Autojen korjausta

Autojen korjaus · autojen korjausta · autojen korjaukset · autojen korjauksia

Hakuehdolla autojen korjausta löytyi yhteensä 470 yritystä. Tulokset 1—20:

Wetteri Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Autoliike, autokorjaamo, autohuoltoa, vaihtoautoja

Vuonna 1960 perustettu Wetteri-yhtiöt kuuluu seitsemän suurimman suomalaisen yksityisen autoliikkeen joukkoon ja on Pohjois-Suomen johtavin autoliikekonserni. Wetteri -yhtiöiden edustuksiin kuuluvat Volvo-henkilöautot ja raskaat ajoneuvot sekä Renault, Land Rover, Ford, Jaguar, BMW, Mini, Honda, Mazda ja Hyundai -henkilöautot. Merkkiedustukset vaihtelevat paikkakunnittain. Autojen myynnin lisäksi Wetteri-yhtiöt hoitavat edustamiensa merkkien huolto-, varaosa- ja vauriokorjaamopalvelut.

Palvelu:Autojen varaosat, Uudet autot, Vaihtoautot oulu, autojen vauriokorjaukset
Tuote:autojen varaosat
Yhteystiedot: Uusien autojen myynti, Keskus
020 7788 290, 020 7788 10

OmaKaista, Vaihtoautot
020 7788 295

Huolto ja korjaus
020 7788 270

 

Falck - Turku - Turun Autoklinikka Oy TURKU

Suomen Yrittäjien jäsen

Rengasliike, autovuokraamo, hinauspalveluita, tuulilasiasennusta, autopesula, kolarikorjaamo

Turun Autoklinikka - Falck Turku. Luotettavaa hinaus- ja tiepalvelua 24h/7. Hinaukset myös raskaalle kalustolle. Ripeät korjaukset ja huollot tienpäällä, oven avaukset, ojasta vedot ja renkaanvaihdot. Luota Turun Autoklinikkaan kun pelti kolisee, moottori piiputtaa, tuulilasi rikkoutuu tai rengas puhkeaa. Turun Autoklinikka on täyden palvelun autotalo: Hinauspalvelu, Kolarikorjaamo, Autohuolto, Rengasklinikka, Tuulilasiklinikka, Autopesula ja FIRENT Autovuokraamo. Lisää: www.autoklinikka.net.

Palvelu:kiveniskeymän korjaus, Auton käynnistykset, auton jousitukset
Yhteystiedot: Tuulilasiklinikka, Tuulilasin vaihto ja korjaus
0207 700 744

 

Jäähdytinpalvelu M. Vuorinen Oy HÄMEENLINNA

Autohuoltoa, moottoriajoneuvojen korjausta

Meiltä raskaan kaluston ja henkilöautojen jäähdyttäjät ja ilmastointilaitteet; Coolerit, ilmastointilaitteet, jäähdyttimet, lämmityslaitteet, lämmönvaihtajat, jäähdytinvaraosat. Tuotemerkkejä mm. Alex, Behr, DEFA, Diavia, Hella, Nissens, NRF ja Valeo. Teemme myös huollot ja korjaukset henkilö- ja pakettiautoihin. PÄIVYSTYS 24 H: 050 340 6100. Palveluihimme kuuluvat alumiinihitsaukset kaikenkattavasti. Myymme ja a

Palvelu:auton korjaus, auton ilmastointi
 

Falck - Rauma - Eura - Kiukaisten Autopelti ja Hinaus J.Mattila RAUMA

Suomen Yrittäjien jäsen

Hinausauto, autopurkaamo, hinauspalveluita, hinausta, kolarikorjaamo

Toimialaamme ovat moottoriajoneuvojen kolarivauriokorjaus, hinauspalvelu ja autopurkaamotoiminta. Hinauspalvelu päivystää ympäri vuorokauden. Yksi kolmesta lähtövalmiudessa olevasta hinausautosta suorittaa pääsääntöisesti raskaan kaluston siirtoja Satakunnan ja Varsinais-Suomen alueella mm. Eura, Kullaa, Luvia, Eurajoki, Yläne, Pyhäranta, Laitila, Pori, Rauma, Säkylä , Köyliö, Kokemäki, Harjavalta sekä Nakkila.

