Apteekit

Apteekki · apteekit · apteekkeja

Hakuehdolla apteekit löytyi yhteensä 695 yritystä. Tulokset 1—20:

Kontio Apteekki KOTKA

Apteekki

Tervetuloa Kontio Apteekkiin, kaikki apteekkipalvelut ja tuotteet löydät meiltä, teemme myös Laiva-apteekkitarkastuksia.

Aihepiiri:Hyvän Mielen Apteekki
 

Kuusamon Keskusapteekki KUUSAMO

Apteekki

Kuusamon Keskusapteekki -Kuusamon keskusta, Kitkantie 7. Apteekkipalvelut ma-pe 8-20 ja la 9-17, parillisten viikkojen su 12-17. Palvelemme kaikissa lääkkeisiin liittyvissä kysymyksissä. Meiltä saat tietoa eri lääkkeiden yhteisvaikutuksesta. Apteekistamme reseptilääkkeet, lääkkeiden jako, kosmetiikkatuotteet, eläinlääkkeet, vitamiinivalmisteet, ihonhoitotuotteet. Piilolasien käyttäjille piilolinssien hoitotuotteet. Lemmikkien reseptilääkkeet, vitamiinit, matolääkkeet ja punkkipannat. Tervetuloa!

Aihepiiri:päivystävä apteekki, apteekit Kuusamo
Yhteystiedot: Ruka Palvelupiste Kauppakeskus Kumpare Ruka-Info, Kuusamon Keskusapteekki
088600250

 

Ristiinan Apteekki RISTIINA

Suomen Yrittäjien jäsen

Apteekki

Aukioloajat: • Ristiinan Apteekki avoinna: ma-pe 8.30-18.00 ja la 8.30-14.00 • Suomenniemen Apteekki avoinna: ma-pe 9-15. Lisätietoa kotisivuiltamme: www.ristiinanapteekki.fi

Hakusana:Apteekki Suomenniemi, Apteekki Ristiina, Apteekki Mikkeli
Yhteystiedot: Ristiinan Apteekki, Brahentie 16
015 - 740 7700
015 - 740 7720 (fax)

Suomenniemen apteekki - sivuapteekki, Kirkonkyläntie 16
015 - 666 470
015 - 666 479 (fax)

 

Lappeenrannan Keskusapteekki LAPPEENRANTA

Apteekki

Asiantuntevaa ja luotettavaa apteekkipalvelua Lappeenrannassa! Lappeenrannan Keskusapteekki palvelee kaikkia Lappeenrannan seudun asukkaita sekä ohikulkijoita Oksasenkadun ja Kauppakadun risteyksessä, torin läheisyydessä. Olemme yksityinen apteekki ja tarjoamme Sinulle ystävällistä palvelua sekä ensiluokkaista ammattitaitoa. Asiantunteva ja ystävällinen henkilökuntamme on valmis palvelemaan teitä kaikissa apteekkiasioissa. Palvelemme teitä myös sivuapteekissamme Sammonlahdessa. Tervetuloa!

Palvelu:apteekkipalvelut venäjänkielellä
Standardi:Apteekkitoiminnan eettiset ohjeet
 

Joutsen Apteekki OULU

S-ryhmän jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Apteekki

Joutsen apteekki palvelee Teitä Raksilan marketissa. Meille on esteetön kulku ja helppo tulla. Ilmaisia parkkipaikkoja on runsaasti. Opastamme mielellämme Teitä resepti- ja itsehoitolääkkeiden turvalliseen ja tarkoituksenmukaiseen käyttöön. Kerromme Kela-korvauksista ja opastamme lääkityksenne kannalta taloudelliseen lääkkeiden hankintaan. Apteekissa on myös kauneushoitola. Avulias apteekkihenkilökunta palvelee Sinua! Avoinna ma-pe 9–20, la 9–17. Tervetuloa!

Palvelu:päivystävä apteekki
 

Oulun Keskus Apteekki OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Apteekki

Oulun Keskus Apteekki on moderni ja uusiutuva apteekki. Sijaitsemme ODL Hyvivointikeskuksessa, sisäänkäynti käynti myös Terveystalon sisäpihalta. Henkilökuntamme palvelee asiakkaita nopeasti ja ystävällisesti - asiakasta kuunnellen ja henkilökohtaisesti neuvoen. Kuukausittain vaihtuvat tarjoustuotteemme tuovat apteekin itsehoitotuotteet edullisesti kaikkien saataville. Tämän hetken tarjoukset löydät kotisivuiltamme. Palvelemme arkisin: 8.30-21 ja la-su: 10-21, myös juhlapyhinä. Tervetuloa.

