Asbestipurkutyöt

Asbestipurkutyöt

Hakuehdolla asbestipurkutyöt löytyi yhteensä 5 yritystä.

Joen Purkupalvelu Oy JOENSUU

Suomen Yrittäjien jäsen

Purkutöitä

Toimimme vuosien tuomalla kovalla kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla. Toimimme Joensuusta käsin toimialueenamme koko Suomi. Palveluihimme kuuluvat kaikenlaiset purkutyöt, rakennuspurkutyöt ja asbestin purkutyöt. Perusajatuksena meillä on aina tyytyväinen asiakas, johon pyrimme toteuttamalla asiakkaiden omia toiveita ja työn laadulla. Luottamus toimii yrityksemme kulmakivenä, ja tietysti loistava lopputulos. Kun vaadit purkutöiden ammattilaista, ota rohkeasti yhteyttä!

Palvelu:asbestipurkutyöt
 
 

Lapin Timanttisahaus Oy ROVANIEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Timanttisahausta, purkutöitä, maarakennusta

Lapin Timanttisahaus toimii Pohjois-Suomen alueella. pääpaikkamme on Rovaniemi. Teemme asbestipurkutöitä, betonin piikkausta, betonin sahausta, betonin purktöitä rakennusliikkeille, julkiselle sektorille ja teollisuudelle, sekä yksittäille kuluttaja asiakkaille. Maarakentamisessa teemme esimerkiksi tonttien kunnostuksia ja purkutöiden jälkeen tontin siivouksia.Kun puramme betonirakenteita, kierrätämme myös purkujätteet asiakkaan puolesta.

 
 

Homex Oy KUUSANKOSKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Asbestisaneerausta

Olemme asbesti- ja homeongelmien ratkaisuihin erikoistunut yritys. Erityisalojamme ovat mm. kaikki asbestiin liittyvät purkutyöt ja kartoitukset, metallinpurkutyöt, rakennuspurkutyöt sekä kivihiilipikeä (PAH- yhdisteitä) sisältävien rakenteiden purkutyöt. Palvelemme Kaakkois- ja Etelä-Suomen alueella.

Palvelu:asbestipurkutyöt
 
 

Vekrabond Oy - Porvoon Asbestisaneeraus PORVOO

Asbestisaneerausta, timanttiporausta

Vuonna 2004 yhtiölle myönnettiin hakemuksesta asbestipurku työvaltuutus. Samalla otettiin käyttöön aputoiminimi: Porvoon Asbestisaneeraus, jolloin yhtiön päätoimialaksi tulivat asbestipurkutyöt, rakennuspurkutyöt, timanttiporaukset, homesaneeraukset sekä niihin liittyvät työt. Asiakkainamme ovat yksityistaloudet, putki- sekä rakennusliikkeet, kunnat ja kaupungit. Toimintaamme kuuluu myös kuolinpesien arviointi ja osto. Ota yhteyttä ja kysy asiasta lisää!

 
 

Kymen Asbestisaneeraus Oy KAUSALA

Asbestisaneerausta

Asbestipurkutyöt, Homesaneeraukset, Metallirakenteiden purkutyöt, Pölyttömt purkutyöt Luotettavaa kotimaista palvelua jo vuodesta 1992.

 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.