Elintarvikeala

Elintarvikeala

Hakuehdolla elintarvikeala löytyi yhteensä 333 yritystä. Tulokset 1—20:

Kuljetinvalmistaja - Turun Kuljetinasennus Oy LIETO

Suomen Yrittäjien jäsen

Kuljetinlaitteita, kuljetinjärjestelmien valmistaja, kuljetinhihnoja, kuljetinhihnojen huoltoa

Turun Kuljetinasennus on perheyritys Liedossa. Suunnittelemme, rakennamme ja huollamme teollisuuden kuljettimet kaikkialla Suomessa.Valmistamme jätteenkäsittelykuljettimet, lääketeollisuuden kuljettimet, apteekkikuljettimet, pesukuljettimet, puuteollisuuden ja pakkausteollisuuden kuljettimet. Kuljetinhihnat,ketjukuljettimet,hihnakuljettimet,rullakuljettimet,lamellikuljettimet,modulihihnakuljettimet,nostokuljettimet, verkkokuljettimet kaarrekuljettimet,siirtolaitteet asennettuina.

Aihepiiri:Elintarviketeollisuuden kuljettimet
 

Snellman Oy Ab PIETARSAARI

Elintarviketeollisuutta, lihanjalostusta, lihajalosteita

Snellmanin Lihanjalostus Oy on valmistanut korkealaatuisia liha-ja leikkeletuotteita jo 60 vuotta. Toimintaan kuuluvat hankinta, teurastus, lihan paloittelu ja jalostus sekä erilaisten lihavalmisteiden valmistus. Leikkele- ja maksatuotteet sekä kuluttajapakattu liha ovat Herra Snellmanin vahvuuksia. Herra Snellman on nähnyt kulutustrendien menevän ja tulevan 60-vuotisen toimintansa aikana, mutta laadusta hän aikoo pitää aina tiukasti kiinni.

 

Diodema HELSINKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Työasujen valmistaja, työvaatteita

Laatua työpaikalle! Diodema on työ- ja ammattiasujen maahantuoja sekä jälleenmyyjä. Jo kymmenen vuotta olemme toimittaneet luotettavasti terveydenhuollon sekä hotelli- ja ravintola-alan ammattilaisille sopivat korkealaatuiset työasut. Myös teollisuuden työvaatteet. Sekä miesten että naisten työvaatteissa kattava muodikas mallisto, jossa hinta-laatusuhde on kohdallaan. Materiaalissa huomioitu joustavuus, teollisen pesun ja valkaisun kesto. Huom! OPPILAITOSTARJOUS! Klikkaa kotisivuillemme!

Tuote:elintarviketeollisuuden työvaatteet
 
 

Aromtech Oy TORNIO

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Elintarviketeollisuutta, luontaistuotteita, luontaistuoteala

Aromtech Oy on erikoistunut valmistamaan arktisten marjojen siemenöljyjä ja bioaktiivisia uutteita. Näistä raaka-aineista Aromtech valmistaa ravintolisätuotteita, joista tunnetuin on Suomessa jo 15 vuotta myynnissä ollut Omega7 Tyrniöljykapseli. Tuotteet valmistetaan ympäristöystävällisellä SFE-uuttotekniikalla ainoastaan kasviperäisistä raaka-aineista.

 
 

Nekopa Oy TURENKI

Metallin työstöä

Olemme Turenkilainen alihankintakonepaja, joka on erikoistunut yksittäiskappaleiden ja piensarjojen valmistukseen. Raaka-aineena käytämme perusteräksen lisäksi muun muassa haponkestävää terästä, alumiinia, pronssia ja muovia. Hankimme raaka-aineet ja pintakäsittelyt sovitusti. Kauttamme jyrsintä, aarporaus, sorvaus, työstökeskustyöt ym.

Asiakkaina:elintarviketeollisuus
 
 

Kasvishovi Oy OULU

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Elintarvikealan erikoisliike

Kasvishovi on pohjoissuomalainen elintarvikkeiden asiantuntija, jolle tärkeitä arvoja ovat tuoreus, terveys, lähiruoka ja asiakaslähtöisyys. Tunnetuimpia tuotteitamme ovat monipuoliset valmissalaattivalikoimamme, joita toimitamme sekä kauppoihin että suurkeittiöihin. Kasvishovin tuotevalikoimasta saat terveellisyyden lisäksi keveyttä, upeita makuelämyksiä ja väriä lautasellesi! Tuotevalikoimaamme kehitetään koko ajan ja uutuuksia tulee pian kauppojen hyllyille. Seuraa siis kotisivujamme!

 
 

Palmiatek Oy PORI

Elintarvikealan koneiden valmistaja

Olemme erikoistuneet kuljetin- ja kuljetinjärjestelmien sekä elintarviketeollisuuden koneiden ja laitteiden valmistamiseen. Teemme myös erilaisia alihankintatöitä. Ole hyvä ja käy katsomassa palveluistamme lähemmin linkin kautta kotisivuiltamme.

Palvelu:elintarvikealan koneet
 
 

Herman's - Fin-Mellis Oy SÖDERKULLA

Elintarvikealan myyntiedustaja

Pääasiallinen toimialueemme on maustekastikkeiden ja mausteiden valmistaminen oman kehittelyn ja omien reseptien pohjalta. Valmistamiamme tuotteita on saatavissa miedoista erittäin vahvasti maustettuihin, mutta kaikki tuotteemme ovat maukkaita ja osassa on aasialaisia vivahteita. Asiakkainamme on niin kuluttajia, ravintoloita ja suurkeittiöitä kuin muu elintarviketeollisuuskin. Markkinoimme tuotteitamme omilla tuotemerkeillämme kuten HERMAN´S.