Aihepiiri:palveleva apteekki - ODL Hyvinvointikeskus, päivystävä apteekki Oulu - avoinna joka päivä
Toimialue:apteekkipalvelut Oulun keskusta
 

Etelä-Kaarelan Apteekki HELSINKI

Apteekki, apotek

OmaPLUSapteekkiketjuun kuuluva Etelä-Kaarelan apteekki sijaitee Kannelmäen ostoskeskuksessa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Autoilijoille runsaasti maksutonta parkkitilaa apteekin vieressä. TERVETULOA LÄHIAPTEEKKIISI!!

Yhteystiedot: Vanhaistentie 1, 00420 Helsinki, Etelä-Kaarelan Apteekki
09-566 0080

 

Kastellin Apteekki OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Apteekki

Kastellin Apteekki (Ma-La 8.00-21.00 Su 10.00-18). Palvelemme OYS:a vastapäätä näköetäisyydellä päivystyspolilta. Ilmaisia parkkipaikkoja on aivan sisäänkäynnin edessä. Sama farmaseutti palvelee sinua alusta loppuun ilman ylimääräisiä jonotuksia. Palvelemme nyt myös eReseptiasiakkaita! Tuotteet myös kätevästi ympäri Suomen verkkoapteekistamme. Apteekillamme on kattavat aukioloajat, joten voit asioida aamuvarhain, iltamyöhään, sunnuntaisin ja juhapyhinä.

Palvelu:apteekkien aukioloajat oulu, Kastellin Apteekin verkkopalvelu
Aihepiiri:päivystävä apteekki, apteekki lähellä OYS sairaalaa Oulu, apteekkipalvelut
Tuote:apteekki kosmetiikka
Yhteystiedot: Oulun 11. Kastellin Apteekki, Apteekkari Christel Monni
040-353 0033
(08)339888 (fax)

 

Parikkalan 1. apteekki PARIKKALA

Apteekki

Parikkalan 1.Apteekki on palveleva ja asiantunteva lääkkeiden vähittäiskauppa. Valikoimamme käsittää itsehoito- ja reseptilääkkeitä sekä ravintolisiä, rohdosvalmisteita, luontais-, ihonhoito- ja hygieniatuotteita, sidetarpeita ja apteekkikosmetiikkaa. Saaren Apteekki palvelee osoitteessa Akapohjantie 6 C 4 59510 Saari sekä palvelupisteemme sijaitsee Uukuniemellä Osuuspankin tiloissa osoitteessa Niukkalantie 1465,59720 Uukuniemi. Lisätietoa kotisivuiltamme. Tervetuloa.

 

Sörnäisten apteekki HELSINKI

Apteekki

Apteekimme sijaitsee Sörnäisten metroaseman välittömässä läheisyydessä. Hämeentiellä vastapäätä apteekkia ovat sekä raitiovaunu- että bussipysäkit. Apteekin edessä pysähtyvät myös Vantaalle menevät bussit. Katso kulkuyhteydet osoitteesta www.hsl.fi.

 

Tesoman apteekki TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Verkkokauppa, apteekki, kosmetiikka

Voit tehdä apteekkiostoksesi verkkokaupassamme kyseisestä osoitteesta:https://tampereen-tesoman-apteekki.eapteekki.fi ( aktiivilinkki yhteystiedoissa ) Ostoksesi noudettavissa Tesoman tai Villilän apteekeista. Voimme toimittaa paketit suoraan kotiin tai lähimpään Postiin. Apteekeistamme löydätte laajan valikoiman laadukasta, tutkittua ja hinnaltaan kilpailukykyistä apteekkikosmetiikkaa. Valikoimastamme löytyy myös hypoallergeenisia, hajusteettomia tuotteita allergikoille ja herkkäihoisille.

Hakusana:apteekkipalvelut
 

Hansa-Apteekki KOUVOLA

Apteekki

Hansa-Apteekki palvelee Kouvolan ydinkeskustassa, Hansakeskuksessa ma-pe 8-19, la 8-15. Päivystysviikonloppuina 8-18 ja su 10-18, päivystämme joka kolmas viikonloppu. Tarkista päivystysajat verkkosivulinkistä. Olemme esteetön apteekki, apteekkiimme pääsee sekä Hansakeskuksen ensimmäisestä kerroksesta että Keskikadulta. Pysäköintitilaa Hansakeskuksen parkkihallissa ja kadulta apteekin edestä. Tervetuloa!

Palvelu:Päivystävä apteekki, Apteekkipalvelut
Aihepiiri:Hansa Apteekki
 

Kuopion Ensimmäinen Apteekki KUOPIO

Apteekki

Kuopion Ensimmäinen Apteekki on tarjonnut laadukasta ja asiantuntevaa palvelua jo vuodesta 1777. Tervetuloa asioimaan Vuorikatu 22:ssa, jonne on esteetön kulku niin lastenrattailla kuin pyörätuolillakin. Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökuntamme palvelee ja neuvoo mielellään kaikissa apteekkiasioissa. Apteekkimme Avoinna ma-pe 8-20, la 9-17 ja su 12-16. Palvelemme myös Jynkässä, Soikkokuja 12, Ark. 8-18.

