Asiointipalveluita

Asiointipalvelu · asiointipalvelua · asiointipalvelut · asiointipalveluita

Hakuehdolla asiointipalveluita löytyi yhteensä 80 yritystä. Tulokset 1—20:

Keski-Pohjanmaan Hoitopalvelu Oy KOKKOLA

Suomen Yrittäjien jäsen

Työterveyspalveluja, kotisairaanhoitoja, terveyspalveluja

Yrityksemme on kotihoidon, osastohoidon, työterveyshuollon, palveluasumisen ja vastaanottotoiminnan ammattilainen jo v. 1993 lähtien. Julkisen terveyden- ja sairaanhoidon rinnalla pyrimme täydentämään hoitoketjua tarjoamalla halukkaille yksityisen palveluntuottajan laadukasta ja turvallista hoitoa.

Palvelu:asiointipalvelu
 

Pirkanmaan Hoiva ja Jalkahoitopalvelu TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Kotisairaanhoitoja, hoiva-alan palveluita, jalkahoitola

Yritykseni tarjoaa monipuolista kotiapua Pirkanmaan alueella. Palveluihimme kuuluvat kaikki kotitaloustyöt sekä jalkahoidot. Jalkahoidot tarvittaessa myös asiakkaan kotona. Erityisesti diabeetikolle välttämätön jalkahoito on erikoisosaamistani. Kauttani myös haavahoidot ja lääkkeiden anto. Hoitolassani saat nauttia niin jalkahieronnasta kuin intialaisesta päähieronnasta. Tule meille rentoutumaan. Meillä on aikaa juuri sinulle! Hoitolassamme ilmainen asiakaspysäköinti - invalidipaikka!

Hakusana:asiointipalvelu
 

AML-PALVELUT OY NUMMELA

Kotipalveluyritys, kotiapua, kodinhoitopalveluita

Annamme apua arkeen.Yritys on aloitt. Tmi AML-PALVELUT v.2002. AML-PALVELUT OY tarjoaa räätälöityjä avustajapalveluja vammaisille ja ikä-ihmisille. Toiminnallamme tuemme asiakkaiden itsenäisyyttä ja omatoimisuutta. Avustajan avulla asiakas saa itsenäisen elämän ja mahdollisuuden toteuttaa omaehtoista tasa-arvoista elämää vammastaan tai iästään huolimatta.Toim: Vihti, Karkkila, Nummi-Pusula, Nurmijärvi, Lohja, Siuntio, Inkoo, Kirkkonummi, Espoo, Kauniainen, Vantaa, Helsinki. Soita ja kysy lisää!

Palvelu:asiointipalvelu
 

JS-Mop Oy - T:mi Jaana Kyrölä LITTOINEN

Siivousliike, siivouspalveluita yrityksille

Vuosien ammattitaidolla kaikille yrityksille ja taloyhtiöille rappukäytävien ja toimistojen siivouspalvelut, ikkunanpesut ja sopimussiivous kuuluvat toimintaamme. Toimialueena pääasiassa Turku ja sen ympäristökunnat mm. Raisio - Kaarina - Lieto -Paimio. JS-Mop Oy tekee myös kotisiivouksia ja antaa asiointiapua sekä hoitaa luottamuksella kotipalveluun liittyviä toimia. Voit rauhassa keskittyä töihisi kun jätät kaiken siivouksen sekä kodinhoidon huoleksemme - me autamme mielellämme! Ota yhteyttä!

Palvelu:asiointipalvelu
 

Siivousympyrä Kotipalvelut RUUTANA

Suomen Yrittäjien jäsen

Siivouspalveluita

Olemme kotisiivoukseen ja kotipalveluihin erikoistunut yritys, jonka henkilökunta on erittäin ammattitaitoista ja 100 % luotettavaa joten voit huoletta jättää kotisi hoitoomme. Kattavista palveluistamme saadaan räätälöityä tarvittavat työt jokaiseen kotiin, jotka voivat sisältää mm. perussiivouksen , pyykinpesun, kaupassa käynnit sekä nurmikon leikkuun tarvittavalla suorituskierrolla viikottaisista töistä aina kerran kuukaudessa tehtäviin töihin. Ota yhteyttä niin räätälöidään palvelupaketti.

Palvelu:asiointipalvelu
 

Seijan Kotiapu JÄRVENPÄÄ

Kotipalveluita

Seija tekee kotisiivousta ja kotipalveluita arkipäivinä.Kotisiivous tapahtuu yleensä asiakkaan omilla aineilla ja välineillä. Asiointipalvelut kuten lääkärissä- ja kaupassakäynnit yms. Viikkosiivoukset ja ikkunanpesut onnistuu. Toimin alueella Tuusula-Kerava-Järvenpää-Mäntsälä-Hyvinkää. Muista kotitalousvähennys!

