Home

Home

Hakuehdolla home löytyi yhteensä 81 yritystä. Tulokset 1—20:

Lämpöhuolto-Valkama Oy | VAAJAKOSKI

Asbestipurkua, öljysäiliöiden huoltoa, LVI-asennusta

V. 1977 perustettu Lämpöhuolto-Valkama Oy on TTK:n hyväksymä luotettava öljysäiliöiden tarkastus- ja huoltoliike. Kalustomme ja tietotaitomme kattaa kaiken kokoiset öljysäiliöt pienistä ok-talojen säiliöistä teollisuuden jopa 40 milj. litran varasto-säiliöihin. Lämpöhuolto-Valkama Oy on erikoistunut myös kuivien erityisjätteiden kuten eristeiden, hiekan, homeen ja tuhkan yms. maa-ainesten imu - purku -palveluun Patevac-suur-tehoimurilla. Toimimme Keski-Suomen talousalueella.

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

 

Scrutor Oy | KERAVA

Rakennusteknisiä palveluita, kosteusmittausta, kuntotarkastusta

Scrutor Oy on erikoistunut rakennusten kuntotarkastuksiin (asuntokaupat/AKK), kuntotutkimuksiin ja vaurioselvityksiin (kosteus- ja home) päätoimialueena Uusimaa ja pääkaupunkiseutu, tarvittaessa toki näiden ulkopuolellakin. Lisänä Asuntokauppariitatapausselvitykset. Ammattitaitoinen palvelu. Soita ja kysy lisää tai lähesty sähköpostitse!

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Palvelu

 

Polarheat Oy / Infraheat | OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Lattialämmitystä, lämmityslaitteita, kattolämmitystä

Olemme lattia- ja kattolämmitystä toimittava yritys. INFRAHEAT-lämmitysjärjestelmä on turvallinen, edullinen, tilaa ja energiaa säästävä! Soveltuu mm. parketin ja koolatun puulattian kanssa. Ei vesivaurioita - ei hometta eikä ongelmia pölyallergikoille.

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

 

Tofte Yhtiöt Oy | HELSINKI

Rakennusalan erikoispalveluja, kosteusmittausta

Olemme erikoistuneet rakennusten ja rakennusosien kuntotutkimukseen. Tavoitteemme on saada rakennuksissa yleisesti esiintyvät kosteus- ja homeongelmat asiantuntevan tutkimuksen kautta hallintaan. Asiakkaitamme ovat kunnat, yritykset ja yksityiset ihmiset. Toimimme koko Suomen alueella. Jos tarvitset asiantuntevaa hometutkimusta, salaojien ja viemäreiden kuntotutkimusta tai videokuvausta tai eri rakennusosien kosteusteknistä tutkimusta, kysy lisää!

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Palvelu

Kohderyhmä

 

Keski-Suomen Kiinteistötekniikka Oy | SAARIJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Rakennusteknisiä palveluita, kuntotarkastusta, asuntojen kuntotarkastuksia

Keski-Suomen Kiinteistötekniikka Oy tekee asuntokaupan kuntotarkastuksia Keskisen Suomen talousalueella ja energiatodistuksia valtakunnallisesti. Asuntokaupan kuntotarkastukset tehdään yhteistä toimintamallia käsittelevien KH ohjekorttien mukaan. Energiatodistus on yhteisesti sovittu mittatikku, jonka avulla rakennuksen energiatehokkuutta voidaan helposti verrata muihin vastaaviin rakennuksiin. Teemme myös vastaavan työnjohdon tehtävät. Kysy lisää tai pyydä tarjous asiantuntijoiltamme.

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Palvelu

 

TaloTerveys Lajunen Oy | VARKAUS

Rakennusterveysasiantuntija, sisäilmatutkimusta, rakennusalan erikoispalveluja

Talo Terveys Lajunen perustettiin vuoden 2009 lopulla tarjoamaan parasta mahdollista asiantuntemusta sisäilmasto-ongelmien tutkimiseksi ja korjaamiseksi. Jos jossakin tilassa oireillaan, on aina olemassa jokin syy. Joskus se löytyy helposti, joskus taas vaaditaan perusteellista tutkimusta. Tervetuloa tutustumaan oikeaoppiseen rakennusterveysongelmien selvittämiseen ja ratkaisemiseen - sekä yksityisissä että julkisissa kohteissa. Toimimme koko Suomessa. Ota yhteyttä ja kysy palveluistamme lisää!

