Antennijärjestelmiä

Antennijärjestelmä · antennijärjestelmät · antennijärjestelmiä

Hakuehdolla antennijärjestelmiä löytyi yhteensä 31 yritystä. Tulokset 1—20:

Teletaito Ky PIRKKALA

Suomen Yrittäjien jäsen

Sähkötöitä

Osaava tele- ja sähköalan ammattilainen. Erikoisosaamistamme ovat tiedonsiirtoverkot ja niiden ratkaisut, valokuituverkot ja -järjestelmät, AV-järjestelmät, äänentoistojärjestelmät, äänievakuointijärjestelmät sekä ovipuhelinjärjestelmät. Suoritamme myös järjestelmien suunnittelu-, asennus-, saneeraus- ja ylläpitotehtäviä. Teemme sähköurakointia ja sähkösuunnitelmia myös pientaloille Tampereen ja Pirkanmaan alueella. Soita ja kysy lisää!

Hakusana:antennit, antennijärjestelmät
 

Sähköpalvelu Kaislaranta Ky HELSINKI

Sähköurakointia, sähköasennusta, sähkösuunnittelua

Haluamme tarjota asiantuntevaa ja laadukasta sähköalan osaamista yrityksille ja yksityisille. Olemme sähköasennusalan yritys, jonka päätoimialueena ovat pientalot, huoneistosaneeraukset, liiketilat ja teollisuusasennukset. Suunnittelemme, urakoimme ja toimitamme kaikki sähköalan työt ja tarvikkeet mukaanlukien antenni-, ATK-, tele-, hälytys-, kaiutin- yms. järjestelmät. Jos sinulla on jo tarjouslaskentakuvat, ne kannattaa lähettää myös meille. Saat kilpailukykyisen tarjouksen työstäsi.

Tuote:antennijärjestelmät
 

Top Information PORVOO

Suomen Yrittäjien jäsen

Turvallisuuspalveluita, turvallisuuslaitteita

Top Information, perustettu 1990 on luotettava Porvoolainen turvallisuuspalveluita tarjoava liike. Tavoitteemme on olla paras turvallisuusalan yhteistyökumppani toiminta-alueellamme. Toimintaamme kuuluu mm. rikosilmoitin- kameravalvonta- paloilmoitin -kulunvalvonta- ja työajanseurantajärjestelmien asennus ja huolto sekä antenni- ja ATK verkkojen asennukset. Käyttövarmuus on ensisijaisen tärkeää, asentamaamme järjestelmiin käytetään vain luotettaviksi todettujen valmistajien tuotteita.

Palvelu:antennijärjestelmät
 

Akin Sähkö Oy HELSINKI

Sähkötöitä, sähköurakointia

Tele- ja tietoverkkojen asennustyöt. Päivystys ja vikapalvelu 24/7. Sähkösuunnittelu, -urakointi ja -asennustyöt ammattitaidolla. Myymme ja asennamme johtavat laatumerkit ja 25 vuoden takuu Atk- kaapeloinnille. Yrityksellemme on myönnetty AAA-luottoluokitus. Soita tai voit myös jättää yhteydenottopyynnön sähköpostitse.

Palvelu:antennijärjestelmät
 

Exatell Oy ORIMATTILA

Antenniasennusta, teleala, atk-asennusta

Tilaa antennialan ammattilainen suorittamaan tarvittavat päivitykset. Taloyhtiöiden kannattaa ottaa huomioon 1.1.2014 voimaan astunut Viestintäviraston määräys 65/2103M kiinteistön sisäverkoista eli se velvoittaa taloyhtiöt huolehtimaan kaikkien YLE:n kanavien saatavuudesta asukkaiden käyttöön. Päivitä antennijärjestelmä ajanmukaiseksi ja hyödynnä tarjolla olevat palvelut täysimittaisesti ja häiriöttä. Ota yhteyttä!

Palvelu:antennijärjestelmä
 
 

Hammarin Sähkö Oy OULU

Kauppakamarin jäsen

Kodinkoneliike, sähköliike, sähköasennusta, sähkötarvikkeita

Suomen vanhin sähköliike, valoa ja palvelua jo vuodesta 1909. Kauttamme saat kaikki sähköalan työt nopeasti ja luotettavasti ammattitaidolla. Lisäksi meillä on Pohjois-Suomen suurin valaisin- ja lamppuvalikoima. Meiltä myös kodinkoneet, varaosat ja huolto sekä sähköurakointi, sähköasennus ja sähkötarvikkeet. Hammarin Sähkö - Täyden palvelun sähkötalo - nyt myös verkossa.