Palvelu:apteekki
 
 

Haka-Apteekki TAMPERE

Kauppakamarin jäsenS-ryhmän jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Apteekki

Haka-apteekki sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien varrella Sammonkadun Prisman yhteydessä. Pysäköintitilaa on paljon. Meille on helppo tulla niin ostoskärryjen, lastenvaunujen kuin pyörätuolin kanssa. Meiltä saat myöskin bonusta reseptivapaista lääkkeistä. Apteekistamme löytyy jokaiselle ihotyypille sopivat, laadukkaat ja turvalliset kosmetiikkatuotteet. Kosmetologimme auttaa sinua mielellään tuotteiden valinnassa. Valikoimaamme kuuluu mm. Aco, Avene, Eucerin, Favora ja Vichy.

 
 

Laitilan Ykkösapteekki LAITILA

Apteekki

Meillä hoidat kaikki lääkkeisiin liittyvät asiasi vaivattomasti - olipa kyseessä reseptien uusinta, lääkkeiden yhteensopivuuden arviointi tai lääkekorvauksiin liittyvät seikat. Henkilökuntamme antaa mielellään lääkkeiden käyttöön liittyvää opastusta parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi. Tutustu tarkemmin apteekkipalveluihin nettisivuillamme ja ota yhteyttä!

Hakusana:apteekki
 
 

Vetokannaksen Apteekki VAASA

Apteekki

Tervetuloa Vetokannaksen apteekkiin, me tarjoamme alan asiantuntijapalvelua vauvasta vaariin, asiakkaan ehdoilla. Koulutettu henkilökuntamme neuvoo lääkkeiden oikeasta ja turvallisesta käytöstä. Tarjoamme myös farmaseuttista palvelua esimerkiksi vanhainkodeille. Palvelemme Ma-Pe 9-18 La 9-14

 
 

Naantalin Apteekki NAANTALI

Apteekki

Palvelemme vuoden jokaisena päivänä aivan Naantalin keskustassa, lähellä terveyskeskusta, yksityislääkäriasemaa ja linja-autoasemaa. Meille on helppo tulla kävellen, henkilöautolla, linja-autolla tai kevyen liikenteen kulkuvälineillä. Autoileville asiakkaillemme on lähiympäristössä runsaasti maksuttomia pysäköintipaikkoja. Rymättylän apteekin löydät osoitteesta Vanhatie 1, Rymättylä.

Yhteystiedot: Naantalin Apteekki
02 431 2720

Rymättylän Apteekki
02 252 1202

 
 

Liedon apteekki LIETO

Apteekki

Tervetuloa hyvän palvelun apteekkiin Lietoon! S-Marketin yhteydessä sijaitsevassa Liedon apteekissa on mukava asioida! Ilmaisia parkkipaikkoja on runsaasti aivan apteekin vieressä. Halutessasi voit hoitaa apteekkiasiasi suoraan Drive-in-luukulta. Apteekin avarat tilat takaavat esteettömän liikkumisen myös liikuntarajoitteisille tai lastenvaunujen kanssa asioiville. Palvelemme: ma-pe 8.30-18, la 9-15. Aukioloajat kesällä 1.6-31.8 ma-pe 8.30-18, la 9-15.

 
 

Raision Ykkösapteekki RAISIO

Apteekki

Raision Ykkösapteekki on palvellut asiakkaitaan jo yli 50 vuoden ajan. Sijaitsemme Raision keskustassa, taksiaseman vieressä. Apteekkiimme on helppo tulla ja edessä on runsaasti ilmaista parkkitilaa. Palvelemme englannin-, ruotsin-, saksan-, ja venäjänkielellä. TERVETULOA!

Palvelu:Apteekkipalvelut Rusko
Aihepiiri:päivystävä apteekki, apteekkien aukioloajat Raisio, apteekkien aukioloajat Turku, Apteekit Turku, Apteekit Raisio
 
 

Kupittaan Apteekki TURKU

Apteekki

Kupittaan Apteekki sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella aivan Kaupungin sairaalan kupeessa Kunnallissairaantien varrella. Meiltä löytyy runsaasti ilmaista pysäköintitilaa apteekin edestä. Ammattitaitoinen henkilökuntamme tarjoaa asiantuntevaa ja nopeaa palvelua. Aukioloajat ma-pe 8-20, la 10-18 ja su 12-18. Juhlapyhinä suljettu!

 

Muuta hakua

Apteekit:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.