Autohuoltamot

Autohuoltamo · autohuoltamot · autohuoltamoja · autohuoltamoita

Hakuehdolla autohuoltamot löytyi yhteensä 25 yritystä. Tulokset 1—20:

Neste Oil Hiironen OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Autohuoltamo, huoltoasema, autopesula

Neste Hiironen - Oikea palveleva huoltoasema sekä AD-autokorjaamo. Voit nauttia kahviossamme pullakahvit sillä aikaa, kun henkilökuntamme tankkaa, huoltaa tai pesee autosi. Hiirosen Nesteellä kohtaavat ammattitaitoinen huolto, hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu. Halutessasi voit huoltaa autosi hyvin varustellussa TI-hallissamme, tehdä ostoksia elintarvikemyymälässä, lotota Veikkauksen Online pisteessä tai nauttia lounaaksi maukasta kotiruokaa, Kotipizzaa, Rolls hampurilaisia tai R-Menu annoksia!

 

PRO-Carservice Oy JYVÄSKYLÄ

Autokorjaamo, autohuoltoa

Pro-Carservice Oy aloitti toimintansa vuoden 2003 alussa. Meillä on useiden vuosien kokemus korjaus- ja varaosatyöstä etenkin Saab-autojen parissa. Asiakkaamme ovat pääasiassa yksityisiä, mutta myös autoalan yrityksiä. Korjaamotoimintamme keskittyy Jyväskylään, mutta varaosia toimitamme tarvittaessa ympäri Suomea. Nyt myös autojen ilmastointihuollot aikaa varaamatta. Toimialue: Jyväskylä, Jämsä, Keuruu, Saarijärvi, Suonenjoki, Viitasaari ja Äänekoski.

Aihepiiri:autohuoltamo Jyväskylä
 

Fixus - Jäälin Pikahuolto JÄÄLI

Suomen Yrittäjien jäsen

Autokorjaamo, autohuoltamo

Olemme Jäälissä toimiva ammattitaitoinen Fixus-ketjuun kuuluva autokorjaamo. Huollamme ja korjaamme autosi luotettavasti, oli kyse sitten määräaikaishuollosta tai vaikka rengastöistä. Käytämme huolloissamme ja korjauksissamme laadukkaita, alkuperäisiä vastaavia merkki- ja vaihto-osia. Palvelumme tarjoamme kilpailukykyiseen hintaan ja takuuvarmasti. Huollon ajaksi saat meiltä halutessasi sijaisauton. Voimme myös noutaa tai viedä huollettavan autonne sopimuksen mukaan.

 
 

Autohuolto Ilves LOHJA

Autokorjaamo, autohuoltoa

Autohuolto Ilves - Autokorjaamopalvelut yli 20 vuoden kokemuksella. Palveluvalikoimaan kuuluu mm: katsastuskorjaukset, moottoriremontit, jakopään, kytkimen ja jarrujen vaihto, päästöjen mittaus sekä ilmastointilaitteen huolto ja korjaus. Olen erikoistunut Opelin, Nissanin ja Peugeotin huoltoon ja korjaukseen. Korjaamopalveluiden lisäksi olen erikoistunut vanhoihin 50-60 luvun moottoripyörien entisöintiin, huoltoon ja korjaukseen. Myös veneiden huolto ja ylösnostot.

Hakusana:autohuoltamo
 

Osuuskauppa Suur-Savo - Karla Mikkeli MIKKELI

S-ryhmän jäsen

Autokorjaamo, autohuoltamo

Karla on S-ryhmän uudenlainen autojen monimerkkihuoltoketju, joka tarjoaa automerkistä riippumatta laadukkaat huolto- ja korjauspalvelut. Karla-ketjun suunnittelun peruslähtökohtia ovat olleet asiakaslähtöisyys, asioinnin helppous ja vaivattomuus sekä tuotteistetut palvelut. Karlassa palvelun laadun takaa ammattitaitoinen henkilökunta yhdistettynä tehokkaaseen varaosa-logistiikkaan ja laajaan automerkkien hallintaan.

 
 

Mälikkälän AD-Autohuolto TURKU

Autokorjaamo, autohuoltamo, autohuoltoa

Mälikkälän Autohuolto tarjoaa ammattitaitoista korjaamopalvelua. Korjaamo sijaitsee hyvällä paikalla Paalupaikan tuntumassa lähellä Länsikeskusta. Soita tai poikkea paikan päälle juomaan kuppi kahvia. Autojen lisäksi huollamme peräkärryjä, pienkoneita ja traktoreita. Tarvittaessa saavumme paikan päälle tai järjestämme kuljetuksen korjaamolle. Huoltoaikoja voi varata klo. 7.30 - 20.00 välisenä aikana numerosta 040 5594100. Palvelua myös ruotsiksi numerosta 0400 973 026.

 
 

Das Auto Huolto Oy ESPOO

Autokorjaamo, autohuoltamo

Huollattamalla autonne meillä autonvalmistajan takuu säilyy. Huollamme ja korjaamme kaiken merkkiset autot laadukkaasti ja vankalla ammattitaidolla. Erikoisosaamistamme ovat Volkswagen-, Audi-, Seat- ja Skoda-merkit. Meiltä saatte vahingon sattuessa korkeatasoista korikorjaus- ja maalauspalvelua.Asennamme autoonne myös lisävarusteet, tutustukaa tarjontaamme.Tiloissamme on mahdollista huoltaa ja korjata myös suuremmat erikoisautot, kuten matkailuautot.Olemme valtuutettu Webasto-asennusliike

 
 

Autokorjaamo Pasi Kummala SARAJÄRVI

Autohuoltamo

Autokorjaamo Pasi Kummala korjaa ja huoltaa autoja yli 30 vuoden kokemuksen mukanaan tuomalla ammattitaidolla. Olemme tunnettuja myös joustavasta ja luotettavasta palvelustamme.

 
 
 
 
 

Muuta hakua

Autohuoltamot:

Liikkeet ja toimipaikat:

Toimialat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.