Tuote:antennijärjestelmät
 
 

Sähkötalo Lehtinen Oy LAIHIA

Sähkötöitä

Sähkötalo Lehtinen Oy on vuonna 1996 perustettu täyden palvelun sähköalan yritys Pohjanmaalla! Teemme ammattitaidolla ja kokemuksella S1 - ryhmän sähköasennuksia kotitalouksille, yrityksille ja teollisuudelle. Myös sähköurakoinnit, -saneeraukset sekä -suunnitelmat, kaapeloinnit ym. alan työt. Palvelemme asiakkaita myös sähkötarvikemyymälässämme Laihialla.

Hakusana:antennijärjestelmät
 
 

Lapin Sähköasennus Oy ROVANIEMI

Sähköurakointia

S1-RYHMÄN SÄHKÖURAKOINTIPALVELUT LAPIN ALUEELLA. Kokonaisvaltainen sähköasennus. Asennustöiden mukana kaikki sähkökeskuksista valaisimiin. Erikoisalana teollisuuden ohjelmoitavat logiikat, teleasennus ja heikkovirtatyöt. Meiltä ATK-verkostot, antennit ja antennijärjestelmät, ovipuhelimet ja puhelinjärjestelmät. Sähkötyöt kokemuksella luotettavasti 12 asentajan voimin. Toimialueena koko Lappi: Utsjoki, Kittilä, Inari, Ivalo, Sodankylä, Kemijärvi, Rovaniemi, Kemi, Tornio, Ylitornio, Pello.

Palvelu:antennijärjestelmät
 
 

Kanahl-Sähkö Oy VANTAA

Sähkötöitä

Sähköistykset omakotitaloihin, liikerakennuksiin saneeraus- ja uudiskohteisiin. Meiltä ATK-verkot ja antennijärjestelmät. Palvelemme niin yksityisiä kuin yrityksiä 09-aluella. Olemme STUL:n jäsen.

Palvelu:antennijärjestelmä
 
 

Jyväskylän Keskusantenni Oy JYVÄSKYLÄ

Antenniasennusta

Antennijärjestelmien sekä satelliittiantennijärjestelmien asennus, huolto, myynti, jakoverkoston korjaukset, antennipaikan mittaustutkimukset. Kaapelitv-asennukset, satelliittiantennit, valvontakamerat, kuitukaapeliasennukset. Ovipuhelimet, digiboksit, keskusradiolaitteet, äänentoistojärjestelmät ja Audico-systems-tuotteet, kuitukaapeliasennukset.

Tuote:antennijärjestelmä
 
 

Martti Kemppi Oy JÄRVENPÄÄ

Antenniasennusliike, satelliittiantenneja

Antenni-, digitv-, satelliittimittauksia ja asennuksia vuosien kokemuksella! Tv antenniasennuksia jo yli 50 vuotta.

Palvelu:antennijärjestelmien valvontatyö
 
 

MK Digiasennus KYRÖSKOSKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Satelliittiantenneja, antenniasennusta

MK Digiasennus on antennilaitteita sekä viihde-elektroniikkatuotteita myyvä ja asentava yritys Hämeenkyrössä. Päätoimialana on pientalojen ja vapaa-ajan asuntojen antennityöt ja AV- järjestelmät niin uusiin kuin myös vanhoihin kiinteistöihin. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita ratkaisuja tunnetuilla tuotemerkeillä. Kauttani Digitelevisiot, digiboksit, antennikaapelit ja ym. tarvikkeet. Pääasiallinen toiminta-alueemme on Pirkanmaa, mutta teemme asennuksia myös muualla Suomessa.

Tuote:antennijärjestelmät
 
 

Sähköinsinööritoimisto Matti Leppä Oy TURKU

Kauppakamarin jäsen

Sähköteknistä suunnittelua

Sähköteknistä suunnuttelua vuodesta 1955. Sähkötekniikka / Sa-suunnitteluoikeudet, suunnittelun vastuuhenkilö DI Jarmo Harju, RAKLI-AKOL-ATL:n hyväksymä laatujärjestelmä, TY-oikeudet (puhelinsisäjohtoverkko- ja yleisantennijärjestelmien suunnittelu); teletekninen suunnittelu, sisäasiainministeriön hyväksymä paloilmoitinsuunnittelija.

Palvelu:antennijärjestelmien suunnittelu
 
 

Sähkö Nurmi Oy PERNIÖ

Sähköliike

Sähkö Nurmi Oy on monipuolinen ja palveleva sähköliike Perniössä, Varsinais-Suomessa. Palvelujamme ovat sähköurakointi ja -suunnittelu sekä uudiskohteisiin että saneerauskohteisiin. Urakoimme esimerkiksi omakotitaloja ja julkisia rakennuksia. Myymälästämme löydät lisäksi laajan valikoiman sähkötarvikkeita ja tyylikkäitä valaisimia. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Palvelu:antennijärjestelmät
 

Muuta hakua

Antennijärjestelmiä:

Liikkeet ja toimipaikat:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.