Elintarvikekuljetuksia

Elintarvikekuljetus · elintarvikekuljetusta · elintarvikekuljetukset · elintarvikekuljetuksia

Hakuehdolla elintarvikekuljetuksia löytyi yhteensä 59 yritystä. Tulokset 1—20:

Oy Kalottihuolinta - Ab Kalottspedition HELSINGBY

Suomen Yrittäjien jäsen

Huolintaa, rahtausta, tieliikenteen tavarankuljetusta, elintarvikekuljetusta

Kalottihuolinta on yksityinen, suomalainen ulkomaan maantiekuljetuksiin erikoistunut kuljetusalan ja huolinta-alan yritys perustettu 1971. Erikoisosaamisemme on Skandinavian kuljetukset jossa painopiste Norjan kuljetuksissa. Elintarvikekuljetukset muodostavat kuljetuksissamme merkittävän osan. Toimimme täyden palvelun periaatteella. Kotimaanliikennettä myös mm paikkakunnille Helsinki, Vantaa, Espoo, Tampere, Turku, Rauma, Pori, Vaasa, Oulu, Lahti, Jyväskylä, Kuopio.

Palvelu:elintarvikekuljetukset
 

Ab Kalottspedition - Oy Kalottihuolinta (på svenska) HELSINGBY

Suomen Yrittäjien jäsen

Huolintaa, rahtausta, tieliikenteen tavarankuljetusta, elintarvikekuljetusta

Kalottspedition är ett privat, finländskt transportföretag och speditionsföretag, som har specialiserat sig på utrikestrafik. Företaget är grundat 1971. Specialkunnande inom Skandinaviska transporter med tonvikten i Norge. Livsmedeltransporter utgör en betydande del av våra transporter. Vi erbjuder er fullständing service. Även inrikestrafik på rutter till bl.a. Helsingfors, Vanda, Esbo, Tammerfors, Åbo, Raumo, Björneborg, Vasa, Uleåborg, Lahtis, Jyväskylä, Kuopio.

 

Met ÄS-SÄ Oy - Lava ÄS-SÄ OULU

Kuljetuspalveluja, kuormalavoja, muuttopalveluita

met ÄS-SÄ Oy - Lava ÄS-SÄ Kuormalavat, muuttopalvelut valtakunnallisesti sekä kuorma-auton ja pakettiauton vuokraus Oulu - Helsinki alueilla. met-Ässä Oy ostaa ja myy kaikkia standardikokoisia kuormalavoja. Mikäli tarvitsette käytettyjä, yksitellen läpikäytyjä ja varmasti ehjiä kuormalavoja tai teille on kertynyt kiertoon joutavia lavanippuja takapihalle, ottakaa yhteyttä. Olemme täyden palvelun muuttoyritys. Huolehdimme yksityisten ja yritysten muuttokuljetukset ympäri Suomen.

Hakusana:elintarvikekuljetus, lämpösäädellyt elintarvikekuljetukset
 

Kuljetusliike Virtanen Isto Ky RAISIO

Suomen Yrittäjien jäsen

Kuljetusliike, maa-aineskuljetusta, vaihtolavakuljetusta, tieliikenteen tavarankuljetusta

Monipuoliset kuljetuspalvelut Turun seudulla ja lähiympäristössä luotettavasti ja ammattitaidolla lähes 20 vuoden kokemuksella: kappaletavarakuljetukset, vaihtolavakuljetukset, maansiirtotyöt, vaihtolavat sekä sepeli-, hiekka- ja multakuljetukset kuorma-autoilla Varsinais-Suomen alueelle. Hoidamme sopimuskuljetukset, elintarvikekuljetukset, jakelukuljetukset, kylmäkuljetukset, pakastekuljetukset Varsinais-Suomen lisäksi alueella: Rauma, Pori, Huittinen, Forssa. Isto Virtanen - 040 556 7866.

Palvelu:elintarvikekuljetukset
 

Experant Oy KUOPIO

Tieliikenteen tavarankuljetusta

Keskitymme pääasiassa lämpösäädeltyjen elintarvikkeiden, tuoretavaroiden ja päivittäistavaratuotteiden kuljettamiseen sekä niihin liittyvien oheispalvelujen tuottamiseen. Lisäksi meiltä kappaletavarakuljetukset, ympäristölogistiikkapalvelut ja Eden lähdevesipalvelut. Kysy vapaata lavatilaa!

Palvelu:elintarvikekuljetus
 
 

Kuljetusliike Tyvi Oy LEMPÄÄLÄ

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Tieliikenteen tavarankuljetusta

Tyvi Oy on yksityinen, suomalaiseen Kaukokiito-järjestelmään kuuluva kuljetusliike. Uskomme kuljetusälyyn. Joka hallitsee tietoa, hallitsee kuljetusta, tehokkuutta, täsmällisyyttä ja kilpailukykyä. Materiaalivirrat vaativat rinnalleen tehokkaan tietovirran. Tyvillä on pitkä historia kuljetusprosessien tehostamisesta tietovirtoja hallitsemalla. Yrityksemme tämänhetkinen tietoverkko mahdollistaa täsmällisen päätöksenteon ajantasaisen tiedon perusteella sekä tarjoaa asiakkaillemme läpinäkyvyyttä.

