Asbestipurkua

Asbestipurku · asbestipurkua

Hakuehdolla asbestipurkua löytyi yhteensä 43 yritystä. Tulokset 1—20:

Eristysliike Laihanen Oy LAPPEENRANTA

Asbestisaneerausta, eristystä

ERISTYKSEN ERIKOISLIIKE JA ASBESTIALAN AMMATTILAINEN! Liikkeemme on Lappeenrannan alueen vanhin ja kokenein asbestiluvan saanut liike. Suoritamme asbestikartoitusta sekä -purkua. Meillä on ammattitaitoa rakennuksien eristystyöstä ja pellityksistä. Meiltä myös ESEE:n pvc-muovisten pinnoitteiden piirimyyntiä ja muuta tarvikemyyntiä sekä Paroc-eristeiden tarvikemyyntiä. Valttikorttimme kovassa kilpailussa ovat korkealaatuinen työn jälki, nopea toimitus, kattava palvelu ja edullisuus. Ota yhteyttä!

Palvelu:asbestipurku
 

Oy Capilar Group Ab HELSINKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Timanttiporausta, purkutöitä

Capilar Group Oy on vuodesta 1995 toiminut rakennusalan vahva osaaja, jonka toiminta keskittyy rakennusten purkutöihin. Palvelemme asiakkaitamme Etelä-Suomen alueella. Kun tarvitsette tekijän vaativiin purkutöihin, ottakaa yhteyttä! Teemme myös asbestisaneerauksia ja timanttitöitä.

Palvelu:asbestipurku
 

Putkiset Oy KERAVA

Kauppakamarin jäsen

Verkkokauppa, LVI-tuotteita, putkiliike

Putkiset Oy on vuonna 1977 perustettu LVI-alan perheyritys. Toimipisteemme sijaitsee Keravan Ahjossa, jossa toimii myös täydellinen LVI-alan myymälä sekä Woikoski Oy:n kaasuvarikko. Päätoimialamme on putkiasennukset asuin- ja liikerakentamisessa uudisrakennus sekä saneerauskohteissa. Teemme vuosittain myös noin 20 omakotitalon lvi-työt. Remontti- ja huoltopuolella teitä palvelee 10 hyvin varustettua huoltoautoa. Meillä on nopea vikapalvelu! Tarjoamme myös LVIS -huoltojen vuosisopimuksia!

Palvelu:asbestipurku
 
 

Riihimäen Öljypoltinhuolto Oy RIIHIMÄKI

LVI-asennusta, öljysäiliöiden huoltoa

Öljy- ja kaukolämmityslaitteiden asennus- ja huoltotehtävissä. Lisäksi toimenkuvaamme kuuluvat myös vesi-, viemäri- ja lämpöjohtojen asennus- ja huoltotyöt. Lisäksi meillä on pitkä kokemus öljysäiliöiden tarkastustoiminnasta ja asbestinpurkutöistä.

Palvelu:Asbestipurkutyöt
 
 

Kymen Asbestipurku ja Romutus Oy KOUVOLA

Asbestisaneerausta, purkutöitä, asbestipurkua

Suoritamme kaiken kattavat purkutyöt rakennuksille ja teollisuuteen. Olemme erikoistuneet asbesti-, home- ja metallipurkuihin. Teemme ammattitaidolla kaikki asbestialantyöt esim. pölysaneeraukset, homesaneeraukset sekä kartoitukset. Kuulumme Suomen asbesti- ja pölysaneerausliikkeiden liittoon. Toimialueemme käsittää koko Etelä-Suomen alueen. Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla.

 
 

Joensuun Rakennuspurku ja Timanttiurakointi Oy JOENSUU

Suomen Yrittäjien jäsen

Betonitöitä, asbestipurkua

Joensuun Rakennuspurku ja Timanttiurakointi Oy on Joensuulainen saneerauspurkutöihin erikoistunut yritys. Teemme kattavat betonirakenteiden ja tiilirakenteiden purkutyöt, timanttiporaukset, timanttisahaukset sekä piikkaukset myös Brokk-purkutyöt vankalla kokemuksella. Kauttamme myös pienkonekaivuut ja pihatyöt - ojankaivuusta soran levitykseen. Toimialueemme on koko Pohjois-Karjala ja Itä-Suomi. Ota yhteyttä!

Palvelu:asbestipurku
 
 

Homex Oy KUUSANKOSKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Asbestisaneerausta

Olemme asbesti- ja homeongelmien ratkaisuihin erikoistunut yritys. Erityisalojamme ovat mm. kaikki asbestiin liittyvät purkutyöt ja kartoitukset, metallinpurkutyöt, rakennuspurkutyöt sekä kivihiilipikeä (PAH- yhdisteitä) sisältävien rakenteiden purkutyöt. Palvelemme Kaakkois- ja Etelä-Suomen alueella.

Palvelu:asbestipurku, asbestipurkutyöt
 
 

Säiliöhepo Oy LAHTI

Asbestisaneerausta, öljysäiliöiden puhdistusta, asbestipurkua, ilmastointikanavien puhdistus

Palvelemme teitä yli 30 vuoden kokemuksella. Öljysäiliöiden tarkastuksia, puhdistuksia ja korjauksia, öljysäiliöiden huollot sekä vanhojen lämmitysjärjestelmien purkutyöt. Asbesti-, home- ja muiden haitta-aineiden kartoitukset ja purkutyöt. Kauttamme ilmastointihormien nuohoukset. Olemme valtuutettu öljysäiliöiden tarkastusliike. Asiakasalue 100-150km Lahdesta.

 
 

L-S Asbestgroup Oy RUSKO

Asbestipurkua

L-S Asbestgroup Oy on erikoistunut asbestin purkutöihin Turun talousalueella. Asbestin purkutyö on luvanvaraista, joten valitsemalla ammattilaiset olet luotettavissa käsissä. Yrityksemme pääasiallinen toimialue on Lounais-Suomi, mutta sopimuksesta menemme kauemmaksikin. Erilaiset metallin purkutyöt Turun alueella. Teemme myös vaikeat kohteet, joten soita ja pyydä tarjous.

Palvelu:asbestipurku
 
 

Arreset Oy HÄMEENLINNA

Asbestisaneerausta

Olemme saneeraustöiden vankka ammattilainen Etelä-Suomen alueella. Pääasiallisia toimialueitamme ovat Hämeenlinna lähiympäristöineen, Valkeakoski, Riihimäki ja Hyvinkää.

Palvelu:asbestipurku
 
 

Prokorak Oy LEMPÄÄLÄ

Purkutöitä, asbestipurkua

Tehokas rakennusten purkuun erikoistunut yritys - mm. erilaiset sisäpurkutyöt ja asbestinpurkutyöt Pirkanmaalla, Varsinais-Suomessa sekä Uudellamaalla.

Hakusana: asbestipurkutyöt
 
 

TH-Asb Oy KÄLVIÄ

Asbestisaneerausta, talonrakennusta

Rakennusmestari Timo Heikkilän kautta hoituu kaikki asbestipurku ja -kartoitustyöt, sekä homesaneeraukset. Myös kesämökkien rakentaminen ja vuokraus. Soita ja kysy lisää monipuolisista palveluistamme!

Palvelu:asbestipurkutyöt
 

Muuta hakua

Asbestipurkua:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.