Haulikoita

Haulikko · haulikot · haulikoita

Hakuehdolla haulikoita löytyi yhteensä 6 yritystä.

 

West Shooters ry HELSINKI

Ampumarata

West Shooters ry on helsinkiläinen ampumaseura, jolla on vaativammatkin kriteerit täyttävä 25 metrin ampumarata. Järjestämme yritys- ja ryhmätilaisuuspaketteja jotka sisältävät aseet, turvallisuus- ja käyttökoulutuksen, sekä valvonnan radalla. Vuokraamme erilaisia ja -kaliberisia aseita, mukaanlukien Smith & Wesson .500, Taurus Raging Bull .454 Casull ja kertatuli Suomi-konepistooli. Ratavuokraan kuuluu kuulosuojaimet ja suojalasit. Ampuminen radallamme ei vaadi jäsenyyttä.

Palvelu:haulikoita
 
 

Oulun Ase KEMPELE

Yritys sijaitsee Kauppakeskus Zeppelinissä

Aseliike

Meiltä kaikki metsästykseen liittyvät tarvikkeet, aseet, patruunat ja kiikaritähtäimet. Myymme myös käytettyjä aseita. Laatumerkit mm. Sako, Saika, Legion, Breda, Nobel Sport, Barnaul, Swarowski Optik, Zeiss, Marttiini, Sasta, Wulf ja Sievi. Kattava valikoima metsästys-, retkeily- ja ammuntavarusteita. TERVETULOA!

Hakusana:haulikot
 
 

Tmi TalWaffe LAITILA

Metallin työstöä

Tmi TalWaffe on aseisiin ja koneistuspalveluihin erikoistunut yritys Laitilasta. Vuonna 2006 perustettu yrityksemme valmistaa alihankintana koneiden ja laitteiden osia yrityksille. Meiltä saat aseet, tarvikkeet ja koneistuspalvelut yksilöllisesti toiveidesi mukaan. Ota yhteyttä!

Hakusana:haulikon patruuna
 

Muuta hakua

Haulikoita:

Liikkeet ja toimipaikat:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.