Autohuolto Oulu

Autohuolto Oulu

Hakuehdolla autohuolto Oulu löytyi yhteensä 51 yritystä. Tulokset 1—20:

Autokorjaamo Vepsäläinen Kempele KEMPELE

Suomen Yrittäjien jäsen

Autohuolto, autokorjaamo

Merkkiriippumattomana autokorjaamona huollamme ja korjaamme kaikki automerkit ja -mallit. Korjaamollamme on nykyaikaiset työkalut, Bosch testaus- ja diagostiikkalaitteet huolto-ja korjaustoimenpiteiden suorittamista varten sekä kouluttautunut, ammattitaitoinen ja palveleva henkilökunta. Autoasi-korjaamolla asioiminen on helppoa ja joustavaa, autohuoltoa hyvinkin lyhyellä varoitusajalla. Varaosat nopeasti, myös alkuperäiset varaosat esimerkiksi VW, Audi, Seat ja Skoda-automerkkeihin.

Työtapa:Autoasi autokorjaamo
Kohderyhmä:Oulu
 

Wetteri Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Autoliike, autokorjaamo, autohuoltoa, vaihtoautoja

Vuonna 1960 perustettu Wetteri-yhtiöt kuuluu seitsemän suurimman suomalaisen yksityisen autoliikkeen joukkoon ja on Pohjois-Suomen johtavin autoliikekonserni. Wetteri -yhtiöiden edustuksiin kuuluvat Volvo-henkilöautot ja raskaat ajoneuvot sekä Renault, Land Rover, Ford, Jaguar, BMW, Mini, Honda, Mazda ja Hyundai -henkilöautot. Merkkiedustukset vaihtelevat paikkakunnittain. Autojen myynnin lisäksi Wetteri-yhtiöt hoitavat edustamiensa merkkien huolto-, varaosa- ja vauriokorjaamopalvelut.

Toiminimi:Wetteri Oulu
Palvelu:Autohuolto, Vaihtoautot oulu
Sijaintikunta:Oulu
 

Vianor Oy - Oulu, Vasaraperä OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Rengasliike, autohuolto

Vianor rengasliike tarjoaa kaikenlaisia renkaisiin sekä autojen pikahuoltoihin liittyviä palveluja. Meiltä löydät eri valmistajien (mm. Nokianrenkaat, Bridgestone, Michelin) kesärenkaat, talvirenkaat, vanteet, alumiinivanteet, akut, iskunvaimentimet, pakoputket, öljyt ja muut autotarvikkeet. Palvelujamme ovat mm. autohuolto, öljynvaihto, autoilmastoinnin täyttöhuolto, jarrujen säätö, renkaiden säilytys sekä ohjauskulmien säätö. Tervetuloa!

Sijaintikunta:Oulu
Palvelu:autohuolto
 

Autokorjaamo H & J Vepsäläinen OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Autokorjaamo, autohuoltoa, varaosia

Autokorjaamo Vepsäläinen huoltaa ja korjaa kaikki automerkit. Voit jättää autosi työpäivän ajaksi huoltoomme - kuljetamme sinut huollon ajaksi työpaikallesi ja haemme takaisin huollon valmistuttua tai toimitamme autosi sovittuun osoitteeseen. Jos autosi jää tien päälle, saat meiltä myös hinauspalvelut. Kysy myös muista autoihin liittyvistä huolto-, korjaus- ja asennustöistä. Meiltä myös renkaiden vaihdot.

Sijaintikunta:Oulu
 

Haukiputaan Kehitys Oy HAUKIPUDAS

Kauppakamarin jäsen

Kokoustilojen vuokrausta, kehitysyhtiö

Haukiputaan Kehitys Oy tarjoaa räätälöityjä toimitilaratkaisuja yrityksille ja julkiyhteisöille. Tuotevalikoima kattaa toimitilat yksittäisistä työhuoneista tuhansien neliöiden tuotanto- ja varastotiloihin saakka. Yhtiöllä on toimitiloja eri puolilla Haukipudasta. Suurin osa tiloista on Yrityskeskus Potentialissa Haukiputaan kuntakeskuksen tuntumassa. Yrityskeskus tarjoaa monipuoliset palvelut siellä toimiville vuokralaisille. Räätäloimme tarvittavat tilat asiakkaan toivomusten mukaisiksi.

