Autojen vahausta

Autojen vahaus · autojen vahausta · autojen vahaukset · autojen vahauksia

Hakuehdolla autojen vahausta löytyi yhteensä 46 yritystä. Tulokset 1—20:

Tampereen Top Cab Oy TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Autojen fiksausta, tilausajoja, autokorjaamo, autohuoltoa, taksikuljetusta, autopesu, rengasliike, rengashuoltoa

Tampereen Top Cab Oy hoitaa kuljetukset ja tilausajot monipuolisesti ja kokemuksella. Henkilöliikenneyhtiönä Top Cab Oy hoitaa joustavasti kaiken kokoisten ryhmien tilausajot ja kuljetukset. Katso lisää kotisivuiltamme ja ota yhteyttä!

Hakusana:auton vahaus kovavahaus sisäpesu tampere kaukajärvi pirkanmaa
 

Heinon Pesu Oy TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Autopesu, raskaan ajoneuvokaluston palveluja, autopesula, vahausta, autonhoitotuotteita, autojen fiksausta, autojen ehostuksia

Heinon Pesu Oy on Pirkanmaalainen perheyritys. Autonpesualan kokemusta meillä on jo yli 30 vuoden ajalta! Olemme erikoistuneet henkilö- ja pakettiautojen sekä raskaankaluston pesuihin ja fixeihin. Toimenkuvaamme kuuluvat myös maansiirtokoneiden ja erilaisten työkoneiden pesut sekä fixaukset. Teemme niitä asiakkaiden toimipaikoissa liikkuvalla kalustollamme. Toimitilamme sijaitsevat Tampereella Sarankulman kaupunginosassa.

Hakusana:auton vahaus kovavahaus tampere , auton kiillotus tampere, auton ionisointi puhdistus, auton verhoilun pesu tampere, Auton pesu tampere pirkanmaa, auton sisäpesu tampere, kuorma-auton vahaus, auton otsonointi puhdistus, auton käsinpesu tampere pirkanmaa, auton suojakäsittely
 

AUTOPESUPALVELU MARKO NIINIVIRTA HARJAVALTA

Vahausta, autojen käsinpesuja, autojen puhdistusta

Tarjoamme laadukasta autojen käsinpesua raskaalle kalustolle sekä henkilöautoille, niin yksityisille kuin yrityksillekin. Käsinpesut, sisäpesut, vahaukset ja kiillotukset. Harjattomat autojen pesut. Kysy myös auton sisäpesua! Asiakaskuntani on tällä hetkellä alueella Harjavalta - Pori - Närpiö - Hämeenkyrö.

Palvelu:auton käsinpesu, auton pesupalveluita, vahaus
Kohderyhmä:henkilöauto
 
 

Automaalaamo Saarela KANGASALA AS

Suomen Yrittäjien jäsen

Automaalaamo

AUTOMAALAAMO SAARELA Automaalaamo Saarela Ky Sijaitsee Kangasalan aseman teollisuusalueella. Yritys aloitti toimintansa vuonna 1986.

Palvelu:autojen vahaukset
 
 

Toriparkin Autopesu / Stefan Knuts VAASA

Autojen pesua

Vaasan keskustassa asiantuntemuksella autojen käsinpesut, vahaukset ja puhdistukset. Siivoamme autosi sisätilat, kiillotamme ja vahaamme maalipinnat. Renkaiden vaihto

Palvelu:auton sisäpesut, auton pesu, auton vahaus
 
 

Shining Center RV Oy ESPOO

Autopesula

Shining Center Oy on perustettu v 1993. Yrityksemme kantavia voimavaroja on ollut laadukas ja ammattitaitoinen työjälkemme, josta emme tule tinkimään, alan kovasta kilpailusta huolimatta.

