Auton korjaus

Auton korjaus

Hakuehdolla Auton korjaus löytyi yhteensä 414 yritystä. Tulokset 1—20:

Ruuskanen Yhtiöt Oy - Hinauspalvelu Ruuskanen | YLÖJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Moottoriajoneuvojen korjausta, moottoriajoneuvojen huoltoa

Palveluihimme kuuluvat luotettavan ja asiakasystävällisen hinauspalvelun lisäksi myös autopesu- ja fiksauspalvelut (verhoilupesut, sisäsiivoukset, vahaukset) sekä peräkärryn, autotrailerin ja dolly-kärryn vuokraus. Kauttamme myös sijaisautopalvelut sekä autojen huoltopalvelut. Alueellinen hinausautokeskus numerosta 0800 911 911 ympäri vuorokauden koko pirkanmaan alueelle! Soita maksutta! Jatkuva hinauspäivystys Tampereella, Ylöjärvellä ja Nokialla! SOITA JA KYSY LISÄÄ!

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

 

Wetteri Oy | OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Vaihtoautoja, autoliike, autoala

Vuonna 1960 perustettu Wetteri-yhtiöt kuuluu seitsemän suurimman suomalaisen yksityisen autoliikkeen joukkoon ja on Pohjois-Suomen johtavin autoliikekonserni. Wetteri -yhtiöiden edustuksiin kuuluvat Volvo-henkilöautot ja raskaat ajoneuvot sekä Renault, Land Rover, Ford, Jaguar, BMW, Mini, Honda, Mazda ja Hyundai -henkilöautot. Merkkiedustukset vaihtelevat paikkakunnittain. Autojen myynnin lisäksi Wetteri-yhtiöt hoitavat edustamiensa merkkien huolto-, varaosa- ja vauriokorjaamopalvelut.

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Palvelu

Yhteyshenkilö

Uusien autojen myynti, Info
020 7788 290, 020 7788 250
OmaKaista, Vaihtoautot
020 7788 250
Huolto ja korjaus
020 7788 270
Myyntijohtaja vaihtoautot, Petri Mäkinen
0500 586 940
Myyntijohtaja uudet autot, Arto Rajakoski
0400 148 280
Automyyjä vaihtoautot, Juha-Pekka Julkunen
0400 148 237
Automyyjä vaihtoautot, Maarit Kemppainen
040 5741 253
Automyyjä vaihtoautot, Jarmo Aarrekivi
044 781 4652
Automyyjä vaihtoautot, Juha Paukkeri
040 5391 231
Automyyjä, vaihtoautot, Petri Hyvärinen
044 781 4632
Automyyjä, vaihtoautot, Janne Paakkunainen
040 502 0667
Työnjohtaja, uusien autojen varustelu, Juha Kuukasjärvi
040 7412 269
 

Falck Oy | TUUSULA

Hinausta, hinauspalveluita, hinausauto

Olemme valtakunnalliseen Falck ketjuun kuuluva hinaus- ja tiepalveluja tarjoava alan ammattilainen pääkaupunkiseudulla. Autamme ripeästi pulaan joutuneita autoilijoita, kun keli yllättää, pelti kolisee, moottori piiputtaa tai rengas puhkeaa. Kalustollamme kaikki hinaukset 24h, korjaukset tien päällä, oven avaukset, ojasta vedot ja renkaan vaihdot, missä sitten oletkin. Ei se mitään – Falck auttaa.

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Palvelu

 

A1 Autoväri | KEMPELE

Suomen Yrittäjien jäsen

Autohuoltoa, autojen fiksausta, rengasliike, autokorjaamo

Olemme erikoistuneet USA autoihin, joihin löytyy varastosta myös laaja varaosavalikoima. Huollamme myös muita automerkkejä. Autokorjaamossa suoritamme perushuoltojen lisäksi myös vaativaa vianetsintää ja korjausta. Vianetsinnässä tukenamme on usean tietokoneskannerin valikoima sekä laaja valikoima muita mittalaitteita. Olemme ainoa Sungard-aurinkosuojakalvojen takuuasennuksiin valtuutettu asennusliike pohjois-suomessa Varaosat Harley Davidson moottoripyöriin.