Palvelu:Teollisuustilojen vuokrausta Oulun talousalue, Liiketilojen vuokrausta Oulun talousalue
Aihepiiri:Toimitilat autokorjaamolle, Tuotantotilat Oulun alue, Vapaat toimitilat Oulun alue
 

M-B OSA Oy - Car Centre Autokorjaamo OULU

Autokorjaamo, moottoriajoneuvojen varaosaliike, verkkokauppa

M-B Osa Oy on vuonna 2000 perustettu Mercedes-Benz varaosiin, tarvikkeisiin ja huoltoon erikoistunut liike. Car Centre Laasonen autokorjaamo palvelee monimerkkikorjaamona, mutta Mercedes-Benz on meidän päämerkkimme. Korjaamolla ja liikkeessä teitä palvelee asiantunteva ja ammattitaitoinen henkilökunta. Liikkeessämme on jatkuvasti hyviä tarjoustuotteita. Tule tutustumaan valikoimaamme: Bosch, Sachs, Defa, Lemförder, Febi-Bilsten, K+F ja Löbro. Toivotamme Teidät tervetulleeksi!

Palvelu:autohuolto Oulu, auton varaosat Oulu, auton huolto Oulu, merkkihuolto Oulu, auton korjaus Oulu
Sijaintikunta:Oulu
Aihepiiri:varaosaliike Oulu
Tuote:Mersun varaosat Oulu
 

A1 Autoväri KEMPELE

Suomen Yrittäjien jäsen

Varaosaliike, ikkunateippausta, automaalaamo, autokorjaamo

A1 autoväri on jenkkiautojen ja harrikoiden huoltotalo Oulun kupeessa. Autokemikaalit, automaalit ja tummennuskalvot asiantuntijalta. Edustamme alan tunnettuja laatumerkkejä. Autohuollossamme olemme erikoistuneet huolloissa ja varaosissas USA- autoihin,ja moottoripyörissä Harley Davidsoneihin, erikoistumisesta huolimatta huollamme kaikki automerkit. Meiltä autojen fiksaukset, ikkunoiden tummennukset ja erikoismaalaukset. Autonmaalauskammiomme on vuokrattavissa myös yksityiskäyttöön.

Palvelu:Autohuoltoa
Aihepiiri:Mainosteippausta Oulun talousalue
 

Neste Oil Hiironen OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Autopesula, huoltoasema, autohuoltamo

Neste Hiironen on oikea palveleva huoltoasema. Voit nauttia kahviossamme pullakahvit sillä aikaa, kun henkilökuntamme tankkaa, huoltaa tai pesee autosi. Hiirosen Nesteellä kohtaavat ammattitaitoinen huolto, hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu. Halutessasi voit huoltaa autosi itse hyvin varustellussa TI-hallissamme, tehdä ostoksia elintarvikemyymälässä, lotota Veikkauksen Online pisteessä tai nauttia lounaaksi maukasta kotiruokaa, Kotipizzaa, Rolls hampurilaisia tai R-Menu annoksia!

Palvelu:katsastushuolto Oulu, katsastuskorjaus Oulu, Kotipizza Oulu, ruokapaikka Oulu, auton alustahuolto Oulu, pizzeria Oulu, auton fixaus Oulu, Neste Oil Truck tankkauspiste Oulu, peräkärryn vuokraus Oulu, autopesu oulu, nelipyöräsuuntaus Oulu, voimansiirtokorjaus Oulu, kahvila Oulu, auton sisätilojen puhdistus Oulu, elintarvikkemyymälä Oulu, monimerkkihuolto Oulu, pehmoharjapesu Oulu, auton pehmoharjapesu Oulu, ilmastointilaitehuolto Oulu, auton harjapesu Oulu
Sijaintikunta:Oulu
Yhteystiedot: Autohuolto - Autokorjaamo
044 332 5713

 

Sammaltien autohuolto Ky OULU

Rengasmyymälä, autokorjaamo

Sammaltien Autohuolto on yleismerkkikorjaamo, joka palvelee sinua Sammaltiellä Oulussa. Suoritamme ammattitaidolla kaikki autojen huolto,- ja korjaustyöt kuten: Ruostevauriokorjaukset, ilmastointilaitteiden huollot, vikakoodin luku ja nollaus, moottorin huolto ja korjaus ym. muuta autoihin liittyviä palveluita. Ota yhteyttä, niin katsotaan kuinka voimme teitä palvella. Tervetuloa!

