Hiekkapuhallusta

Hiekkapuhallus · hiekkapuhallusta

Hakuehdolla hiekkapuhallusta löytyi yhteensä 121 yritystä. Tulokset 1—20:

Ab B. Portin Oy - PORTIN PIETARSAARI

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Metallituotteiden valmistaja, metallin työstöä, hitsaustöitä, maalausta

Laaja asiantuntemuksemme mahdollistaa vaativien projektien toteuttamisen, sisältäen kaiken suunnittelusta valmistukseen ja viimeistelyyn. Yritys valmistaa ja asentaa metallirakenteita mm. teollisuudelle ja toimii alihankkijana. Teemme huoltotöitä teollisuudelle. Toiminnassa on uusi linja raekuulapuhallukseen ja maalaukseen. Suuret tuotantotilat mahdollistavat suurten rakenteiden valmistuksen. Toimimme ruotsalaisen teollisuusovivalmistaja Pridon jälleenmyyjänä. Valmistus: Ovet, portaat, kaiteet.

Työtapa:hiekkapuhallus
 

Länsi Suomen Pesu- ja Imutyö Oy RAISIO

Ympäristöpalveluja, puhdistuspalveluala, pesupalveluita, korkeapainepesua

Suoritamme kaikenlaisia teollisuus-,julkisivu-, kone- ja laitepesuja. Meiltä löytyy myös erikoisvälineet ja varusteet kaasu-, kemikaali ja bensatöiden puhdistuksiin ja tarkastuksiin. Hoidamme kaikki viemäreihin ja porakaivoihin liittyvät huoltotoimenpiteet. Palveluihimme kuuluu myös tierumpujen pesut/aukaisut, vesipiikkaukset sekä hiekkapuhallukset. Kalustoomme kuuluu mm. kuivaimurit, yhdistelmä- sekä korkeapaineautot ja tehokas kuumavesipesuri Falch 2500-bar. Luotettavaa ja laadukasta palvelua!

Palvelu:hiekkapuhallukset
 

Suomen Säiliöhuolto Ky PIEKSÄMÄKI

Säiliöhuoltoa, hiekkapuhallusta, pintakäsittelyitä, teollisuusmaalausta

Suomen Säiliöhuolto tekee pitkäaikaisella ja vahvalla ammattitaidolla kaikki säiliöiden tarkastukset, huollot ja puhdistukset. Teemme pintakäsittelyt, hiekkapuhallukset, vesihiekkapuhallukset ja teollisuusmaalaukset niin yksityishenkilöille kuin yrityksille. Hiekkapuhallamme kerrostaloista lusikkaan (kesämökkien seiniä, omakotitalojen kivijalkoja jne.). Toimimme koko Suomen alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Hakusana:hiekkapuhallukset
 

Oy Kart Ab ESPOO

Säiliöiden valmistaja, konepajateollisuutta

Keskiraskaan konepajan konekanta, alihankintaa hiekkapuhallustilat ja pintakäsittelytilat, tarvittavat nosto- ja siirtolaitteet. Jätevesien käsittelylaitteistot, betonikuljetuslaitteet, kuljettimet ja pumput, koneenrakennus, teräsrakenteet, konepedit.

Palvelu:hiekkapuhallus
 

Kotka Coatings Oy KOTKA

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Maalaustöitä, hiekkapuhallusta, teollisuusmaalausta

Kotka Coatings Oy on perustettu vuonna 1993. Yrityksemme tekee pitkäaikaisella ja vankalla ammattitaidolla hiekkapuhallustyöt ja korkeapainemaalaukset omissa maalaamoissaan (2kpl) sekä siirrettävällä kalustolla lasikuulapuhallusta ja keraamisia pinnoitteita. Meillä myös hinta ja laatu kohtaavat toisensa.

Palvelu:hiekkapuhallus, hiekkapuhallustyöt
 
 

Pohjanmaan Hiekkapuhallus ja Pinnoitus Ky KURIKKA

Rakennusliike, hiekkapuhallusta

Hiekkapuhallukset liikkuvalla kalustolla sekä korkeapainemaalaukset ja komposiitti erikoispinnoitteet. Olemme yksi Suomen suurimpia julkisivuhiekkapuhalluksiin erikoistuneita yrityksiä. Ammattitaitoinen henkilökunta yhdistettynä nykyaikaisiin huippulaitteisiin takaa nopeat työsuoritukset. Katso lisätietoja kotisivuiltamme.

