Asbestisaneerausta

Asbestisaneeraus · asbestisaneerausta · asbestisaneeraukset · asbestisaneerauksia

Hakuehdolla asbestisaneerausta löytyi yhteensä 24 yritystä. Tulokset 1—20:

Joen Purkupalvelu Oy JOENSUU

Suomen Yrittäjien jäsen

Purkutöitä

Toimimme vuosien tuomalla kovalla kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla. Toimimme Joensuusta käsin toimialueenamme koko Suomi. Palveluihimme kuuluvat kaikenlaiset purkutyöt, rakennuspurkutyöt ja asbestin purkutyöt. Perusajatuksena meillä on aina tyytyväinen asiakas, johon pyrimme toteuttamalla asiakkaiden omia toiveita ja työn laadulla. Luottamus toimii yrityksemme kulmakivenä, ja tietysti loistava lopputulos. Kun vaadit purkutöiden ammattilaista, ota rohkeasti yhteyttä!

Palvelu:asbestisaneeraus
 
 

Homex Oy KUUSANKOSKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Asbestisaneerausta

Olemme asbesti- ja homeongelmien ratkaisuihin erikoistunut yritys. Erityisalojamme ovat mm. kaikki asbestiin liittyvät purkutyöt ja kartoitukset, metallinpurkutyöt, rakennuspurkutyöt sekä kivihiilipikeä (PAH- yhdisteitä) sisältävien rakenteiden purkutyöt. Palvelemme Kaakkois- ja Etelä-Suomen alueella.

 
 

Ab Kronoby Skrot - Kruunupyyn Romu Oy (på svenska) KRUUNUPYY

Asbestisaneerausta, metallituotteiden valmistaja

Skrotaffären Ab Kronoby Skrot är belägen i Kronoby, Österbotten. Vi köper och säljer metallskrot inom områden rostfritt, koppar, messing, aluminium. Vi köper och säljer även olika maskiner, apparater och cisterner för återvinning. Därtill hyr vi bytesflak av olika storlek för metallavfall och skrot samt utför asbestsanering och asbestkartläggning. Vi utför även lyftarbeten och flyttarbeten med sträckare. Vi är verksamma i Karleby och Jakobstad samt inom området för gamla Vasa och Uleåborgs län.

 
 

Ab Kronoby Skrot - Kruunupyyn Romu Oy KRUUNUPYY

Metalliromun kierrätystä, asbestisaneerausta

Kruunupyyn Romu Oy on Kruunupyyssä Pohjanmaalla sijaitseva romuliike. Ostamme ja myymme metalliromua kuten RST-, kupari-, messinki-, alumiini- ja teräsromua. Ostamme ja myymme myös erilaisia koneita, laitteita ja säiliöitä kierrätykseen. Lisäksi vuokraamme erikokoisia vaihtolavoja metallijätettä ja romua varten sekä suoritamme asbestisaneerausta ja -kartoitusta. Meiltä saa myös nosto- ja siirtotyöt kurottajalla. Toimimme Kokkolan, Pietarsaaren sekä entisten Vaasan ja Oulun läänien alueilla.

Palvelu:asbestisaneeraus
 
 

Turun Asbest Control Oy PIISPANRISTI

Rakennusteknisiä palveluita, asbestikartoitusta

Asbest Control Oy on asbesti- ja työturvallisuus alalla toimiva asiantuntijaliike. Toimialaamme kuuluvat asbestikartoitukset ja kaikki asbestiin liittyvä koulutus. Asbestikartoituksessa huomioidaan myös vanhoissa rakennuksissa esiintyviä muita terveydelle haitallisia materiaaleja, kuten PCB, lyijy ja kreosoottipiki. Järjestämme myös työturvallisuuskortti- ja telinetyökursseja. Toiminta-aluettamme on koko Varsinais-Suomi Ota yhteyttä!

Aihepiiri:asbestisaneeraus
 
 

LVI-Myller Oy JOENSUU

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

LVI-asennusta, verkkokauppa

LVI-Myller Oy on joensuulainen täyden palvelun LVI-talo. Yrityksemme toiminta-alueisiin kuuluu palveleva LVI-myymälä, LVI-asennus, LVI-huolto, LVI-saneeraus ja LVI-urakointi. Toimintamme lähtökohtia ovat asiakkaan ja hänen tarpeidensa kohtaaminen, asiantuntijuus ja kestävyys kaikessa toiminnassamme. Erikoisosaamistamme ovat: asbestisaneeraukset, lämmitysjärjestelmien asennukset, huollot ja muutokset sekä kosteuskartoitukset.

 
 

Vekrabond Oy - Porvoon Asbestisaneeraus PORVOO

Asbestisaneerausta, timanttiporausta

Vuonna 2004 yhtiölle myönnettiin hakemuksesta asbestipurku työvaltuutus. Samalla otettiin käyttöön aputoiminimi: Porvoon Asbestisaneeraus, jolloin yhtiön päätoimialaksi tulivat asbestipurkutyöt, rakennuspurkutyöt, timanttiporaukset, homesaneeraukset sekä niihin liittyvät työt. Asiakkainamme ovat yksityistaloudet, putki- sekä rakennusliikkeet, kunnat ja kaupungit. Toimintaamme kuuluu myös kuolinpesien arviointi ja osto. Ota yhteyttä ja kysy asiasta lisää!

Palvelu:asbestisaneeraus
 
 

Arreset Oy HÄMEENLINNA

Asbestisaneerausta

 
 
 
 

Asbesta Oy HELSINKI

Asbestisaneerausta

 
 
 
 
 
 
 
 

TH-Asb Oy KÄLVIÄ

Asbestisaneerausta

 
 

AsBestMen Oy TURKU

Asbestisaneerausta

 

Muuta hakua

Asbestisaneerausta:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.