Elintarviketeollisuus

Elintarviketeollisuus · elintarviketeollisuutta

Hakuehdolla elintarviketeollisuus löytyi yhteensä 51 yritystä. Tulokset 1—20:

Kuljetinvalmistaja - Turun Kuljetinasennus Oy LIETO

Suomen Yrittäjien jäsen

Kuljetinjärjestelmien valmistaja, kuljetinhihnoja, kuljetinlaitteita, kuljetinhihnojen huoltoa

Turun Kuljetinasennus on perheyritys Liedossa. Suunnittelemme, rakennamme ja huollamme teollisuuden kuljettimet kaikkialla Suomessa.Valmistamme jätteenkäsittelykuljettimet, lääketeollisuuden kuljettimet, apteekkikuljettimet, pesukuljettimet, puuteollisuuden ja pakkausteollisuuden kuljettimet. Kuljetinhihnat,ketjukuljettimet,hihnakuljettimet,rullakuljettimet,lamellikuljettimet,modulihihnakuljettimet,nostokuljettimet, verkkokuljettimet kaarrekuljettimet,siirtolaitteet asennettuina.

Aihepiiri:Elintarviketeollisuuden kuljettimet
 

Snellman Oy Ab PIETARSAARI

Lihajalosteita, lihanjalostusta, elintarviketeollisuutta

Snellmanin Lihanjalostus Oy on valmistanut korkealaatuisia liha-ja leikkeletuotteita jo 60 vuotta. Toimintaan kuuluvat hankinta, teurastus, lihan paloittelu ja jalostus sekä erilaisten lihavalmisteiden valmistus. Leikkele- ja maksatuotteet sekä kuluttajapakattu liha ovat Herra Snellmanin vahvuuksia. Herra Snellman on nähnyt kulutustrendien menevän ja tulevan 60-vuotisen toimintansa aikana, mutta laadusta hän aikoo pitää aina tiukasti kiinni.

 
 

Aromtech Oy TORNIO

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Luontaistuotteita, elintarviketeollisuutta, luontaistuoteala

Aromtech Oy on erikoistunut valmistamaan arktisten marjojen siemenöljyjä ja bioaktiivisia uutteita. Näistä raaka-aineista Aromtech valmistaa ravintolisätuotteita, joista tunnetuin on Suomessa jo 15 vuotta myynnissä ollut Omega7 Tyrniöljykapseli. Tuotteet valmistetaan ympäristöystävällisellä SFE-uuttotekniikalla ainoastaan kasviperäisistä raaka-aineista.

 
 

Nekopa Oy TURENKI

Metallin työstöä

Olemme Turenkilainen alihankintakonepaja, joka on erikoistunut yksittäiskappaleiden ja piensarjojen valmistukseen. Raaka-aineena käytämme perusteräksen lisäksi muun muassa haponkestävää terästä, alumiinia, pronssia ja muovia. Hankimme raaka-aineet ja pintakäsittelyt sovitusti. Kauttamme jyrsintä, aarporaus, sorvaus, työstökeskustyöt ym.

Asiakkaina:elintarviketeollisuus
 
 

Multivac Oy KERAVA

Agentuuritoimintaa

Tavoitteenamme on olla ensisijainen pakkauskone- ja linjatoimittaja asiakkaillemme. Tähän tavoitteeseen pääsemme toimittamalla korkealaatuisia laitteita ja kokonaistoimituksia sekä tarjoamalla laadukasta huoltoa ja varaosapalvelua laitteiden koko elinkaaren ajan.

Hakusana:elintarviketeollisuuden koneet
 
 

MP-Maustepalvelu Oy HÄMEENLINNA

Mausteiden valmistaja

Kehitämme, valmistamme ja myymme elintarviketeollisuuden käyttämiä raaka-aineita ja niiden seoksia. Valikoimissamme on mm. mausteet ja niiden seokset, makkaramausteet, seokset jauhelihatuotteille, marinadit ja marinadiseokset, majoneesiseokset, kastikeainekset ja keittoainekset sekä elintarvikelisäaineet. Tarkempaa tietoa löydät kotisivuiltamme.

Kohderyhmä:elintarviketeollisuuden raaka-aineet, elintarviketeollisuuden seokset
Asiakkaina:elintarviketeollisuus
 
 

Saarioinen Oy TAMPERE

Kauppakamarin jäsen

Elintarviketeollisuutta

Saarioinen on kotimainen, yksityisessä omistuksessa oleva elintarvikealan konserni, joka kuuluu Suomen johtavien ruokatalojen joukkoon. Päämääränä Saarioisella on tarjota kysyntää vastaavia, ravitsemuksellisesti korkeatasoisia, maistuvia ja helposti käytettäviä turvallisia elintarvikkeita.

 
 

Kajaanin Laatuperuna Oy PALTANIEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Vihanneskuorimo, elintarviketeollisuutta

Toimitamme laadukkaita ja tuoreita tuotteita Kajaanin ja lähikuntien ravintoloihin, suurtalouskeittiöihin ja laitoksiin. Tarjoamme kuoripäälliset pestyt: perunat, porkkanat ja lantut. Kuoritut: perunat, porkkanat, lantut, kaalit ja sipulit. Tuoteet saatava myös vakuumiin pakattuna, jolloin tuotteella pidempi käyttöaika. Toimitamme tuotteita kuutena päivänä viikossa. Näin pystymme takaamaan tuotteen tuoreuden. Tuotteemme on aina valmistettu vuorokauden sisällä tuotteen saapumisesta asiakkaalle.

 
 

Danisco Sweeteners Oy KOTKA

Elintarviketeollisuutta, elintarvikeala

Danisco on tanskalainen elintarviketeollisuusyhtymä, joka tuottaa muun muassa entsyymejä, stabilisaattoreita ja makeutusaineita, kuten ksylitolia ja fruktoosia.

 
 

Nakkilan Terähuolto Oy NAKKILA

Työkalujen valmistaja, terähuoltoa

NAKKILAN TERÄHUOLTO OY on erikoistunut terien teroitukseen mm. murskaimien terät, pituusleikkurin terät, hakettimien terät sekä elintarviketeollisuuden terät. Ammattitaitoinen, yksilöllinen ja luotettava palvelu 30 vuoden kokemuksella on taannut pitkät ja tyytyväiset asiakassuhteet. Soita ja ota yhteyttä!

Kohderyhmä:elintarviketeollisuuden terät
 
 

Erikoisasennus Tommy-Tec Oy NURMIJÄRVI

Automaatioasentaja

Elintarviketeollisuuden osien erikoisosaaminen on erikoisalaamme Asiakkaitamme ovat tuotantolaitokset ympäri Suomea. Sopimuksesta lähdemme myös Suomen rajojen ulkopuolelle.

Palvelu:elintarviketeollisuuden osien koneistustyöt
Kohderyhmä:Elintarviketeollisuus
 
 

Katko Oy VANTAA

Elintarviketeollisuutta