Palvelu:auton varaosamyynti, vuokra-auto korjauksen ajaksi
Kohderyhmä:henkilöautot
 

Huoltorex Oy TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Moottoriajoneuvojen korjausta, moottoriajoneuvojen huoltoa

Tampereella toimiva Renault- ja Volvo- merkkihuolto ja korjaamo. Käytössämme on alan viimeaikaisin tekniikka, laitteet ja osaava henkilöstö. Myös takuu-ikäisten sekä yritys-ja leasing-autojen huollot. Sijaisautopalvelu. Yksilöllisen autohuollon varteenotettava vaihtoehto. Varaosia joka lähtöön. Varaosamyynnistämme myös alkuperäiset Volvo- ja Renault-varaosat ja tarvikkeet, jotka takaavat autosi luotettavuuden ja turvallisuuden. Palvelemme ma-pe 7.30-17.00. Hinauspalvelu 24h/vrk, p. 0800-911911.

Palvelu:takuuikäisten autojen huollot
 

Helsingin Lukkokeskus Oy HELSINKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Lukkoseppä, lukkoliike, hälytysjärjestelmiä, turvallisuusjärjestelmiä, oviautomatiikka

Olemme lukitus- ja turva-alan erikoisliike. Päivystävä lukkoseppä (päivystys 24 h) 24/7 ja valtuutettu Abloy-lukkoliike, palvelemme 24h pääkaupunkiseudulla:Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Sipoo. Kauttamme lukot, helat, avaimet, ovikoneet, murtohälyttimet, kalterit, sähkölukot, kassakaapit, turvakaapit, murtosuojakalvot, rullakalterit sekä palveluina lukkoavaukset, -asennukset, -korjaukset, ovikone- ja kassakaappihuoltoa. ISO 9001-sertifikaatti. Katso myös turvaseppä.fi Ota

Hakusana:lukkojen korjaus, Auton oven aukaisu Helsinki
 

Neste Oil Hiironen OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Autohuoltamo, huoltoasema, autopesula

Neste Hiironen - Oikea palveleva huoltoasema sekä AD-autokorjaamo. Voit nauttia kahviossamme pullakahvit sillä aikaa, kun henkilökuntamme tankkaa, huoltaa tai pesee autosi. Hiirosen Nesteellä kohtaavat ammattitaitoinen huolto, hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu. Halutessasi voit huoltaa autosi hyvin varustellussa TI-hallissamme, tehdä ostoksia elintarvikemyymälässä, lotota Veikkauksen Online pisteessä tai nauttia lounaaksi maukasta kotiruokaa, Kotipizzaa, Rolls hampurilaisia tai R-Menu annoksia!

Hakusana:auton alustahuolto Oulu, auton fixaus Oulu, auton ilmastointilaitehuolto Oulu, auton sisätilojen puhdistus Oulu, auton pehmoharjapesu Oulu, auton harjapesu Oulu
Yhteystiedot: Auton korjaus - Monimerkkihuolto, AD-Autokorjaamo / AD-Autohuolto ( ma-pe 8-18 )
044 332 5713

 

PRO-Carservice Oy JYVÄSKYLÄ

Autokorjaamo, autohuoltoa

Pro-Carservice Oy aloitti toimintansa vuoden 2003 alussa. Meillä on useiden vuosien kokemus korjaus- ja varaosatyöstä etenkin Saab-autojen parissa. Asiakkaamme ovat pääasiassa yksityisiä, mutta myös autoalan yrityksiä. Korjaamotoimintamme keskittyy Jyväskylään, mutta varaosia toimitamme tarvittaessa ympäri Suomea. Nyt myös autojen ilmastointihuollot aikaa varaamatta. Toimialue: Jyväskylä, Jämsä, Keuruu, Saarijärvi, Suonenjoki, Viitasaari ja Äänekoski.

Palvelu:auton huolto ja korjaus, Saabin korjaus, autojen huolto Jyväskylä, autojen Ilmastointihuolto Jyväskylä, moottoriajoneuvojen korjaus Jyväskylä, auton huoltopalvelut, autojen korjaus Jyväskylä
 

Autotalo Laakkonen Joensuu JOENSUU

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Moottoriajoneuvojen varaosaliike, ajoneuvojen vähittäismyyntiä, moottoriajoneuvojen korjausta, moottoriajoneuvojen huoltoa

Autotalo Laakkosella Volkswagenin ja Audin myynti, monipuolinen vaihtoautovalikoima, varaosa- ja varustemyynti, huoltopalvelut, pikahuolto sekä korikorjaamo-maalaamo -palvelut.

Palvelu:autojen huolto, autoja, autojen lisävarusteet, vaihtoauto
 

Autokorjaamo Nikunen Ky OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Autokorjaamo, moottoriajoneuvojen korjausta, moottoriajoneuvojen huoltoa

Valtuutettu Boch Car Service - Autokorjaamo Nikunen tarjoaa luotettavaa ja ammattitaitoista autokorjauspalvelua Oulussa! Olemme BOSCH - CAR SERVICE - järjestelmäasiantuntija ja käytössämme on nykyaikaisin BOSCH:n testaustekniikka. Teemme kaikkien automerkkien huollot, korjaukset ja säädöt. Soita meille, niin varaamme sinulle sopivan huoltoajan: 08 - 311 6785. Mobil Express öljynvaihdot saat aikaa varaamatta.

