Autojen vuokrausta

Autojen vuokraus · autojen vuokrausta

Hakuehdolla autojen vuokrausta löytyi yhteensä 124 yritystä. Tulokset 1—20:

Neste Oil Hiironen OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Autohuoltamo, huoltoasema, autopesula

Neste Hiironen on oikea palveleva huoltoasema. Voit nauttia kahviossamme pullakahvit sillä aikaa, kun henkilökuntamme tankkaa, huoltaa tai pesee autosi. Hiirosen Nesteellä kohtaavat ammattitaitoinen huolto, hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu. Halutessasi voit huoltaa autosi itse hyvin varustellussa TI-hallissamme, tehdä ostoksia elintarvikemyymälässä, lotota Veikkauksen Online pisteessä tai nauttia lounaaksi maukasta kotiruokaa, Kotipizzaa, Rolls hampurilaisia tai R-Menu annoksia!

Hakusana:auton alustahuolto Oulu, auton fixaus Oulu, auton ilmastointilaitehuolto Oulu, peräkärryn vuokraus Oulu, auton sisätilojen puhdistus Oulu, auton pehmoharjapesu Oulu, auton harjapesu Oulu
Yhteystiedot: Peräkärryjen vuokraus
(08) 332557

Auton korjaus - Monimerkkihuolto, AD-Autokorjaamo / AD-Autohuolto ( ma-pe 8-18 )
044 332 5713

 

Puuilo - Kajaani KAJAANI

Suomen Yrittäjien jäsen

Lelukauppa, eläintarvikeliike, tavaratalo, rautakauppa, verkkokauppa

Puuilo on tavaratalo, josta löydät laatutuotteet edullisesti. Puuilon valikoimista työkalut ja tarvikkeet remontointiin ja rakentamiseen. Pihaan ja puutarhaan kalusteet, mullat, siemenet, lannoitteet ja työvälineet. Keittötarvikkeet, siivousvälineet, pesuaineet, astiat ja sisustutuotteet joka kotiin. Sähkötarvikkeet ja autotarvikkeet, maalit, öljyt ja työasut harrastajille ja ammattilaisille. Atk- ja toimistotarvikkeet, sekä askartelutarvikkeet. Laaja leluvalikoima uutuusleluja edullisesti.

Palvelu:Auton peräkärryjen myynti ja vuokraus
 

Falck - Lohjan Hinauspalvelu Oy LOHJA

Suomen Yrittäjien jäsen

Hinauspalveluita

Lohjan Hinauspalvelu Oy - Täyden palvelun hinausyritys vuodesta 1975. Kuulumme Falck ketjuun. Laatukoulutettu hinausliikkeemme päivystää 24h. Toimimme pääsääntoisesti Lohjalta n. 200km:n säteellä: Vihti, Siuntio, Karjaa, Espoo sekä muut lähikunnat. Meillä on erikoisosaamista raskaan kaluston hinauksissa ja mahdollisuus kuljettaa kevyet kuorma-autot lavalla. Olemme myös Europcarin Lohjan piste eli kauttamme saa laadukkaat Europcarin vuokra-autot.

Palvelu:auton hinaus, venetrailerin vuokraus, kuomullista peräkärry vuokraus, peräkärryn vuokraus, henkilöauton hinaus, auton käynnistyspalvelu
 

Novarent Oy VANTAA

Moottoriajoneuvojen vuokrausta, autojen vuokrausta

NovaRent Oy on yksityinen, palveleva autovuokraamo. Meiltä saat auton käyttöösi nopeasti ja helposti. Soitto vain ja saat auton käyttöösi vaivatta! Vuokra-automme ovat pienistä henkilöautoista pikkubusseihin ja kaikissa autoissamme on ilmastointi. Myymme myös henkilö- ja pakettiautoja. Automme ovat pääasiassa alle kahden vuoden ikäisiä, ilmastoituja sekä hyvin varusteltuja. Autot luovutetaan tankattuna, pestynä sekä siivottuna. Vuokraaja palauttaa ajoneuvon tankattuna.