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Palvelu

 

Autokorjaamo H & J Vepsäläinen | OULU

Autohuoltoa, varaosia, autokorjaamo

Huoltohallimme palvelee sinua viiden asentajan voimin entistäkin nopeammin ja paremmin. Voit jättää autosi työpäivän ajaksi huoltoomme - kuljetamme sinut huollon ajaksi työpaikallesi ja haemme takaisin huollon valmistuttua tai toimitamme autosi sovittuun osoitteeseen. Jos autosi jää tien päälle, saat meiltä myös hinauspalvelut. Kysy myös muista autoihin liittyvistä huolto-, korjaus- ja asennustöistä. Avoinna: ma-pe

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Palvelu

 
 

Aula Caravan | ROVANIEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Matkailuautoja, veneilytarvikkeita, matkailuvaunuja, moottorikelkkoja

Aula Caravan toimii Keminmaassa ja Rovaniemellä. Valikoimissamme matkailuvaunujen, matkailuatojen, skoottereiden , mönkijöiden huippumerkit. Auto- ja vaunuhuoltomme palvelee Rovaniemellä.Asuntovaunujen ja asuntoautojen lisätarvikkeet, sisustustuotteet, lämmityslaitteet, televisiot, musiikkilaitteet ja muut tarpeelliset caravaanarin tarvikkeet meiltä.Vaunujen varaosat, huollot ja korjaukset.Omaa tuotantoamme on esimerkiksi Caravan lobby, asuntovaunun lisätila. Valikoimissamme myös pienkoneita.

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Aihepiiri

Tuote

 

Falck Lappeenranta ja Imatra - Hinauspalvelu O. Kankkunen Oy | LAPPEENRANTA

Hinauspalveluita

Olemme valtakunnalliseen Falck -ketjuun kuuluva hinaus- ja tiepalveluja tarjoava alan ammattilainen Saimaalla. Autamme ripeästi pulaan joutuneita autoilijoita, kun keli yllättää, pelti kolisee, moottori piiputtaa tai rengas puhkeaa. Kalustollamme kaikki hinaukset 24 h, korjaukset tien päällä, oven avaukset, ojasta vedot ja renkaan vaihdot, missä sitten oletkin. Ei se mitään, Falck auttaa. Veneiden kuljetukset kautta Suomen, kalustonamme on isojen veneiden kuljetuksiin soveltuva venetraileri.

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Palvelu

 

Falck - Turku - Turun Autoklinikka Oy | TURKU

Suomen Yrittäjien jäsen

Kolarikorjaamo, hinauspalveluita, hinausta

Kalustollamme kaikki hinaukset 24h, korjaukset tien päällä, oven avaukset, ojasta vedot ja renkaan vaihdot, missä sitten oletkin.Pääasiallisinta toimialuettamme on Turku ympäristöineen n. 100 km:n säteellä. Suoritamme toki kuljetuksia ympäri maan. Raskaankaluston hinauksia teemme sopimuksen mukaan myös pohjoismaista, sekä Euroopasta. Käytössämme ovat monipuoliset ja nykyaikaiset laitteet, myös uudempien autojen kolarikorjauksia varten.Suoritamme kaikki rengasalan työt, poislukien raskas kalust

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

 

Falck - Rauma - Eura - Autopelti ja Hinaus J.Mattila | RAUMA

Suomen Yrittäjien jäsen

Hinausta, hinauspalveluita, autopurkaamo

Yritysemme on perustettu vuonna 1988. Korjaamollamme on toimipisteet Raumalla ja Kiukaisissa, joissa työllistämme yrittäjäparin lisäksi yhteensä viisi työntekijää. Toimialaamme ovat moottoriajoneuvojen korjaukset, hinauspalvelu ja autopurkaamotoiminta. Hinauspalvelu päivystää ympäri vuorokauden sekä Kiukaisissa että Raumalla. Yksi kolmesta lähtövalmiudessa olevasta hinausautosta suorittaa pääsääntöisesti raskaan kaluston siirtoja Satakunnan ja Varsinais-Suomen alueella.