Hakusana:auton huolto, bensamoottorien korjaus, auton renkaat, auton korjaus, auton ilmastointihuolto, dieselmoottorien korjaus
Aihepiiri:auton talvihuolto
Tuote:Boch auto varaosat
 

Hämeen Kolarikorjauskeskus Oy KANGASALA

Suomen Yrittäjien jäsen

Automaalaamo, autohuoltoa, automaalausta, kolarikorjaamo, autojen fiksausta

Olemme henkilö- ja pakettiautojen kolarivauriokorjauksiin erikoistunut yritys. Tarjoamme merkkiriippumatonta, laadukasta ja nopeaa, nykyaikaiset vaatimukset täyttävää vauriokorjauspalvelua. Toimimme yhteistyössä kaikkien suomalaisten vakuutusyhtiöiden kanssa.

Palvelu:kolari korjaus
Hakusana:kolari korjaus vw audi bmw volvo, auton fiksaus maali vauriot, auton korjaus maalipinta, lommo autossa maalipinta korjaus, auton maalaus, kolarikorjaus henkilöautoon, ruostevauriot korjaus autoissa
 

Kemin Autopalvelu Oy - Ojanperä Kemi KEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Työkaluliike, varaosaliike, traktorin varaosia

Ojanperä Kemi - Palveleva ja monipuolinen varaosaliike lähellä keskustaa ja moottoritietä. FixusLiikken autotarvikkeet, autovaraosat ja lisävarusteet laajasta valikoimasta henkilö-, pakettiautoihin ja raskaaseen kalustoon. Olemme IKH-työkalu ja tarvike jälleenmyyjä sekä Kemi - Tornio alueen traktorivaraosa myyjä. Meiltä saat helposti ja nopeasti työkalut, sähkötyökalut, rakennustyökalut unohtamatta työasuja ja suojaimia. Myös Exide akut ja akkulaturit. Tervetuloa!

Palvelu:Autojen varaosat
Aihepiiri:autojen korjaus
 
 

Lapin Kumi Oy - Renkaiden Asennus Ja Korjaus - Point-S Pello PELLO

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Rengasliike, renkaita

Lapin Kumi on toiminut vuodesta 1947 saakka. Henkilö- ja pakettiautoille tarjoamme maan uusinta tekniikkaa mm. renkaiden suuntauksessa. Valikoimissamme renkaita kaikilta rengasvalmistajilta ja alumiinivanteita laajasta valikoimasta. Rengaskauppasi saat myös rahoituksen meiltä.Meiltä saat kesärenkaat, talvirenkaat,pyörien suuntauksen,rengashuollon skootteriin, moottoripyörään, autoon, rekkaan ja järeisiin työkoneisiin.

Aihepiiri:Leasing auton renkaat
 

TUULILASI1.COM OULU

Tuulilaseja

TUULILASI1.COM - Tuulilasien erikoisliike OULU ja NIVALA. Tuuliasikorjaus, tuulilasiasennus ja ikkunatummennukset. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä sertifioitu vaihto- ja korjausliike. Käytämme asennuksissa alkuperäisiä Pilkington ajoneuvolaseja. Myönnämme asennukselle ja lasille: 1 vuoden kirjallisen takuun. Asennamme myös sivu- ja takalasit. Autolasit myös paketti- ja matkailuautoihin, kuorma- ja linja-autoihin, traktoreihin. Useita lasi vaihtoehtoja, sävyjä ja erikoislasit.

Palvelu:kiveniskeymän korjaus, kuorma autojen tuulilasit
 

Autokorjaamo M Helenius T:mi MARTINNIEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Autokorjaamo, rengashuolto

Autokorjaamo M. Helenius toimii Haukiputaan Martinniemessä, Iin ja Haukiputaan välillä, puolimatkassa. Meiltä saat kaikkien automerkkien huollot ja korjaukset, auton sähkötyöt ja hitsaustyöt. Renkaiden tasapainotus odottaessasi. Korjaamme pienet peltivauriot ja teemme autojen maalaustyöt. Katsastamme autosi, katsastusremontit ja katsastushuollot, pakokaasumittaukset bensiiniautoihin edullisesti. Maalaamme ja teemme pienet peltivauriokorjaukset ja ruostevauriokorjaukset ja kolarikorjaukset.

