Jätekuljetusta

Jätekuljetus · jätekuljetusta · jätekuljetukset · jätekuljetuksia

Hakuehdolla jätekuljetusta löytyi yhteensä 74 yritystä. Tulokset 1—20:

JPS-Kuljetus Oy Suomussalmen Jätekuljetus Oy SUOMUSSALMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Jätehuoltoa, jätekuljetusta, kierrätystä

Jätekuljetuksen palveluita ovat roska-astioiden tyhjennys ja myynti. Jäteastiat tyhjennetään asiakkaan toiveiden mukaan. Hoidamme arkistojesi tuhoamisen luotettavasti ja nopeasti. Tarvittaessa noudamme tuhottavan materiaalin. Vuokraamme vaihtolavat, nosturiautoamme voidaan käyttää mm. henkilönostamiseen ja rakennuspalveluihin ja suurien tavaramäärien nostamiseen.Kierrätämme rakennustarvikkeet, noudamme rakennusjätteet ja toimitamme tarvittaessa vaihtolavan rakennustyömalle.

 

Rautasoini Oy - Hyötyjätelaitos TAMPERE

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Jätehuoltoa, jätekuljetusta, asiakirjojen tuhoamista, vaihtolavoja

Meidän bravuurimme on tämän päivän ympäristövaatimukset pilkulleen täyttävä jätehuolto kierrätämme jätteistäsi jopa 100%. Tilaa ja euroja säästävät ratkaisut: -Jätepuristimet -Paalaimet. Vastaanotamme mm. -Energiajätteet -Pahvit -Puut -Rakennusjätteet -SER-romut. Pidämme ympäristöä siistinä: Kauttamme mm. -Kevyet jäteastiat (240L, 660l) -Vaihtolavat -Pikakontit. Tuhottaviin jätteisiin kuuluu mm. asiaki

 

SR-Kiinteistöhuolto Oy MARTINNIEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Jätehuoltoa, kiinteistönhuoltoa, vaihtolavoja, lumitöitä

SR-Kiinteistöhuolto Oy on haukiputaalainen jäte- ja kiinteistöhuoltoon erikoistunut yritys, joka tarjoaa jätehuollon palveluita yli 40 vuoden kokemuksella ja kiinteistöhuollon palveluita yli 20 vuoden kokemuksella. Pääasiallinen toiminta-alueemme on Haukipudas. Keskittymällä alueemme asukkaisiin tunnemme heidän tarpeensa ja pystymme reagoimaan niihin nopeasti. Asiakkaitamme palvelevat alalle hyvin koulutettu henkilökunta ja ajanmukainen kalusto. Tavoitteenamme onkin tyytyväinen asiakas!

Hakusana:jätekuljetus
 

Ylä-Kainuun Jätehuolto Oy PUOLANKA

Suomen Yrittäjien jäsen

Hinausauto, jätehuoltoa, kiinteistönhuoltoa

Ylä-Kainuun Jätehuolto Oy toimii pääasiassa Puolangan kunnan alueella.Tarjoamme jäte ja kiinteistöhuoltopalvelua:Kunnat,teollisuudet,taloyhtiöt,yksityiset ja vapaa-ajan asunnot.Hinauspalvelua mm.Henkilö-ja pakettiautoille vakuutusyhtiöiden hyväksymällä kalustolla.Vaihtolavojen toimitus rakennus ja siivousjätteille.

Palvelu:Jätteiden keräys,jätekuljetus
 

TSJ - Turun Seudun Jätehuolto Oy TURKU

Kauppakamarin jäsen

Jätehuoltoa, julkisia palveluita

Turun Seudun Jätehuolto Oy - TSJ hoitaa toimialueensa kuntien jätehuoltotehtäviä. Neuvomme ja palvelemme toimialueemme asukkaita ja julkisia toimijoita jätteiden hyötykäyttöön ja käsittelyyn liittyvissä asioissa. Palvelupisteitämme ovat Topinojan jätekeskus ja Orikedon vastaanottoasema Turussa, Isosuon jätekeskus Raisiossa, Rauhalan jätekeskus Paraisilla sekä lajitteluasemat Tarvasjoella ja Paraisten saaristossa. Tarkemmat tiedot ja aukioloajat verkkosivuiltamme www.tsj.fi/vastaanotto.