Palvelu:asiointipalvelut
 

Pohjois-Suomen Kotiapu ja Hoitopalvelut Oy OULU

Kotipalvelu, kotisairaanhoitoja, talonmiespalveluita

Laadukasta kotipalvelua ja hoitopalvelua elämän eri tilanteissa oleville ihmisille. Olemme vanhusten ja työssäkäyvien tukena ja turvana. Tarjoamme turvallisen ja viihtyisän vanhuuden kotioloissa huolehtimalla päivittäisistä rutiineista ja tukemalla vanhuusiän harrastustoimintaa. Hoidamme kaupassakäynnit, lääkkeiden jakamisen, verenpaine mittauset, ikkunanpesut, viikkosiivouksen ja vaatehuollon. Toimialue: Oulu, Oulunsalo, Kempele, Haukipudas, Kiiminki.

Palvelu:asiointipalvelu
 

Taikaluuta Oy TALMA

Kotipalveluita, kotisiivouksia, siivousta

Ammattitaitoiset, luotettavat ja iloiset sisarukset Sari ja Saija. Mottomme on: Kaikki mitä kannattaa tehdä, kannattaa tehdä kunnolla - HYVIN TEHTY TYÖ ON PARAS KÄYNTIKORTTIMME! Teemme kotisiivoukset viikkosiivouksista muuttosiivouksiin sekä remonttien jälkisiivouksiin. Kotipalvelumme kattaa asiointipalvelut, kylvetykset, ulkoilutuksen sekä esim. ruuanlaittoa.

Palvelu:asiointipalvelu
 

Osuuskunta Saimaan Hoiva SAVONLINNA

Kotipalveluita, vanhusten hoitoja

Ammattitaitoista apua arjesta selviytymiseen omassa kodissa! Tarjoamme Savonlinnan alueen vanhuksille ja vammaisille ihmisläheisen ja luotettavan hoitajan avuksi. Kelassa ja pankissa asiointi, kauppareissut, ruuanlaitto, siivous ja kylvetys kuuluvat peruspalveluihimme. Yhdessä ulkoilu ja juttutuokiot tarjoavat läheisellesi tärkeän tuen ja turvan. Arvostamme hyvää yhteistyötä ja pysyvyyttä joten pyrimmekin tarjoamaan läheisellesi saman hoitajan matkan varrelle. Palveluistamme kotitalousvähennys.

Palvelu:asiointipalvelu
 
 

Kotipalvelu Hoiva-Tuomi KOTKA

Kotisairaanhoitoja, kotipalveluita, kotisiivouksia

Siivous- ja hoivapalveluja, kotipalvelua ja asiointipalvelua. Kokonaisvaltaista sairaanhoitoa (sairaanhoitajan koulutus) aina kodin siivoukseen asti. Myös näytteiden ottoa, haavojen hoitoa, vanhusten ja vammaisten hoitoa jen. Teemme myös omaishoitajan lomituksia. Kun tarvitset yksilöllistä hoivaa ja huolenpitoa ihmiselle ja kodille, niin tulemme mielellämme avuksesi.

Palvelu:asiointipalvelu
 
 

LP-Liikkuvat Palvelut Oy HELSINKI

Siivouspalveluita

Liikkuvat Palvelut tuo laatua elämääsi auttamalla arjen askareissa, kun sinulla itselläsi ei ole aikaa tai et jaksa hoitaa kaikkia asioita itse. Kaikki kodin ja sen ympäristön askareet sekä lasten ja vanhusten hoidot luotettavasti, ammattitaidolla. Ota yhteyttä!

Hakusana:asiointipalvelu
 
 

Hoito- ja huolenpitopalvelu Merjukka KUOPIO

Suomen Yrittäjien jäsen

Kotipalveluita, vanhusten palveluja, mökkitalonmies

Luotettavaa kotipalvelua Kuopiossa. Tarjoan palveluja kodin ja vapaa-ajanasunnon viihtyvyyden parantamiseksi sekä kehon ja mielen hyvinvoinniksi. Palveluihin kuuluvat: siivoustyöt, asiointipalvelu, vaatehuolto, ruoanlaitto, lääkkeiden jako, verenpaineen ja sokerin mittaus, peseytymisapu, pihatyöt, haravointi, ruohonleikkaus ja lumityöt. Hoitopalveluihin kuuluuu: vyöhyketerapia, intialainen päähieronta, aromahieronta, korvakynttilähoito, suklaahieronta, jäsenkorjaus.

