Autopeltikorjauksia

Autopeltikorjaus · autopeltikorjausta · autopeltikorjaukset · autopeltikorjauksia

Hakuehdolla autopeltikorjauksia löytyi yhteensä 100 yritystä. Tulokset 1—20:

Narvi-Auto RAUMA

Suomen Yrittäjien jäsen

Automaalaamo, hinauspalveluita, autopeltikorjausta, tuulilasikorjausta, kolarikorjaamo

Olemme palvelleet raumalaisia 30vuoden ajan. Narvi Auto on vakuutusyhtiöiden suosittelema hinausliike ja kolarikorjaamo. Palveluumme kuuluu myös kolariarviointi ja vauriokuvaukset. Siirrämme arvion ja kuvat kuvansiirtoyhteydellä kyseessä olevaan vakuutusyhtiöön. Ammattitaitoiset korikorjaajamme suoristavat pellin kuin pellin. Laadukkaan lopputuloksen takaavat ajanmukaiset korinoikaisupenkit ja hitsauslaitteet. Meillä on myös automaalaamo, jonka maalausuuniin mahtuu myös pakettiautot.

 
 

Joensuun Kolarikulma - Automaalaamo - Kolarikorjaamo JOENSUU

Automaalaamo, kolarikorjaamo

Kolarikulma on erikoistunut autopeltitöihin ja automaalauksiin. Vuodesta 1984 toiminut yritys on hankkinut vankan osaamisen alallaan. Laajasta palveluvalikoimasta saat yhdellä käynnillä kaikki auton korjauksiin ja maalauksiin liittyvät palvelut: kolarivauriokorjaukset, ruostevauriokorjaukset, muovikorjaukset, peltivaurioiden korjaus, paikkamaalaus, runko-oikaisut, pohjustustyöt. Olemme hyvän palvelun autokorjaamo, jossa korjaustyöt tehdään huolellisesti. Nyt myös Delta Auton sopimuskorjaamo.

Palvelu:autopeltikorjaamo Joensuu
 
 

Autopeltikorjaamo Autoprofil HELSINKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Autopeltikorjaamo, automaalausta, kolarikorjaamo

Autoprofil, luotettava ammattilainen Helsingin Pitäjänmäellä, kartta ohessa.Yli 20 vuoden kokemuksella ja nykyaikaisilla laitteistoilla hoidamme henkilö-ja pakettiautojen kolarikorjaukset, maalaukset, katsastuskorjaukset, ruostevauriot ja puskurikorjaukset pääkaupunkiseudulla. Meillä myös sijaisautopalvelu. Klikkaa itsesi kotisivuillemme!

Palvelu:autopeltikorjaamo
 
 

Autopeltimestarit Oy Lahti LAHTI

Autopeltikorjaamo, kolarikorjaamo

Autopeltimestarit Oy tekee autojen kolari- ja peltivauriokorjauksia sekä varkausvauriokorjauksia Lahdessa. Laitamme kuntoon myös autojen muoviosia kuten puskureita. Ammattitaitoinen ja laadukas työnjälki on kerännyt kiitosta asiakkaidemme keskuudessa. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä vahinkotarkastuspiste. Palvelemme arkisin kello 8–16.30. Viikonloppuisin annamme puhelinapua.

Palvelu:autopeltikorjaamo
 
 

Automaalaamo Orjala Oy KOKKOLA

Automaalaamo, autopeltikorjaamo

Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä automaalaamo/kolarikorjaamo. Tuotamme maalaus- ja vahinkokorjaus palvelua laaja-alaisesti auto-, kuljetus- ja maansiirtoalalle. Toimintaympäristömme on huippuluokkaa Suomessa, laitteistot, menetelmät ja ammattitekijät ovat työn laadun takeena. Saat käyttöösi tarvittaessa sijaisauton. Palvelurepertuaarimme kuuluu myös raskaankaluston huolto, korjaus ja maalaus. Asiakaspalvelulla, hyvällä ja viimeistellyllä työllä yrityksemme on saavuttanut hyvän maineen alalla.

 
 

Automaalaamo Jyrkäs Ky KEMI

Automaalaamo

Automaalaamo Jyrkäs Ky on luotettava täyden palvelun automaalaamo. Kemi on kotipaikkamme, josta palvelemme asiakkaita läheltä ja kaukaa. Aukioloajat: Ma-pe 08.00-17.00 La-su suljettu

Palvelu:autopeltikorjaukset
 
 

Polar-Automaalaus Heikki Toppala Oy TORNIO

Automaalaamo, kolarikorjaamo

Polar-Automaalaus Heikki Toppala Oy on Torniossa toimiva täydenpalvelun kolarikorjaamo ja automaalaamo. Olemme toimineet alalla jo vuodesta 1986 lähtien. Ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee kaikissa kolarikorjaus-, automaalaus-, vahinkotarkastus- ja muovikorjausasioissa. Meille voit tuoda autosi vahinkotarkastukseen ja hoidamme kaikki puolestasi joustavasti ja nopeasti. Jos haluat saada asiantuntevaa palvelua tule asiakkaaksemme, me huolehdimme sinusta!