Palvelu:jätekuljetus, jätteenkuljetus
Yhteystiedot: TSJ Jätteenkuljetus ja neuvonta, TSJ Asiakaspalvelu
0200 47470, 020 728 2100
020 728 2109 (fax)

 

Ajo-Ankkuri Oy VANTAA

Kuljetusliike

Ajo-Ankkurit Oy - Vantaalainen pitkän kokemuksen omaava kuljetusalan yritys. Meiltä erittäin monipuoliset kuljetusalan palvelut: kappaletavarakuljetukset, vaihtolavakuljetukset, koneiden kuljetukset, jätekuljetukset, maa-aineskuljetukset, roskalavakuljetukset, nostopalvelut, lumenajot, erikoiskuljetukset sekä vaihtolavojen ja roskalavojen vuokraus. Soita 0400-217376 ja kysy lisää! Alan palveluja pitkäaikaisella kokemuksella ja ammattitaidolla.

Palvelu:jätekuljetus
 

Raision-Naantalin KTK Oy RAISIO

Kuljetusliike, maarakennusliike

Raision-Naantalin KTK Oy - Kuljetusalan palveluja asiakaslähtöisesti ja asiakkaiden ehdoilla niin yksityisille kuini suuryrityksillekin. Toiminta-alueenamme on pääsääntöisesti Länsi-Suomi, mutta kuljetamme myös koko Suomen alueelle. Raision-Naantalin KTK on yksityisten yrittäjien omistama kuljetuskeskus. Monipuolisen kaluston ansiosta pystymme tarjoamaan kuljetukset niin pieniin kuin suuriinkin kokonaisuuksiin. Olemme tavoitettavissa mihin aikaan päivästä tahansa.

Hakusana:jätekuljetus
 

SITA Suomi Oy SEINÄJOKI

Jätehuoltoa

Me SITAlla työskentelemme kestävämmän ympäristön puolesta. Teemme roskasta raaka-ainetta ja autamme asiakkaitamme kantamaan ympäristövastuunsa. Meiltä saat kaikki ympäristöhuollon ratkaisut konsultaatiosta kuljetukseen ja käsittelyyn. Asiakkaamme sen tietävät – kierrätys on kustannustehokasta! SITA Suomi Oy on yksi Suomen suurimmista ympäristöhuoltoalan yrityksistä ja teollisuuden raa

Palvelu:jätekuljetusta
 

SITA Suomi Oy HEINOLA KK

Jätehuoltoa

Me SITAlla työskentelemme kestävämmän ympäristön puolesta. Teemme roskasta raaka-ainetta ja autamme asiakkaitamme kantamaan ympäristövastuunsa. Meiltä saat kaikki ympäristöhuollon ratkaisut konsultaatiosta kuljetukseen ja käsittelyyn. Asiakkaamme sen tietävät – kierrätys on kustannustehokasta! SITA Suomi Oy on yksi Suomen suurimmista ympäristöhuoltoalan yrityksistä ja teollisu

Hakusana:jätekuljetusta
 

SITA Suomi Oy TURKU

Jätehuoltoa

Me SITAlla työskentelemme kestävämmän ympäristön puolesta. Teemme roskasta raaka-ainetta ja autamme asiakkaitamme kantamaan ympäristövastuunsa. Meiltä saat kaikki ympäristöhuollon ratkaisut konsultaatiosta kuljetukseen ja käsittelyyn. Asiakkaamme sen tietävät – kierrätys on kustannustehokasta! SITA Suomi Oy on yksi Suomen suurimmista ympäristöhuoltoalan yrityksistä ja teollisuuden raaka-ainetoimittajista.

Hakusana:jätekuljetusta
 

SITA Suomi Oy MUSTASAARI

Jätehuoltoa

Me SITAlla työskentelemme kestävämmän ympäristön puolesta. Teemme roskasta raaka-ainetta ja autamme asiakkaitamme kantamaan ympäristövastuunsa. Meiltä saat kaikki ympäristöhuollon ratkaisut konsultaatiosta kuljetukseen ja käsittelyyn. Asiakkaamme sen tietävät – kierrätys on kustannustehokasta! SITA Suomi Oy on yksi Suomen suurimmista ympäristöhuoltoalan yrityksistä ja teollisuuden raaka-ainet

Hakusana:jätekuljetusta
 

Ekokymppi - Kainuun jätehuollon kuntayhtymä KAJAANI

Jätehuoltoa

Ekokymppi on Kainuun kuntien muodostama jätehuollon organisaatio, joka vastaa toimialueellaan viranomaistehtävien lisäksi jätteen hyödyntämisestä, käsittelystä ja neuvonnasta. Kuntayhtymä on järjestänyt jäsenkuntien asukkaille ja yrityksille kattavat ja ympäristöystävälliset jätteiden vastaanottopalvelut.