Palvelu:Jarrujen korjaus, Auton jälkiasennus Oulu, Auton hitsausta, Auton hifilaittteet asennus, Auton määräaikaishuollot, Auton alustan huoltotyöt, Auton viritys Oulu, Auton maalaustyöt, Auton varaosat asennettuina, Auton peltityöt, Auton vikamuistin luku
 

Aution Auto Oy YLIVIESKA

Suomen Yrittäjien jäsen

Autokorjaamo, autohuoltoa

Moottorikoneistukset ja -korjaukset sekä huoltopalvelut vahvalla asiantuntemuksella ja ammattitaidolla! Palveluksessamme on 13 alan ammattilaista. Ammattimiehemme ovat osaavalla ja vastuuntuntoisella työllään saavuttaneet arvostuksen, joka velvoittaa meitä tulevaisuudessakin pyrkimään vain ja ainoastaan parhaaseen mahdolliseen työtulokseen. Luotamme ammattitaitoomme, nykyaikaisiin korjaamo- ja koneistamolaitteisiimme sekä 50 vuoden kokemukseemme. Olemme valmiit myös uusiin haasteisii

Palvelu:moottoriajoneuvojen korjausta, moottorin korjaus
Tuote:autojen varaosia
 

Autokorjaamo Moilanen Ky LOHJA

Autokorjaamo, moottoriajoneuvojen korjausta

Kaipaako autosi huoltoa? Autokorjaamo Moilanen Ky tarjoaa autokorjaamopalveluita Lohjalla. Huollot ja koneremontit henkilö- ja pakettiautoille jo yli 20 vuoden kokemuksella. Teemme pakokaasumittaukset ja vuosikatsastushuollot. Asiakaskuntaamme kuuluu Uudenmaan mm. Espoon, Raaseporin ja Kirkkonummen autoilijat. Tee ajanvaraus numerossa 019-331 768!

Palvelu:henkilöauton korjausremontti, auton korjauspalvelut
 

Oulun Turbo- ja Autosähkökorjaamo Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Autokorjaamo, autohuoltoa

Oulun Turbo- ja Autosähkökorjaamo Oy - Valtuutettu turbohuolto Oulu, Limingantulli. Kattavat autohuolto, autosähkö ja autokorjaamopalvelut. Erikoisosaamistamme turboahtimien asennus ja korjaus, mutta palvelemme osaavasti myös kaikissa autohuoltoon, vikadiagnostiikkaan ja korjaamiseen liittyvissä asioissa. Teemme myös katsasturemontit, kansityöt, koeponnistukset, oikaisut ja venttiilityöt. Alkuperäisvalmistajan turboahtimet 2 vuoden tehdastakuulla.

Palvelu:korjaus, auton sähkövikojen korjaus
 

Falck - Hinauspalvelu O. Kankkunen Oy LAPPEENRANTA

Hinauspalveluita

Valtakunnalliseen Falck ketjuun kuuluva hinauspalveluja sekä tiepalveluja tarjoava alan ammattilainen Saimaalla. Autamme ripeästi pulaan joutuneita autoilijoita, kun keli yllättää, pelti kolisee, moottori piiputtaa tai rengas puhkeaa. Kalustollamme kaikki hinaukset 24 h, korjaukset tien päällä, oven avaukset, ojasta vedot ja renkaan vaihdot, missä sitten oletkin. Ei se mitään, Falck auttaa. Veneiden kuljetukset kautta Suomen, kalustonamme on isojen veneiden kuljetuksiin soveltuva venetraileri.

Hakusana:auton korjaus, auton hinaus
 

Tarviketori Oy - Ratakadun Toimipaikka OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Moottoriajoneuvojen varaosaliike, autojen varaosia, varaosaliike

Tarviketorin Ratakadun myymälän löydät Raksilasta Markettien vierestä, parkkitilaa on runsaasti Linja-Autoaseman parkkialueella kadun toisella puolella. Ratakadun myymälästämme Tarviketorin kaikki varaosa-, työkalu ja autokemikaalituotteet muiden myymälöidemme tapaan. Meille on helppo poiketa. Varaosien lisäksi liikkeestämme asiantuntijan neuvot ja ohjeet. Tarvitsipa kesäautoosi tehokkaan tuulilasin pesunesteen, taikka uuden ajovaloumpion, löydät sen meiltä.

Aihepiiri:Varaosa autoon, Auto, Sähköremontti autoon, Auton korjaus, Koneremontti autoon
Tuote:Auton sisustan pesuaineet
 

Muuta hakua

Autojen korjausta:

Liikkeet ja toimipaikat:

Toimialat:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.