Bitumikatto

Bitumikatto

Hakuehdolla bitumikatto löytyi yhteensä 7 yritystä.

Eristysliike Sarttila Oy SALO

Katon rakennusta, kattotöitä

Eristysliike Sarttila Oy on perustettu vuonna 1990. Toimintamme pääpaino on kattourakoinnissa SBS- kumibitumikermeillä. Teemme myös tiili- ja peltikattotöitä. Yrityksemme on Kattoliitto Ry:n jäsenliike ja kuulumme Kattoliiton seurantajärjestelmän piiriin.Yrityksessämme on käytössä laatujärjestelmä, joka takaa tilaajalle parhaan mahdollisen lopputuloksen kussakin kohteessa. Yrityksemme on Rakentamisen Laatu RALA Ry:n asiakasyritys.Urakointi tapahtuu koko Etelä-Suomen alueella.

Tuote:bitumikatot
 

Protan Kattopalvelu Oy VANTAA

Suomen Yrittäjien jäsen

Katon rakennusta

Protan Finland on Suomen suurin yksikerros-vesikatteiden maahantuoja ja kokonaisvaltaista asennuspalvelua tarjoava yritys. Pohjolan vaativaan ilmastoon suunniteltu Protan- vesikate suojaa teollisuushallit, urheiluhallit, liikekiinteistöt, kerrostalot, rivitalot ja omakotitalot vuosikymmeniksi eteenpäin. Protan Kattohuolto päivystää 24 h/vrk. Kiireisiin huoltotöihin erikoistunut kattohuoltoyksikkö hoitaa kaikki pikaisia toimia edellyttävät korjaukset.

Palvelu:bitumikatto, bitumikaton korjaus
 

Katto 2000 Oy HELSINKI

Katon rakennusta

Katto 2000 Oy on perustettu vuonna 2003. Teemme bitumikattotyöt käyttäen katteina Trelleborg Oy:n valmistamia kumibitumikermejä. Toiminta-alueenamme on Uusimaa (Helsinki, Espoo, Vantaa). Teemme huopakattotyöt uudiskohteisiin ja saneerauskohteisiin. Henkilökunnallamme on pitkäaikainen kokemus ja vankka ammattitaito vesikatto- ja vedeneristystöistä. Yhtiömme luottoluokitus on AAA-luokka, Rakentamisen Laatu (RALA) Ry:n pätevyystodistus sekä olemme Kattoliitto Ry:n jäsenyritys.

Palvelu:bitumikatto
 

Tmi Kattopasit PAIMIO

Kattotöitä

Tmi Kattopasit on paimiolainen kattotöihin erikoistunut yritys. Olemme erikoistuneet huopakattotöihin ja kattojen vesieristyksiin. Kattotyöt tehdään yli 15 vuoden ammattitaidolla! Asiakkaitamme ovat yritykset ja yksityiset. Teemme huopakatot aliurakointina omakotitaloista teollisuushalleihin. Toimimme koko Etelä- ja Länsi-Suomen alueella! Kysy lisää kattoalan palveluistamme.

Palvelu:bitumikatto
 

Varsinaisbitumi Oy TURKU

Kattotöitä

Varsinaisbitumi Oy asentaa teollisuus- ja liikekiinteistöjen sekä taloyhtiöiden katoille kumibitumista ja polyesterikuidusta valmistettua Eurogum-katetta. Se on huopakattojen aatelia. Teemme myös piha- ja parkkitasojen vesieristystöitä. Korjaustarjouksemme sisältää maksuttoman kattoanalyysin sekä työn "avaimet käteen" periaatteella. Kysy myös vuosihuoltosopimustamme. Varsinaisbitumi Oy:llä on RALA-pätevyystodistus. Katso lisää www -sivuiltamme. Calling outside Finland: + 358 (0) ...

Palvelu:bitumikatto
 

Varsinaisbitumi Oy Etelä-Suomi VANTAA

Katon rakennusta, kattotöitä

Varsinaisbitumi Oy asentaa teollisuus- ja liikekiinteistöjen sekä taloyhtiöiden katoille kumibitumista ja polyesterikuidusta valmistettua Eurogum-katetta. Se on huopakattojen aatelia. Teemme myös piha- ja parkkitasojen vesieristystöitä. Korjaustarjouksemme sisältää maksuttoman kattoanalyysin sekä työn "avaimet käteen" periaatteella. Kysy myös vuosihuoltosopimustamme. Meillä on RALA-pätevyystodistus. Toimimme pääkaupunkiseudulla. Katso lisää www-sivuiltamme. Calling outside Finland:+ 358 (0) ...

Valmistaa:bitumikatto
 
 

Lapin Kattomestarit Oy ROVANIEMI

Katon rakennusta

Lapin Kattomestarit Oy on pohjoisen katto- ja vedeneristysrakentamisen asiantuntija. Käytämme kotimaisia Nordic Waterproofing Oy:n Kerabit-kumibitumikermejä. Kauttamme mm. bitumi-, palahuopa-, sekä kolmiorimakatteet. Palveluihimme kuuluvat myös lämmön- ja vedeneristystyöt, korjaukset sekä saneeraukset mm. muutostyöt mineriitti- ja peltikatosta huopakatoksi. Toimimme Lapin läänin ja Pohjois-Suomen alueella tunturiseutu mukaan lukien (Koillismaa, Kuusamo, Kemijärvi, Ruka, Rovaniemi).

Palvelu:bitumikatto korjaukset
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.