Cateringia

Catering · cateringia · cateringit

Hakuehdolla cateringia löytyi yhteensä 330 yritystä. Tulokset 1—20:

Syöte Resort Pärjänkievari SYÖTE

Kahvila, pizzeria, ravintola, kokoustilat

Matkailuvaunualue ja ravintola sijaitsevat Pärjänkievarin kupeessa Isosyötteen Laskettelukeskuksessa. Pärjänkievari on rinneravintolan lisäksi viihderavintola, tanssiravintola ja ruokaravintola. Viikonloppuisin ravintolassamme elävää musiikkia ja karaokea. Tilojamme voit varata myös kokouksiin, perhejuhliin ja illnviettoihin. Ravintolapalveluiden lisäksi alueellamme uudet saunatilat,hulppeat huoltotilat, erillinen nuorisotila, grillikota, suksien huoltotila, kaapeli Tv ja langaton wlan verkko.

Palvelu:Catering palveluita
 

Viihde- ja Matkailukeskus Merihelmi KUIVANIEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Lounasravintola, ravintola, kokoustilat

4-tien varrella E 75, Kuivaniemessä meren rannalla Viihde-ja matkailukeskus Merihelmi tarjoaa maittavat lounasta noutopöydästä, laadukkaat ruoka-annokset keittiöstämme, ryhmäruokailut tilausajoryhmille, A-oikeuksin varustetun ravintolan palvelut, aurinkoterassi kesäisin merinäköalalla. Rannassa torni, jossa kaukoputki, maisemien tarkempaan katselemiseen. Ravintolassamme ohjelmaa, kuten tanssia, karaokea, tapahtumia. Kokoustiloja isommallekin kokousryhmälle.

Palvelu:Catering palveluita
 

Raahen Ammattiopisto RAAHE

Kauppakamarin jäsen

Ammatillinen oppilaitos, koulutusta, koulu

Raahen ammattiopisto on sinun valintasi, jos haluat itsellesi ammatin jolla pääset nopeasti työelämään. Käytännön osaaminen on jotain, mitä ei saa kaupasta eikä suoraan kirjoista. Raahen koulutuskuntayhtymän arvoja ovat ihmisläheisyys, me-henki sekä myönteinen ja kannustava toimintaympäristö, jotka antavat mahdollisuuden luovuuteen, laadukkaaseen työskentelyyn ja ammatilliseen kehittymiseen opiskelijana, opettajana ja työntekijänä. Opintolinjamme löytyvät nettisivuiltamme. Tule ja tutustu!

Tuote:Hotelli-, ravintola- ja cateringalan koulutusohjelma
 

Hotelli Raahen Hovi - Ravintola Hovinarri RAAHE

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Ravintola, majoitusta, hotellipalveluita

Hotelli Raahen Hovi - Ravintola Hovinarri: laadukkaat hotellipalvelut ja tunnelmallinen ala carte ravintola Raahen sydämessä. Hotellissamme on 92 huonetta ja saunaosasto, 8 sviittiä ja erikoisvarusteltu huone liikuntarajoitteiselle. Raahen Hovista ruoka- ja catering palvelut sekä juhlatilat: puitteet suurempienkin tapahtumien ja juhlien järjestämiseen. Tiloissamme Raahen Kauppaporvarin kokous- ja kongressitilat. Tule yksin tai ryhmässä, parittain tai porukalla pidämme sinusta hyvän huolen.

Palvelu:catering
Yhteystiedot: Raahen Hovi, Catering, kokouspalvelut, tilojen vuokraus


 

RAVINTOLA.FI

Kauppakamarin jäsenMaRa ry:n jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Baari, pubi, yökerho, ravintola

RAVINTOLA.FI - SUOMEN SUURIN RAVINTOLA. Yli 10 000 asiakaspaikkaa, 600 tarjoilijaa, 514 ruokalajia, 60 baaritiskiä. Löydä lempiravintolasi helposti kaupunkikohtaisesta jaottelusta tai ravintolakohtaisista esittelyistä. Päivän ajankohtaiset tapahtumat, lounaat ja tarjoukset esitellään nopeasti ja vaivattomasti heti etusivulla. Palvelutarjontaamme on asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöitävissä oleva, avaimet käteen -periaatteella toimiva myyntipalvelu. Lähde tutkimusmatkalle Ravintola.fi maailmaan!

Palvelu:Catering
 

Asumispalvelukeskus Wilhelmiina HELSINKI

Hyvinvointipalveluja, asumispalveluita, hoivapalvelua

Wilhelmiina on erikoistunut asumis-, kuntoutus- ja hoivapalveluihin sekä hyvinvointi- ja liikuntapalveluihin.

Hakusana:catering
 

Indian Cuisine -in english OULU

MaRa ry:n jäsen

Ravintola

Since 2007 our restaurant has offered first class culinary tastes for the friends of exotic food in downtown Oulu. The sophisticated use of spices and herbs is what gives the Indian kitchen its famous reputation of soothing intensity and creativity. Our servings feed both your soul and body, with beautiful colors and generous portions. Our service is fast and with every order, a smile is included! There are chairs for 58 person in our cozy restaurant.