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Palvelu

 

Falck Hyvinkää - Hyvinkään Hinausapu Oy / Huhtico Oy | HYVINKÄÄ

Hinauspalveluita

Olemme valtakunnalliseen Falck ketjuun kuuluva hinaus- ja tiepalveluja tarjoava alan ammattilainen Hyvinkäällä. Autamme ripeästi pulaan joutuneita autoilijoita, kun keli yllättää, pelti kolisee, moottori piiputtaa tai rengas puhkeaa. Kalustollamme kaikki hinaukset 24h, korjaukset tien päällä, oven avaukset, ojasta vedot ja renkaan vaihdot, missä sitten oletkin. Ei se mitään – Falck auttaa. Huhtico Oy on Hyvinkäällä vuodesta 1994 toiminut kolarikorjaamo ja tuulilasien erikoisliike.

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Palvelu

 

Falck - Pori - Autohinaus Järvenpää & Virtanen, avoin yhtiö | PORI

Suomen Yrittäjien jäsen

Hinauspalveluita, hinausta, hinausauto

Olemme valtakunnalliseen Falck ketjuun kuuluva hinaus- ja tiepalveluja tarjoava alan ammattilainen Satakunnassa. Autamme ripeästi pulaan joutuneita autoilijoita, kun keli yllättää, pelti kolisee, moottori piiputtaa tai rengas puhkeaa. Kalustollamme kaikki hinaukset 24h, korjaukset tien päällä, oven avaukset, ojasta vedot ja renkaan vaihdot, missä sitten oletkin. Ei se mitään - Falck auttaa.Luotettavat henkilö- ja pakettiautojen, moottoripyörien hinauspalvelut 24h/vrk.

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Palvelu

Kohderyhmä

 

Huoltoasema S. Miettinen Ky - Hinauspalvelu S. Miettinen | HAUHO

Suomen Yrittäjien jäsen

Hinausta, hinauspalveluita, hinausauto

Yritys on perustettu vuonna 1956 ja Sakari Miettinen on toiminut siinä yrittäjänä vuodesta 1980.Kokemusta siis riittää. Meillä on toimipisteet sekä Hauholla että Hämeenlinnassa.Hinauspalvelu S. Miettinen tarjoaa monipuolisia tiepalveluita Hämeenlinnan alueella.Kuulumme Assistance Finlandin kokeneisiin ja asiakaslähtöisiin ammattilaisiin.Kalustona meillä on 4 hinausautoa sekä 3 veneenkuljetusperävaunuja. Alueena mm. Hämeenlinna, Hauho, Hattula, Tuulos, Lammi, Janakkala, Kalvola, Renko ja Pälkäne.

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Palvelu

 

M-B OSA Oy - CarCentre Laasonen | OULU

Autohuoltoa, moottoriajoneuvojen varaosaliike, autokorjaamo

MB-Osa Ja CarCentre Laasonen tarjoaa ammattitaitoisen palvelun autonhuollossa! Myymme ja toimitamme varaosia kaikkiin Mercedez Benzin henkilö- sekä pakettiautomalleihin. Huollamme myös muitakin automerkkejä! Liikkeessämme on jatkuvasti hyviä tarjoustuotteita, joten tule tutustumaan myymälämme valikoimaan. Tuotevalikoimaamme kuuluvat mm. seuraavat merkit: BOSCH, SACHS, Lemförder, Febi-Bilsten, K+F ja Löbro. Tervetuloa!

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Palvelu

 

Falck Valkeakoski - Akaa - Suontausta Kari | VALKEAKOSKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Hinauspalveluita, hinausta, hinausauto

Olemme valtakunnalliseen Falck ketjuun kuuluva hinaus- ja tiepalveluja tarjoava alan ammattilainen Pirkanmaalla. Autamme ripeästi pulaan joutuneita autoilijoita, kun keli yllättää, pelti kolisee, moottori piiputtaa tai rengas puhkeaa. Kalustollamme kaikki hinaukset 24h, korjaukset tien päällä, oven avaukset, ojasta vedot ja renkaan vaihdot, missä sitten oletkin. Ei se mitään - Falck auttaa.Luotettavat henkilö- ja pakettiautojen, moottoripyörien sekä raskaan kaluston hinauspalvelut 24h/vrk.