Palvelu:asiointipalvelu
 
 

Kotisiivous Alinan TAIVASSALO

Kotisiivouksia, kotipalveluita, asiointipalveluita

Luotettavaa ja ammattitaitoista palvelua kotiisi, mökille ja vapaa-ajan asuntoon Taivassalon talousalueelle ja lähikuntiin. Asiakkainani mm. lapsiperheet ja vanhukset. Toimin kotisiistijänä, asiointiapuna, pesen pyykit ja toimin haluttaessa juttuseurana yksinäiselle vanhukselle. Mökille suursiivoukset ja peruspesut katosta lattiaan. Kauttamme kotitalousvähennys verotuksessa. Myös siivouslahjakortit. Soita niin sovimme tarkemmin !

 
 

Kotiapu Sireeni TAMPERE

Siivouspalveluita kotitalouksille

Kotiapu Sireenin Helena Lindström tarjoaa monipuolisia kotihoitopalveluita sekä toimistosiivouksia Tampereella ja lähiympäristössä. Yrityksen toimialaan kuuluu myös; tarjoilutyöt, kotijuhlien suunnittelu, valmistelu ja emännöinti. Yrittäjä Helena Lindströmillä on 30 vuoden kokemus ravintola-alalta ja voimassa oleva hygienia- ja anniskelupassi sekä Palveluja Kotiin passi, joten myös ruokahuolto hoituu. Kotiapupaketit räätälöidään asiakkaiden tarpeista! Verovähennysoikeus!!

Palvelu:asiointipalvelut
 
 

KOTI KIWILLA OY KIVILAHTI

Asumispalveluita, kotipalvelu

Yhdessä eläen-Turvallinen vanhuus.Kodikkaan kaunis ja turvallinen asuinympäristö. Toimimme Green Care -ajatuksen pohjalta,maaseudun rauhaan,jossa ympäristö ja eläimet ovat iso osa päivittäistä elämää. Yritys tuottaa asumispalveluita sekä kotiin annettavia tukipalveluita. Asumispalvelut sijaitsevat Ilomantsin Lehtovaarassa. Tarjoamme Ilomantsin ja Joensuun talousalueen asukkaille kotipalveluita mm.talonmiespalvelut,siivouspalvelut.Olemme Ilomantsin ja Joensuun seutukunnan palveluseteli tuottaja.

Palvelu:asiointipalvelut
 
 

Kotipalvelu Orvokki Oy TURKU

Hoiva-alan palveluita, siivouspalveluita

Kotipalvelu Orvokki Oy on Turussa toimiva hoiva- ja siivouspalveluita tarjoava yritys. Tarjontaamme kuuluu koti- ja yrityssiivoukset sekä kodinhoito- ja hoivapalvelut. Palvelemme asiakkaitamme Turussa sekä lähikunnissa.

Palvelu:asiointipalvelut
 
 

Arjen Hoiva KORMU

Kotipalvelu

Arjen Hoiva on monipuolinen yritys, joka tarjoaa kotihoitopalveluja ja kotipalveluja Kormun ja sen lähikuntien alueella Kanta-Hämeen maakunnassa. Yrityksen ydinosaamista ovat monipuoliset ja laadukkaat kotihoitopalvelut ja kotipalvelut vanhuksille ja sotaveteraaneille sekä muille kotiapua tarvitseville. Apuumme voit luottaa kaikissa arkisissa palvelutarpeissasi. Tutustu palveluihin kotisivuillamme ja ota yhteyttä!

Palvelu:asiointipalvelu
 
 

Annen Apu ja Hoiva TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Kotipalvelu

Koti- ja hoivapalveluita Tampereella ja ympäristökunnissa.Soita ja kysy lisää palveluistani.

Palvelu:Asiointipalvelut
 
 

Vaasan Senioripalvelu Oy VAASA

Hoivapalvelua

Vaasan Senioripalvelu on yksityinen terveyden- ja sosiaalialan hyvinvointipalveluja tuottava yritys. Tarjoamme asiantuntevaa kotihoitoa ikääntyville ja sairauden kohdatessa. Hoito sisältää kotipalvelun, kotisairaanhoidon sekä hierontapalvelut. Tavoitteemme on hyvinvoinnin edistäminen sekä elämänlaadun parantaminen. Palvelumme perustuu aitoon välittämiseen ja toimintoamme ohjaa vastuuntunto. Vaasan Senioripalvelu on hyväksytty palveluseteliyritykseksi Vaasassa ja sen ympäristökunnissa.

Palvelu:asiointipalvelua
 

Muuta hakua

Asiointipalveluita:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.