Hakusana:elintarvikekuljetukset
 
 

Vesaranta Oy YLÖJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Kuljetusliike

Tarjoamme elintarvikekuljetukset sekä jakelukuljetukset Etelä-Suomessa, lähinnä Pirkanmaan alueella. Pakettien kuljetukset, lämpösäädellyt kuljetukset vankalla ammattitaidolla. Soita Juhalle ja pyydä kilpailukykyinen tarjous !

Palvelu:elintarvikekuljetus
 
 

VP-Kuljetus Oy RAUHA

Kuljetusliike

Laadukasta logistiikkaa kaakkoissuomalaiselta kuljetusliikkeeltä, joka tuottaa kuljetus- ja terminaalipalveluja eri asiakasryhmille. Kalusto on joko FNA – tai FRC –luokiteltua ko. kuljetuksissa. Toimialueena koko Suomi. Lisä Informaatio kotisivulinkistä, soita ja kysy lisätietoja.

Palvelu:elintarvikekuljetus
 
 

Plus Kaks Kuljetus Oy JYVÄSKYLÄ

Elintarvikekuljetusta

 
 

Kuljetusliike Veljekset Maja Oy TAMPERE

Tieliikenteen tavarankuljetusta, pikakuljetusta

Kuljetusliike Veljekset Maja - Pikakuljetuksia, pakettikuljetuksia, lähettikuljetuksia ja kuriirikuljetuksia Suomessa. Kuljetusliikkeemme tekee myös kappaletavarakuljetuksia, elintarvikkeiden jakelua sekä thermokuljetuksia kattavasti. Säännöllinen liikenne Tampere - Helsinki välillä. Pirkkalassa meillä on lämmintä varastotilaa, pakkasvarasto ja viileävarasto. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää palveluistamme. Pikakuljetus Kajaani - Tampere - Helsinki ja muu Suomi.

Palvelu:elintarvikekuljetus
 
 

Kuljetusliike A. ja J. Lehtonen Oy UUSIKAUPUNKI

Tieliikenteen tavarankuljetusta

Teemme luotettavasti elintarvikekuljetukset ja kappaletavarakuljetukset koko Suomen alueella. Uudenkaupungin alueella teemme muutot, sora- ja vaihtolavakuljetukset sekä tien tasoitukset ja lanaukset. Kysy myös lumenaurausta ja hiekoitusta meiltä!

Palvelu:elintarvikekuljetus
 
 

Kuljetus Jokiset Oy KAASMARKKU

Tieliikenteen tavarankuljetusta

Kuljetus Jokiset Oy on luotettava kuljetusalan perheyritys, joka on palvellut asiakkaitaan Satakunnan alueella uskollisesti jo yli 50 vuoden ajan. Tarjoamme yksityis- ja yritysasiakkaille elintarvike-, maansiirto-, murske-, asfaltti- ja maatalouskuljetukset ammattitaidolla. Monipuolinen kuljetuskalustomme yhdessä joustavan ja ystävällisen asiakaspalvelun kanssa takaavat asiakkaillemme parhaan mahdollisen palvelun. Kun tarvitset luotettavaa kuljetuspalvelua, ota rohkeasti yhteyttä!

Hakusana:elintarvikekuljetus
 
 

Autoilija Sami Valtonen KOUVOLA

Tieliikenteen tavarankuljetusta, kuljetuspalveluja

Olemme vuonna 2006 perustettu kuljetusyritys, joka hoitaa kuljetuksia Kouvolasta käsin. Meiltä saat mm. muuttokuljetukset ja pianokuljetukset. Hoidamme kuljetukset luotettavasti ja sopimuksen mukaisesti, ota yhteyttä.

Palvelu:Elintarvikekuljetukset
 
 

Bene Trans Oy KUUSAMO

Tieliikenteen tavarankuljetusta

Teemme pääasiallisesti kappaletavara-, sahatavara- ja elintarvikekuljetuksia koko Suomen alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Palvelu:elintarvikekuljetus
 
 

Kuljetus Aarre Välimäki Oy SAHALAHTI

Suomen Yrittäjien jäsen

Elintarvikekuljetusta

Kauttamme vankalla ammattitaidolla ja luotettavasti elintarvikekuljetukset ja kylmäkuljetukset. Toiminta-alueena on Pirkanmaa, Häme ja Keski-Suomi.

 
 

Kuljetus Kari Huttunen Oy VANTAA

Tieliikenteen tavarankuljetusta, elintarvikekuljetusta

Kuljetus Kari Huttunen Oy on erikoistunut tieliikenteen sopimusajoihin. Palveluihin kuuluvat mm. kappaletavarakuljetukset, sopimuskuljetukset ja elintarvikekuljetukset Suomessa vankalla ja pitkällä kokemuksella.

 
 

Kuljetus Pohjankivi Oy PORI

Tieliikenteen tavarankuljetusta

Kuljetus Pohjankivi Oy on erikoistunut tieliikenteen sopimusajoihin. Kuljetus Pohjankivi Oy on harjoittanut kuljetustoimintaa jo 30 vuoden ajan. Palveluihin kuuluvat mm. kappaletavarakuljetukset, sopimuskuljetukset ja elintarvikekuljetukset Suomessa.

Palvelu:elintarvikekuljetukset
 

Muuta hakua

Elintarvikekuljetuksia:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.