Palvelu:jätteenkuljetus
 

SITA Suomi Oy VANTAA

Jätehuoltoa, ympäristöpalveluja

Me SITAlla työskentelemme kestävämmän ympäristön puolesta. Teemme roskasta raaka-ainetta ja autamme asiakkaitamme kantamaan ympäristövastuunsa. Meiltä saat kaikki ympäristöhuollon ratkaisut konsultaatiosta kuljetukseen ja käsittelyyn. Asiakkaamme sen tietävät – kierrätys on kustannustehokasta! SITA Suomi Oy on yksi Suomen suurimmista ympäristöhuoltoalan yrityksistä ja teollisuuden raaka-ainetoimittaj

Hakusana:jätekuljetusta
 

SITA Suomi Oy LAHTI

Jätehuoltoa

Me SITAlla työskentelemme kestävämmän ympäristön puolesta. Teemme roskasta raaka-ainetta ja autamme asiakkaitamme kantamaan ympäristövastuunsa. Meiltä saat kaikki ympäristöhuollon ratkaisut konsultaatiosta kuljetukseen ja käsittelyyn. Asiakkaamme sen tietävät – kierrätys on kustannustehokasta! SITA Suomi Oy on yksi Suomen suurimmista ympäristöhuoltoalan yrityksistä ja teollisuuden raaka-ainetoimittajista.

Hakusana:jätekuljetusta
 

Experant Oy KUOPIO

Tieliikenteen tavarankuljetusta

Keskitymme pääasiassa lämpösäädeltyjen elintarvikkeiden, tuoretavaroiden ja päivittäistavaratuotteiden kuljettamiseen sekä niihin liittyvien oheispalvelujen tuottamiseen. Lisäksi meiltä kappaletavarakuljetukset, ympäristölogistiikkapalvelut ja Eden lähdevesipalvelut. Kysy vapaata lavatilaa!

Palvelu:jätekuljetukset
 
 

Jätehuolto Jorma Eskolin Oy KERAVA

Jätehuoltoa

Ammattitaidolla kuivien ja märkien jätteiden kuljetukset. Vaihtolavojen vuokraus ja kuljetus siivoustalkoisiin, työmaille ym. tarpeisiin. Toimimme Uudenmaan (Helsinki - Espoo - Vantaa) alueella.

Palvelu:jätekuljetus, roskakuljetus
 
 

Haurun Jäteauto Oy OULU

Jätehuoltoa, jätekuljetusta

Haurun Jäteauto Oy on vuonna 1957 perustettu oululainen jätehuoltoalan yritys, joka tarjoaa asiantuntevaa ja ammattitaitoista jätehuoltopalvelua Oulun kaupungissa sekä Oulun ympäristökunnissa. Haurun Jäteauto Oy:lla on vankka kokemus jätehuoltoalasta ja sen kehityksestä. Pientaloasiakkaiden, kiinteistöjen, kaupan, teollisuuden ja rakennustyömaiden jätehuoltopalvelujen lisäksi Haurun Jäteautolla on kokemusta erilaisten tapahtumien mm. messujen, festivaalien ja konserttien jätehuoltopalveluista.

 
 

Ulvilan Jätehuolto Ky ULVILA

Suomen Yrittäjien jäsen

Jätehuoltoa

Ulvilan Jätehuolto Ky on perheyritys, joka on toiminut Ulvilassa ja ympäristökunnissa jo vuodesta 1971. Olemme pyrkineet hyvään ja joustavaan palveluun, ja se on toimintamme ydin nyt ja tulevaisuudessa.

Palvelu:jätekuljetukset
 
 

Rauman Seudun Ympäristöhuolto Oy RAUMA

Jätehuoltoa, kierrätystä

Keräämme hyötykäyttöön pahvit, paperit, nestekartongit, energiajätteen sekä myös meillä on vaihtolavapalvelu. Otamme vastaan sähkö- ja elektroniikkaromua (SER) lajitteluasemallamme Äyhöntie 311, Uotila keskiviikkoisin klo 12- 18. Palvelu on kuluttajille veloitukseton. Yrityksiä pyydämme ottamaan ensin yhteyttä toimistoomme, puh. 02 823 2761. Katso lisätietoa kotisivuiltamme!

Palvelu:jätekuljetus
 

Muuta hakua

Jätekuljetusta:

Yritykset ja organisaatiot:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.