Hunajaa

Hunaja · hunajaa

Hakuehdolla hunajaa löytyi yhteensä 23 yritystä. Tulokset 1—20:

Oy Hunajayhtymä - Honungskoncernen Ab KOJONKULMA

Mehiläistarvikkeita, hunajan tuotantoa

Loimaan Kojonkulmalla toimiva Hunajayhtymä Oy on maan johtava hunajan pakkaaja ja valikoimaltaan monipuolisin mehiläistarvikekauppa. Tutustu tuotteisiin www-sivustoillamme.

Tuote:hunaja, hunajaa
 
 

Tmi Raija Asunta TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Mehujen valmistaja, leipiä, elintarvikkeiden valmistusta, marjojen jatkojalostusta

Valikoimiimme kuuluvat täysmehut (myös sokeroidut), hillot, hyytelöt, 100% hapatettu ruisleipä, marjajauheet sekä joulun aikaan glögi ja joulusinappi. Löydät meiltä myös Ruoveden Herkun tuotteet, kuten sinapit, majoneesit, kurkkusalaatit ja mausteet (joita löytyy yli 100 erilaista). Lisäksi valikoimissamme on Lundenin hunajat ja alkoholittomat kuohujuomat. Meiltä saat herkut myös kauniisiin lahjapaketteihin!

Hakusana:Lundenin hunajat
 
 

Tmi Aino Sukanen OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Hunaja

Aino Sukanen valmistaa herkulliset tuotteet omasta sadosta. Osta kotiin tai lahjaksi paikallisia tuotteita. Maittavat hunajatuotteet, maustettu hunaja, viinimarja-, karpalo- ja tyrnitäysmehu ja marjahyytelö, paholaisenhillo sekä marinoidut valkosipulinkynnet vievät kielen mennessään. Jouluna glögiä, konjakkisinappia ja lahjapakkauksia. Tuotteet myynnissä Kauppahallissa (avoinna ma 8-17, pe 8-18, la 8-15). Hyvärin vihannespuodissa. Lokakuuhun saakka torimyynti. Oulun tori, messut, markkinoilla.

 
 

Tmi Minna Vallius TAMPERE

Hedelmien myyntiä, vihannesten myyntiä, marjoja

Meiltä löydät marjat, hedelmät ja vihannekset lähiviljelijöiltä. Lisäksi laaja valikoima tuoreita yrttejä. Useita makuja maustekurkkuja. Suolasieniä ja puolukkasurvosta saatavana myös ympäri vuoden. Kaikki kauden herkut myös lähituottajien luomuna!

Tuote:hunajat
 

Muuta hakua

Hunajaa:

Ammattilaiset:

Tuotteet ja palvelut:

Yritykset ja organisaatiot:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.