Autovuokraamot

Autovuokraamo · autovuokraamot · autovuokraamoja

Hakuehdolla autovuokraamot löytyi yhteensä 138 yritystä. Tulokset 1—20:

Falck - Turku - Turun Autoklinikka Oy TURKU

Suomen Yrittäjien jäsen

Rengasliike, autovuokraamo, hinauspalveluita, tuulilasiasennusta, autopesula, kolarikorjaamo

Turun Autoklinikka - Falck Turku. Luotettavaa hinaus- ja tiepalvelua 24h/7. Hinaukset myös raskaalle kalustolle. Ripeät korjaukset ja huollot tienpäällä, oven avaukset, ojasta vedot ja renkaanvaihdot. Luota Turun Autoklinikkaan kun pelti kolisee, moottori piiputtaa, tuulilasi rikkoutuu tai rengas puhkeaa. Turun Autoklinikka on täyden palvelun autotalo: Hinauspalvelu, Kolarikorjaamo, Autohuolto, Rengasklinikka, Tuulilasiklinikka, Autopesula ja FIRENT Autovuokraamo. Lisää: www.autoklinikka.net.

Palvelu:autovuokraus, Autovuokraamo FIRENT Turku
Yhteystiedot: FIRENT Turku, Autovuokraamo
0207 700 740

 

RentCenter Tampere Oy TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Autovuokraamo, laitevuokraamo

Olemme tamperelainen perheyritys, jonka toimiala on autonvuokraus. Meiltä voit vuokrata henkilöautot, minibussit, pakettiautot, muuttoautot, kuorma-autot, peräkärryt, nokkakärryt, muuttolaatikot, muut muuttovälineet, pihakoneet ja siivouskoneet. Tarjoamme välineet edulliseen omatoimimuuttoon helposti yhden luukun periaatteella. Easy price pakettihinnat ovat edullisia. Vuokrauksen kesto voi vaihdella tunnista useisiin kuukausiin.

Palvelu:autonvuokraus
 

Autovuokraamo Unto A. Ollanketo Oy TAMPERE

Autokorjaamo, autovuokraamo, autohuoltoa

Vuokraamme henkilöautot, pakettiautot ja peräkärryt. Kaikki automme ovat käsivalinta vaihteisia sekä useat omaavat ilmastoinnin. Yleiset vuokrausehdot ja ajoneuvovaihtoehdot löydät kotisivuiltamme. Meillä myös autokorjaamo, missä mm.Volvo ja Renault tuntemus. Valtuutettu DEKK Partner (Pohjoismaiden suurin yksityisten rengasmyymälöiden omistama ketju) jälleenmyyjä sekä rengashotelli johon sinä voit tuoda omat renkaasi kausisäilytykseen.

Palvelu:autovuokraus, autovuokraamo
 

Falck Muonio - Hinauspalvelu Sadinmaa Oy MUONIO

Hinauspalveluita

Lapin Liikenneyrittäjät valitsivat Hinauspalvelu Sadinmaa Oy:n lappilaisen tavaraliikenteen hyväksi tekemästä työstä vuoden 2009 lappilaiseksi kuljetusyritykseksi. Olemme valtakunnalliseen Falck-ketjuun kuuluva, hinaus- ja tiepalveluja tarjoava yritys Muoniossa. Hinauspalveluihimme kuuluvat: raskaskalusto, kuorma-ja linja-autot, henkilö-ja pakettiautot, moottoripyörät, perävaunut, työkoneet, lukittujen auton ovien avaukset, käynnistykset ja välivarastointi.

Palvelu:autovuokraus
 

Lomabil Oy NOKIA

Suomen Yrittäjien jäsen

Autovuokraamo, matkailuautoja

Matkailuautoja vuokrattavana Tampereella! B-kortti riittää ajokortiksi. Tarvittaessa vuokrattavissa myös vuodevaatteet, pyyhkeet, astiasto ja ruoanlaittovälineet sekä puutarhakalusteet. Autot sijaitsevat Tampereella ja tuodaan vaikka pihaan, 50 km:n säteellä Tampereen keskustasta.

