Autojen käsinpesua

Autojen käsinpesu · autojen käsinpesua · autojen käsinpesut · autojen käsinpesuja

Hakuehdolla autojen käsinpesua löytyi yhteensä 24 yritystä. Tulokset 1—20:

Heinon Pesu Oy TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Autopesu, raskaan ajoneuvokaluston palveluja, autopesula, autonhoitotuotteita, autojen fiksausta

Heinon Pesu Oy on Pirkanmaalainen perheyritys yli 30 vuoden kokemuksella! Olemme erikoistuneet henkilö- ja pakettiautojen sekä raskaankaluston pesuihin ja fixeihin. Toimenkuvaamme kuuluvat myös maansiirtokoneiden ja erilaisten työkoneiden pesut sekä fixaukset. Teemme niitä asiakkaiden toimipaikoissa liikkuvalla kalustolla. Toimitilamme sijaitsevat Tampereella Sarankulman kaupunginosassa.

Palvelu:autojen ehostus Tampere, auton otsonointi Tampere, auton käsinpesu Tampere pirkanmaa, auton vahaus Tampere , auton ilmastointipuhdistus Tampere, auton fixaus Tampere, auton ionisoiti Tampere, auton ilmastointijärjestelmän puhdistus Tampere, auton verhoilun pesu Tampere, auton sisäpesu Tampere, auton pesu Tampere, auton nahkaverhoilu puhdistus Tampere, auton kiillotus Tampere, auton suojakäsittely Tampere
 

AUTOÅSTRÖM - Oulu OULU

Kauppakamarin jäsen

Autoliike, autokorjaamo, autohuoltoa, nettikauppa

Autoåström (aikaisemmin Oulun Autoliike) palvelee Oulussa ja Kokkolassa. Oulun liikkeestämme Kaakkurista löydät laadukkaat vaihtoautot. Vaihtoautovalikoimissamme mm. Toyota, Fiat, Ford, BMW, Peugeot, Volvo, Mercedes Benz, Volkwagen, Seat, Nissan, Kia, Chevrolet, Honda ja Audi. Autonostajalle autovakuutukset ja rahoitus myös meiltä. Merkkihuoltomme ja varaosamyyntimme ovat Opel, Chevrolet, Saab, Citroen ja Renault. Ja AUTOASI monimerkkikorjaamossa huollamme kaikki automerkit ammattitaidolla.

Palvelu:Auton Merkkihuolto, Auton sisäpesu, Auton Käsinpesu, Auton Fiksausta
Tuote:Vaihtoauto
 
 

Autohuolto T. Villanen Oy TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Autokorjaamo

Autohuolto T. Villanen on autojen huolto- ja korjaamopalveluita, pesuja ja fiksauksia tarjoava yritys Tampereella. Yrityksemme nykyaikaiset toimitilat sijaitsevat Tampereen Lielahdessa Sellukadulla. Meiltä saat autollesi huolto- ja korjaamopalvelut ammattitaidolla kilpailukykyisin hinnoin.

Palvelu:auton korjaus, käsinpesut
 
 

Tasalan Autopesu avoin yhtiö RAISIO

Autopesu

Tasalan Autopesu toimii Raisiossa PuroCenterissä. Kuorma-autojen,pakettiautojen ja henkilöautonen sisätilojen pesut, ja auton käsinpesut.Auton sisätilojen puhdistus imuroimalla, auton ikkunoiden pesu, renkaiden vaihto, auton pesu ja vahaus käsityönä.

Palvelu:Auton mattojen pesu, Auton käsinpesu
Kohderyhmä:Kuljetusliikeen autojen pesut
Aihepiiri:Yritysten auton pesut
 

Muuta hakua

Autojen käsinpesua:

Liikkeet ja toimipaikat:

Toimialat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.