Julkisivupellitykset

Julkisivupellitykset

Hakuehdolla julkisivupellitykset löytyi yhteensä 3 yritystä.

Pelti - Ässät Oy TUUSULA

Peltisepänliike, rakennuspeltitöitä, katon rakennusta

Pelti-Ässät Oy on vuonna 2002 perustettu kattotöihin ja julkisivutöihin erikoistunut peltisepänliike. Työmme painottuvat Helsingin seudulla ja Uudellamaalla sijaitsevien suurempien uudis- ja saneerauskohteiden kokonaisvaltaiseen toteuttamiseen. Oma tuotantomme valmistaa konesaumakattoja, julkisivupeltejä, rakennuspeltejä sekä edustamistamme tuotemerkeistä löytyvät alamme huipputuotteet kuten Vesivek ja Ruukki.

Palvelu:julkisivupellitys
 

Peltika Oy UUSIMAA JÄRVENPÄÄ

Erikoisalarakennusta, kattoturvallisuustuotteita

Olemme Orima-jälleenmyyjä pääkaupunkiseudulla. Palveluihimme kuuluvat piipunpellitykset, vesipellitykset, julkisivupellitykset, kattopellitykset ja rakennuspellitykset. Tuotevalikoimaamme kuuluvat kattomallien lisäksi: talo-, turva- sekä kattotikkaat, lumiesteet ja kattosillat. Asennamme tuotteet vankalla ammattitaidolla mittatilaustyönä. Toimimme pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan (Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa) alueella. Ota yhteyttä ja kysy palveluistamme lisää!

 

RM-TEKNIIKKA OY - Rakennuspeltityöt Pirkanmaalla NOKIA

Peltisepänliike, rakennuspeltitöitä, peltikattoja

Olemme Orima-jälleenmyyjä Tampereen talousalueella. Teemme kaikki katto- ja peltisepäntyöt uudisrakentamisesta saneerauksiin vankalla ammattitaidolla. Alaamme ovat konesaumapeltikattojen saneeraukset, piipun pellitykset, sadevesijärjestelmät, ikkunapellitykset sekä kattoturvatuotteet. Asennamme tuotteet vankalla ammattitaidolla mittatilaustyönä. Tuotevalikoimaamme kuuluvat kattomallien lisäksi: talo-, turva-, sekä kattotikkaat, lumiesteet ja kattosillat. Toiminta-aluettamme on Pirkanmaa.

Palvelu:julkisivupellitykset
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.