Palvelu:autovuokraus
 
 

Finn-Rent Oy HELSINKI

Autovuokraamo

Kruununhaka FINN-RENT OY [email protected] Maurinkatu 16, 00170, Helsinki Puhelin (09) 135 5919, (09) 135 2604 Fax (09) 135 5616 Lauttasaari FINN-RENT OY [email protected] Lauttasaarentie 52, 00200, Helsinki Puhelin (09) 677034 Fax (09) 135 5616

 
 

Antti Valkonen Tmi KUORTANE

Liikenteenohjauslaitteita, työturvallisuus

Meiltä vilkut, vilkkupanelit, taskulamput, Heat-it lämpöpakkaukset, turvakengät, heijastimet, heijastinliivit, liikenteenohjausliivit, Leatherman-tuotteet, työkalusalkut, hälytysvalopaneelit, liikenteenohjausmerkit, erikoiskuljetustaulut, varoituskilvet ym. hälytys- ja merkinantolaitteet. Myös rahtipalvelut, muuttokuljetukset, hinauspalvelut ja autovuokrausta.

Palvelu:Autovuokraamo
 
 

Scandia Rent Autovuokraamo Rovaniemi ROVANIEMI

Autovuokraamo

Autovuokraamo Rovaniemi. Auton vuokraus edullisesti, vaivattomasti ja luotettavasti. Scandia Rent Autovuokraus on suuri kotimainen autonvuokrausketju. Palvelun vakuutena on paikkakunnan olosuhteet ja tarpeet parhaiten tunteva paikallinen Scandia Rent-yrittäjä, joka tekee kaikkensa, että sinäkin vuokraat häneltä auton uudestaankin! Pyydä leasing tarjoukset pitkäaikaisiin autonvuokrauksiin! Rovaniemen vuokra-autopalvelut, henkilöauton, tila-auton, sijaisauton vuokraus myös päivystyksenä, 24 h.

Palvelu:autovuokraus Rovaniemi
 
 

Matkapörssi Oy HELSINKI

Matkatoimisto

Palveleva matkatoimisto kaukokaipuuseen tai pienempään hemmotteluun. Meiltä saat kätevästi makoisan rantaloman tai kulttuuri- tai ostosmatkan Euroopan vanhoihin kaupunkeihin. Haaveiletpa pitemmästä vierailusta tai pikaisesta pistäytymisestä, saat aina ammattitaitoista apua. Tutustu lähemmin kotisivulinkkimme kautta! Tervetuloa! Asiakaspalvelu vain netissä ja puhelimitse. Puhelinmyynti: ma-pe klo 09.00-17.00.

Palvelu:autonvuokrausta
 
 

Autohuolto J. Salo Oy NOKIA

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Autokorjaamo, huoltoasema, autovuokraamo, autopesula

Tervetuloa täyden palvelun huoltoasemalle. Kattava palvelutarjontamme pitää sisällään ravintolapalvelut (lounas, kahvila, á la carte), autohuollon- ja korjaamon palvelut, autopesula- ja autovuokrauspalvelut sekä autotarvikemyynnin. - Autojen, peräkärryjen ja autotrailereiden vuokraus - Autohuollot, ja -korjaukset - Auton ilmastoinlaitteiden huolto - Ravintola- ja kahvilapalvelut - Myymälä - Polttoaineet - Nestekaasu - Monimerkkikorjaamo - Autofit - Akut - Pikapesu

Palvelu:Autovuokraamo
 
 

Caseshop J L Kuljetus- ja suojalaatikot TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Pakkausten valmistaja

Valmistamme mittatilaustyönä kuljetuslaatikot, räkit, lentolaukut (flight cases), tarvikkeet ym. Vuokraamme myös autoja orkestereiden käyttöön. Tervetuloa!

Palvelu:autovuokraamo
 
 

Kuljetus Kassinen Oy KEMPELE

Suomen Yrittäjien jäsen

Matkailuautoja, limusiini

Kuljetus Kassinen - vuokraa asuntoautoja, asuntovaunua ja limousinea Kempele - Oulu. VUokraamme modernit, nykyaikaiset hyvin varustellut asuntoautot, joissa matkailet hyvillä mielin. Asuntoautoja kolme, joista kahteen voi ottaa lemmikin mukaan. Asuntovaunun vuokraus: Adrian perhevaunu 7:lle. Lincoln Town Car - Limousine kyydillä saat luxus kyydin hääpaikalle, eläkepäivien viettoon, polttareihin ja muihiin tähtihetikiin. Katso kuvat ja varaustilanne verkkosivuilta tai soita.