Palvelu:Catering
 

Lounas- ja tilausravintola Keidas YLÖJÄRVI

MaRa ry:n jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Lounasravintola, juhlapalvelu, ravintola

Ravintola Keidas on viihtyisä ja tilava 120 paikkainen lounas- ja juhlaravintola Ylöjärvellä. Sijaitsemme kauniilla, rauhallisella ja keskeisellä paikalla Ylöjärven kirkon vieressä.Upeat puistonäkymät!Olemmekin läheinen juhlatila esim.hää-, rippi-,kaste- ja muistotilaisuuteen. Meiltä myös ammattitaidolla pitopalvelu esim. srk-keskukseen. Ravintolan tilat voi kätevästi jakaa sopivaksi tilaksi tilaisuuteen kuin tilaisuuteen 30-120 henkilölle. Kabinetissa kokoukset ja koulutukset palveluineen .

Palvelu:catering
 

Villa Haikari LOHJA

Tilausravintola, juhlapalveluja, kesäravintola

Villa Haikari on Lohjanjärven rannalla sijaitseva upea vanha puinen huvila, joka tarjoaa romanttiset puitteet niin kahveille, ruokailulle kuin illanviettoonkin. Villa Haikarissa voit järjestää hauskat syntymäpäivät, kesäjuhlat tai vaikka häät. Meiltä löytyy palveluita niin isoille kuin pienillekin ryhmille sekä yritystilaisuuksiin. Meiltä löytyy myös upea kesäterassi. Etsitkö kesäksi juhlapaikkaa? Ota yhteyttä niin järjestämme Teille ikimuistoiset juhlat!

Palvelu:catering, catering-palvelut
 

Ravintola Bufferi PIRKKALA

Suomen Yrittäjien jäsen

Lounasravintola, catering-yritys, ravintola, tilausravintola

Me Bufferissa luotamme käsin tekemiseen ja lähituottajien raaka-aineisiin. Aamiaisbuffetti tuoreine sämpylöineen, maittava kotiruokalounas – myös kevyemmällä vaihtoehdolla ja monipuoliset a´la carte-listat sesongin herkkuineen takaavat maistuvat hetket Bufferissa. Mahdollistaaksemme sinulle hyvän pelituloksen, varustamme vitriinimme suolaisin, makein ja vähähiilihydraattisin pelieväin.

Palvelu:Catering pirkkala
 

TOMO sushibar OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Ruokaravintola, itämainen ravintola

Tomo palvelee Oulun Stockmannin 4:ssä kerroksessa. Ravintolassamme nautittu tai take away -sushi on erilainen ateriavaihtoehto. Sushi tehdään aina tuoreista raaka-aineista, tunteella ja taidolla. Sushi-ateriapalvelumme tarjoaa kätevän ja tyylikkään catering-vaihtoehdon erilaisiin tapahtumiin: illanistujaisiin, juhliin, yritysten asiakas- ja henkilöstötilaisuuksiin, teemailtoihin jne. Meiltä voit tilata juuri haluamasi sushivalikoiman.

Hakusana:catering
 
 

Ramegos Oy TORNIO

Ohjelmapalveluja

Jo 20 vuoden ajan ”Palvelua sydämellä” ajatuksella olemme tuottaneet ohjelmia vapaa-aikaan sekä yksityisille että yrityselämän tapahtumien yhteyteen. Eräs perusajatuksiamme on ollut muokata ohjelmia jotka ovat toteutettavissa mahdollisuuksien mukaan ympäri vuoden , vuoden aikaan sopivaksi versioituna. Muun muassa näin toivomme helpottavamme uusien ja tuotteitamme jo kokeilleiden asiakkaidemme tapahtumasuunnittelua. Tarvittaessa verkostomme tukee lopputuloksen toteutumista.

Palvelu:cateringpalvelut
 

Helsingin Vesibussit Oy HELSINKI

Laivaristeilyjä, risteilyjä

Unohtumattomia merielämyksiä Sinulle ja seuralaisillesi. 90-150 paikkaiset suomalaiset puulaivamme luovat puitteet kauneimpaan suomalaiseen kesäiltaan. Siipiratasalus Vispilä kyyditsee koko yrityksen henkilöstön sekä muut vieraasi pitkin kauneinta Helsingin vesitietä. Saat tilausristeilyt niin perhe- ja sukujuhliin kuin myös yritys- ja virkistystilaisuuksiin. Reittivalinta ja herkullinen tarjoilu sovitaan tapauskohtaisesti. Korkeasaaren liikenne. Pyydä tarjousta meiltä risteilykaudesta 2013.

Hakusana:cateringpalvelu, catering palvelu
 
 

Aalto Catering/Varjakan Kartano VARJAKKA

MaRa ry:n jäsen

Tilausravintola, kokoustilojen vuokrausta

Varjakan Kartano on historiallinen nähtävyys Oulunsalon Varjakassa meren äärellä.Kartanon juhlatilat ovat vuokrattavissa kokouksiin, illanviettoihin ja perhejuhliin. Aaltoravintola Oy isännöi nykyisin Varjakan Kartanossa. Järjestämme juhlatilaisuuksia täydellisellä tarjoilulla.