Palvelu:pakettiauton vuokraus, vuokra auto, henkilöauton vuokraus, pikkubussien vuokraus
Tuote:henkilöauto
 

JP Tolvanen - Teboil Ylöjärvi YLÖJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Huoltoasema, itsepalvelupesula, lounaspaikka, autopesu, autotarvikkeita, autonhoitotuotteita

Ylöjärven Teboil on täyden palvelun huoltoasema Ylöjärven kaupungissa. Myymälämme on monipuolinen ostopaikka kaikille tienkäyttäjille. Valikoimistamme löydät erilaiset auton hoitoon ja huoltoon tarvittavat tuotteet, vapaa-ajan tuotteet, päivittäistavarat ja nestekaasun. Veikkauspisteestämme on tullut keskeinen veikkaajien paikka. Onni on myös suosinut! Myymälämme on monipuolinen ja luotettava kodin täydennysostopaikka. Saman katon alta löytyvät myös Rolls, Kotipizza sekä Sibylla. Tervetuloa!

Palvelu:Peräkärryn vuokraus ylöjärvi, auton itsepesu ylöjärvi
 

Juswell Oy TYNKÄ

Suomen Yrittäjien jäsen

Erikoiskuljetusten liikenteenohjauksia

Juswell Oy on hoitanut korkealla ammattitaidolla erikoiskuljetusten liikenteen ohjausta jo vuodesta 2002. Me panostamme palvelumme laatuun ja palvelumme kattaa erikoiskuljetusten liikenteen ohjauksen ja niihin liittyvät saattoautot 8 autolla. Palveluvalikoimaamme kuuluu myös kuljettajien vuokrauspalvelu. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää, kun haluat varmistaa erikoiskuljetusten turvallisen liikenteenohjauksen.

Palvelu:kuljettajien vuokrauspalvelu
Kohderyhmä:saattavat autot
 

TSJ - Turun Seudun Jätehuolto Oy TURKU

Kauppakamarin jäsen

Julkisia palveluita, jätehuoltoa

Turun Seudun Jätehuolto Oy - TSJ hoitaa toimialueensa kuntien jätehuoltotehtäviä. Neuvomme ja palvelemme toimialueemme asukkaita ja julkisia toimijoita jätteiden hyötykäyttöön ja käsittelyyn liittyvissä asioissa. Palvelupisteitämme ovat Topinojan jätekeskus ja Orikedon vastaanottoasema Turussa, Isosuon jätekeskus Raisiossa, Rauhalan jätekeskus Paraisilla sekä lajitteluasemat Tarvasjoella ja Paraisten saaristossa. Tarkemmat tiedot ja aukioloajat verkkosivuiltamme www.tsj.fi/vastaanotto.

Palvelu:Siira ja JA Yrjö kiertävät vastaanotto autot, Remppakärryn vuokraus, Talkoolava - jätelavan vuokraus
 

Autoliike Nystedt - Maakunnan Auto KOKKOLA

Autoliike, autokauppa

Autoliike Nystedt ja Maakunnan Auto ovat autotaloja sinulle ja perheellesi. Liikkeemme sijaitsevat Kokkolassa, Pietarsaaressa ja Ylivieskassa, Kauhajoella ja Seinäjoella. Monipuolisesta Toyota-mallistosta löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan henkilöauton tai pakettiauton. Täyden palvelun autotalomme palveluihin kuuluvat myös kattava valikoima vaihtoautoja, huollot ja varaosat sekä Toyota Rent vuokraus. Tutustu tarkemmin palveluihimme kotivuilta.

Hakusana:auton vuokraus, vaihtoautot, auton varaosat, käytetyt autot, autojen myynti, uudet autot, Maakunnan Auto
Yhteystiedot: Autoliike Nystedt Kokkola - Autovuokraamo / Auton vuokraus
020 780 7303

Autoliike Nystedt Ylivieska - Autovuokraamo / Auton vuokraus
020 780 7350

Maakunnan Auto Kauhajoki - Automyynti
020 780 4160

Maakunnan Auto Seinäjoki - Automyynti
020 780 4120

Maakunnan Auto Seinäjoki - Autohuolto
020 780 4140

Maakunnan Auto Seinäjoki - Varaosat
020 780 4130

Maakunnan Auto Seinäjoki - Autovuokraamo / Auton vuokraus
020 780 4140

 

RentCenter Tampere Oy TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Autovuokraamo, laitevuokraamo

Olemme tamperelainen perheyritys, jonka toimiala on autonvuokraus. Meiltä voit vuokrata henkilöautot, minibussit, pakettiautot, muuttoautot, kuorma-autot, peräkärryt, nokkakärryt, muuttolaatikot, muut muuttovälineet, matkailuautot, pihakoneet ja siivouskoneet. Tarjoamme välineet edulliseen omatoimimuuttoon helposti yhden luukun periaatteella. Easy price pakettihinnat ovat edullisia. Vuokrauksen kesto voi vaihdella tunnista useisiin kuukausiin.

