Autoverhoilua

Autoverhoilu · autoverhoilua · autoverhoilut · autoverhoiluja

Hakuehdolla autoverhoilua löytyi yhteensä 23 yritystä. Tulokset 1—20:

Verhoomo Hannu Pulkkinen HÄMEENLINNA

Suomen Yrittäjien jäsen

Verhoomo, verhoiluliike, verhoilutöitä

Verhoomo Pulkkinen, hoitaa kaikki verhoilutyöt ammattitaidolla, projektin koosta riippumatta. Olemme erikoistuneet julkisten tilojen, ajoneuvojen ja kotikalusteiden verhoiluun. Uudisverhoilun lisäksi teemme korjausverhoilut. Verhoilemme antiikkihuonekalut, julkiset tilat, ravintolat, toimistot, veneet, autot, museoautot, työkoneet, kelkat, pienlentokoneiden penkit ym. Valmistamme ulkoilupussia pyörätuoleihin. Myyn verhoilutarvikkeet, verhoilukankaat, nahat ja autoverhoilukankaat.

Hakusana:autoverhoilu
 

Verhoomo ja Sisustus I.D.E.A. KEMI

Verhoilutöitä

Teen verhoilutyöt laidasta laitaan! Peruskorjataan perinteisesti. Ammattitaidolla veneiden, autojen, uusien ja vanhojen huonekalujen peruskorjaukset ja huonekaluverhoilut. Verhoilen myös autojen katot, seinät ja penkit. Toiminta-alueena koko Pohjois-Suomi.

Palvelu:autoverhoilu
 
 

Sisustusverhoomo Wanhat Toolit PORI

Huonekaluverhoomo

Olemme täyden palvelun verhoomo, joka verhoilee kaikki kodin huonekalut ja julkisten tilojen kalusteet ammattitaidolla. Teemme myös sisustussuunnittelua. Katso lisää kotisivuiltamme!

Palvelu:autoverhoilu
 
 

Vaasan Verhoomo VAASA

Verhoomo, verhoilutöitä

Meiltä saat ammattitaitoista ja monipuolista verhoilupalvelua mm. autot, veneet, huonekalut ym. saavat uuden ilmeen. Soita ja kysy lisää. Palvelemme sekä yksityisiä, että yrityksiä. Tervetuloa! Yrkeskunnig och mångsidig tapetseringservice. Bilar, båtar, möbler mm får ny uppsym. kontakta oss och fråga mer. Vi har både privata samt företag som kund. Välkommen!

Palvelu:autoverhoilu
 
 

NORDIC WOLF KURIKKA

Verhoomo

Ajoneuvoverhoilut, autojen sisäpuhdistus, otsonainti, venenerhoilut, moottoripyörän satulat, lentokoneen verhoilut, brodeeraukset, restauroinnit, erikoisprojektit, kalusteiden verhoilut

Palvelu:autoverhoilu
 
 

Verhoomo Seija Anttila TORNIO

Suomen Yrittäjien jäsen

Verhoiluliike, verhoilua

Tarjoamme laadukkaat verhoilupalvelut luotettavasti yli 21 vuoden kokemuksella Kemi Tornio alueella. Ammattitaidolla huonekalujen, autojen, veneiden, moottoripyörien sekä moottorikelkkojen penkkien verhoilut sekä nahalla että kankaalla. Kangasnäytteistä voit valita mieluisesi kankaat, jotka tilaamme tai halutessasi voit tuoda omat kankaasi. Orient, Laurizon`s, Annala, Henry Borg tilauskankaat. Arviointikäynnit myös asiakkaan luona. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Palvelu:autoverhoilu
 
 

Emman verhoilu ja sisustus RAJAMÄKI

Verhoilua

Teemme niin julkisten tilojen, konttoreiden, kodinkalusteiden kuin autojenkin verhoilua. Valmistamme myös mainos- ja messulavasteet.

Hakusana:autoverhoilu
 
 
 
 

Verhoomo R.Harinen UUSIKARTANO

Verhoilutöitä

 
 
 

Muuta hakua

Autoverhoilua:

Ammattilaiset:

Liikkeet ja toimipaikat:

Toimialat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.