Autoverhoomot

Autoverhoomo · autoverhoomot · autoverhoomoita

Hakuehdolla autoverhoomot löytyi yhteensä 23 yritystä. Tulokset 1—20:

Verhoomo Hannu Pulkkinen HÄMEENLINNA

Suomen Yrittäjien jäsen

Verhoomo, verhoiluliike, verhoilutöitä

Verhoomo Pulkkinen, hoitaa kaikki verhoilutyöt ammattitaidolla, projektin koosta riippumatta. Olemme erikoistuneet julkisten tilojen, ajoneuvojen ja kotikalusteiden verhoiluun. Uudisverhoilun lisäksi teemme korjausverhoilut. Verhoilemme antiikkihuonekalut, julkiset tilat, ravintolat, toimistot, veneet, autot, museoautot, työkoneet, kelkat, pienlentokoneiden penkit ym. Valmistamme ulkoilupussia pyörätuoleihin. Myyn verhoilutarvikkeet, verhoilukankaat, nahat ja autoverhoilukankaat.

Aihepiiri:autoverhoomo
 
 

Verhoomo Lumonia OULUNSALO

Suomen Yrittäjien jäsen

Verhoomo, verhoiluliike

Verhoomo Lumonia - Löytyykö kotoasi kova vuodesohva? Kokoustilassa kuluneet tuolit? Rispaantuneet auton penkit? Uupuuko lampusta varjostin? Lumonia verhoilee ja kunnostaa vanhat ja uudet. Saat mukaasi yksilöllisen käsityöaarteen, joka kestää taas vuosia eteenpäin. Samalla säästät luontoa. Ajoneuvoverhoilu autoon, moottoripyörään, mönkijään ja veneeseen. Korjataan ja tuunataan risainen huonekalu mieleiseksi. Laurizon, Annala, Orient tilauskankaat. Nouto tarvittaessa. Avoinna Ma-to 10-17 pe 10-15.

Hakusana:autoverhoomo
 
 

Lahden Autosisustus Oy LAHTI

Moottoriajoneuvojen korjausta, moottoriajoneuvojen huoltoa

Teemme ammattitaidolla pakettiautojen sisustukset.Edustamme Modul-System huoltoautokalusteita, myös tavaratilojen vanerointia. Ota yhteyttä!

Aihepiiri:autoverhoomot
 
 
 
 

Verhoomo Seija Anttila TORNIO

Suomen Yrittäjien jäsen

Verhoiluliike, verhoilua

Tarjoamme laadukkaat verhoilupalvelut luotettavasti yli 21 vuoden kokemuksella Kemi Tornio alueella. Ammattitaidolla huonekalujen, autojen, veneiden, moottoripyörien sekä moottorikelkkojen penkkien verhoilut sekä nahalla että kankaalla. Kangasnäytteistä voit valita mieluisesi kankaat, jotka tilaamme tai halutessasi voit tuoda omat kankaasi. Orient, Laurizon`s, Annala, Henry Borg tilauskankaat. Arviointikäynnit myös asiakkaan luona. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Palvelu:autoverhoomo
 
 

Emman verhoilu ja sisustus RAJAMÄKI

Verhoilua

Teemme niin julkisten tilojen, konttoreiden, kodinkalusteiden kuin autojenkin verhoilua. Valmistamme myös mainos- ja messulavasteet.

Hakusana:autoverhoomo
 

Muuta hakua

Autoverhoomot:

Liikkeet ja toimipaikat:

Toimialat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.