Palvelu:minibussin vuokraus, tekstiilipesurin vuokraus tampere, muuttoauton vuokraus, pensasleikkurin vuokraus, pakettiauton vuokraus, painehuuhtelulaitteen vuokraus, oksasilppurin vuokraus, poravasaran vuokraus, rakennusimurin vuokraus, nokkakärryjen vuokraus, kuorma-auton vuokraus, muuttolaatikoiden vuokraus, klapikoneen vuokraus, teollisuusimurin vuokraus tampere, märkä- ja kuivaimurin vuokraus, pianonkantoliinojen vuokraus, raivaussahan vuokraus, pakettiauton vuokraus tampere, peräkärryn vuokraus, iskuporakoneen vuokraus, trimmerin vuokraus
Tuote:auto
 

Oulun Autot OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Autoliike, autovuokraamo

Oulun Autot - Vuokraa, myy ja vaihtaa: henkilöautot, matkailuautot, asuntoautot, pakettiautot, venetrailerit, peräkärryt, autonkuljetustrailerit, moottoriajoneuvot, vaihtoautot. Ostamme myös edellämainuttuja moottoriajoneuvoja sekä lunastamme tarvittaessa loppuvelan ajoneuvostasi. Myymme, vaihdamme ja rahoitamme kaikki moottoriajoneuvojen kaupat edullisesti. Liikkestämme löytyvät myös tuontiautot saksasta tai tilauksesta suomeen toimitettuna. Vuokraamme moottoripyörille kausisäilytyspaikkoja.

Palvelu:autojen huutokauppaa netissä, asuntoauton vuokraus Oulu, pikkubussin vuokraus Oulu, Bobcat vuokraus Oulu, peräkärryn vuokraus Oulu, pakettiauton vuokraus Oulu, auton vuokraus Oulu, autotrailerin vuokraus Oulu, matkailuauton vuokraus Oulu, venetailerin vuokraus Oulu
Tuote:vaihtoautot Oulu, käytetyt autot Oulu
 

Lomabil Oy NOKIA

Suomen Yrittäjien jäsen

Matkailuautoja, autovuokraamo

Matkailuautoja vuokrattavana Tampereella! B-kortti riittää ajokortiksi. Tarvittaessa vuokrattavissa myös vuodevaatteet, pyyhkeet, astiasto ja ruoanlaittovälineet sekä puutarhakalusteet. Autot sijaitsevat Tampereella ja tuodaan vaikka pihaan, 50 km:n säteellä Tampereen keskustasta.

Palvelu:auton vuokraus, matkailuauton vuokraus, asuntoauton vuokraus
Yhteystiedot: Vuokraus ja tiedustelut, Markku Haapakoski
040-854 6223

Vuokraus ja tiedustelut
010-271 8321

 

AutoKoPa Ky - monimerkkikorjaamo Kemi KEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Rengasliike, autohuolto, autokorjaamo

AutoKoPa Ky on monimerkkikorjaamo Kemissä lähellä keskustaa ja moottoritietä. Ammattitaitoinen ja monipuolinen osaaminen sekä ystävällinen palvelu - Autosi tulee ja lähtee hyvillä mielin. Meiltä mm. autovaraosat, katsastusremontti, määräaikaishuolto, ilmastoinninhuolto, ohjauskulmien säätö, rengastyöt, vikakoodien luvut ja vikadiagnoosit, päästömittaukset. Myös asuntoautojen ja peräkärryjen huolto ja korjaus. Myymme renkaita. Lahjakortit palveluihimme.

