Huopakatto

Huopakatto

Hakuehdolla huopakatto löytyi yhteensä 15 yritystä.

Uudenmaan Roofer HELSINKI

Katon rakennusta, kattotöitä

TERVETULOA KATTOTÖIDEN ASIANTUNTIJALLE. ROOFER on Uudenmaan alueella toimiva kattourakointiin ja -huoltoihin erikoistunut yritys. Henkilökunnallamme on pitkän työkokemuksen myötä karttunut vankka ammattitaito ja ylläpidämme osaamista myös kouluttamalla henkilöstöämme. Kaikki työntekijämme ovat käyneet tulityö- ja työturvallisuuskoulutuksen, josta heille on myönnetty tulityö- ja työturvallisuuskortit.

Tuote:huopakatto
 

Protan Kattopalvelu Oy VANTAA

Suomen Yrittäjien jäsen

Katon rakennusta

Protan Finland on Suomen suurin yksikerros-vesikatteiden maahantuoja ja kokonaisvaltaista asennuspalvelua tarjoava yritys. Pohjolan vaativaan ilmastoon suunniteltu Protan- vesikate suojaa teollisuushallit, urheiluhallit, liikekiinteistöt, kerrostalot, rivitalot ja omakotitalot vuosikymmeniksi eteenpäin. Protan Kattohuolto päivystää 24 h/vrk. Kiireisiin huoltotöihin erikoistunut kattohuoltoyksikkö hoitaa kaikki pikaisia toimia edellyttävät korjaukset.

Palvelu:huopakattojen saneeraus
 

Katman Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Kattojen saneerausta, kattotöitä, katon rakennusta

Katman - kattorakentamisen asiantuntija. Kattojen uudisrakentamiseen, saneeraukseen ja huoltoon erikoistunut yritys. Henkilökunnallamme on yli 10vuoden kokemus alan vaativimmistakin kohteista - pienistä korjaustöistä aina suurien teollisuuskohteiden kattojen rakentamiseen. Toimipisteemme Oulussa ja Rovaniemellä palvelevat kaikkia uutta kattoa tai katon saneerausta tarvitsevia ympäri Suomen. Laadukkaiden yhteistyökumppaneiden (Katepal, Isover, Paroc) kanssa tarjoamme korkealaatuiset palvelut.

Tuote:huopakatot
 

Katto 2000 Oy HELSINKI

Katon rakennusta

Katto 2000 Oy on perustettu vuonna 2003. Teemme bitumikattotyöt käyttäen katteina Trelleborg Oy:n valmistamia kumibitumikermejä. Toiminta-alueenamme on Uusimaa (Helsinki, Espoo, Vantaa). Teemme huopakattotyöt uudiskohteisiin ja saneerauskohteisiin. Henkilökunnallamme on pitkäaikainen kokemus ja vankka ammattitaito vesikatto- ja vedeneristystöistä. Yhtiömme luottoluokitus on AAA-luokka, Rakentamisen Laatu (RALA) Ry:n pätevyystodistus sekä olemme Kattoliitto Ry:n jäsenyritys.

Palvelu:huopakatto
 

Hattulan Rakennus ja Kattotyö HELSINKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Katon rakennusta, kattoturvallisuustuotteita, kattotöitä

Olemme Orima-jälleenmyyjä ja kattoihin erikoistunut rakennusliike Hämeenlinnasta. Kattourakoinnissa alaamme on huopa-, pelti- ja paanukattojen ja kuparikattojen asennukset. Toimimme Weckman Steel ja Icopal Oy:n valtuuttamana kattojen asennusliikkeenä. Peltikaton maalaus ja pinnoitus ovat osaamisaluetta. Tuotevalikoimaamme kuuluu: talotikkaat, turvatikkaat, kattotikkaat, verkkolumiesteet, putkilumiesteet, kattosillat, kattosiltamoduulit, kattopollarit ja sadevesijärjestelmät. Ota yhteyttä!

Palvelu:huopakattojen saneeraus, huopakattotyöt, palahuopakaton restaurointi, bitumihuopakatot
 

APAKATE TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Vesieristystä, kattotöitä

Jo 30v kokemuksella kaikenlaiset huopakattotyöt Pirkanmaalla ja tarvittaessa kauemmaksikin. Samoin talon ulkopuoliset sokkelin vedeneristystyöt. Toimin sekä urakkana että tuntityönä. Tarjouksen voi pyytää myös sähköpostitse. Yksityisten kannattaa hyödyntää kotitalousvähennys. Tarvittaessa toimin myös viikonloppuisin.

Palvelu:huopakattojen korjaustyöt, huopakattotyöt
Tuote:huopakatot
 

Takuupinta Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Kattojen maalausta, kattojen suojausta, kivipintojen puhdistusta

Takuupinta Oy on kivipintojen pesuun, suojaukseen ja maalaukseen erikoistunut yritys. TakuuPINTA tarjoaa kivipinnoille pitkäaikaisen suojan sammaloitumista, rapautumista ja likaa vastaan. TakuuPINTA on edullinen tapa hankkia lisää ikävuosia tiilikatoille ja muille kivipinnoille! Kattotyöt, tiilikaton ja mineriittikaton suojaus, maalaus ja puhdistus, julkisivun pesu, pihakivetyksen pesu ja suojaus, betonipintojen pesu, graffitinpoisto, korkeapainepesut ja lumen pudotus katoilta.

Palvelu:huopakaton pinnoitus Oulu
 

Tmi Kattopasit PAIMIO

Kattotöitä

Tmi Kattopasit on paimiolainen kattotöihin erikoistunut yritys. Olemme erikoistuneet huopakattotöihin ja kattojen vesieristyksiin. Kattotyöt tehdään yli 15 vuoden ammattitaidolla! Asiakkaitamme ovat yritykset ja yksityiset. Teemme huopakatot aliurakointina omakotitaloista teollisuushalleihin. Toimimme koko Etelä- ja Länsi-Suomen alueella! Kysy lisää kattoalan palveluistamme.