Hakusana:hiekkapuhallus, hiekkapuhalluksia, hiekkapuhallukset
 
 

Seinäjoen Pintakäsittely Oy SEINÄJOKI

Metallin pintakäsittelyä

Seinäjoen Pintakäsittely Oy - Teemme alihankintana yrityksille ja yksityisille teräksen märkämaalaukset sekä hiekkapuhallukset eli raepuhallukset. Olemme erikoistuneet suuriin rakenteisiin - Teräksen ja teräsrakenteiden pintakäsittelyyn.

Palvelu:hiekkapuhallus Seinäjoki
 
 

Tarvasjoen Konepaja Oy TARVASJOKI

Konepaja, metalliteollisuutta, alihankintakonepaja

Tarvasjoen Konepaja Oy on vuonna 1976 toimintansa aloittanut ohutlevy- ja metallitöihin keskittynyt alihankintayritys. Palvelemme pääasiassa yrityksiä koko Suomen alueella. Nykyaikainen konekanta, osaava henkilökunta ja hyvä sijaintimme takaavat laadukkaat tuotteet ja korkeatasoiset metallin alihankintatyöt kaikkialle Suomeen.

Hakusana:hiekkapuhallus
 
 

Juvan Ruoste-esto Ky JUVA

Metallituotteiden valmistaja, ruostesuojausta

Ruoste-esto ja pintakäsittelyt sekä maalaukset henkilö, paketti ja kuorma-autoihin. Ruosteenestoaineiden ja maalien myynti sekä valmistaa ja vuokraa perävaunuja. Laadukasta palvelua jo vuodesta 1986 alkaen! Olemme avoinna arkisin klo. 8.00 - 17.00 tai sopimuksen mukaan.

Palvelu:Hiekkapuhallus
 
 

Savon Korro Oy SIILINJÄRVI

Metallin pintakäsittelyä, maalaustöitä, pintakäsittelyitä

Savon Korro Oy on toiminut v.1986 lähtien. Työkohteita ovat teräsrakenteiden korroosionesto ja betonipintojen jälkikäsittely ym. pintakäsittely. Palvelemme pääasiassa teollisuuslaitoksia, konepajoja ja rakennusliikkeitä. Toimimme eri puolella Suomea liikkuvalla kalustolla.

Palvelu:hiekkapuhallus
 
 

Automaalaamo Orjala Oy KOKKOLA

Automaalaamo, autopeltikorjaamo

Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä automaalaamo/kolarikorjaamo. Tuotamme maalaus- ja vahinkokorjaus palvelua laaja-alaisesti auto-, kuljetus- ja maansiirtoalalle. Toimintaympäristömme on huippuluokkaa Suomessa, laitteistot, menetelmät ja ammattitekijät ovat työn laadun takeena. Saat käyttöösi tarvittaessa sijaisauton. Palvelurepertuaarimme kuuluu myös raskaankaluston huolto, korjaus ja maalaus. Asiakaspalvelulla, hyvällä ja viimeistellyllä työllä yrityksemme on saavuttanut hyvän maineen alalla.

Palvelu:hiekkapuhallus
 
 

Tornion KaMa-Palvelut Oy TORNIO

Metallirakenteita, hiekkapuhallusta

Tornion KaMa-Palvelut tarjoaa vakaalla ammattitaidolla metallirakenteiden- ja sillankaiteiden valmistusta - ja asennusta, hiekkapuhallus- ja maalaustöitä liikkuvilla kalustoilla, myös hallimaalaukset ja -hiekkapuhallukset, nostotyöt, teollisuuden kunnossapitotyöt, asbestityöt, omavalmisteiset peräkärryt ja Majava-peräkärryjen jälleenmyynti kuuluvat toimialaamme.

 
 

Etelä-Suomen Hiekkapuhallus Ky JOKELA

Rakennusliike

Oli kysymyksessä omakotitalo, kerrostalo tai hirsirakennuksen maalinpoisto tai pintakäsittely, meiltä nämä kaikki yhdessä onnistuvat, joten ota rohkeasti yhteyttä. Julkisivujen hiekkapuhallus ja graffittien poisto, pääsemme myös vaikeakulkuisiin kohteisiin kalustollamme. Rautarakenteiden sekä myös kuorma-autojen lavojen hiekkapuhallus ja maalaus onnistuvat paikan päällä.

