Jäätelöä

Jäätelö · jäätelöä · jäätelöt · jäätelöitä

Hakuehdolla jäätelöä löytyi yhteensä 15 yritystä.

Koillisparkki PUDASJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Huoltoasema, kahvila, varaosaliike, autokorjaamo

Koillisparkki on Pudasjärven keskustassa, Kuusamontien varressa. Olemme perinteinen huoltoasema,huollamme ja korjaamme autoja,rengastyöt,varaosat ja autonhoitotuotteet.Kaviostame, kahvia,ruokaa,jäätelöannoksia, kotiin viemisiksi elintarvikkeita,olutta.Paikallisia käsitöitä lahjaksi. Fixus valikoimista iskunvaimentimet, pakoputket, releet, akut, ajovalot, tiivistesarjat ja kaikki autojen varaosat. Huollamme kaikki automerkit ja rengasliikken palvelut myös meillä.Autokorjaamomme päivystää 24h.

Tuote:Jäätelöä,Pannupizzaa
 
 

Spice Ice jäätelöbaari - Kahvila. KOKKOLA

Kahvila, jäätelökioski

Spice Ice on mukava ja mutkaton taukopaikkaa keskellä Chydeniaa. Tarjolla on laaja valikoima sekä makeaa että suolaista, herkullisista jäätelöannoksista puhumattakaan. Spice Ice on jäätelöbaari, jonka perustana ovat Ingmanin kotimaiset irtojäätelöt, Softis ja pirtelöt. Meiltä löytyy Segafredon tasokkaat kahvit sekä Robert's Koffee teevalikoima, myös erikoiskahveja, sekä monipuolisia leivonnaisia ja täytettyjä sämpylöitä. Nauti herkullisita tuotteista hyvän kahvin kera!

Hakusana:Ingman jäätelöt
 
 

Robert's Coffee & Spice Ice TORNIO

Suomen Yrittäjien jäsen

Jäätelöbaari, kahvila

Robert's Coffee kahvilassa ja Spice Ice jäätelöbaarissamme saat rentouttavan hengähdyshetken hektiseen arkeesi. Viihtyisät tilamme tarjoavat rennon paussin vaikka shoppailun lomassa Kauppakeskus Rajalla-På Gränsenissä. Tarjolla on laaja valikoima sekä makeaa että suolaista, herkullisista jäätelöannoksista puhumattakaan. Spice Ice on jäätelöbaari, jonka perustana ovat Ingmanin kotimaiset irtojäätelöt. Olemme avoinna arkisin klo 9-20, lauantaisin klo 9-19 ja sunnuntaisin klo 12-18.

Tuotemerkki:Ingman jäätelöt Tornio
Tuote:jäätelö tornio
 

Muuta hakua

Jäätelöä:

Liikkeet ja toimipaikat:

Toimialat:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.