Palvelu:autopeltikorjaukset
 
 

Automaalaamo Kari Pentikäinen Oy KUOPIO

Automaalaamo, kolarikorjaamo

Olemme Kuopiossa, Likolahden alueelle toimiva täyden palvelun Kolarivauriokorjaamo. Teemme autojen kolarikorjaukset, maalaukset, muoviosakorjaukset ja tuulilasien vaihdot huolellisesti ja ammattitaidolla merkistä riippumatta. Käytämme ainoastaan korkealaatuisia PPG:n ympäristöystävällisiä automaaleja, sekä -lakkoja. Palvelemme pääasiallisesti eri vakuutusyhtiöitä, paikallisia merkkikorjaamoita, kolarikorjaamoita ja yksityisiä asiakkaita.

Palvelu:autopeltikorjaamo
 
 

Lohjan Autopeltisepät Ky LOHJA

Suomen Yrittäjien jäsen

Autopeltikorjaamo, kolarikorjaamo

Lohjan Autopeltisepät Ky - Vakuutusyhtiöiden suosittelema autopeltikorjaamo ja kolarikorjaamo Lohjalla. Kolarikorjaukset yli 40 vuoden kokemuksella kaikkiin henkilö- ja pakettiautoihin merkistä riippumatta. Korjaamo on avoinna arkisin 7.30-16. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Hakusana:autopeltikorjaus
 
 

Tmi Jamava NIVALA

Autokorjaamo, maarakennusta

Jamava-korjaamo huoltaa ja korjaa sekä autot että moottoripyörät ja pienkoneet. Kauttamme myös ammattitaidolla maansiirtotyöt ja kaivinkoneurakoinnit. Autojen huoltopalvelun päivystys toimii 24h vuorokaudessa, jolloin avun voi soittaa akuuttiin tilanteeseen tien päälle! Liikkuva huoltoapumme palvelee autoilijoita Haapajärven ja koko Pohjois-Pohjanmaan alueella. Ota yhteyttä!

Palvelu:autopeltikorjaamot
 
 

Euran Autopelti Oy KAUTTUA

Autokorjaamo, automaalaamo, autopeltikorjaamo, kolarikorjaamo

Euran Autopelti Oy on hoitanut autoalan korjauksia ja maalauksia jo yli 30 vuoden ajan. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä autokorjaamo ja kuulumme myös Bosch Car Service -ketjuun. Henkilökuntaamme koulutetaan jatkuvasti, joten palvelumme on aina asiantuntevaa ja laitteemme laadukkaita. Tarjoamme asiakkaillemme muun muassa määräaikaishuollot ja öljynvaihdot, kaikki autosähkötyöt ja kolarikorjaukset ja peltityöt. Lue lisää kotisivuiltamme ja ota yhteyttä!

 
 

Sirmat Oy - Kolarityö TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Autokorjaamo, automaalausta

Teemme henkilö-, paketti- ja kuorma-autojen kolarikorjaukset ja automaalaukset yli 15 vuoden kokemuksella vakuutusyhtiöille, yksityisille ja yrityksille. Palveluihimme kuuluvat myös autojen huollot, fixaukset sekä tuulilasiasennukset. Meiltä saat myös sijaisauton korjauksen ajaksi. Meiltä myös mopoautojen korjaukset, huollot ja maalaukset. Palvelemme ma-pe 8-17 ja lauantaisin sopimuksen mukaan.

Palvelu:autopeltikorjaus
 
 

Alaraumon Maalaamo A Friman Ky TORNIO

Suomen Yrittäjien jäsen

Automaalaamo, autopeltikorjaamo

Alaraumon Maalaamo A Friman Ky - Torniolainen autopeltitöihin ja automaalauksiin erikoistunut yritys. Hoidamme myös runkovauriot ja muut kolarivauriokorjaukset. Kysy lisää! Tervetuloa!

 
 

Akaan peltityö AKAA

Suomen Yrittäjien jäsen

Peltitöitä, kattoturvallisuustuotteita

Peltityöt 20 vuoden kokemuksella. Korikorjaukset museo- ja harrasteautoihin.

Hakusana:autopeltikorjaamot, autopeltikorjaamoja, autopeltikorjaamo
 
 

Autopeltikorjaamo Lehtonen Oy AHLAINEN

Suomen Yrittäjien jäsen

Autokorjaamo, autopeltikorjaamo, autopeltikorjausta

Laadukasta ja monipuolista Autopeltikorjaamopalvelua ym. Porin Ahlaisissa. Ota yhteyttä.

Palvelu:Autopeltikorjaamo
 
 

Automaalaamo H & L Oy PORI

Automaalaamo

Automaalaamo H & L Oy on automaalauksen ja kolarikorjauksen ammattilainen. Teemme autojen maalaukset ja korjaukset vuosien kokemuksella. Asiakkaitamme ovat yksityiset, yritykset ja autoliikkeet. Olemme apunasi myös vakuutusvahingoissa. Tee vahinkoilmoitus internetissä, puhelimella tai yhtiössä, niin me hoidamme loput. Tervetuloa!

Hakusana:autopeltikorjaamo
 

Muuta hakua

Autopeltikorjauksia:

Liikkeet ja toimipaikat:

Toimialat:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.