Elintarvikkeiden tukkumyyntiä

Elintarvikkeiden tukkumyynti · elintarvikkeiden tukkumyyntiä

Hakuehdolla elintarvikkeiden tukkumyyntiä löytyi yhteensä 471 yritystä. Tulokset 1—20:

 

Lejos Oy ESPOO

Elintarvikkeiden tukkumyyntiä

Lejos on suomalainen perheyritys, joka tuo maahan ja markkinoi kansainvälisiä elintarvikealan merkkituotteita. Asiakkaina ovat päivittäistavarakaupat, tukkukaupat, kioski- ja huoltoasemaketjut, hotelli- ja ravintolaketjut, henkilöstöravintolat, Duty Free -myymälät sekä elintarviketeollisuus. Päämiehiä on ympäri maailmaa, 12 eri maassa. Lejoksella on pitkä historia ja perheyrityksen vankat perinteet, joista se on ylpeä. Yhtiö aloitti toimintansa jo vuonna 1921.

 
 

Finnfrost Oy TUUSULA

Elintarvikkeiden tukkumyyntiä

Finnfrost Oy on pakasteiden, jäätelön hankintaan ja logistiikkaan erikoistunut yhtiö, jonka jakelujärjestelmä kattaa koko Suomen ja Baltian. Finnfrostin toimitusasiakkaita ovat omistajayhtiöiden asiakaskunnan päivittäistavaraketjut ja horeca-asiakkaat. Finnfrostin tarjoamiin logistiikkapalveluihin kuuluu tuotteiden varastointi ja kuljetus asiakkaille. Jakelukuljetukset asiakkaille tapahtuvat pakastekuljetuksiin sopivalla FRC-luokitellulla kuljetuskalustolla.

 
 
 
 

Pharmia Oy TUUSULA

Elintarvikkeiden tukkumyyntiä

Pharmia on johtava suomalainen, yksityinen vuonna 1993 perustettu ravintolisien kehittämiseen ja valmistukseen erikoistunut yritys.

 

Muuta hakua

Elintarvikkeiden tukkumyyntiä:

Liikkeet ja toimipaikat:

Toimialat:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.