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Palvelu

 

Wet-Wex Oy | TURKU

Suomen Yrittäjien jäsen

Kosteusvaurioiden korjausta

Hankalienkin kosteus- ja homevauriokohteiden purku- ja korjaustyöt RATU-määräysten mukaan. Teemme myös kosteusmittauksia kodin märkätiloihin sekä kiinteistöjen ala- ja yläpohjiin. Toimialaamme kuuluu myös kosteus-/vesivahinkokuivaukset. Kohteitamme on mm. laivat (viimeisin Oasis of the Seas),isot ja pienet talot ja kiinteistöt,veneet,autot,puuvarastot ja ylipäätänsä kaikki missä vahinkoja sattuu. Ammattiosaamiseemme kuuluu myös talonrakennustyöt.

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Palvelu

 

ZEHNDER GROUP NORDIC AB, filial i Finland | HELSINKI

Ilmanvaihtolaitteita

Olemme osa Sveitsiläistä Zehnder konsernia, joka tarjoaa ilmanpuhdistusratkaisuja teollisuuden, logistiikan ja varastoinnin alalle. Näissä ympäristöissä ei voida välttyä ilmaperäisten hiukkasten kuten pölyn, päästökaasujen, pienhiukkasten ja erilaisten mikro-organismien syntymiseltä. Zehnder Clean Air Solutions-teknologia poistaa nämä pölykuormitukset tehokkaasti ja taloudellisesti, jolloin uusista optimoiduista olosuhteista hyötyvät niin ihmiset, koneet kuin materiaalitkin.

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Aihepiiri

 

European Headquarters: Planar Systems Oy | ESPOO

Näyttöjä

Planar Systems, Inc. is a global leader of specialty display technology providing hardware and software solutions for the world’s most demanding environments. Hospitals, space and military programs, utility and transportation hubs, shopping centers, banks, government agencies, businesses, and home theater enthusiasts all depend on Planar to provide superior performance when image experience is of the highest importance. Founded in 1983, Planar is headquartered in USA, with offices worldwide.

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

 
 

Tmi Jorma Saarinen Kosteusmittaus | LOHJA

Kosteusmittausta

Olemme erikoistuneet huoneistojen kosteusmittauksiin. Kosteusmittaukset ja korjaussuositukset vankalla kokemuksella. HUOM!!! TEEN ASUNTOKAUPPAAN LIITTYVÄT TARKASTUKSET JA KUNTOTUTKIMUKSET. JOS TARVITSET ASIANTUNTIJAN PALVELUA, KÄÄNNY PUOLEENI.

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Palvelu

 
 

Kymen Asbestipurku ja Romutus Oy | KOUVOLA

Purkutöitä

Suoritamme kaiken kattavat purkutyöt rakennuksille ja teollisuuteen. Olemme erikoistuneet asbesti-, home- ja metallipurkuihin. Teemme ammattitaidolla kaikki asbestialantyöt esim. pölysaneeraukset, homesaneeraukset sekä kartoitukset. Kuulumme Suomen asbesti- ja pölysaneerausliikkeiden liittoon. Toimialueemme käsittää koko Etelä-Suomen alueen. Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla.

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Palvelu

 
 

Sanerkas Oy | HELSINKI

Rakennussaneerausta

Olemme erikoistuneet asuntojen ja julkisten tilojen muutostöihin. Urakoitsijana olemme toimineet alalla jo vuodesta 1993. Alueena saneeraus, rakennussaneeraus, erikoisalarakennus ja märkätilojen korjaustyö. Rakennusten vauriokorjauksia ja taloyhtiöiden linjasaneerauksia. Homevaurioiden ja kosteusvaurioiden korjausta, meillä on vesieristyssertifikaatti. Korjausrakentaminen eli saneerausrakentaminen siirtää huomattavasti suurempien remonttien ajankohtaa. Kysy myös kotitalousvähennyksestä.

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

 
 

AM-Ammattimies Saneeraus Oy | OULU

Saneerausta, korjausrakennusta

AM-Ammattimies Saneeraus Oy on toiminut korjausrakentamisen ja saneerauksen alalla jo vuodesta 1993. Teemme ammattitaidolla niin isot kuin pienetkin purkutyöt, teollisuuspurut, timanttiporaukset, timanttisahaukset, homesaneeraukset, asbestikartoitukset ja homekartoitukset. Koko korjausrakentamisen ja saneerauksen skaala kuuluu osaamiseemme. Kierrätämme rakennusmateriaalit. Ota yhteyttä, kun tarvitset ammattimiestä!

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Palvelu

 
 

Oilon Oy | LAHTI

Tulipesäpolttimia

Oilon-Yhtiöt on johtavia poltinvalmistaja, myös perinteinen ja luotettava kiinteistölämmitysjärjestelmissä. Valmistamme laajan valikoiman polttimia voimalaitoksiin, teollisuusprosesseihin ja lämpölaitoksiin, myös bioöljyille ja biokaasuille. Omakotilämmityksessä vihreät arvot, käytön vaivattomuus, energiansäästö, sähkönkulutuksen hillitseminen ovat missiotamme. Kierrätyksen biopolttoaineet, aurinkolämpö ja ilmalämpö varaajineen soveltuvat uudisrakennuksiin ja lämmitysjärjestelmäsaneerauksiin.

