulla. Yrityksemme työllistää tällä hetkellä n. 35 henkilöä ja vankka ammattilaisten asiantuntemus takaa sen, että pystymme toteuttamaan isot, sekä pienemmätkin kohteet.

Palvelu:antenniasennus
 
 

Lapin Sähköasennus Oy ROVANIEMI

Sähköurakointia

S1-RYHMÄN SÄHKÖURAKOINTIPALVELUT LAPIN ALUEELLA. Kokonaisvaltainen sähköasennus. Asennustöiden mukana kaikki sähkökeskuksista valaisimiin. Erikoisalana teollisuuden ohjelmoitavat logiikat, teleasennus ja heikkovirtatyöt. Meiltä ATK-verkostot, antennit ja antennijärjestelmät, ovipuhelimet ja puhelinjärjestelmät. Sähkötyöt kokemuksella luotettavasti 12 asentajan voimin. Toimialueena koko Lappi: Utsjoki, Kittilä, Inari, Ivalo, Sodankylä, Kemijärvi, Rovaniemi, Kemi, Tornio, Ylitornio, Pello.

Palvelu:antenniasennus Rovaniemi
 
 

Sähkötapio Oy ROVANIEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Sähkötöitä, sähköasennusta

Toimialaamme kuuluu sähkötyöt, sähköasennus ja teleasennus sekä näiden laitteiden huolto. Asiakkaitamme ovat yksityiset, suurteollisuus, yritykset ja julkisyhteisöt. Palveluitamme: sähköasennus, sähkösuunnittelu, sähkölaitteiden huolto, antenniasennus, antennityöt, teollisuuden sähkökunnossapito, atk-verkot, paloilmoittimet, kameravalvonta, rikosvalvonta, ilmalämpöpumput, käyttöönottomittaukset, sähköhuolto, lattialämmityksen korjaus, ohjelmoitavat logiikat.

Palvelu:antenniasennus
 
 

Iisalmen Sähköpiste Ky IISALMI

Sähkötöitä

Tarvitset sähkömiestä pieneen tai suureen hommaan, me palvelemme! Perusteellisesti tehdystä taustatyöstä on helppo siirtyä itse työhön ja saada loistava lopputulos. Teemme tarvittaessa kaikki sähköurakoinnit avaimet käteen -periaatteella. Myymme sekä hankimme myös halutut sähkö-alantuotteet ja välineet asiakkaan tarpeiden mukaan sähköurakoiden ja asennusten yhteydessä. Lue lisää palveluistamme kotisivuiltamme!

Hakusana:antenniasennukset
 
 

Kiinteistöantenni ESPOO

Antenniasennusta

Olemme pääkaupunkiseudun alueella toimiva yhteisantenni-, Digi-TV- ja satelliittitekniikoihin erikoistunut yritys. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Hakusana:antenniasennuksia, antenniasennukset, antenniasennus
 
 

Sähkötyö Väisänen TÖRMÄNMÄKI

Valaisimia, sähkötöitä

Sähkötyö Väisänen on Puolangalla ja lähikuntien alueella Kainuussa toimiva sähköalan yritys, jonka erikoisalaa on mm. omakotitalojen ja vapaa-ajanasuntojen sähköasennukset. Palveluihimme kuuluu myös mm. TV-antennijärjestelmien asennukset ja korjaukset. Yritys on perustettu vuonna 1998 ja omaa S2-luokan urakointioikeudet.

Palvelu:Antenniasennuksia
 
 

Jyväskylän Keskusantenni Oy JYVÄSKYLÄ

Antenniasennusta

Antennijärjestelmien sekä satelliittiantennijärjestelmien asennus, huolto, myynti, jakoverkoston korjaukset, antennipaikan mittaustutkimukset. Kaapelitv-asennukset, satelliittiantennit, valvontakamerat, kuitukaapeliasennukset. Ovipuhelimet, digiboksit, keskusradiolaitteet, äänentoistojärjestelmät ja Audico-systems-tuotteet, kuitukaapeliasennukset.

Palvelu:antenniasennus
 

Muuta hakua

Antenniasennusta:

Liikkeet ja toimipaikat:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.