 
 

TILAUSKEITTIÖ-BUEN GUSTO PINSIÖ

Suomen Yrittäjien jäsen

Pitopalvelu

Suunnitteletko tilaisuutta,joka muistetaan hyvästä ruoasta?Buen Gusto on tilauskeittiö palveluksessasi-Hyvällä Maulla!Voit tilata meiltä esimerkiksi:kokoustarjottavat,ruokakokonaisuuksia tapahtumaan kuin tapahtumaan tai kahvipöytätarjottavat juhlatilaisuuksiin. Voit tilata meiltä kokonaispalvelun, johon sisältyy ruoan lisäksi myös esillepano ja tarjoilu. Jos tarvitset ainoastaan tarjottavat tilaisuuteen, toimitamme ne sinulle sovittuna aikana sovittuun paikkaan.Järjestämme myös muistotilaisuudet

Palvelu:catering
 
 

Helsingin Kulinaarinen Instituutti Oy HELSINKI

Koulutusta, kokkikoulu

Ruokakursseja - 3 tunnin Kokkauspajat tai koko päivän kestävät Teemakurssit. Vaihtoehtona elämys- ja seikkailutapahtumille järjestämme yritysryhmille ja ystäväporukoille kokkausiltoja. Muistorikkaat yllätysjuhlat alkavat keittiöstä. Kokkausjuhlat upeassa jugend-talossa Helsingin ydinkeskustassa tai Lempäälässä noin 1,5 tunnin ajomatkan päästä Helsingistä. Myös catering-palvelut

Palvelu:Catering
 
 

Vatungin Kalatuote Oy KUIVANIEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Kalankasvatusta

Vatungin Kalatuote tuottaa Perämerellä kasvatettua kirjolohta ja kirjolohijalosteita. Päätoimiala kalanviljely, kirjolohen kasvatus, perkaus ja jatkojalostus. Tuotteita perattu kirjolohi, kirjolohifileet, ruodottomat kirjolohikuutiot, -suikaleet ja –annospalat sekä kirjolohimassa. Kirjolohifileet ruodottomina, nahattomina, siivutettuna tai graavattuna. Myös pakastettuja tuotteita. Asiakkaina tukkuliikkeet, kalaliikkeet, suurkeittiöt ja vähittäisliikkeet. Kalan myynti tilauksesta kotitalouksille.

Aihepiiri:kirjolohituotteet myös catering - pitopalvelu yrityksille
 
 

Emmi Catering Oy TURKU

Suomen Yrittäjien jäsen

Ravintolakoneita

Emmi Catering Oy on aktiivinen, asiantunteva ja palveleva uusiin kahvila- ja ravintolalaitteisiin erikoistunut yritys. Vahvuuttamme on myös soveltuvat alan pientarvikkeet, joilla täydennämme valikoimaamme koko ajan. Toimialueenamme on koko Suomi! Tutustu kotisivuihimme ja hyvään laadukkaaseen tarjontaamme. Kysy rohkeasti myös muita vaihtoehtoja, joita tarvitset käyttöösi.

 
 

endivo / Matservice - Ruokapalvelu K.Mård (på svenska) PIETARSAARI

Suomen Yrittäjien jäsen

Juhlapalvelu, ravintola, ateriapalveluita

Matservice står till tjänst just för Dig. Vi ordnar dimissioner, födelsedagar, släktträffar, kvällsbjudningar m.m. efter dina önskemål. Högklassiga luncher serveras alla vardagar kl 10:30–13.30 vid Lunchrestaurang Strengberg, Östanlids matservering och Meteoriten i Bennäs. Vi serverar en smaklig måltid i Jakobstad, Vasa, Nykarleby trakten.

Palvelu:catering
Yhteystiedot: Catering beställningar
06 788 8750
06 788 8779 (fax)

 
 

endivo / Ruokapalvelu - Matservice K.Mård PIETARSAARI

Suomen Yrittäjien jäsen

Henkilöstöravintola, catering-yritys, juhlapalveluja

Ruokapalvelu on juuri Sinun käytössäsi. Järjestämme tilaisuuden kuin tilaisuuden kun kyseessä on päättäjäiset, syntymäpäivät, perhetapaamiset, perhejuhlat, sukujuhlat, hartaustilaisuus, iltatilaisuus, iltatarjoilu. Aina asiakkaan toivomusten mukaan. Laadukkaat lounaat tarjoamme päivittäin lounasravintoloissamme klo. 10:30 - 13:30 välisenä aikana. Tarjoamme ruokailun ja juhlapalvelun Pietarsaari-, Vaasa-, Uusikaarlepyy- alueella.

Yhteystiedot: Catering tilaukset
06 788 8750
06 788 8779 (fax)

 

Muuta hakua

Cateringia:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.