Palvelu:auton huolto Oulu
Sijaintikunta:Oulu
Toimialue:Oulu ja ympäristökunnat
 

Teboil Tuira OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Huoltoasema, autokorjaamo, kahvila

Tuiran Teboil on Oulun perinteikkäimpiä huoltoasemia ja kahviloita. Palvelemme aamuaikaisesta puoleen yöhön saakka joka päivä. Kahvilastamme Rolls Hampurilaiset, pikkusuolaiset,uunituoreet kahvileivät. Myymälästämme elintarvikkeita, oulutta ja autotarvikkeita. Huoltamomme yhteydessä on myös autohuolto ja rengasmyynti, sekä autopesu.Polttoainetta automaatista 24 h. Teboil Tuira on palveleva ja monipuolinen autoilijan huoltoasema, jossa on viihtyisä kahvio

Sijaintikunta:Oulu
Aihepiiri:Huoltoasema Oulun keskustassa
 

Autokorjaamo Nikunen Ky OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Moottoriajoneuvojen huoltoa, moottoriajoneuvojen korjausta, autokorjaamo

Luotettavaa ja ammattitaitoista autokorjauspalvelua! Käytössämme on nykyaikaisin BOSCH:n testaustekniikka. BOSCH - CAR SERVICE - järjestelmäasiantuntija. Kaikkien automerkkien huollot, korjaukset ja säädöt, meiltä myös Mobil Express öljynvaihdot aikaa varaamatta.

Sijaintikunta:Oulu
Palvelu:autohuolto
Aihepiiri:autokorjaamo Oulu
 

Hakalan Koneklinikka Oy RAAHE

Suomen Yrittäjien jäsen

Moottoriajoneuvojen huoltoa, moottoriajoneuvojen korjausta

Hakalan Koneklinikka Oy on vuonna 1991 perustettu autokorjaamo ja konevuokraamo. Teemme huolella ja vankalla ammattitaidolla merkkihuollot -ja korjaukset. Varaosamyynnistämme saat merkkivaraosien lisäksi varaosat ja tarvikkeet kaikkiin merkkeihin. Meiltä löytyy myös vuokrakoneita rakennuskoneista puutarhakalustoihin. MOBIL EXPRESS ÖLJYNVAIHTO AIKAA VARAAMATTA! Tervetuloa.

Toimialue:Oulu
 

AUTOÅSTRÖM - Oulu OULU

Kauppakamarin jäsen

Autoliike, autokorjaamo, autohuoltoa, nettikauppa

Autoåström (aikaisemmin Oulun Autoliike) palvelee kolmella paikkakunnalla. Oulun liikkeestämme Kaakkurista löydät laadukkaat vaihtoautot. Vaihtoautovalikoimissamme mm. Toyota, Fiat, Ford, BMW, Peugeot, Volvo, Mercedes Benz, Volkwagen, Seat, Nissan, Kia, Chevrolet, Honda ja Audi. Autonostajalle autovakuutukset ja rahoitus myös meiltä. Merkkihuoltomme ja varaosamyyntimme ovat Opel, Chevrolet, Saab, Citroen ja Renault. Ja AUTOASI monimerkkikorjaamossa huollamme kaikki automerkit ammattitaidolla.

Sijaintikunta:Oulu
 

Autoasi-Koivikko - T:mi Jyrki Koivikko OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Moottoriajoneuvojen huoltoa, tuulilasiasennusta, autohuoltoa, autokorjaamo

Olemme autolaseihin erikoistunut varaosaliike sekä korjaamoliike. Asennamme ja korjaamme autolaseja kaikkiin merkkeihin. Meiltä saat autojen varaosat, pakoputket, iskunvaimentimet, jakopäänvaihdot, määräaikaishuollot, monimerkkihuollot, ilmastointihuollot, Castrol öljyt, autonrenkaat, tuulilasit, tuulilasien korjaukset, vetokoukut, moottorinlämmittimet. Kaikki myös asennettuna. Ei turhaa odottelua, vaan saat autosi takaisin ajoon jo saman päivän aikana. Soita ja kysy lisää!