Hakusana:Hiekkapuhallus, Rakennusten hiekkapuhallus
 
 

Iin Automaalaamo Oy - Iin Autofix Oy II

Suomen Yrittäjien jäsen

Automaalaamo, autohuoltoa, kolarikorjaamo

Iin Automaalamo on Iistä käsin toimiva kolarikorjaamo ja -maalaamo. Erikoisosaaminen autojen kolarikorjauksessa, maalauksessa sekä ruosteenestokäsittelyissä. Vuosien työkokemuksella ja vankalla ammattitaidolla seuraavia palveluita: auton maalaus, auton korikorjaus, auton ruosteenestokäsittely, hiekkapuhallus, korisarjojen asennus, kolarikorjaukset, asuntoautojen ja –vaunujen korjaukset sekä raskaan kaluston maalaus. Uusimpana palveluna autohuollot. Suoritamme myös RST- ja alumiinihitsauksia.

Palvelu:Hiekkapuhallus
 
 

Ykkösmetalli Oy KAJAANI

Suomen Yrittäjien jäsen

Metallirakenteita, kurottajapalveluita

Teräsalan osaamista jo vuodesta 1986! Ykkösmetalli Oy on yritys joka on erikoistunut teräsrakentamiseen ja kaivosteollisuuden kunnossapitoon. Toimipisteemme sijaitsee ajanmukaisissa 1300 m2 tiloissa Kajaanin teollisuuskylässä. Henkilöstömme koostuu osaavasta metallialan ammattilaisesta. Palvelemme monipuolisesti sekä teollisuutta että liikkeenharjoittajia. Omista tuotteistamme tunnetuin on autoilijoiden suosima lämpölava. Mielestämme kaikki lähtee asenteesta ja halusta tehdä kaikki hyvin.

Palvelu:hiekkapuhallus
 
 

Asennus Hartome Oy ALA-VIIRRE

Suomen Yrittäjien jäsen

Halleja

Teollisuushallien rakentamista ammattitaitoisesti ja luotettavasti. Usean vuoden kokemus takaa laadukkaan työn. Toimialueenamme on koko Suomi, tarvittaessa myös ulkomaat. Meiltä hoituvat kaikki halleihin liittyvät työt, mutta myös pellitykset, metallityöt sekä maanrakennustyöt meiltä ammattitaidolla. Kalustoamme: siirtymäkalustoa 2 kpl (nopeita), siirtymäkalustoa 6 kpl (hitaita), kuormaajia, nostimia.

Palvelu:hiekkapuhallukset
 
 

Ovet-Kar Oy MIKKELI

Metallituotteita

Ovet-Kar Oy harjoittaa teräksen tukkumyyntiä ja vähittäiskauppaa. Valikoimastamme löytyy mm. teräslevyt, metallilevyt, teräsputket, teräspalkit, muototeräkset, kankiteräkset, rosterit ja alumiini. Teemme mm. metallin työstämistä, mekaanista leikkausta, polttoleikkausta, metallin sahausta, putkien puhallusta ja maalausta. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Palvelu:Hiekkapuhallus
 
 

Hiekkapuhallus R Määttänen Oy YLÖJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Metallin pintakäsittelyä, hiekkapuhallusta

Vuonna 1975 perustetun Hiekkapuhallus R. Määttänen Oy:n erikoisalaa ovat kaikenkattavat teräs- ja rautarakenteiden korkealaatuiset hiekkapuhallus- ja maalaustyöt. Palvelemme pääsääntöisesti metallialan yrityksiä ja teemme myös metallialan alihankintaa. Pikkutyöt saat odottaessa. Toimitilamme sijaitsevat Ylöjärvellä, reilun 10 kilometrin päässä Tampereelta. Kauttamme järjestyvät myös kuljetukset, jolloin voimme palvella asiakkaitamme monipuolisemmin.

Hakusana:hiekkapuhallus
Aihepiiri:metallirakenteiden hiekkapuhallus
Yhteystiedot: Hiekkapuhallus R. Määttänen Oy, Raimo Määttänen
03-349 0499, 0400 623 044
03-349 0499 (fax)

 
 

Euran Pintakäsittely Oy EURA

Metallin työstöä

Korkealaatuista hiekkapuhallus- ja maalaustyötä. Luotettavaa kuljetuspalvelua myös erikoiskohteille.

Palvelu:hiekkapuhallus
 
 

Kemin Teollisuusmaalaus Ky KEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Pintakäsittelyitä

Kemin Teollisuusmaalaus Ky on 1988 perustettu yritys, joka on tehnyt korroosionestomaalauksia enimmäkseen teollisuuslaitoksissa. Erityisosaamisemme on paikan päällä asennuskohteissa tehtävät työt.

Palvelu:Hiekkapuhallukset
 

Muuta hakua

Hiekkapuhallusta:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.