Hakusana:auton käsinpesu, kestovahaukset, auton pesu
 
 

FA-NI Cars - autofixaus, autovuokraus ja autokauppa PIETARSAARI

Suomen Yrittäjien jäsen

Autojen fiksausta, autojen vuokrausta

Fa-Ni Cars autofixaus ja autokauppa. Autojen myynti, vaihto, osto ja vuokraus Pietarsaaressa. Aina ei tarvitse uutta autoa, kunnon kuuraus riittää! Autopesu, kiillotuspesu, vahaus ja lakkasuojaus 10 vuoden kokemuksella. Palveluihimme kuuluu ajoneuvon sisätilojen puhdistus, penkkien pesu, auton imurointi, teippausten poisto ja hajunpoisto. Kun tarvitset väliaikaisesti vuokra-autoa, kuljetuskalustoa tai muuttoautoa, vuokraamme käyttöösi pakettiauton, 8 paikkaisen minibussin tai kevyt kuorma-auton.

Palvelu:autojen imurointi, autojen sisäpesu, auto vahaus
Aihepiiri:tilaauton vuokraus pietarsaari, auto pesu, auton kiillotus
Tuote:vaihtoauto
 
 

HR-huolto KEURUU

Autokorjaamo

HR-Huolto - Luotettavaa, täyden palvelun huolto- ja korjauspalvelua autollesi. Teemme niin pienemmät huoltotyöt sekä kokonaisvaltaiset autokorjaukset vahvalla ammattitaidolla. Lisäksi teemme maalipinnan käsittelyt, autovahaukset sekä autojen käsipesut. Huollamme myös pienkoneita. Ota siis yhteyttä, tai poikkea käymään!

Palvelu:autojen käsipesut, autojen vahaukset, autot, autojen maalipinnat
 
 

Kiiltopiste YLIVIESKA

Autopesula, autojen teippausta, autonhoitotuotteita

Kiiltopisteessä tuunaat autosi priimakuntoon! Tarjoamme autonpesu- ja kiillotuspalvelua Ylivieskassa. Yrityksestämme saat myös laadukkaat teippaukset autoosi. Ammattitaitoinen henkilökuntamme hoitaa autosi tyylikkääseen iskuun. Tarjoamme myös laadukkaat autonhoitotuotteet ammattilaisille ja harrastajille. Tuotteisiimme voit tutustua ja ne voit tilata myös verkkokaupastamme! Tule pistämään autosi uuteen loistoon! Verkkokauppamme on avoinna ympäri vuorokauden. Liikkeemme on avoinna klo xx-xx.

Palvelu:auton kiillotus ylivieska, auton vahaus ylivieska, auton hoitotuotteet ylivieska, auton teippaukset ylivieska
 
 

RM Pesu-Fix - Raimo Mannermaa Oy KAJAANI

Autojen pesua, autojen fiksausta

Olemme kajaanilainen täyden palvelun autofixaamo. Hoidamme autosi puhtaaksi sisältä ja ulkoa 30 vuoden kokemuksella. Palveluihimme kuuluvat mm. pesut, vahaukset, kiillotukset, verhoilujen pesut, otsonointi käsittelyt sekä Diamondbrite- huippupinnoitukset. Teemme puhdistuspalveluita yksityisille sekä yrityksille. Työskentelemme Kajaanin Wetterin yhteydessä osoitteessa Sokajärventie 2 ovi 25 87100 Kajaani. Tervetuloa!

Palvelu:auton käsinpesu, auton fiksausta, auton penkkien pesu, autojen kiillotusta, auton pesu, auton siivous, autojen fixausta, auton vahaus, auton sisäpesu, auton ulkopesu
 
 

Carwash Kasarmintori HELSINKI

Autopesula

Carwash on uusi autoilijoiden palvelu. Carwash tarjoaa laadukasta, nopeaa ja ammattitaitoista pesu- ja puhdistuspalvelua käsityönä. Asiakkainamme on yrityksiä, työsuhdeautoilijoita, autoliikkeitä ja yksityisautoilijoita.

Palvelu: autojen sisäpuhdistukset, autojen vahaukset
 

Muuta hakua

Autojen vahausta:

Liikkeet ja toimipaikat:

Toimialat:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.