 
 

Dosetec Exact Oy NASTOLA

Suomen Yrittäjien jäsen

Vaakoja, elintarvikealan koneiden valmistaja

Dosetec Exact Oy Älykästä annostus- ja punnitusteknologiaa ja toimivia ratkaisuja tuotannon automatisointiin Dosetec Exact Oy suunnittelee, markkinoi ja valmistaa annostusjärjestelmiä sekä punnitus- ja annostelulaitteita elintarvike-, kemia-, rakennusaine- ja terästeollisuudelle.

 
 

Multivac Oy KERAVA

Agentuuritoimintaa

Tavoitteenamme on olla ensisijainen pakkauskone- ja linjatoimittaja asiakkaillemme. Tähän tavoitteeseen pääsemme toimittamalla korkealaatuisia laitteita ja kokonaistoimituksia sekä tarjoamalla laadukasta huoltoa ja varaosapalvelua laitteiden koko elinkaaren ajan.

Hakusana:elintarviketeollisuuden koneet
 
 

MP-Maustepalvelu Oy HÄMEENLINNA

Mausteiden valmistaja

Kehitämme, valmistamme ja myymme elintarviketeollisuuden käyttämiä raaka-aineita ja niiden seoksia. Valikoimissamme on mm. mausteet ja niiden seokset, makkaramausteet, seokset jauhelihatuotteille, marinadit ja marinadiseokset, majoneesiseokset, kastikeainekset ja keittoainekset sekä elintarvikelisäaineet. Tarkempaa tietoa löydät kotisivuiltamme.

Kohderyhmä:elintarviketeollisuuden raaka-aineet, elintarviketeollisuuden seokset
Asiakkaina:elintarviketeollisuus
 
 

Saarioinen Oy TAMPERE

Kauppakamarin jäsen

Elintarviketeollisuutta

Saarioinen on kotimainen, yksityisessä omistuksessa oleva elintarvikealan konserni, joka kuuluu Suomen johtavien ruokatalojen joukkoon. Päämääränä Saarioisella on tarjota kysyntää vastaavia, ravitsemuksellisesti korkeatasoisia, maistuvia ja helposti käytettäviä turvallisia elintarvikkeita.

 
 

Kajaanin Laatuperuna Oy PALTANIEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Elintarviketeollisuutta, vihanneskuorimo

Toimitamme laadukkaita ja tuoreita tuotteita Kajaanin ja lähikuntien ravintoloihin, suurtalouskeittiöihin ja laitoksiin. Tarjoamme kuoripäälliset pestyt: perunat, porkkanat ja lantut. Kuoritut: perunat, porkkanat, lantut, kaalit ja sipulit. Tuoteet saatava myös vakuumiin pakattuna, jolloin tuotteella pidempi käyttöaika. Toimitamme tuotteita kuutena päivänä viikossa. Näin pystymme takaamaan tuotteen tuoreuden. Tuotteemme on aina valmistettu vuorokauden sisällä tuotteen saapumisesta asiakkaalle.

 
 

Vino Fino Finland Oy LITTOINEN

Elintarvikealan erikoisliike

Vino Fino Finland Oy on perustettu vuonna 1996 ja toimimme espanjalaisten alkoholituotteiden sekä oliivien, riisien, öljyjen, lihajalosteiden, juustojen ja viinien maahantuojana ja tukkumyyjänä. Yhtiön toimipaikka on Turussa, jossa sijaitsee oma verovapaa varasto. Laadukkailla tuotteilla, hyvällä ja joustavalla palvelulla ja edullisella hintatasolla palvelemme ravintoloita ja vähittäismyymälöitä, jotka haluavat tarjota asiakkailleen korkeatasoisia, aitoja Välimeren makuja.

 
 

Danisco Sweeteners Oy KOTKA

Elintarviketeollisuutta, elintarvikeala

Danisco on tanskalainen elintarviketeollisuusyhtymä, joka tuottaa muun muassa entsyymejä, stabilisaattoreita ja makeutusaineita, kuten ksylitolia ja fruktoosia.

 
 

Herkkumaa Oy TUULOS

Elintarvikeala

Herkkumaa Oy tarjoaa monipuolisen ja 100 % kotimaisen tuotevalikoiman erilaisia herkullisia vihannessäilykkeitä, mehuja, hilloja ja maustekastikkeita. Herkkumaan tuotteisiin valitaan vain korkealaatuisimmat raaka-aineet, jotka ovat kypsyneet valikoitujen tuottajien pelloilla. Perinteiset reseptit ja perheyrityksemme 25-vuotinen kokemus elintarvikkeiden valmistamisesta antavat raaka-aineille ikuisen kesän.

 
 

Nakkilan Terähuolto Oy NAKKILA

Työkalujen valmistaja, terähuoltoa

NAKKILAN TERÄHUOLTO OY on erikoistunut terien teroitukseen mm. murskaimien terät, pituusleikkurin terät, hakettimien terät sekä elintarviketeollisuuden terät. Ammattitaitoinen, yksilöllinen ja luotettava palvelu 30 vuoden kokemuksella on taannut pitkät ja tyytyväiset asiakassuhteet. Soita ja ota yhteyttä!

Kohderyhmä:elintarviketeollisuuden terät
 
 

Erikoisasennus Tommy-Tec Oy NURMIJÄRVI

Automaatioasentaja

Elintarviketeollisuuden osien erikoisosaaminen on erikoisalaamme Asiakkaitamme ovat tuotantolaitokset ympäri Suomea. Sopimuksesta lähdemme myös Suomen rajojen ulkopuolelle.

Palvelu:elintarviketeollisuuden osien koneistustyöt
Kohderyhmä:elintarvikealan koneet ja laitteet, Elintarviketeollisuus