Bitumia

Bitumi · bitumia · bitumit

Hakuehdolla bitumia löytyi yhteensä 14 yritystä.

Eristysliike Sarttila Oy SALO

Kattotöitä, katon rakennusta

Eristysliike Sarttila Oy on perustettu vuonna 1990. Toimintamme pääpaino on kattourakoinnissa SBS- kumibitumikermeillä. Teemme myös tiili- ja peltikattotöitä. Yrityksemme on Kattoliitto Ry:n jäsenliike ja kuulumme Kattoliiton seurantajärjestelmän piiriin.Yrityksessämme on käytössä laatujärjestelmä, joka takaa tilaajalle parhaan mahdollisen lopputuloksen kussakin kohteessa. Yrityksemme on Rakentamisen Laatu RALA Ry:n asiakasyritys.Urakointi tapahtuu koko Etelä-Suomen alueella.

Tuote:bitumi
 

Tmi Kattopasit PAIMIO

Kattotöitä

Tmi Kattopasit on paimiolainen kattotöihin erikoistunut yritys. Olemme erikoistuneet huopakattotöihin ja kattojen vesieristyksiin. Kattotyöt tehdään yli 15 vuoden ammattitaidolla! Asiakkaitamme ovat yritykset ja yksityiset. Teemme huopakatot aliurakointina omakotitaloista teollisuushalleihin. Toimimme koko Etelä- ja Länsi-Suomen alueella! Kysy lisää kattoalan palveluistamme.

Palvelu:bitumikate
 

Varsinaisbitumi Oy TURKU

Kattotöitä

Varsinaisbitumi Oy asentaa teollisuus- ja liikekiinteistöjen sekä taloyhtiöiden katoille kumibitumista ja polyesterikuidusta valmistettua Eurogum-katetta. Se on huopakattojen aatelia. Teemme myös piha- ja parkkitasojen vesieristystöitä. Korjaustarjouksemme sisältää maksuttoman kattoanalyysin sekä työn "avaimet käteen" periaatteella. Kysy myös vuosihuoltosopimustamme. Varsinaisbitumi Oy:llä on RALA-pätevyystodistus. Katso lisää www -sivuiltamme. Calling outside Finland: + 358 (0) ...

Materiaali:bitumi
Valmistaa:bitumikatteet
 
 

Lapin Kattomestarit Oy ROVANIEMI

Katon rakennusta

Lapin Kattomestarit Oy on pohjoisen katto- ja vedeneristysrakentamisen asiantuntija. Käytämme kotimaisia Nordic Waterproofing Oy:n Kerabit-kumibitumikermejä. Kauttamme mm. bitumi-, palahuopa-, sekä kolmiorimakatteet. Palveluihimme kuuluvat myös lämmön- ja vedeneristystyöt, korjaukset sekä saneeraukset mm. muutostyöt mineriitti- ja peltikatosta huopakatoksi. Toimimme Lapin läänin ja Pohjois-Suomen alueella tunturiseutu mukaan lukien (Koillismaa, Kuusamo, Kemijärvi, Ruka, Rovaniemi).

 

Muuta hakua

Bitumia:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.