Palvelu:huopakattotyöt, huopakatto, huopakattojen asennus
 

Varsinaisbitumi Oy TURKU

Kattotöitä

Varsinaisbitumi Oy asentaa teollisuus- ja liikekiinteistöjen sekä taloyhtiöiden katoille kumibitumista ja polyesterikuidusta valmistettua Eurogum-katetta. Se on huopakattojen aatelia. Teemme myös piha- ja parkkitasojen vesieristystöitä. Korjaustarjouksemme sisältää maksuttoman kattoanalyysin sekä työn "avaimet käteen" periaatteella. Kysy myös vuosihuoltosopimustamme. Varsinaisbitumi Oy:llä on RALA-pätevyystodistus. Katso lisää www -sivuiltamme. Calling outside Finland: + 358 (0) ...

Valmistaa:huopakatto
 

Mansen Tukkupelti - Mansen Timpurit Oy TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Kattotöitä, peltikattotöitä

Olemme Orima -jälleenmyyjä Tampereella. Teemme monipuoliset rakennuspeltityöt vankalla ammattitaidolla. Kattourakoinnissa alaamme on pelti- ja huopakattojen saneeraukset. Peltitukun omaa tuotantoamme ovat ohutlevytuotteet, kuten: lukkosaumakatot, konesaumakatot ja profiilipeltikatot. Kattomallien lisäksi tuotevalikoimaamme kuuluvat: kattoturvatuotteet, talo-, turva- sekä kattotikkaat, lumiesteet, kattosillat, sadevesikourut ja sadevesijärjestelmät. OTA YHTEYTTÄ!

Tuote:palahuopakatot, bitumihuopakatot
 

Varsinaisbitumi Oy Etelä-Suomi VANTAA

Katon rakennusta, kattotöitä

Varsinaisbitumi Oy asentaa teollisuus- ja liikekiinteistöjen sekä taloyhtiöiden katoille kumibitumista ja polyesterikuidusta valmistettua Eurogum-katetta. Se on huopakattojen aatelia. Teemme myös piha- ja parkkitasojen vesieristystöitä. Korjaustarjouksemme sisältää maksuttoman kattoanalyysin sekä työn "avaimet käteen" periaatteella. Kysy myös vuosihuoltosopimustamme. Meillä on RALA-pätevyystodistus. Toimimme pääkaupunkiseudulla. Katso lisää www-sivuiltamme. Calling outside Finland:+ 358 (0) ...

Valmistaa:huopakatto
 

Anjalankosken Pelti Puu Oy SAVERO

Peltikattotöitä, katon rakennusta

Olemme Orima-jälleenmyyjä Kymenlaaksossa. Teemme kaikki katto- ja peltisepäntyöt uudisrakentamisesta saneerauksiin ammattitaidolla yksityisille ja yrityksille. Kattotöiden lisäksi hoidamme muut rakennus- ja saneeraustyöt, eli rakennusalan peltityöt kaiken kattavasti. Tuotevalikoimaamme kuuluvat kattomallien lisäksi: kattoturvallisuustuotteet, talo-, turva- sekä kattotikkaat, lumiesteet, kattosillat ja sadevesijärjestelmät. Toimimme Kouvolan talousalueella. OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ!

Palvelu:huopakattojen remontointi
 
 

A-Rakennus Niemelä Oy NAANTALI

Kattotöitä

Kun on katosta kysymys, olemme valintasi! A-Rakennus Niemelä Oy on tunnettu ja luotettava Naantalilainen rakennusliike. Olemme erikoistuneet kattojen uudisrakentamiseen ja kattosaneeraukseen. Kauttamme saat kattoremontin ammattilaisen tekemänä. Oikein suunniteltuna ja asennettuna kattosi kestää Suomen vuodenaikojen ankarat vaihtelut. Kattavan tuote- ja palveluvalikoiman avulla tarjoamme kokonaisratkaisuja katto- ja vedeneristysrakentamiseen. Kysy kattopakettia - se kannattaa!

Palvelu:huopakatot
 
 

Lapin Kattomestarit Oy ROVANIEMI

Katon rakennusta

Lapin Kattomestarit Oy on pohjoisen katto- ja vedeneristysrakentamisen asiantuntija. Käytämme kotimaisia Nordic Waterproofing Oy:n Kerabit-kumibitumikermejä. Kauttamme mm. bitumi-, palahuopa-, sekä kolmiorimakatteet. Palveluihimme kuuluvat myös lämmön- ja vedeneristystyöt, korjaukset sekä saneeraukset mm. muutostyöt mineriitti- ja peltikatosta huopakatoksi. Toimimme Lapin läänin ja Pohjois-Suomen alueella tunturiseutu mukaan lukien (Koillismaa, Kuusamo, Kemijärvi, Ruka, Rovaniemi).

Palvelu:kattosaneeraus huopakattotyöt, huopakatto
 
 

Restaurointi K-P Sämpi HYVINKÄÄ

Suomen Yrittäjien jäsen

Rakennussaneerausta, restaurointikisälli

Teemme ammattitaidolla vanhojen rakennuksien sekä suojelukohteiden restauroinnit eli entisöintityöt. Kohteesta riippuen valitsemme työskentelytapamme ja välineemme vanhaa kunnioittaen. Kunnostamme talot, aitat, ikkunat, huopakatot ja pärekatot, jne. Lisäksi teemme vanhojen hirsitalojen kengitykset. Teemme myös saneerauksia ja sertifioituja vesieristyksiä. Soita ja kysy lisää!

 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.