Eristeitä

Eriste · eristeet · eristeitä

Hakuehdolla eristeitä löytyi yhteensä 24 yritystä. Tulokset 1—20:

Puolangan Rauta PUOLANKA

Suomen Yrittäjien jäsen

Rautakauppa, maatalousliike, eräkauppa

Puolangan Rauta on täyden palvelun rautakauppa, sisustuskauppa ja erätarvikeliike Puolangan keskustassa. Valikoimissamme kaikki rakentamiseen remontointiin ja sisustamiseen tarvittavat tuotteet, työkalut ja välineet. Meiltä löytyvät erätarvikkeet, kalastusvälineet ja -luvat, vieheet, vavat, reput, aseet ja patruunat. Rakentamiseen rakennuspuutavara, rakennuslevyt, laatat, pihakivet, eristeet, rakennusraudat ja jätevesijärjestelmät.

 

Oulunseudun Puhallusvilla Oy RANTSILA

Suomen Yrittäjien jäsen

Vaihtolavakuljetusta, eristystä

Asennamme puhallusvillaa niin uudis- kuin saneerauskohteisiin ylä-ja alapohjiin. Imuautollamme voi imeä esimerkiksi vanhat eristeet pois. Suurtehoimurointi on myös pölytön ja helppo tapa muissakin samankaltaisissa kohteissa, kuten hiekan, turpeen tai soran poistossa.Vaihtolava kuljetukset ja lavojen vuokraus. SOITA; 0400 386535.

 

SPU Systems Oy KANKAANPÄÄ

Muovituotteiden valmistaja, rakennusmateriaalien valmistaja

SPU Systems Oy on suomalainen, yksityinen rakennusmateriaalialan yritys. Toimimme Kankaanpäässä ajanmukaisissa toimitiloissa. Meidät tunnetaan sekä laadukkaista tuotteistamme, joita olemme valmistaneet vuodesta 1977, että luotettavana yhteistyökumppanina. Yrityksemme päätuotteet ovat SPU Eristeet ja SPU Elementit. Polyuretaanista valmistettuja SPU-eristeitä käytetään uudis- ja korjausrakentamisessa. Ne soveltuvat kaikkeen lämmöneristämiseen aina lattiasta, seinään ja kattoon.

Hakusana:eriste
 

Eristysliike Kolu Ky TAMPERE

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Eristystöitä, eristystä

Täyden palvelun eristysliike jo vuodesta 1957. Kauttamme putkieristys, säiliöiden ym. laitteistojen peltieristystä sekä alan tarvikkeet jo 50 vuoden vankalla ja luotettavalla ammattitaidolla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tuote:eristeet
 

Kauhavan EristysTeam Oy KAUHAVA

Suomen Yrittäjien jäsen

Lvi, LVI-eristystä, LVI-töitä

Kauhavan Eristys-Team Oy on nopeasti kasvava eristystoimintaa harjoittava yritys.Päätoimialueena koko Suomi, mutta projekteja on ollut myös ulkomailla. Päätoimiala on LVI ja kylmäeristysten urakointi.Työnkuvaamme kuuluu putkistojen, säiliöiden ja laitteiden lämpö-, kylmä-, palo- ja äänieristykset erilaisilla eriste- ja päällystemateriaaleilla. Yrityksemme tavoitteita ovat: * laatukriteerien noudattaminen * ammattitaitoinen ja laadukas työnjälki * nopea ja luotettava toiminta

 
 

Eko-Expert KH Oy JÄRVENPÄÄ

Eristystä

Eko-Expert tarjoaa ja tuottaa kokonaisvaltaisia palveluita niin rakennusliikkeille, taloyhtiöille kuin kuluttajille. Meiltä puhallusvillat, suurtehoimurointi ja eristeiden uusiokäyttö. Palvelemme niin yksityis- kuin yritysasiakkaitamme pääasiassa suur-Helsingin, Varsinais-Suomen, Pirkanmaan, Lahden, Kymenlaakson ja tarvittaessa koko Suomen alueella. Eko-Expertillä on korkein AAA luottoluokitus. Eko-Expert on saanut myös vuuonna 2006 YJY Ympäritöpalkinnon.

 
 

K & M Kailasto Ky JÄMIJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Rakennuseristeitä

Meiltä saat polyuretaaniset lämmöneristimet rakentamiseen ja saneeraukseen, myös edullista II-laatua. Lisäksi palveluihimme kuuluu MOLOK-syväkeräysjärjestelmien suunnittelu, toimitus, asennus ja valvonta, sekä jätehuollon taloudellisuuslaskelmat. Rakennuseristeitä toimitamme koko Suomeen, syväkeräysjärjestelmien osalta toimimme laajalti Satakunnan, Pohjanmaan ja Pirkanmaan alueilla.

Palvelu:levyeristeet, polyuretaanieristeet lämmöneristykseen
 
 

Kone & Tarvike Liminka LIMINKA

Suomen Yrittäjien jäsen

Rautakauppa, pienkonehuolto, pienkoneita

Limingan Kone ja Tarvike on paikallinen rautakauppa Limingan ABC:n kupeessa. Rautakauppamme valikoimissa ovat mm. moottorisahat, raivaussahat ja ruohonleikkurit. Meiltä varaosat moottorisahoihin, ruohonleikkureihin, puutarhakoneisiin. Myymälästämme rakentajalle ja remontoijalle sekä puutarhatöihin työkalut ja tarvikkeet. Meiltä myös Husqvarnan ajoleikkurit, trimmerit, sahat, työasut ja turvavarusteet. Huollamme pienkoneesi ja meiltä voit vuokrata työkoneita ja peräkärryjä tuntiveloituksella.

Tuote:Eristeet