Elintarvikkeiden valmistusta

Elintarvikkeiden valmistus · elintarvikkeiden valmistusta

Hakuehdolla elintarvikkeiden valmistusta löytyi yhteensä 115 yritystä. Tulokset 1—20:

Oy Jeppo Food Ab JEPUA

Elintarvikkeiden valmistaja, elintarvikkeita

Livette® kylmäpuristettu rypsiöljy valmistetaan 100-prosenttisesti korkealaatuisesta kotimaisesta rypsiraaka-aineesta. Tuotamme monipuolista ja terveellistä elintarvikeöljyä, joka on parasta mahdollista laatua sekä kilpailukykyinen verrattuna kaikkiin vastaaviin tuotteisiin. Öljy soveltuu monipuoliseen käyttöön, sekä ammattilaisen keittiöön, leipomoille että kotiin, ravinto­tietoisen kokin keittiöön. Tuote sisältää luonnollisia Omega-3 ja Omega-6-rasvahappoja, kasvisteroleja sekä E-vitamiinia.

 
 

Samsara oy VANTAA

Verkkokauppa, elintarvikkeiden valmistaja, leipomotuotteita

Kauttamme luomutuotteet kuluttajille kautta Suomen. Nettikauppamme valikoimissa yli 600 luomutuotetta. Leipämme ovat vähäsuolaisia, täysjyväisiä, käsityönä valmistettuja. Valikoimassamme myös hiivattomia tuotteita. Tuotteemme edustavat aitoa makua ja lähiruokaa. Samsara -luomuleipää jo vuodesta 1977!

Valmistaa:elintarvikkeet
 
 

Kymppi-Maukkaat Oy AKAA

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Elintarvikkeiden valmistaja

Kymppi-Maukkaat on suomalainen elintarvikeyhtiö, joka valmistaa pakastetaikinoita,jäätelövohveleita,kastikkeita, mämmiä, hernekeittoa ja joululaatikoita. Tehdas on perustettu vuonna 1960.

 
 

Oy Jeppo Food Ab (på svenska) JEPUA

Elintarvikkeiden valmistaja, elintarvikkeita

Livette® kallpressade rybsolja tillverkas till 100% av högklassiga inhemska rybs råämnen. Vi producerar en mångsidig och hälsosam livsmedelsolja som är av högsta möjliga kvalitet samt konkurrenskraftig i jämförelse med alla motsvarande produkter. Oljan lämpar sig för mångsidigt bruk. För det professionella köket, bageriet och i hemmet för den näringsmedvetne kockens kök. Produkten innehåller naturliga Omega-3 och Omega-6-fettsyror, växtsterol samt E-vitamin.

 
 

MP-Maustepalvelu Oy HÄMEENLINNA

Mausteiden valmistaja

Kehitämme, valmistamme ja myymme elintarviketeollisuuden käyttämiä raaka-aineita ja niiden seoksia. Valikoimissamme on mm. mausteet ja niiden seokset, makkaramausteet, seokset jauhelihatuotteille, marinadit ja marinadiseokset, majoneesiseokset, kastikeainekset ja keittoainekset sekä elintarvikelisäaineet. Tarkempaa tietoa löydät kotisivuiltamme.

Kohderyhmä:elintarvikkeet
 
 

Tmi Raija Asunta TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Mehujen valmistaja, leipiä, elintarvikkeiden valmistusta, marjojen jatkojalostusta

Valikoimiimme kuuluvat täysmehut (myös sokeroidut), hillot, hyytelöt, 100% hapatettu ruisleipä, marjajauheet sekä joulun aikaan glögi ja joulusinappi. Löydät meiltä myös Ruoveden Herkun tuotteet, kuten sinapit, majoneesit, kurkkusalaatit ja mausteet (joita löytyy yli 100 erilaista). Lisäksi valikoimissamme on Lundenin hunajat ja alkoholittomat kuohujuomat. Meiltä saat herkut myös kauniisiin lahjapaketteihin!

 
 

Pöntiön Lihatuote Oy HIMANKA

Suomen Yrittäjien jäsen

Elintarvikkeiden valmistaja, teurastamo

Pöntiön Lihatuote Oy, maistuvaa kotimaista viljapossua. Emme käytä geenimuunneltua tai eläinperäistä rehua, vaan aitoa kotimaista viljaa!

 

Muuta hakua

Elintarvikkeiden valmistusta:

Toimialat:

Yritykset ja organisaatiot:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.