Palvelu:määräaikaishuollot Oulu, autojen korjaus Oulu, tuulilasin vaihto Oulu, öljynvaihdot Oulu, tuulilasimyynti Oulu, ilmastoinnin huollot Oulu, tuulilasikorjaus Oulu, vikakoodien luku Oulu, katsastushuollot Oulu
Sijaintikunta:Oulu
Aihepiiri:rengasliike Oulu, autokorjaamo Oulu, autohuoltamo Oulu
Tuotemerkki:Nokianrenkaat Oulu, Castrol öljyt Oulu, Goodyear renkaat Oulu, Pilkington Oulu
Tuote:moottorinlämmittimet Oulu, talvirenkaat Oulu
 
 

Oulun Autopörssi Oy OULU

Autoliike, autokauppa

Oulun Autopörssi toimii Takalaanilassa Oulussa. Valikoimissamme vaihtoautoja yleisimmistä automerkeistä. Liikkeemme yhteydessä on myös autokorjaamo.

Sijaintikunta:Oulu
 
 

Autopalvelu KaarVan Oy KEMPELE

Suomen Yrittäjien jäsen

Autohuoltoa, autokorjaamo

Kaarvan on autokorjaamo, joka tarjoaa täydelliset korjaamopalvelut kaikille automerkeille Oulun alueella Kempeleessä, Raahessa ja Kuusamossa.Moottoriremontit, autonhuollot, öljynvaihdot, määräaikaishuollot yksityisautoilijoille, yritysten autoille ja leasing autoille. Kauttamme saat ratkaisun olipa kyseessä autoremontti, auton kuljetus korjaamolle, kolariauton korjaus, taikka vuosihuolto autolle.Olemme erikoistuneet Toyota-autojen huoltoon, mutta huollamme ja korjaamme kaikki automerkit.

Palvelu:Sijaisauto autohuollon ajaksi, Alkolukon asennus Oulun alue
Aihepiiri:Autokorjaamo Oulu
 
 

Torpan paja OULU

Autokorjaamo, hitsaustöitä

Torpan paja on täyden palvelun peltikorjaus ja muovihitsauspaja Oulussa. Muoviosien korjaus autoihin, työkoneisiin, matkailuvaunuihin, asunto-autoihin, kuorma-autoihin, peräkärryihin ja traktoreihin luotettavasti ja ammattitaidolla. Palveluihimme kuuluu muovihitsaus, autonpuskurien ja peräkärryjen kuomujen korjaus sekä erilaisten muoviosien kuten katteiden ja polttoainetankkien korjaus. Toimeksiannot sopimuksen mukaan. Muovikorjaus ja muovihitsaus - tarvittaessa paikan päällä.

Palvelu:muovikorjaus oulu, muoviosien hitsaus oulu
Sijaintikunta:Oulu
Toimialue:muovihitsaus oulu
 
 

Keräsen automaalaamo avoin yhtiö MUHOS

Rengasliike, automaalaamo, ruostesuojausta

Autoalan monialayritys. Palveluihimme kuuluu renkaiden myynti sekä asennus. Autojen ruostekorjaus, kolarikorjaukset sekä autojen maalaukset. Pakoputkistot ja ahtopaineputket ja imuilmaputket ruostumattomasta teräksestä, mittatilaustyönä. Vahinkotarkastukset sekä asiointiapu kaikkiin vakuutusyhtiöihin. 4x4 varaosat ja asennukset laadukkaasti. Hankook, Maxxis, Insa Turbo ja BF Goodrich offroad renkaat. Rundo, Alessio, Kosei, Stilauto, RS, BSW ja Devino alumiinivanteet.

Aihepiiri:autokorjaamo
Toimialue:Oulu
 
 

J.B Autopalvelu Oy OULU

Autohuoltoa, autojen fiksausta

J.B Autopalvelu Oy - Henkilöautojen, tila-autojen ja pakkettiautojen fiksaus: autopesu, vahaus, myllytys ja sisäpesu, puleeraus, autohuolto, auton korjaus sekä automyynti. Avoinna ma-pe klo 8–17.

Palvelu:autokorjaamo
Sijaintikunta:Oulu
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.