Autopurkamot

Autopurkamo · autopurkamot · autopurkamoja · autopurkamoita

Hakuehdolla autopurkamot löytyi yhteensä 67 yritystä. Tulokset 1—20:

Falck - Rauma - Eura - Kiukaisten Autopelti ja Hinaus J.Mattila RAUMA

Suomen Yrittäjien jäsen

Kolarikorjaamo, hinausta, hinauspalveluita, autopurkaamo, hinausauto

Toimialaamme ovat moottoriajoneuvojen kolarivauriokorjaus, hinauspalvelu ja autopurkaamotoiminta. Hinauspalvelu päivystää ympäri vuorokauden. Yksi kolmesta lähtövalmiudessa olevasta hinausautosta suorittaa pääsääntöisesti raskaan kaluston siirtoja Satakunnan ja Varsinais-Suomen alueella mm. Eura, Kullaa, Luvia, Eurajoki, Yläne, Pyhäranta, Laitila, Pori, Rauma, Säkylä , Köyliö, Kokemäki, Harjavalta sekä Nakkila.

Työtapa:autopurkaamo
 
 

Karjalan Purku-Pojat Oy JOENSUU

Autopurkaamo, autokorjaamo

Autopurkaamo Karjalan Purku-Pojat Oy - Käytetyt varaosat Valtuutettu romuajoneuvojen vastaanottopiste! Meiltä purkuosat, autolasipalvelut, korjaamopalvelu sekä uusia osia: startit ja laturit, valot. Kuulumme valtakunnalliseen Pilkington AutoGlass Service ketjuun. Asennamme laadukkaat Pilkington tuulilasit autoosi. Diamondbrite autonhoitotuotteet. Autoasi korjaamo.

 
 

T:mi Autopurkaamo Jorma Lahtinen NOKIA

Suomen Yrittäjien jäsen

Autopurkaamo, moottoriajoneuvojen varaosaliike

Olemme Suomen autokierrätyksen valtuuttama romuajoneuvojen vastaanottopiste. Uutena ja käytettynä: ajovalot, peilit, vilkut ja takavalot, peltiosat, korinosat, alustaosat, jäähdytys-, lämmityskennot sekä lämmityslaitteiden moottorit. Käytettynä varastosta: Takuu moottorit ja vaihteistot, sekä muut tekniikan osat.

 
 

Lahden Takuupurkamo Oy LAHTI

Autopurkaamo

Ostamme: Uudemmat kolari- ja epäkuntoiset autot käteisellä. Romuautojen vastaanotto ja nouto veloituksetta. Olemme viranomaisten hyväksymä romuajoneuvojen vastaanotto ja esikäsittelylaitos.

 
 

Ahtialan Autopurkamo Oy LAHTI

Autopurkaamo, moottoriajoneuvojen varaosaliike

Ahtialan Autopurkamo Oy on Lahdessa sijaitseva paketti- ja henkilöautopurkamo. Puramme autoja ja myymme sekä uusia että käytettyjä autojen varaosia jo 25 vuoden kokemuksella. Auto- ja elektroniikkaromua vastaan otetaan normaaleina aukioloaikoina. Palvelemme sekä yrityksiä että yksityishenkilöitä koko Suomessa.

Palvelu:autopurkamo
 
 

Backfältin Autohuolto ja Purkaamo Oy ALAVETELI

Moottoriajoneuvojen varaosaliike

Toimitamme VOLVO varaosat koko Suomeen nopeasti ja luotettavasti. Autopurkaamomme erikoistunut Volvo-purkuosiin, mutta myös muita merkkejä saatavilla. Puramme myös jenkkiautot. Monipuoliset autokorjaamopalvelut. Uusia osia myös Volvo PV,Amazon,Duett ja 140 sarjan Volvoihin. Ota yhteyttä ja kysy lisää, palvelemme mielellämme!

Palvelu:autopurkaamo
 
 

Purkaamo Auto-osix Oy PIHTIPUDAS

Kierrätystä, autopurkamo

Meiltä saat edullisesti purkuautot ja irtomoottorit. Varastossamme on runsaasti myös muita auton tekniikan ja korin varaosia! Tarvittaessa myös asennuspalvelu. Myös 24h hinauspalvelu. Myös romun keräys 250km säteeltä, isommat kuormat sopimuksen mukaan. SOITTELE, NIIN KERROMME MIELELLÄMME LISÄÄ!! Suorat numerot: Varaosat: 040 484 9255 - Romunkeräys: 0400 534 406 - Hinauspalvelu 24h: 0400 687 364

 
 

Supersepät Oy RAISIO

Autopurkaamo

Myymme käytettyjä auton varaosia, joten varaosapalvelu kuuluu palveluihimme ja toimintamme kattaa koko Suomen. Kuulumme takuupurkamoketjuun. Avoinna: Ma-pe 8-17, lauantaisin suljettu.

Palvelu:autopurkamo
 
 

Nakkilan Autohajottamo NAKKILA

Kierrätystä, autopurkaamo

Nakkilan Autohajottamo on valtuutettu Suomen autokierrätyksen vastaanottopiste. Varastostamme löytyy laaja valikoima erilaisia peltiosia, puskureita, ovia, lyhtyjä, moottoreita, vaihteistoja, startteja ja latureita. Avoinna arkisin klo 9-17.

Palvelu:autopurkaamo
 
 

Äänekosken Autopurkaamo Ay ÄÄNEKOSKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Autopurkaamo

Olemme Äänekoskella sijaitseva autopurkaamo, josta löydät purku-osat henkilö- ja pakettiautoihin. Myös romuautojen nouto. Toiminta-alueena lähinnä Keski-Suomi.

 
 

Vantaan Auto-osa Oy. VANTAA

Kierrätystä

Kauttamme käytetyt varaosat sekä henkilö- että pakettiautoihin. Uudet ja käytetyt renkaat sekä asennuspalvelu. Ostamme ja noudamme kolari- ja romuautot.

Hakusana:autopurkaamo
 

Muuta hakua

Autopurkamot:

Liikkeet ja toimipaikat:

Toimialat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.