Asesepät

Aseseppä · aseseppää · asesepät · aseseppiä

Hakuehdolla asesepät löytyi yhteensä 15 yritystä.

Asesepänliike BR-Tuote Oy JOENSUU

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Aseliike, asetarvikeliike, aseiden valmistusta

Olemme kiikarinjalkojen ja äänenvaimentimien valmistaja. BR-Tuote Oy valmistaa maailmankuulut refleksiäänenvaimentimet. Refleksivaimentimet ovat jo tulleet tunnetuksi kaikissa maanosissa hyvinä melusuojaimina. Täysin suomalainen vaimenninsarja metsästys- ja tarkkuusaseisiin, sotilasaseisiin ja pistooleihin. Huollamme, korjaamme ja myymme aseita. Palvelemme yritysasiakkaita ja yksityisasiakkaita. Meillä on useita jälleenmyyjiä ympäri Suomea. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteystiedot: Aseseppä, Markku Sivonen
+358 13 896862, +358 500 925066
+358 13 896862 (fax)

 
 

Pääkkönen & Piirainen Oy KUHMO

Suomen Yrittäjien jäsen

Metsästystarvikekauppa, kalastustarvikekauppa

Pääkkönen & Piirainen Oy - Metsästyksen ja kalastuksen erikoisliike vuodesta 1946 - toimimme siis jo kolmannessa sukupolvessa. Ase- ja erätarvikkeiden lisäksi tarjoamme asesepän palveluja sekä kalastusluvat voi myös hankkia meiltä. Aseet voit ostaa myös verkkokaupasta. Tutustu kotisivullamme mallistoon ja toimintaohjeisiin. Tervetuloa!

Palvelu:aseseppä
 
 

Tmi TalWaffe LAITILA

Metallin työstöä

Tmi TalWaffe on aseisiin ja koneistuspalveluihin erikoistunut yritys Laitilasta. Vuonna 2006 perustettu yrityksemme valmistaa alihankintana koneiden ja laitteiden osia yrityksille. Meiltä saat aseet, tarvikkeet ja koneistuspalvelut yksilöllisesti toiveidesi mukaan. Ota yhteyttä!

Hakusana:Aseseppä
 
 

Asekorjaamo-Kuhmo - Aseseppä Jukka Immonen KUHMO

Asekorjaamo, aseiden korjausta

Aseseppä Jukka Immonen - Kuhmo. Hankalatkin asekorjaukset ammattitaidolla ja yli 25 vuoden vankalla kokemuksella merkistä riippumatta. Aseiden erikoiskorjaukset ja muutostyöt, kuten piippujen välikiskot, tähtäyskiskot, tukit, jalat, kiskojen tinaukset ja lehtijouset. Asekorjaamo-Kuhmosta saat nykyisin myös aseet, asealan tarvikkeet ja lisävarusteet, kuten metsästysaseiden kiikarit ja Jaki-tuotteen mittatarkat äänenvaimentimet. SOITA KUN TARVITSET APUA ASEASIOISSA!

Palvelu:Aseseppä
 

Muuta hakua

Asesepät:

Ammattilaiset:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Yritykset ja organisaatiot:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.