Hakusana:autovuokraamot
 
 

Easy Rent Helsinki HELSINKI

Autovuokraamo

Tarvitsetpa pikkuautoa kaupunkiin tai farmaria mökkireissulle, Easyrentiltä löydät sopivan menopelin. Helppo ja halpa tapa vuokrata auto. Meiltä sekä henkilöautot että pakettiautot.

 
 

Tiinan Automaalaamo avoin yhtiö HYVINKÄÄ

Moottoriajoneuvojen korjausta, moottoriajoneuvojen huoltoa

Tiinan Automaalaamon palveluihin kuuluvat mm: - Monipuoliset maalaustyöt - Autotarrat ja -teippaus - Peräkärryn ja pakettiauton vuokraus - Avant -pienkuormaajan vuokraus Sorakauha Kaivuri Puunpilkkoja (max 300mm) Repijä kantojen ja kivien irroitukseen Ota yhteyttä ja pyydä kilpailukykyinen tarjous!

Hakusana:apaketti autonvuokraus
 
 

Hertz Joensuu JOENSUU

S-ryhmän jäsen

Autovuokraamo

 
 

Investica Oy ESPOO

Autojen vuokrausta

Pakettiautovuokraus.fi on Espoon Leppävaarassa toimiva vuonna 2003 perustettu pakettiautojen vuokraamiseen erikoistunut autovuokraamo. Edullisten hintojemme lisäksi meille on tärkeää asiakkaan tyytyväisyys autoihimme ja palveluumme. Siksi uskallamme väittää omaavamme Espoon parhaan hinta/laatu -suhteen! Palvelemme jokaisena päivänä. Pakettiautojen nouto- ja palautusajat ovat ma-pe 8-9, 12-13, 16-17 tai 20-21, la-su 9, 17 ja 21. Ei jatkuvaa päivystystä joten saavuthan sovittuun aikaan

Palvelu:autovuokraamo Espoo, autovuokrausta Espoo
 
 

Elämysvuokraamo Fast Motors Oy HELSINKI

Autovuokraamo, elämystoimintaa

Elämysvuokraamo Fast Motors Oy on Suomen suurin erikois- ja urheiluautovuokraamo. Fastmotors tarjoaa vauhdinnälkäisille ja elämysten ystäville erilaisia urheilu- avo-, edustus- ja erikoisautoja, jotka eivät jätä ketään kylmäksi. Myös muut erikoisemmat kulkuneuvot kuten vesijetit, moottorikelkat, moottoripyörät, Limousiinit, Luxus-jahdit, helikopterit sekä lentokoneet kuuluvat kalustoomme.

 
 

FA-NI Cars - autofixaus, autovuokraus ja autokauppa PIETARSAARI

Suomen Yrittäjien jäsen

Autojen vuokrausta, autojen fiksausta

Fa-Ni Cars autofixaus ja autokauppa. Autojen myynti, vaihto, osto ja vuokraus Pietarsaaressa. Aina ei tarvitse uutta autoa, kunnon kuuraus riittää! Autopesu, kiillotuspesu, vahaus ja lakkasuojaus 10 vuoden kokemuksella. Palveluihimme kuuluu ajoneuvon sisätilojen puhdistus, penkkien pesu, auton imurointi, teippausten poisto ja hajunpoisto. Kun tarvitset väliaikaisesti vuokra-autoa, kuljetuskalustoa tai muuttoautoa, vuokraamme käyttöösi pakettiauton, 8 paikkaisen minibussin tai kevyt kuorma-auton.

Aihepiiri:Autovuokraamo Pietarsaari
 
 

Autovuokraamo Telmiina HARJUNPÄÄ

Autovuokraamo

Huokeat vuokra-autot Ulvilasta! Olemme yksityinen autovuokraamo. Kun tarvitset autoa, peräkärryä tai pakettiautoa lainaksi, tervetuloa meille, meillä palvellaan. Palvelemme aamusta iltaan. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Hakusana:autovuokrausta autovuokraamo, autonvuokraus, autovuokraukset, autovuokraus
 

Muuta hakua

Autovuokraamot:

Liikkeet ja toimipaikat:

Toimialat:

Tuotteet ja palvelut:

Yritykset ja organisaatiot:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.