Palvelu:Autojen korjaus, Peräkärryn ja trailerin vuokraus Kemi
 
 

Juvan Ruoste-esto Ky JUVA

Metallituotteiden valmistaja, ruostesuojausta

Ruoste-esto ja pintakäsittelyt sekä maalaukset henkilö, paketti ja kuorma-autoihin. Ruosteenestoaineiden ja maalien myynti sekä valmistaa ja vuokraa perävaunuja. Laadukasta palvelua jo vuodesta 1986 alkaen! Olemme avoinna arkisin klo. 8.00 - 17.00 tai sopimuksen mukaan.

Palvelu:Trailerin vuokraus, Autojen pintakäsittelyt
 
 

Autohuolto J. Salo Oy NOKIA

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Autopesula, autovuokraamo, huoltoasema, autokorjaamo

Tervetuloa täyden palvelun huoltoasemalle. Kattava palvelutarjontamme pitää sisällään ravintolapalvelut (lounas, kahvila, á la carte), autohuollon- ja korjaamon palvelut, autopesula- ja autovuokrauspalvelut sekä autotarvikemyynnin. - Autojen, peräkärryjen ja autotrailereiden vuokraus - Autohuollot, ja -korjaukset - Auton ilmastoinlaitteiden huolto - Ravintola- ja kahvilapalvelut - Myymälä - Polttoaineet - Nestekaasu - Monimerkkikorjaamo - Autofit - Akut - Pikapesu

Palvelu:pakettiauton vuokraus, auton varaosat, trailerin vuokraus, paljun vuokraus, kylpytynnyrin vuokraus
 
 

Caseshop J L Kuljetus- ja suojalaatikot TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Pakkausten valmistaja

Valmistamme mittatilaustyönä kuljetuslaatikot, räkit, lentolaukut (flight cases), tarvikkeet ym. Vuokraamme myös autoja orkestereiden käyttöön. Tervetuloa!

Palvelu:tila-autot, orkesteriautojen vuokraus
 
 

Äänekosken Hinauspalvelu Ky ÄÄNEKOSKI

Hinauspalveluita, autokorjaamo

Äänekosken Hinauspalvelu - Autokorjaamopalvelut sekä kattavat hinauspalvelut - 24h hinauspäivystys. Toimialue: Jyväskylä, Konnevesi, Saarijärvi, Viitasaari, Äänekoski, Suolahti, Hirvaskangas ja Konginkangas. Meiltä myös käynnistysapu, vinssaukset, henkilöautojen ja pakettiautojen vuokraus sekä louhintapalvelu ja räjäytystyöt valtakunnallisesti. Ota yhteyttä!

Palvelu:auton vuokraus, henkilöautojen ja pakettiautojen vuokraus, pakettiauton vuokraus, auton korjaus
 
 

Servicestation - Huoltoasema Broman Oy Ab KEMIÖ

Suomen Yrittäjien jäsen

Huoltoasema

ST-1 huoltoasema, autohuolto ja hydrauliikkahuolto. Autokorjaamo huoltaa ja korjaa kaikkia autoja ja automerkkejä. Vuokraamme pakettiautoja, venetrailereita sekä autojen peräkärryjä. Myymme ja asennamme renkaat. Lounaskahvila DACAPO tarjoaa hyvää ruokaa, kahvia sekä itse leivottua kahvileipää, niin suolaista kuin makeaa. Maukas suussasulava ruokailu Kemiönsaarella, Kemiön keskustassa, sujuu kiireettömästi ystävällisen henkilökunnan avustuksella. Tankkaus ympäri vuorokauden automaatista.

Palvelu:auton perävaunu, vuokrausta
 
 

Jyväskylän Hinauspalvelu JYVÄSKYLÄ

Hinauspalveluita

Päivystys koko Keski-Suomen alueella 24h vuorokaudessa. Teemme luotettavasti tarvitsemasi hinauspalvelut, apukäynnistykset ja ojastavedot. Palveluihimme kuuluu myös nopea kuljetuspalvelu sekä autojen tai vaikkapa veneiden siirto. Siirrämme myös mm. rakennustarvikkeet ja rakennustelineet. Tarvittaessa tarjoamme vuokra-auton hinauksen ajaksi.

Hakusana:tila- auto vuokraus, auton käynnistysapu, tila- auto vuokralle, auton käynnistysapua, tila- auton vuokrausta
 

Muuta hakua

Autojen vuokrausta:

Liikkeet ja toimipaikat:

Toimialat:

Tuotteet ja palvelut:

Yritykset ja organisaatiot:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.