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Tuotemerkki

 
 

Novorite Oy | ESPOO

Rakennusteknisiä palveluita, homemittausta

NOVORITE OY:n toimialaan kuuluvat rakennusten, asuntojen ja toimitilojen home- ja mikrobitutkimukset sekä sisäilmatutkimukset erityisesti oireilutilanteissa ja asuntokaupan riitatilanteissa. Tutkimusraportissa on vaurioselvitysten ja näytteiden tulosten lisäksi kirjalliset ohjeet terveyshaitan poistamiseksi. Palveluihimme kuuluvat myös materiaalinäytteiden mikrobitutkimukset, kosteusmittaukset ja kosteusvaurioiden kartoittamiset. Päätoimialueemme; Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen.

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Palvelu

 
 

Tuholaistorjunta Oy Destructor Ab | AURA

Tuholaistorjuntaa

Onko tuholaisia? Kutsu apuun Destructor! Vuosien kokemuksen opettamaa tehokasta ja asiantuntevaa tuholaistorjuntaa yrityksille sekä yksityisille talouksille. Ennaltaehkäisevä tuhoeläintorjunta on elintarviketeollisuuden ja asunto-osakeyhtiöiden paras kumppani. Teemme sopimusasiakkaillemme räätälöityä tuholaistorjuntaa. Vuosisopimukset takaavat sovitut säännölliset käynnit kiinteistössä ja puhtaan työ- sekä asuinympäristön. Apua kaikkeen:home,jyrsijät,hyönteiset,muurahaiset, toukat. Ota yhteyttä!

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Palvelu

 
 

Christmas House Artic Circle Rovaniemi | NAPAPIIRI ROVANIEMI

Lahjatavaraliike

The Christmas House is an attractive and unique destination at Arctic Circle in Santa Claus' Village in Rovaniemi, in Finnish Lapland.The Christmas House hosts the Santa's Village's best souvenir shop of Lappish products, a cosy restaurant as well as the new interesting Christmas Exhibition of the Rovaniemi’s Christmas Foundation.During this voyage back in time, you can learn about the real Santa Claus as well as the history of the Christmas tree.

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Hakusana

 
 

Mestari-inssit Ky

Suomen Yrittäjien jäsen

Arkkitehtisuunnittelua

Asiantunteva ja puolueeton kaikkien rakennusasioiden yhteistyökumppani. Suoritamme pääsuunnittelijan, arkkitehdin, rakennusinsinöörin ja valvojan tehtäviä. Vahvuuksiamme ovat sertifioidut tekijät ja palveluitamme mm. energiatodistukset, rakennuspiirustukset, kosteusmittaus, vesieristysten valvonta ja lämpölasien kaasutiiveysmittaus. Sopimuskäyntimme työmaalle kaupunkialueella maksaa 85 €.

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Palvelu

 
 

Pirkanmaan Purku- ja Timanttityö Oy | PÄLKÄNE

Purkutöitä

PPTT on erikoistunut timanttileikkauksiin ja purkutöihin. Teemme ammattitaidolla kaikenlaiset betonin sahaus-, poraus- ja piikkaustyöt sekä rakennustekniset purkutyöt. Meillä voitte teettää kaapeli- ja putkistojen läpiviennit, roilot, ovi- ja ikkuna-aukot ym. Toimialaamme kuuluvat myös home- ja asbestipurku, johon meillä on Hämeen työsuojelupiirin asbestipurkuvaltuutus. Teemme toimeksiannostanne myös asbestikartoitukset. Erityisosaamistamme on lvi-saneerausten purkutyöt aliurakointina. Soittele!

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

 
 

Tmi Jorma Temonen | MUURAME

Talonrakennusta, remontteja

Tilaa osaava amattimies remonttitöihin! Temonen tekee laadukasta työtä sinun kotisi hyväksi. Kymmenien vuosien kokemuksella talonrakennusta: asuntoremontit, lattiatyöt, tapetoinnit, maalaukset, kosteiden tilojen korjaukset, rakenteisiin pesiytyneen kosteuden kuivattaminen ja homeen poisto. Perusosaamiseeni kuuluu myös keittiön, makuuhuoneen, lastenhuoneen ja WC remontti. Saat koko kodin korjauspalvelut ajasta ja laadusta tinkimättä. Liity sinäkin tyytyväisten asiakkaitteni joukkoon!

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Palvelu

 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.