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Palvelu

Tuote

 

Konetyö Heikki ja Hannu Hakala | LEMPÄÄLÄ

Suomen Yrittäjien jäsen

Moottoriajoneuvojen huoltoa, moottoriajoneuvojen korjausta, autojen korjausta, autohuolto

Hakala-Yhtiöt tarjoaa kaikkien merkkien määräaikais- ja vuosihuollot, öljynvaihdot, katsastuskorjaukset, hammashihnojen ja iskunvaimentimien vaihdot, jarrukorjaukset, sähkötyöt, vikadiagnoosit (EOBD-testit) kahdella eri järjestelmällä, ilmastoinnin huollot ja korjaustyöt. Vakuutusyhtiöiden hyväksymä korikorjauksiin erikoistunut kolarikorjaamo hoitaa kaikki alan työt aina vahinkohetkestä luovutushetkeen saakka. Nykyaikaisessa maalaamossamme käytämme DuPont-automaaleja.

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

 

Huoltorex Oy | TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Moottoriajoneuvojen korjausta, moottoriajoneuvojen huoltoa

Tampereella toimiva Renault- ja Volvo- merkkihuolto ja korjaamo. Käytössämme on alan viimeaikaisin tekniikka, laitteet ja osaava henkilöstö. Myös takuu-ikäisten sekä yritys-ja leasing-autojen huollot. Sijaisautopalvelu. Yksilöllisen autohuollon varteenotettava vaihtoehto. Varaosia joka lähtöön. Varaosamyynnistämme myös alkuperäiset Volvo- ja Renault-varaosat ja tarvikkeet, jotka takaavat autosi luotettavuuden ja turvallisuuden. Palvelemme ma-pe 7.30-17.00. Hinauspalvelu 24h/vrk, p. 0400-663 355.

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Palvelu

 

PRO-Carservice Oy | JYVÄSKYLÄ

Autokorjaamo, autohuoltoa

Pro-Carservice Oy aloitti toimintansa vuoden 2003 alussa. Meillä on useiden vuosien kokemus korjaus- ja varaosatyöstä etenkin Saab-autojen parissa. Asiakkaamme ovat pääasiassa yksityisiä, mutta myös autoalan yrityksiä. Korjaamotoimintamme keskittyy Jyväskylään, mutta varaosia toimitamme tarvittaessa ympäri Suomea. Nyt myös autojen ilmastointihuollot meiltä aikaa varaamatta, ota meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla!

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Palvelu

Aihepiiri

 

Tuote

 

Autotalo Laakkonen Joensuu | JOENSUU

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Moottoriajoneuvojen varaosaliike, ajoneuvojen vähittäismyyntiä, moottoriajoneuvojen korjausta, moottoriajoneuvojen huoltoa

Autotalo Laakkosella Volkswagenin ja Audin myynti, monipuolinen vaihtoautovalikoima, varaosa- ja varustemyynti, huoltopalvelut, pikahuolto sekä korikorjaamo-maalaamo -palvelut.

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Palvelu

 

Sammaltien autohuolto Ky | OULU

Rengasmyymälä, autokorjaamo

Sammaltien Autohuolto on yleismerkkikorjaamo, joka palvelee sinua Sammaltiellä Oulussa. Suoritamme ammattitaidolla kaikki autojen huolto,- ja korjaustyöt kuten: Ruostevauriokorjaukset, ilmastointilaitteiden huollot, vikakoodin luku ja nollaus, moottorin huolto ja korjaus ym. muuta autoihin liittyviä palveluita. Ota yhteyttä, niin katsotaan kuinka voimme teitä palvella. Tervetuloa!

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Palvelu

 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.